Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5961 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 August 2008 - 08:33 PM

Ful je dobr, ko razumš kaj mislš.
Tko je vse pol napeto v stilu čisto, gladko, dobro teče, ni ovir itd. Ne mislm tko napeto, da je napeto vzdušje.
No skratka govorim zase o svojem občutku ko narediš kar hočeš tist čas/trenutek ko hočeš, želiš, nujno rabiiiš!
Ko sem bla v vodi in plavala pa dobim tist nasty filing mal mokrih posušenih las na hrbtu ko me že mal 'režejo' in pol ti navadn tunk v vodo olajša ceeeli trenutek tistega počutja. In tko na 1 2 3 zaplavaš- haha- zaplavaš dobesedno-fizično in psihično- zaplavaš v boljši filing, in si ustvariš obdobje. Takrat potem razumem pregovor kdor z malim zadvoljen ni, velikega vreden ni.
Zelo ljubim take momente in ljudi. Uživam v vsem tem, ko si sam ustvarjaš vse. In spet pregovor, kakor si boš postlal, tko boš spal. Sliši se klišejsko ampak hkrati ne samo materialno. Spet pravim za občutke, kako si narediš trenutek ugodja. Res se splača.
In si zadovoljen s tem kako si si ustvaril tvoje bivanje in čutenje, pol ziher nisi siten ampak nasmejan.

Rada mam babico sam čutm, da je nesrečna. Rada bi jo nrdila bol napeto, da vid, da za njo ni ovir, da si ga bl u izi jemlje, mal je preveč misleča in tko po misl, da nobenemu ni do nje, čeprou sm vsak dan, mogoče nej se mal preselim tja? Sj ma velko postlo, sam to ne bi blo naravno. Nekak se vse da, vse je možn izpleta sam si ne dovolimo, ker najdemo izgovore- tud jz si ga očitno pri babi in postli.

Dans sm se na cesti zjokala na betonskem vrtu gradice, kjer so posejane rože. Srečala sem sestrično, objele sva se, na jok nama je šlo in ni blo lepo. Boga je in končno sem jo sprejela, ne obtožujem je in je ne preziram. Včasih sem jo. Miselno sem jo popljuvala ampak, ko vidiš, da vsak živi na robu, narkoman pa še tolko bolj. Kot bi objela kost. 40 kg ma, zgleda bolno. Ko sem se obrnila in se poslovila sem se zlomila.
Kasnej sm bla spet mirna ampak mislim na njo.
Pogledala sem proti svoji torbi, ker navadno nosim velko boršo kjer mam vedno kak jabuk, hotla sem ji ga dat, ampak na smolo, sem ravno včeraj zamenjala torbo, kamro lahko spravim samo par stvari- in tko ji nism mogla dat nič. Lahko bi ji dala denar ampak ji ga nisem. Mela sem samo 4 eur zase. Tud če bi mela več, dvomim, d abi ji dala denar za šus. Vseeno je ne podpiram.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5962 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 August 2008 - 10:24 PM

Boli me, ker spet nisva skupi in furam suffer v petek zvečer; sej sm bla s kolegico prejle, sam tud njega rabim, ful mi je bedno pritiskat nanj, ker baje ma ta teden tok dela, ker ni študentov, sam sm mu pač postavla ultimat 1 teden, ker pridejo baje novi študenti in bo razbremenjen. in upam, da bo mel kej od počitnic. ker s tem, ko se nekaj njemu dogaja, posledično mene vleče za sabo. sploh nisva nič uživala počitnic. nič. pa pričakovala sm, da se mi bo oddolžil za to, ker nisva šla na morje. štekam, da je zmatran in da je izčrpan, ampak jst sm pa komaj čakala na petek, da mu stečem v objem cry.gif skoz eni blemi, upam, da bo jutr kej drugač. pa še ful depresivn dan je.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5963 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 August 2008 - 07:30 AM

Ne vem kaj je s tipi in posteljnino.
odkar sva kupila novo postlo,sem mu eno posteljnino od doma prinesla,ker mata starša zdaj večjo postlo (200×220) in je ne uporabljata več. ampak ni niti TOLK da bi dal 20 € še za eno da bi imel kaj menjat. In tko zdej že 1 mesec spi na uni prešvicani nagravžni posteljnini. Vseen mi je,on naj kar spi na njej,jaz pa ne bom.
Danes bom mogla prespat tam,ker greva na poroko...Sem mu rekla naj preobleče,naj najde kšno rjuho v bajti pa to..in mi prbije "Sj na tvoji strani je čista,ker ne spim tm." HALO?!
Ne vem kje točno bom spala,prespat bom pač na žalost mogla ampak na uni posteljnini ziher ne. Preklet pacek.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5964 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27929 posts

