Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 26 December 2006 - 11:55 AM
Posted 29 December 2006 - 08:46 PM
D&G The one, če bi mi slučajno v drugo lepše dišal, pa ne, še vedno mi ni všeč.
Escada - Into the Blue, meni ima ta parfum res totalno odbijajoč vonj, presladek mogoče ali nevem kaj
Cacharel - Amor Amor - Na začetku ko sem ga povohala mi ni bil všeč, nekako preveč cheap mi je deloval, neznam opisat. Sedaj pa ko ga voham (sem si tega malo našpricala na zapestje) mi pa postaja še kar všeč. Tak nežen, nevsiljiv vonj.
Dior Miss Dior Cherie ..za tega se pa neznam odločit ali mi je všeč ali ne nekaj posebnega je no, vsekakor zelo zanimiv vonj, prou tak inovativen.
Naomi C. - Cat Deluxe ta je pa tudi ni slab parfum, ampak meni se zdi malo premočen no. Samo za pozimi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2007 - 05:48 PM
Kakšen predlog?
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 03 January 2007 - 06:56 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2007 - 07:42 PM
Posted 03 January 2007 - 11:59 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 January 2007 - 10:00 PM
Uaaaaaaaaau tole mi je pa tok noro dišeč vonj, tak zapeljiv, lahkotno svež in prisrčno sladek.
Dior - Pure Poison
Na prvi voh mi je bil zelo zanimiv in privlačen, ampak zdej ko ga voham na roki že kakšni 2 uri pa mi je preveč močan, zadušljiv, zamolkel in zelo težek.
Lancome - Miracle
Tega sem samo na hitro povohala in še to samo na listku - mi je kar padel v nos, tak svež, prijeten, sexy vonj. Ga grem sigurno še enkrat zvohat.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 January 2007 - 07:48 PM
Jil Sander: style - tega sm sicer bl na hitr probala sam mi tud zlo fajn diši. tko tak cvetličn vonj se mi zdi
uff... zj bom pa mogla resno premislt kater bo nasledn. no ja do rojstnga dneva je še deleč
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 14 January 2007 - 08:58 PM
Oba sta mi kar všečna, posebno slednji, morem it še enx povohat
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 January 2007 - 03:04 PM
Posted 15 January 2007 - 07:14 PM
Posted 15 January 2007 - 07:17 PM
Zg. omenjeni parfum meni smrdi. Fuj no.
Jst sm ga tud pošnofala k ste ga omenjale...in ammm nikol več si ga ne želim zavohat.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 February 2007 - 04:53 PM
loccitane nekaj na b (jenni diši)- se še ne morem odločit, ima mi vonj po smoli.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 01 February 2007 - 10:37 PM
si ga bom kupla za nagrado, če nardim izpit!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 February 2007 - 03:17 PM
zelo za dame, sladek, zame presladek vonj
Posted 06 February 2007 - 08:31 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 February 2007 - 06:54 PM
CK euphoria blossom - mi je sam euphoria velik bl všeč...tale nov vonj se mi ne dopade
ta nov od hugo boss.... diši dabest...se je že znašu na wish listi
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 07 February 2007 - 11:08 PM
In pa nova Escada ..mmmmm .. tudi ta more bit moja!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 February 2007 - 12:29 AM
Meni je tole že kar malo preveč osladno vse skupaj, res je zelo močan sadno-cukrast vonj, ki te kar malo skup potegne. Vonj začne malo bolj prijetno dišat šele, ko se popolnoma razdiši (po kakšnih 10h urah, ko se le še diskretno voha). Imam sicer od Escade Rockin'Rio in je neprimerljivo boljši od te nove različice.
Tudi moška različica me ni pritegnila. Preveč sladko in totalno ne-moško.
Hugo Boss - Femme
Nič posebnega in nič novega. Mene spominja na Lacoste - Touch of Pink.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 12:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users