Spovednica
Posted 29 August 2008 - 08:33 PM
Tko je vse pol napeto v stilu čisto, gladko, dobro teče, ni ovir itd. Ne mislm tko napeto, da je napeto vzdušje.
No skratka govorim zase o svojem občutku ko narediš kar hočeš tist čas/trenutek ko hočeš, želiš, nujno rabiiiš!
Ko sem bla v vodi in plavala pa dobim tist nasty filing mal mokrih posušenih las na hrbtu ko me že mal 'režejo' in pol ti navadn tunk v vodo olajša ceeeli trenutek tistega počutja. In tko na 1 2 3 zaplavaš- haha- zaplavaš dobesedno-fizično in psihično- zaplavaš v boljši filing, in si ustvariš obdobje. Takrat potem razumem pregovor kdor z malim zadvoljen ni, velikega vreden ni.
Zelo ljubim take momente in ljudi. Uživam v vsem tem, ko si sam ustvarjaš vse. In spet pregovor, kakor si boš postlal, tko boš spal. Sliši se klišejsko ampak hkrati ne samo materialno. Spet pravim za občutke, kako si narediš trenutek ugodja. Res se splača.
In si zadovoljen s tem kako si si ustvaril tvoje bivanje in čutenje, pol ziher nisi siten ampak nasmejan.
Rada mam babico sam čutm, da je nesrečna. Rada bi jo nrdila bol napeto, da vid, da za njo ni ovir, da si ga bl u izi jemlje, mal je preveč misleča in tko po misl, da nobenemu ni do nje, čeprou sm vsak dan, mogoče nej se mal preselim tja? Sj ma velko postlo, sam to ne bi blo naravno. Nekak se vse da, vse je možn izpleta sam si ne dovolimo, ker najdemo izgovore- tud jz si ga očitno pri babi in postli.
Dans sm se na cesti zjokala na betonskem vrtu gradice, kjer so posejane rože. Srečala sem sestrično, objele sva se, na jok nama je šlo in ni blo lepo. Boga je in končno sem jo sprejela, ne obtožujem je in je ne preziram. Včasih sem jo. Miselno sem jo popljuvala ampak, ko vidiš, da vsak živi na robu, narkoman pa še tolko bolj. Kot bi objela kost. 40 kg ma, zgleda bolno. Ko sem se obrnila in se poslovila sem se zlomila.
Kasnej sm bla spet mirna ampak mislim na njo.
Pogledala sem proti svoji torbi, ker navadno nosim velko boršo kjer mam vedno kak jabuk, hotla sem ji ga dat, ampak na smolo, sem ravno včeraj zamenjala torbo, kamro lahko spravim samo par stvari- in tko ji nism mogla dat nič. Lahko bi ji dala denar ampak ji ga nisem. Mela sem samo 4 eur zase. Tud če bi mela več, dvomim, d abi ji dala denar za šus. Vseeno je ne podpiram.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 August 2008 - 10:24 PM

Posted 30 August 2008 - 07:30 AM
odkar sva kupila novo postlo,sem mu eno posteljnino od doma prinesla,ker mata starša zdaj večjo postlo (200×220) in je ne uporabljata več. ampak ni niti TOLK da bi dal 20 € še za eno da bi imel kaj menjat. In tko zdej že 1 mesec spi na uni prešvicani nagravžni posteljnini. Vseen mi je,on naj kar spi na njej,jaz pa ne bom.
Danes bom mogla prespat tam,ker greva na poroko...Sem mu rekla naj preobleče,naj najde kšno rjuho v bajti pa to..in mi prbije "Sj na tvoji strani je čista,ker ne spim tm." HALO?!
Ne vem kje točno bom spala,prespat bom pač na žalost mogla ampak na uni posteljnini ziher ne. Preklet pacek.
Posted 30 August 2008 - 12:36 PM
Posted 30 August 2008 - 12:49 PM
Posted 30 August 2008 - 03:15 PM

Posted 30 August 2008 - 04:18 PM
Glava me tako boli, da imam dobesedno solzne oči.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 August 2008 - 06:10 PM
Pablo Picasso
Posted 30 August 2008 - 07:56 PM

Posted 30 August 2008 - 07:57 PM

Posted 30 August 2008 - 09:13 PM
Posted 30 August 2008 - 09:45 PM

Joj rea, kr stisne me, ko omenjaš sestrično. Je vedno hudo nekoga, ki je del družine tako izgubljat.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2008 - 11:41 AM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 31 August 2008 - 03:19 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2008 - 03:32 PM
Posted 31 August 2008 - 03:52 PM
Moge ledeno mrzle,sem bla 100% da bo neki.
Dons me mehur peče. Seks ponoči je bil na umret boleč,tko da sva itak nehala...
Odlično.
S te da sem zaradi polnega želodca skorajda bruhala (ful mi je vedno salbo če prepozno jem)...
Obol od dneva.
Posted 31 August 2008 - 03:55 PM
Izcrpana sem...do konca. Udi mi ohlapno padajo ob telo, vsa sem zanemarjena, brez energije, brezvoljno se vlecem naokrog...
Posted 31 August 2008 - 04:20 PM

Posted 31 August 2008 - 10:08 PM
Tend to black your eyes,
Just keep them closed,
Keep praying just keep waiting,
Waiting for the one,
The day that never comes,
When you stand up and feel the warmth,
But the sunshine never comes,
No, the sunshine never comes...
http://uk.youtube.co...feature=related
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 August 2008 - 11:06 PM
Čudovit komad.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users