Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5973 replies to this topic

#5961 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17948 posts

Posted Today, 07:05 AM

Da ne bom off topic. Zadnjic mi je kolegica pojamrala, kako tezko gleda Laro Nastran.
Pa ne ker bi ji bla bedna, ampak ker ob spremljanju njenega profila ne more imet druzga kot konstanten obcutek da je revna kot cerkvena mis.
Mislim pa sej, po 10+ potovanjih na leto, darilih za 250 e za rd za enega otroka, pol ga peljes se na rojstnodnevno kosilo, pa rojstnodnevni pampering, pa mu zrihtas zabavo za 300 e s prijateljcki, kje je se vse ostalo.
Tudi jaz se kdaj pocutim brezvezno, ko jo gledam, ker ne morem kar razmetavati z denarjem, niti me tega niso ucili. Ampak, se spomnim da imam pa druge stvari, ki jih ona nima in eden je recimo zasebnost :lol:
Se mi zdi da vcasih promovira marsikaj kar je out of reach za normalne ljudi. Recimo to da vse otroke oblecejo v Didriksone, to name one.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5962 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17422 posts

Posted Today, 08:43 AM

Od kje pa ima ona tolk dnarja? Al je vse to sponzorsko?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5963 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17948 posts

Posted Today, 08:47 AM

1.) ima svoje podjetje Dusty cat, kjer zelo uspesno prodaja 3 ali 4 izdelke (tudi meni, not gonna lie. I ima zelo dolge lase ki se radi vozlajo in ta sampon in balzam sta res super).
2.) kupla sta bajto na Ninu (oziroma, bolje receno napol vilo) ki jo oddajata
3.) kje je se vse kar sponzorira
4.) on je ITjevec, kar avtomatsko pomeni da ima tudi dobro placo
Pod crto, na mesec zasluzita res veliko.

Pa saj Hajdi isto. Iskreno meni bi se zmesalo da mi eden vsak dan poslje goro cot, da sestavljam outfite, but here we are...

Od vseh teh slovenskih inflic pravzares obcudujem Nino Grilc. Postavo ima top, pa da se je po taksni hudi zivljenjski izkusnji postavila na noge in fura vse kar fura, bolj kot ne sama, svaka ji cast...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5964 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88379 posts

Posted Today, 09:33 AM

On ni IT-jevec, nikoli bil, ampak vodja projektov (na Porscheju).

So pa res nemarno loaded, meni tudi ne gre skupaj, sem že pisala, ko so to vilo z bazenom v Ninu kupili.

Tamal je pa glede oblačenja isti kot moj. :D Danes je šel v srajci in kravati v šolo in ga sploh ne zanima, kaj kdo reče. :D 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5965 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17948 posts

Posted Today, 10:10 AM

No pac kakorkoli, dobro sluzbo ima. Sem mislila da je IT ker ima doma pisarno in verjetno se mi je nekje zazdelo da bi znal biti v teh vodah.

Zdaj razmisljam kako se je res vse podrazilo in standard dvignil. Moja starsa sta si vsa leta nakazovala isto placo, ki je bila v nekem obdobju bogataska, danes pa bi bila "malo boljsa".
Fak no res, kam smo prisli.
Sam ne vem ce bo kaj drugace ce ustrelimo goloba in spet jajce nastavimo na oblast.
  • 0

#5966 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88379 posts

Posted Today, 10:19 AM

Ampak to kar pišeš o stagniranju plač tudi ni običajno. Standard se ne dviguje brez sočasnega dvigovanja plač in kupne moči. Ne vem, kako se folk kar sprijazni, da jim plača stoji xy let, je treba kaj naredit za to (ali v trenutni službi ali pa menjat).

• 0

― V. Van Gogh

#5967 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23828 posts

Posted Today, 10:34 AM

Meni gre pa ona na živce, ker za vsako stvar razlaga, kot da je najbolj pametna na svetu.
Sicer pa pomoje za nikogar na IG ne bi mogla rečt, da ga občudujem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5968 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17422 posts

Posted Today, 10:39 AM

No pac kakorkoli, dobro sluzbo ima. Sem mislila da je IT ker ima doma pisarno in verjetno se mi je nekje zazdelo da bi znal biti v teh vodah.

Zdaj razmisljam kako se je res vse podrazilo in standard dvignil. Moja starsa sta si vsa leta nakazovala isto placo, ki je bila v nekem obdobju bogataska, danes pa bi bila "malo boljsa".
Fak no res, kam smo prisli.
Sam ne vem ce bo kaj drugace ce ustrelimo goloba in spet jajce nastavimo na oblast.

Indeed. Jaz imam trenutno tako plačo, ki mi je bila cilj pred 10leti, ko sem prišla sem. S tem, da takrat je bila to precej lepa plača, zdaj pa noben presežek. 

• 0

[Napoleon]

#5969 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17948 posts

Posted Today, 11:07 AM

Jina? Minimalc se bo spet dvignil.
A teb je logicno da moras ti kri scat da se ti placa dvigne? Meni ni. Ce se dvigne minimalc se bi po logiki mogle dvignit tudi vse ostale place.
Ne pa da se placa glede na standard uskladi enim, drugim pa ne.
No pa sej smo ze navajeni, da srednji razred najbolj najebe s placami, davki in vsem.
  • 0

#5970 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88379 posts

Posted Today, 11:12 AM

A teb je logicno da moras ti kri scat da se ti placa dvigne? 

Ne, ker je ne rabim. :wacko:

Poglej trend rasti povprečnih plač. Minimalne se usklajujejo vsako leto, na podlagi inflacije itd..

Saj se strinjam, da se višajo prepočasi, ampak še zdaleč pa ni res, da se ne in da je normalno, da stagnirajo.

• 0

― V. Van Gogh

#5971 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28927 posts

Posted Today, 11:19 AM

Hja, ravno te dni sem imela z eno stranko debato… se je čudila, kako en zaposleni ne prednjači več v višini plače, čeprav je imel včasih najvišjo. Je imel ja, vmes se je minimalna dvignila, njegova pa ostala ista.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5972 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46396 posts

Posted Today, 11:55 AM

Sicer pa pomoje za nikogar na IG ne bi mogla rečt, da ga občudujem.

jaz obcudujem @kitkat_ch. Toliko zivalc kot jih je ta ze resila in jim polepsala zivljenje, vsa cast ce je res tako kot kaze na IG.
  • 0

#5973 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17948 posts

Posted Today, 11:55 AM

Mogoce v privar firmah, v nasi sigurno ne :D
Procent delovne dobe je vse, kar ti zvisuje placo tukaj.
No ampak kot receno, jaz nisem tu zaradi denarja.

Nepridipravovi storiji. Ce kera se ni vedla kaksni denarji se obracajo na placilih za storije oziroma, sponzorskih objavah...

https://www.instagra...GI5dXlhbW1zN2ky
  • 0

#5974 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17422 posts

Posted Today, 12:33 PM

Tudi v JS ne, oziroma mogoče samo zelo omejenemu deležu. Ta vele slavna plačna reforma, zdaj bo napredovanje po novem na 4 leta, za 2(?) plačna razreda, s tem da bo vrednost razreda zdaj 3%, prej je bilo na 3 leta in 4%. Letna inflacija je pa je kolko? Tak da koga tu farbajo. 

Da se pa samo minimalac dviguje je pa tako absurd erste klase, potem pa prihaja do t.i. uravnilovke, ko bodo kr vsi na minimalcu. 

• 0

[Napoleon]

4 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 3 anonymous users

Coco*