Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 25 August 2008 - 07:45 PM

Dilema čimprejšnje okrevanje noge ti želim. Frida in Ananas..vso srečo! Vse bo še vredu... wink.gif
  • 0

#5922 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 August 2008 - 07:49 PM

Držim jutri pesti zate Frida, in zate ananas! wink.gif

Ah ja. Midva sva se pač zmenila, da z morjem ne bo nič. Itak jaz delam cel september, denar mi bo pa še kako prav prišel. Greva za novo leto s kolegoma nekam. UPAM! smile.gif Kaj čmo...tak je lajf.

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5923 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 09:43 PM

Držim pesti za obe.

Meni je pa odleglo, bolš je. Sicer na morje ne greva, mi je pa obljubil, da me bo drugače razvajal. sweat.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5924 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 August 2008 - 09:45 PM

Obljubim, da bom boljša. Samo naj bo kot prej. cry1.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 25 August 2008 - 09:55 PM

Kaj je pa tako hudega Coco? blink.gif
  • 0

#5926 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 August 2008 - 09:10 AM

Borim se. Zelo!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 26 August 2008 - 10:47 AM

Dekleta ne obupat. Adriane, Coco...glave gor!

Danes je en lep dan. smile.gif
  • 0

#5928 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 26 August 2008 - 12:42 PM

rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif

Prav odstrelila jo bom.... prokleta baba fukjena... Danes je prišlo 11 planov. 6 sem jih prevzela jaz in jih tudi zapisala, 5 pa sem jih dala njej. In kaj ona naredi? Najde napako v enem planu, jo sporoči šefici, napačen plan zapiše (čeprav tega ne sme!!!!!). Ostalih 4 planov sploh ni zapisala. In potem gre gospa ob 11:30 domov, ker NIMA DELA. Prokleta p****... Zdej moram pa jst za njo popravljat stvari in vnašat stvari, katerih ona ni vnesla (čeprav je imela morje časa).

Ne vem zakaj to dela....mogoče, da bi jo vrgli iz službe? Ne vem.... Matr sem jezna....

• 0

#5929 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2008 - 12:53 PM

Pojdi do šefice in povej kako se obnaša. Pomoje noben šef ne bi podpiral lenobe.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5930 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2008 - 12:55 PM

QUOTE(Adriane @ 26. 8. 2008 - 10:10) View Post
Borim se. Zelo!

Smo s tabo. closedeyes.gif

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5931 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 26 August 2008 - 01:01 PM

QUOTE(crna @ 26. 8. 2008 - 13:53) View Post
Pojdi do šefice in povej kako se obnaša. Pomoje noben šef ne bi podpiral lenobe.

To mi je predlagal tudi brat...še ena podobna pa grem.... Prva prilika res.... Dost mam tega...

• 0

#5932 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 August 2008 - 03:43 PM

Ves dan že patruljiram za računalnikom. Lena ko fuks. Edina vredu stvar je bila izpolnjena prijavnica in narisana pika nogavička na kuverti. Lol.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5933 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 26 August 2008 - 03:48 PM

ful sem happy & excited & še kej biggrin.gif

včeraj so me sicer "vrgli" z računalnika v šoli, tko da sem šla v cyber cafe ... pa še tm mela ene pol ure borbe preden sem prišla do msn-ja, ampak pol ... enourni chat s kamerco po parih tednih, in je TOOOOOOOK pasal, da sem bla še celo noč k zadeta (in sem mogoče mal preveč sitnarila ponoč, da bi vseen kam šli, sam me cimre danes nč grdo ne gledajo, tk da ok biggrin.gif).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5934 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 August 2008 - 04:23 PM

