Spovedujem se, da sem mogoce sla malo cez rob, ceprav meni se ne zdi. Prejle mi mami teži, da se ne bom videvala z Mjem (bivsi narkoman pa to), pa sem ji rekla: Ja, res je, je bil na drogah sam zdej je cist ane, sej fotr je bil tut pijanc pa ni vec. Pa tko mi rece posmehljivo: Si si pa res dobrega nasla .. (in cis zmer se dela norca iz njega in mam tega nekako zadosti). Pa js: Ja poglej sebe, s kom si se poročila.

Pa to sem rekla tko bolj v fori, zdej pa pride v sobo pa rece: Hvala lepa ker si rekla da je fotr pijanc, koza trapasta.
WTF?! Sej nisem rekla da JE pijanc, ampak da je bil ja, par let nazaj, a sem slucajno rekla kaj kar ni res? In pol mi sploh ne pusti, da ji razlozim, ampak odvihra ven. Zdaj bo pa spet zamerila in kako imam dost teh prekletih obcutljivih ljudi, ki se obesijo na vsako besedo in ti jo mecejo v glavo se tedne zatem. JUST KILL YOURSELF. Pa kolikokrat je meni kdo kaj rekel, pa a sem zamerila? Ne, zabila sem ga nazaj. Bilo i prošlo. Ne prenesem takih osebkov, res ne. Razcisti zdej in takoj, ne pa povesit nosu do tal in kuhat mulo.
JAO, zdej pride se fotr dam in sem mu tole povedala in se on zameri. Hahahaha, super!