Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#5941 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2012 - 11:38 AM

Ja, grozne so te brisače cry.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#5942 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 10 January 2012 - 11:49 AM

QUOTE(Ana @ 10. 1. 2012 - 2:05) View Post

Meni ne gre pretirano na živce, če nekdo ne je zelenjave. Bi mi pa šlo to na živce pri fantu, ker ko bi kuhala za njega bi morala skos prirejat obroke, pa nekak kuhat dvojno, ker sama pojem ogromno zelenjave.

Ja enako, to bi pa že znal biti problem.
Meni sicer ne gredo na živce ljudje, ki česa ne marajo dokler ne preseže to enih mej npr. zmrdovanje o tem kako lahko pa drugi to jedo in ostalo preseravanje.
Dober primer je moj bratranec kateri ne more jesti za mizo na kateri je skleda solate. Mislim resno, to pa ti stopi na živec, da moraš pred njim skrivati eno navadno solato. rolleyes.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86901 posts

Posted 10 January 2012 - 12:23 PM

QUOTE(_M_ @ 10. 1. 2012 - 11:04) View Post

kako vam gre lahko na živce, če nekdo nečesa ne je blink.gif

Večina, ki ne je nobene zelenjave, ima to zakoreninjeno že od otroštva in se niti ne trudi, da bi kaj spremenili.
In jaz preprosto ne verjamem, da nekdo ne bi maral čisto nobene zelenjave, v nobeni obliki. Nešteto vrst je, načinov priprav pa tudi.

Potem pa naj živijo od bele moke, mesa in sladkorja, samo jamrajo naj ne.
Potem si pa ti čudak, ker ne maraš 50X presladkih industrijskih zadev, ker to je pa ja najboljše. rolleyes.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5944 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 January 2012 - 12:31 PM

Zna biti velik problem, če si z nekom takim non stop v družbi, ali če ga imaš za partnerja, ker moraš zelo prilagajati jedilnik, se sama odpovedovati stvarem, ali pa kuhati dvojno.

To zgoraj je moteče, kar mi gre pa na živce je, da nekateri ljudje niti ne poskusijo česa, ker pač . . . je noter korenček, ker ga pač ne jejo. Se mi je že večkrat zgodilo, ti kot kuharju prav pade malo vse dol, ker se zelo potrudiš. sad.gif

Najboljši je pa moj brat, ki ne je skoraj nič zelenjave (sadje pa ja), in potem ko jaz rečem doma, da je izbirčen, dobim nazaj: ni, saj vedno vse poje.

JA KAKO DA NE, ČE MU KUHATE SAMO MESO IN KROMPIR, oziroma samo kar je. pinch.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5945 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26192 posts

Posted 10 January 2012 - 12:35 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 1. 2012 - 12:31) View Post

Zna biti velik problem, če si z nekom takim non stop v družbi, ali če ga imaš za partnerja, ker moraš zelo prilagajati jedilnik, se sama odpovedovati stvarem, ali pa kuhati dvojno.
To zgoraj je moteče, kar mi gre pa na živce je, da nekateri ljudje niti ne poskusijo česa, ker pač . . . je noter korenček, ker ga pač ne jejo. Se mi je že večkrat zgodilo, ti kot kuharju prav pade malo vse dol, ker se zelo potrudiš. sad.gif

Najboljši je pa moj brat, ki ne je skoraj nič zelenjave (sadje pa ja), in potem ko jaz rečem doma, da je izbirčen, dobim nazaj: ni, saj vedno vse poje.

JA KAKO DA NE, ČE MU KUHATE SAMO MESO IN KROMPIR, oziroma samo kar je. pinch.gif

Točno to.... moj bivši ni maral nobene kuhane zelenjave. Samo krompir + meso, riž + meso... Toliko sem se prenajedla vsega tega mesa, da mi še vedno ne diši.
Sicer se niti ne čudim, da je ne mara (zelenjave namreč), saj ima njegova mami izpopolnjeno tehniko kuhanja: vrzi v lonec, dodaj ful vode, daj na minimum, kuhaj 1 uro (vmes pojdi spat ali gledat mehiške nadaljevanke), oziroma dokler se ne razkuha. down.gif

Na živce mi gre, da zvečer ne morem zaspat, zjutraj sem pa kot zombi IPB Image

• 0

#5946 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 January 2012 - 12:38 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 1. 2012 - 12:35) View Post

Daj mi ruku, prjatlca. ENAKO. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5947 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 January 2012 - 12:40 PM

Na živce mi gre, da nekomu pošljem nujno/pomembno sporočilo prek FB, potem pa traja več kot en teden, da mi ta oseba odgovori! Pa čeprav vidim, da je ves čas na FB, lajka in objavlja stvari. In na koncu niti opravičila, ker je tako dolgo trajalo - ali pa opravičilo v smislu: nisem imel časa odgovoriti. pinch.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 1. 2012 - 12:35) View Post

Ja... cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5948 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26192 posts

Posted 10 January 2012 - 12:43 PM

all together now!IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

#5949 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 January 2012 - 12:58 PM

laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5950 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26078 posts

Posted 10 January 2012 - 12:58 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 1. 2012 - 12:43) View Post

all together now!IPB Image IPB Image IPB Image

Se pridruzujem zombie plesu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5951 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 January 2012 - 01:07 PM

Jaz sem tudi kot zombi. Tako za penis kot zadnje čase spim, pa še ne.
Na noč prav trdno spim povprečno 1 do 2 uri.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5952 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23514 posts

Posted 10 January 2012 - 02:13 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 1. 2012 - 22:35) View Post

Ljudje, ki ne marajo nobene zelenjave. Ne morem si pomagat. laugh.gif

Ja, meni bi tudi to najbrž šlo malo na živce. Sploh pa, če bi bil to nekdo v moji družbi ali moj partner in moraš potem prilagajat jedilnike, kuhat posebej itd.
Čeprav moram povedati, da ne poznam nikogar, ki ne bi maral prav nobene zelenjave. To mi je prav čudno.

