Jump to content

Photo

Zanimivi linki

• Please log in to reply
6014 replies to this topic

#5961 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 16 January 2020 - 02:58 PM

If High Street Shopping was like Online Shopping - Age of Outrage
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5962 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 31 January 2020 - 09:57 AM

Zakaj dekleta lulamo pogosteje kot fantje
  • 0

Put A Kilt On It!

#5963 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 26 February 2020 - 01:43 PM

The Question - TEDx - Rita Wilson
  • 0

Put A Kilt On It!

#5964 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 27 February 2020 - 09:22 PM

Be a lady, they say...

https://www.instagra...id=3dwbdj3fkzcm
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5965 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 28 February 2020 - 08:55 AM

Meni osebno zelo močan video. Sem ga že delila povsod, kjer sem lahko in ga pogledala ene 5x ta teden.

Žal mi je, da ga še moja gospodična ne more razumet. Vpašanje, če se bom spomnila nanj čez par let.

Sicer so bili komentrji, da moški niso na bistveno boljši poti, ampak žal tega ne morem kupit. Za moje pojme imajo bistveno manj pritiskov, obsojanj, primerjav v življenju, kot ženske.

Mogoče jim delam krivico.

• 0

Put A Kilt On It!

#5966 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 28 February 2020 - 03:00 PM

Pri moških so ponavadi drugi pritiski, ki niso toliko povezani npr. z videzom, ampak smo ženske vsekakor bolj na udaru.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5967 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 04 March 2020 - 02:28 PM

Is Donald Trump Trying to Deport Melania? | The Daily Show
  • 0

Put A Kilt On It!

#5968 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 March 2020 - 06:42 PM

https://sensa.metrop...ce-vec-ne-nori/
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5969 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 29 March 2020 - 09:25 PM

Zapis, ki ga potrebujemo.

• 0

Bill Bullard

#5970 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 30 March 2020 - 09:26 AM

Meni so pa kar floskule. Mogoce zato, ker v bistvu nisem nikoli tako zivela in se mi taki ljudje malo smilijo. Ne vem, ce je ta tip sploh bil kdaj v hosti, ce prej ni videl srne ali slisal dreves. Zdaj vsi odkrivajo toplo vodo, cez par mesecev bodo pa na prvem avionu za v trope :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5971 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 March 2020 - 01:12 PM

pa verjetno živi pri starših, ima poln hladilnik in lahko gleda, kako rožice rastejo (ne vem kaj drugege reči, ko si nekdo želi vsako leto en mesec karantene; očitno ga res ne skrbi kako bo položnice plačal ali hrano, pa tudi nima otrok, ki bi jih bilo potrebno šolat doma, jim kuhat in usklajevat z njimi delo od doma in skrb za naslednji mesec, koliko plače boš sploh dobil in preživel).

Če je pa on v takem zenu, se pa vedno lahko za en mesec umakne nekam globoko v hosto in ima tam svoj mir, ostali pa živimo, kot nam paše.

Saj razumem, je pozitievn zapis in vse super, fino fajn .... vsi lahko sanjamo o tem... jaz tudi, dokler ne bom šla naslednjič v trgovino in pustila tam spet 100 eur za hrano, za en teden. Edino, kar zdaj nimam stroška, je bencin, ker ne hodim tolikokrat v službo. Vsi fiksni stroški so nespremenjeni.

Imam kolegico in super, da ima tako (podobno) življenje in ji ustreza. Ampak če bi vsi tako živeli, ne vem kdo bi plačeval zdravstvo (pač šolstva ne rabi, ker nima otrok) in vse ostale javne stvari, ki jih pa tudi sama rabi.

• 0

Put A Kilt On It!

#5972 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 March 2020 - 01:14 PM

Jaz sem tudi samo zavijala z očmi ob tem zapisu. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5973 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 30 March 2020 - 01:46 PM

Zanimivo, kako je vsaka drugače razumela ta zapis. Kami, če bi vsi živeli tako kot jim paše, bi imeli kaos, anarhijo.

Govori o tem, kako izčrpavamo planet, pa ste se vpiknili v ta odstavek o enomesečni karateni.

• 0

Bill Bullard

#5974 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 March 2020 - 03:37 PM

Saj razumem, je pozitievn zapis in vse super

Meni je pa daleč od pozitivnega zapisa. Predstavi kar nekaj realnih dejstev.

Je pa res zanimivo kako je vsaka drugače razumela in kaj ste nekatere potegnile ven iz tega. Ampak ja prava nevarnost je človeška ignoranca, ki ne vidi dlje od lastnega nosu in žepa. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5975 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 March 2020 - 03:42 PM

Se strinjam z Emily.
  • 0

#5976 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 March 2020 - 04:34 PM

Planet izčrpavamo in uničujemo predvsem z živinorejo, ki pa je on niti omeni ne. Meni je pri njem prav boleče očitno to kar sta Podgana in Kami napisali.

• 0

― V. Van Gogh

#5977 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 March 2020 - 05:19 PM

Sicer ne omenja živinoreje direktno, omenja pa mesno industrijo.

Ni naš problem, če je umrlo milijarde živali v plamenih ognja in jih za naše želodce v težkih pogojih in mukah umre še vsaj enkrat toliko.

Krčenja gozdov, uboji živali, onesnaževanje okolja, vojne, lakota, kapitalizem, nacionalizem, religije... 

Jina daj še kaj poišči kar je pozabil napisat. :D

Očitno različno razmišljamo in ne bomo prišle na isti breg kar je pa tudi ok. 

• 0

#5978 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 March 2020 - 05:53 PM

My bad, očitno sem toliko teže dala ostalemu delu besedila, da sem to spregledala.

• 0

― V. Van Gogh

#5979 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 29 April 2020 - 08:51 PM

:cry:
  • 0

― V. Van Gogh

#5980 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 15 June 2020 - 10:44 AM

Facial Recognition

Police
  • 0

Put A Kilt On It!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users