Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6382 replies to this topic

#5941 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18500 posts

Posted 12 December 2025 - 11:27 AM

Ne vem. Je spet tko nardila da mora placat ce hoces izvedet, haha. Al pa kaksno polnilo, mascoba...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5942 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46573 posts

Posted 12 December 2025 - 01:31 PM

Da ne bo samo o tej antipaticni zenski…
Bozicne pesmi po Indijsko: https://www.instagra...WM3ang5NW9yNWpx
  • 0

#5943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89401 posts

Posted 14 December 2025 - 11:41 AM

Komentarji (o) Ani tukaj 😁:
https://www.instagra...Td0amxoMmtoMHFh
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5944 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20266 posts

Posted 14 December 2025 - 11:47 AM

A so jih izbrisali, ker ne vidim nič takega?
  • 0

#5945 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89401 posts

Posted 14 December 2025 - 02:21 PM

Ne, niso.
  • 0

― V. Van Gogh

#5946 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 14 December 2025 - 02:57 PM

Meni vrže na en video
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5947 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7008 posts

Posted 14 December 2025 - 03:18 PM

Meni tudi .. aidea podkast...je pa ona napisala komentar pod video

• 0

#5948 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20266 posts

Posted 14 December 2025 - 04:28 PM

Ja Kordež je, ampak folk komentira njega, ne Ane oz. en komentar je namenjen njej?
  • 0

#5949 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89401 posts

Posted 14 December 2025 - 05:28 PM

Attached File  IMG_0569.jpeg   135.58KB   0 downloadsAttached File  IMG_0570.jpeg   177.75KB   0 downloadsAttached File  IMG_0571.jpeg   703.8KB   0 downloads

Za to o splavu sicer dvomim, da je res. Ce pa je, pa povejte, pa ji odsledim takoj.
Thread je tudi poln kritik cez njo, mi je prijateljica poslala …
  • 0

― V. Van Gogh

#5950 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18500 posts

Posted 14 December 2025 - 05:57 PM

Proti splavu pa se nikoli ni rekla da je, vsaj kaz se ne spomnim.
Promovira da imajo ljudje pac otroke ne po 30tem, ker rodna doba je v 20ih, kar je logicno in pravilno a malo tezko dandanes ko folk se za zivet nima nikjer.
Ce je res kdaj rekla da ne podpira splava pol ji je pa se zadnji kolesce odneslo.
Drugace tudi po evtanaziji vidim da ona kao ni kristjanka, so jo pa polna usta izbranih krscanskih vrednot :lol: zraven potisco se malo karme in csega kar ji prav lride v danem trenutku.

Pojma sploh nimam kdo je ta intervjujani tip....premalo spremljam slovensko politiko oziroma karkoli in kdorkoli ze je.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5951 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18369 posts

Posted 14 December 2025 - 06:03 PM

En tip, ki je prevec lev se za Levico in so ga vrgli ven.
Jaz se tudi ne spomnim, da bi kaj o splavu rekla takega. Saj ne spremljam skoz, ampak bi najbrz kdo drug ze skocil v zrak ob takih izjavah.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5952 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28006 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 December 2025 - 09:30 PM

Kakšen opis. :lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5953 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18500 posts

Posted 15 December 2025 - 11:43 AM

Sem mislila kaksen bo to zdej Nusa info delila glede treningov pa kar ne morem verjet da se toliko zensk se kar pobija po ure v fitnesih in vsak dan overachieva v misljenju da bo enrkat boljse.
Ocitno sem do tega kar pise sama prisla kaksno leto nazaj saj imam tocno taksne treninge.
Imam pa s prehrano probleme, tukaj pa upam na kaksne enostavne ideje ker mi cottage cheese pa piscancja salama ze iz riti gledata....
  • 0

#5954 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89401 posts

Posted 15 December 2025 - 07:53 PM

Podgana, evo, flis zate :D:
https://meracollecti...XRS2WUUPO3H3WWA
  • 0

― V. Van Gogh

#5955 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18500 posts

Posted 15 December 2025 - 08:04 PM

Kva je to posebnega? Jao....razen d aza to ceno dobim 5 podobnih flisov. Res pa ne pise gor Mera. Tompa ne.
  • 0

#5956 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28535 posts

Posted 15 December 2025 - 08:07 PM

Bombažen pulover prodaja za flis, to niti toplo ni.
  • 0

#5957 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18369 posts

Posted 15 December 2025 - 08:45 PM

Lepo, da si pomislila name. Vidim, da sem v vasih mislih s svojimi kapricami. Bom dala na WL :lol:
Moram priznat, da je moj tanov po redni ceni se drazji od tega 🫣 Kr deal.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5958 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 15 December 2025 - 09:16 PM

Vidim, da so nazaj preklane hlačnice ob strani. Prej so bili samo gležnji zunaj, zdaj nas lahko zebe najmanj do kolen. Ni mi bilo to všeč konec 90. let, ni mi všeč zdej.
Pa resno, Sp. Del trenirke čez 100€
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5959 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23999 posts

Posted 15 December 2025 - 09:58 PM

:lol:

Kot vedno, spet ne znamo cenit slovenskega dizajna, ročne slovenske izdelave, premium materialov in nasploh izdelka, kot ga še ni bilo!:lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5960 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18500 posts

Posted 16 December 2025 - 07:02 AM

Fak vceraj sem gledala pa dobro Jesenice niso zdej nek model po katerem bi vlekel zakljucke.... Kako obleceni eni tipi hodjo okrog. Kot prvo, une skinny skinny kavbojke, da ne ves kako se vsede, let alone kako mu jajca dihajo. Zunaj je blo -4 a te kavbojke so ble popolnoma strgane na kolenih in gleznji vun. Na nogah adidaske, valda ne bomo nosili zimskih cevljev. Zgoraj pa neka puhovka :lol:
Isto sem pol vidla enega podobnega - patike, gleznji ven, plasc pa kucma.
Pa koga jebes, no. :lol:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users