QUOTE(DiLeMa @ 25. 8. 2008 - 20:22) View Post

Zvita je, otekla, boli me kar konkretno. Jaz za samo sebe nimam besed. laugh.gif Meni bi se ratalo smrtno ponesrečit s kosmom vate, ne pretiravam. Oteklina je malo uplahnila, mi fant pridno menjava obkladke. Je pa šel po zlu izletek v MB in dokončno urihtavanje stanovanja, zato sem precej pissed off. Bom imela zdej do naslednje sobote v sobi veliko stensko omarico za v kopalnico in kamnito hand made luč, težko ko svinec. Ne garantiram, da ne bom ponoči na poti na wc brcnila vanjo in si skeglala še levo nogo. rolleyes.gif Pa tak sem se veselila, da bom luč in omarco končno odpeljala v MB v stanovanje, da ne bosta več tle v napoto. Jutri dopoldne moram it pa v bližnjo trgovino in sploh ne vem, kako bo to potekalo. Verjetno bom prav blesavo šepala in jamrala zraven, da raje ne pomislim, kako bom za pot verjetno porabla ene 5x več časa. But life goes on anyway. tongue.gif wink.gif Aja, pa spovedujem se, da imam ravno obraten problem kot punce zgoraj. Midva s fantom greva vsako leto skupaj na morje, letos pa se sploh ne veselim - niti malo. Bi naj šla v Grčijo okrog 20. septembra in najprej sem se ful veselila, zdej pa mi že nekaj časa sploh ni več do tega in bi najraje vse skupaj odpovedala.

Tudi jaz ti želim mirne živce, Frida!

Če te kdo razume, sem to jaz. Zviti ima OBE roki. Zapestji in komolca. Znoriš! Ta invalidnost in odvisnost od drugih me prav živcira. Da ne omenim, kako mi vsaki dan rata naredit kaki super gib, da me roki bolita pol še sto let, brez da jih sploh premaknem. dry.gif
QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 8. 2008 - 13:55) View Post

Smo s tabo. closedeyes.gif

IPB Image
Aj nou. IPB Image
Dankešoen.
Danes sem ok. Jebeš vse fkup!
Celi Svet savn je bil samo moj moj moj, muahahaha!

Prijateljičin fant mi je antipatičen za znoret. Niti njegovih slik ne mroem gledat, kaj šele bit v njegovi družbi.
Sram me je, ker imam tak odpor do njega, ker je M res srečna z njim in ji to privoščim, a ne morem si pomagat. :S
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5935 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 August 2008 - 06:35 PM

^Podobne občutke imam jaz do punce od brata mojega fanta...
Včasih se mi pa zdi da vse napihujem,in je čisto prijazna in super...
mapak v resnici,če sem res iskrena sem ljubosumna nanjo da bo kje kaj boljša izpadla in sem ful kompetativna in taka...ma taka sem že vedno.
Kar na kurac mi gre brez razloga. Pa samo gledam kje imam prednsoti ona pa slabosti.
V resnici je pa ful super punca in bi ble lahko res dobre frendice jaz sem pa neka ljubosumna egocentrična krava.... rolleyes.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5936 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 26 August 2008 - 06:37 PM

Glava me boli. Ni mi več za delat. Še 3 dni.
  • 0

#5937 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 26 August 2008 - 07:28 PM

Pulz mi na vsakih nekaj mescov dvigne eno blont ženšče, k me vedno vpraša, če sm že dobila fanta. In ji rečem da ne in pol začne, da ne smem obupat, da je še čas... wtf!? Prejle mi je prjavla, da pozna ene fante in da grem lahko z njo na morje, pa bom s kom lahko začela hodit blink.gif
  • 0

#5938 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 26 August 2008 - 07:34 PM

Zadnja dva dni, sem si komaj upala dihat, pridem iz dopusta in mi računalnik ne dela, cela štala, jaz pa kup dela. Še dobro, da je moj lubi tak cuker in zadevo obvlada, zdaj je vse lepo porihtano, uf.

Dilema hitro okrevanje! Poznam te zadeve, še predobro wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#5939 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 August 2008 - 07:48 PM

QUOTE(Frida @ 26. 8. 2008 - 20:28) View Post

Pulz mi na vsakih nekaj mescov dvigne eno blont ženšče, k me vedno vpraša, če sm že dobila fanta. In ji rečem da ne in pol začne, da ne smem obupat, da je še čas... wtf!? Prejle mi je prjavla, da pozna ene fante in da grem lahko z njo na morje, pa bom s kom lahko začela hodit blink.gif

Meni je tako enkrat ena znanka izjavla kao "kaj ti, si si že našla tipa?"
Lol. blink.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5940 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29849 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 August 2008 - 07:51 PM

spovedujem, da je moj novi šef model! oops.gif odobril dopust in rekel, naj se mu javim, če bom rabla kako pomoč okol Mehike - tut zastonj prespat lahko zrihta. fertik sem od veselja. hooray.gif

spovedujem, da sem se mela super z B. danes v mestu - šoping rules! (pa B. tut! oops.gif)

spovedujem, da zapravljem k zmešana, jutri še frizer pa sem že davno v limitu .... oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users