Spovednica
Posted 25 August 2008 - 07:45 PM

Posted 25 August 2008 - 07:49 PM

Ah ja. Midva sva se pač zmenila, da z morjem ne bo nič. Itak jaz delam cel september, denar mi bo pa še kako prav prišel. Greva za novo leto s kolegoma nekam. UPAM!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 August 2008 - 09:43 PM
Meni je pa odleglo, bolš je. Sicer na morje ne greva, mi je pa obljubil, da me bo drugače razvajal.

Posted 25 August 2008 - 09:45 PM

Pablo Picasso
Posted 25 August 2008 - 09:55 PM

Posted 26 August 2008 - 10:47 AM
Danes je en lep dan.

Posted 26 August 2008 - 12:42 PM

Prav odstrelila jo bom.... prokleta baba fukjena... Danes je prišlo 11 planov. 6 sem jih prevzela jaz in jih tudi zapisala, 5 pa sem jih dala njej. In kaj ona naredi? Najde napako v enem planu, jo sporoči šefici, napačen plan zapiše (čeprav tega ne sme!!!!!). Ostalih 4 planov sploh ni zapisala. In potem gre gospa ob 11:30 domov, ker NIMA DELA. Prokleta p****... Zdej moram pa jst za njo popravljat stvari in vnašat stvari, katerih ona ni vnesla (čeprav je imela morje časa).
Ne vem zakaj to dela....mogoče, da bi jo vrgli iz službe? Ne vem.... Matr sem jezna....
Posted 26 August 2008 - 12:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 August 2008 - 12:55 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 August 2008 - 03:43 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 August 2008 - 03:48 PM

včeraj so me sicer "vrgli" z računalnika v šoli, tko da sem šla v cyber cafe ... pa še tm mela ene pol ure borbe preden sem prišla do msn-ja, ampak pol ... enourni chat s kamerco po parih tednih, in je TOOOOOOOK pasal, da sem bla še celo noč k zadeta (in sem mogoče mal preveč sitnarila ponoč, da bi vseen kam šli, sam me cimre danes nč grdo ne gledajo, tk da ok

Posted 26 August 2008 - 04:23 PM
Zvita je, otekla, boli me kar konkretno. Jaz za samo sebe nimam besed.

Tudi jaz ti želim mirne živce, Frida!

Smo s tabo.

Dankešoen.
Danes sem ok. Jebeš vse fkup!
Celi Svet savn je bil samo moj moj moj, muahahaha!
Prijateljičin fant mi je antipatičen za znoret. Niti njegovih slik ne mroem gledat, kaj šele bit v njegovi družbi.
Sram me je, ker imam tak odpor do njega, ker je M res srečna z njim in ji to privoščim, a ne morem si pomagat. :S
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 August 2008 - 06:35 PM
Včasih se mi pa zdi da vse napihujem,in je čisto prijazna in super...
mapak v resnici,če sem res iskrena sem ljubosumna nanjo da bo kje kaj boljša izpadla in sem ful kompetativna in taka...ma taka sem že vedno.
Kar na kurac mi gre brez razloga. Pa samo gledam kje imam prednsoti ona pa slabosti.
V resnici je pa ful super punca in bi ble lahko res dobre frendice jaz sem pa neka ljubosumna egocentrična krava....

Posted 26 August 2008 - 06:37 PM
Posted 26 August 2008 - 07:28 PM

Posted 26 August 2008 - 07:34 PM
Dilema hitro okrevanje! Poznam te zadeve, še predobro

Posted 26 August 2008 - 07:48 PM
Pulz mi na vsakih nekaj mescov dvigne eno blont ženšče, k me vedno vpraša, če sm že dobila fanta. In ji rečem da ne in pol začne, da ne smem obupat, da je še čas... wtf!? Prejle mi je prjavla, da pozna ene fante in da grem lahko z njo na morje, pa bom s kom lahko začela hodit

Meni je tako enkrat ena znanka izjavla kao "kaj ti, si si že našla tipa?"
Lol.

Pablo Picasso
Posted 26 August 2008 - 07:51 PM

spovedujem, da sem se mela super z B. danes v mestu - šoping rules! (pa B. tut!

spovedujem, da zapravljem k zmešana, jutri še frizer pa sem že davno v limitu ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users