Posted 30 August 2008 - 12:36 PM

Danes sva bila zmenjena za piknik na zahodu Slovenije, moj dragi deloholik pa mi maloprej zadnjo sekundo pove, da mora blazno nujno takoj na vzhod Slovenije. Zadavila bi ga. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5965 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 August 2008 - 12:49 PM

Tooooooook se mi muri učit,ne da se mi, nimam koncentracije in navsezadnje je še lepo vreme, js pa za zapiski... obup obup! Pokonc me drži in motivira samo še to, da mam zadnje 3 izpite pol pa kooooonc!!!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#5966 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 30 August 2008 - 03:15 PM

dva mozolja sta se mi naredila tik nad obrvjo in me cela obrv ful boli down.gif
  • 0

#5967 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2008 - 04:18 PM

Glava me tako boli, da imam dobesedno solzne oči.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5968 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2008 - 06:10 PM

NIIIIIIČ se mi ne da.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5969 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 August 2008 - 07:56 PM

Uradno še delamo biggrin.gif In tako vsak dan...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#5970 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 August 2008 - 07:57 PM

Jaz sem tak idiot, ker sanjam med vožnjo. Sem videla da gre ženska čez prehod in ustavila, pol pa kar sred ceuga speljala, vendar se ne spomnim več ali takoj ali sem počakala, da je šla ženska čez? Je sploh šla naprej ali odskočila, ko je že hotela stopit na cesto? Povozila je verjetno nisem ne, to bi že vedla. ermm.gif
  • 0

#5971 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 30 August 2008 - 09:13 PM

mene je ful strah takih blodenj. se mi včasih zgodi, da ne vem, a sm prepelala rdečo al zeleno luč in podobne stvari.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5972 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 August 2008 - 09:45 PM

^^ Jst sem šla enkrat tako v rdečo, pa cel avto kolegov. Pa so mi govoril rdeča je, rdeča je, jst pa samo aha nazaj. ermm.gif Pa na srečo ni blo nikogar, ko sem čez peljala, samo vsi za mano pa nasproti so mi trobli - attention whore laugh.gif .

Joj rea, kr stisne me, ko omenjaš sestrično. Je vedno hudo nekoga, ki je del družine tako izgubljat. sad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5973 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 31 August 2008 - 11:41 AM

Vceraj je bil najbolj beden vecer ever. Sej na trenutke je blo ful dobr, sam generalno gledano pa KRNEKI. Srecala sem njega, seveda spet po golem nakljucju in potem sem bila cis ziucna. In sovrazim ga, res ga, ker se NIKOLI ne izjasne in ga ne morem razumet, oz. sploh ne vem kaj bi rad. In zmesalo se mi bo, to traja ze 8 mesecev, jaz nemorem vec. Prosim, prosim prosim nej da ze enkrat karte na mizo. Samo nej pove kaj hoce od mene pa nej se neha ze delat, da mu je vseeno.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5974 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 August 2008 - 03:19 PM

Nazijala sem kolegico kot da je petletna kmetica, ki nima za burek sad.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5975 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12001 posts

Posted 31 August 2008 - 03:32 PM

Znorela bom zarad migrene. Že tretji dan je. Požrla sm že tok tablet, da ko grem lulat prav smrdi po kemiji.
  • 0

#5976 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2008 - 03:52 PM

včer sm bla na poroki.Hrana,alkohol,mraz,jaz pa v japankah ker rpej ni blo mraz ampak vroče.
Moge ledeno mrzle,sem bla 100% da bo neki.
Dons me mehur peče. Seks ponoči je bil na umret boleč,tko da sva itak nehala...
Odlično.
S te da sem zaradi polnega želodca skorajda bruhala (ful mi je vedno salbo če prepozno jem)...
Obol od dneva.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5977 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 31 August 2008 - 03:55 PM

Izcrpana sem...do konca. Udi mi ohlapno padajo ob telo, vsa sem zanemarjena, brez energije, brezvoljno se vlecem naokrog...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#5978 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 31 August 2008 - 04:20 PM

Po dolgem času sva se mela res lepo, edino kar lahko rečem je, vsaka mu čast, da tako potrpežljivo prenaša moje izpade. oops.gif
  • 0

#5979 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 August 2008 - 10:08 PM

Tend to black your eyes,
Just keep them closed,
Keep praying just keep waiting,

Waiting for the one,
The day that never comes,
When you stand up and feel the warmth,
But the sunshine never comes,

No, the sunshine never comes...

http://uk.youtube.co...feature=related

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5980 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2008 - 11:06 PM

Čudovit komad. cry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users