KANA-naravna barva za lase
Posted 11 June 2007 - 08:20 PM
Posted 11 June 2007 - 08:26 PM
Posted 11 June 2007 - 08:27 PM
Posted 11 June 2007 - 08:27 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 June 2007 - 08:34 PM
Posted 11 June 2007 - 08:36 PM
Posted 10 February 2009 - 08:01 AM
Posted 11 February 2009 - 06:48 PM
Torej, med drugimi vrstami kane, sem uporabljala tudi brezbravno kano( ki, pa mi mogrede ni ravno kana, temveč sorodna rastlina).
Moram reč, da meni osebno je res okrepila in predvsem povečala volumen( yuppiiiiiiiiiiii:D).
Pred leti, sem kr pogosto uporabljala kano in moram reč , da mi ni posušila ali uničila lase; pa mimogrede, bi rada omenila, da takrat sem mela bolj suhe & tanke sorte las......tko, da verjetno(mislim), če bi bilo to res, bi jaz trenutno bila plešasta, kar pa ne odraža realnega stanja, saj imam lase ki mi sežejo do pol hrbta in NISO ravno uničeni & slamnati in itd.
Včasih ma mam feeling , da to, o uničevalnem učinku kane, več ko ne, govorijo kakšne frizerke, ki pa mimogrede( kdo bi reku a.....kakšno naklučje?!?!?) kane ne uporabljajo pri svojem poklicu.
Posted 13 February 2009 - 08:01 PM
Moj komentar glede uničenja se je nanašal na poste (zdaj ne vem, katera je to komentirala), ampak vem, da je bilo v zvezi s tem, ko se je (mislim da) DiLeMa pobarvala.
No, mene pač tale brezbarvna kana nekako mika, me pa zanima, katero priporočate (firma, vrsta - če jih je več itd.). Hvala.
Posted 14 February 2009 - 11:04 AM
Sicer pa prav rastlina kana (lawsonia inermis) vedno lase obarva rdeče, se ji pa dodajajo druge rastline, da se dobi potem ven rjav ali črn efekt.
Prozorna kana ni prava kana oz. je neka druga vrsta rastline, as far as I know. Zdej vidim, da je to že tudi Tyna napisala pred mano.
Posted 14 February 2009 - 06:28 PM
A zaradi alkohola ali vsebuje še kakšne druga snovi, ki oslabijo/poškodujejo/izsušijo lase? Ker sem se ravno hotla pobarvat z mešanico blond in nugat brown Logonine kane v pasti ... A je potem boljš L'Orealov creme gloss preliv ?
Hvala!
Posted 14 February 2009 - 06:46 PM
Te vnaprej pripravljene meni niso čisto nič všeč, pa ko sem zgoraj omenjala 'metal salts', če jaz kej vem, pod te soli spada tudi sodium citrate, ki ga ta kana vsebuje.
Posted 14 February 2009 - 07:10 PM
Dilema, kaj ves a je od iste firme kana v prahu pa v redu?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 February 2009 - 07:22 PM
Posted 14 February 2009 - 09:01 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 February 2009 - 09:13 PM
Jaz bom mogoče kdaj naročila tisto body-art kvaliteto, je dokaj draga, ampak baje res super kvalitetna.
Zaenkrat pa zaupam Lushevi, se mi zdi še najboljša od teh, ki se dobijo pri nas.
Posted 15 February 2009 - 05:47 AM
Torej, če prav razumem, "prozorna" kana sploh ne obstaja oz. tudi tista druga rastlina, iz katere naj bi ta zadeva bila, ni ok?
Posted 15 February 2009 - 11:16 AM
Posted 15 February 2009 - 11:27 AM
Posted 15 February 2009 - 11:38 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users