QUOTE(ananas @ 9. 1. 2012 - 22:42) View Post

Ja!
In ljudje, ki so nepopisno izbirčni glede hrane. Prav na živce mi grejo... Ne jejo onega in tretjega, tega samo v kombinaciji s tem ne... Ma dej no.

Tole mi gre bolj na živce, kot nič zelenjave. Najbolj pa me razkuri, če mi kdo reče, da sem izbirčna, sami pa so 100x hujši. Jaz res jem skoraj vse. Npr. govedine ponavadi ne jem, pa tudi klobase mi redko pašejo ali pa kakšno drugo meso včasih preskočim in potem mi reče oče, da sem izbirčna in da kaj se grem neke vege fore. On pa ne mara riža, pire krompirja, polpet, kakšnih musak, lazanj in česa, kar ni ravno običajno in tradicionalno pa sploh ne. Pa tudi pri fantu mi gre na živce to, da je od doma navajen, da je praktično vsak dan meso na jedilniku. Mogoče max. 2x na teden ni. Potem pa jamra, ko hočem jaz kdaj več dni zapored pripravit kaj brezmesnega. Kot da boš umrl, če ne boš žrl mesa vsak dan. mad.gif

QUOTE(Plain Jane @ 10. 1. 2012 - 8:27) View Post

Ja, te čis mehke! Nove so najhujš, jaz jih sploh ne morem uporabljat. Imam rada bolj grobe brisače.

To tudi mene živcira. Isto nove kuhinjske krpe, ki so še čisto gladke in nič ne obrišejo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5953 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 10 January 2012 - 03:08 PM

Jaz sem primer človeka, ki od majhnega ne je zelenjave. Ampak sem se v zadnjih letih zelo popravila. Je pa res, da sem morala počasi začet, da sem se navadila posameznega okusa. Zdaj jem že precej stvari, ampak pač v manjših količinah. Pa ugotovila sem, da imam veliko raje pečeno zelenjavo, kot pa kuhano. Se da, če se malo potrudiš.

Na živce mi gre mami, ko pri vsakem obroku (ko se kregam z mulci) poudari, da sem bila jaz ista.... ja super. In kako točno meni to pomaga v trenutni situaciji.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 10 January 2012 - 03:55 PM

Kami, a to si se odločila nardit korak "k prehranjevanju z zelenjavo" zaradi tega, ker želiš tako vzgajati otroke ali zgolj zaradi sebe?
No, edina stvar, ki me mal skrbi glede tega, ker fant ne je zelenjave je ta, da bo zaradi tega nekoč vzgoja otrok težja, da bodo tudi otroci začeli v smislu zakaj bi oni jedli, če njemu ni treba in te zadeve.. Zato te sprašujem Kami, kakšne imaš ti izkušnje s tem?

• 0

#5955 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 10 January 2012 - 04:38 PM

Ena zelo dobra kolegica. Ne morem si pomagat. Vedno, ko smo skupaj razlaga kako sta brez keša zaradi stanovanja, pa vedno neki špara kao, pa ob vsakem stavku, omeni, da ona to ne more, ker je drago. Na FB pa ima skos slike iz tega in onega izleta, pa smučanja itd. ja ker to je pa vse zastonj. Do smučišča imam dobre pol ure, lahko bi šla vsak dan, pa ne grem ker stane... ona, ki je pa tako broke, pa lahko gre vsak vikend na 3h oddaljeno smučišče, za belo kavo pa nima.
  • 0

#5956 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2012 - 04:55 PM

kako ne štekaš? a ti veš, kok belih kav je ena smučarska karta pa kok benza se porabi, da do tja pride?! laugh.gif
čist logično je, da je broke za male stvari, da si lahko privošči velike!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5957 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2012 - 06:45 PM

Na živce mi grejo ljudje, ki pobesnelo pihajo v robec, da bi si obrisali nos. Okej, pihneš pa je to to, ne pa tuliš kot en Slonček Benjamin. rolleyes.gif Danes sem bila v čitalnici in sem se učila, čepke sem imela v ušesih!!! Ena baba eno mizo za mano si je nos brisala vsake tri minute in to tako na glas, da sem jo čez čepke ful ful glasno slišala. Pomojem je cela čitalnica pogledala proti njej ko si je rilec useknila. blink.gif Prav grozljivo je bilo. In kaj d fuck imaš vsake tri minute za brisat? Ne vem ali si je sinuse želela izpihnit al kaj... verymad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5958 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 06:46 PM

Hahahaha, men tud ni jasno kako lahko eni tako pihajo v robec, da trobijo ko sloni. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#5959 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86901 posts

Posted 10 January 2012 - 06:50 PM

Haha, potem bi znoreli poleg mene. Jaz ne morem potiho pihat.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5960 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2012 - 06:52 PM

Pa saj kul, pač pihneš, ampak ona je prav rjovela v robec, tisto ko ti žila ven stopi. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users