Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 January 2012 - 10:55 PM
Meni je to še posebej bedno pri profesorjih, ker res ne vem kaj si misli. Saj ne vem kaj naj, naj pozdravim ali naj se delam kot da se nikoli v življenju nisva vidla. HALO no.
Posted 07 January 2012 - 11:04 PM
Posted 08 January 2012 - 11:10 AM

Z isto težavo se spopada moj fant, kateremu mama ne da miru in ga zdaj non-stop nadleguje z "dokazi" in mu pošilja razne članke, videe, v katerih so po njenem dokazi, da so beljakovine slabe in enake steroidom.

Bojmo se tistega, česar ne razumemo! Ja.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 January 2012 - 10:01 PM
Ljudje, ki v Gmailu ne znajo kliknit Odgovori vsem in vztrajno nevede pošiljajo samo meni. Kaj si čorav, ali kaj?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 January 2012 - 10:06 PM
To, da sem v zadnjih nekaj dneh, odkar sta zaradi prodaje steroidov bila aretirana zakonca Karner, prejela več zaskrbljenih emailov od raznih sorodnikov, ki so me prepričevali (in utemeljevali z linki), da to, kar jaz pijem, ni ok! Ker sirotka v prahu in kazein sta steroida in imata v sebi zagotovo kakšne primesi, ki so škodljive!

Z isto težavo se spopada moj fant, kateremu mama ne da miru in ga zdaj non-stop nadleguje z "dokazi" in mu pošilja razne članke, videe, v katerih so po njenem dokazi, da so beljakovine slabe in enake steroidom.

Ja, imam sošolko, ki me vedno, ko me vidi ko pijem svoj šejk opozarja da to ni zdravo...blablabla sploh ne bom pisala. Pa sem ji po parih "opozorilih" zabila da tako kot zanjo ni zdrav moj šejk, tudi zame niso njeni možgani, jezik in ostalo od prašiča

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 January 2012 - 10:06 PM
To, da sem v zadnjih nekaj dneh, odkar sta zaradi prodaje steroidov bila aretirana zakonca Karner, prejela več zaskrbljenih emailov od raznih sorodnikov, ki so me prepričevali (in utemeljevali z linki), da to, kar jaz pijem, ni ok! Ker sirotka v prahu in kazein sta steroida in imata v sebi zagotovo kakšne primesi, ki so škodljive!

Bojmo se tistega, česar ne razumemo! Ja.

Bwahaha.. jaz sem mami dala za prebrat par člankov (strokovnih tudi), od takrat je mir.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 January 2012 - 10:35 PM

Posted 09 January 2012 - 10:42 PM
In ljudje, ki so nepopisno izbirčni glede hrane. Prav na živce mi grejo... Ne jejo onega in tretjega, tega samo v kombinaciji s tem ne... Ma dej no.
Posted 09 January 2012 - 10:44 PM
Ljudje, ki ne marajo nobene zelenjave. Ne morem si pomagat.

+1

Sem že doživela, da je prišla znanka na obisk na kosilo in je pred nami vsemi brskala zelenjavo iz hrane in jo na koncu pustila na krožniku. Pa je ni bilo malo.

Posted 09 January 2012 - 10:46 PM

Pablo Picasso
Posted 09 January 2012 - 11:41 PM

Jaz se vedno zgražam, ko grem npr. v kitajsko, pa kak jaki mačo naroči govedino na vroči plošči in dve predjedi - pa izrecno poudari, da mora bit vse brez zelenjave!

Posted 09 January 2012 - 11:56 PM
+1

Sem že doživela, da je prišla znanka na obisk na kosilo in je pred nami vsemi brskala zelenjavo iz hrane in jo na koncu pustila na krožniku. Pa je ni bilo malo.

Jaz bi isto naredila, in kaj zdaj? Pač mi je ogabno, a zdaj naj se pa silim pred tabo, da se ne boš zgražala? Koga boli k* kaj jst jem, če mam možnost naročit bom valda naročila tko, da bom potem tut pojedla. Drugače si bom probala zrihtat sama al bom pa pač lačna.
Da vas razveselim, od zelenjave jem zeleno solato, rdečo peso (samo od Naturete) in bučke. VSe troje jem samo doma, v restavraciji ali pri nekomu doma še v življenju nisem jedla solate.
In?
After all this time?
Always.
Posted 09 January 2012 - 11:58 PM
Ja! Ali pa ko se nekaterim nikakor ne da dopovedat, da se napačno prehranjujejo, hkrati pa jamrajo o problemih, povezanih izključno s tem. Pa vejo, da jim prav svetuješ, pa še kar gonijo svoje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 January 2012 - 12:05 AM
Na živce mi grejo brisače, ki ne vpijajo. Znorela bi!!!
Posted 10 January 2012 - 08:27 AM
Posted 10 January 2012 - 10:03 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 10 January 2012 - 10:26 AM
Jaz imam najrajši bele, grobe brisače.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 January 2012 - 10:30 AM
Jaz bi isto naredila, in kaj zdaj? Pač mi je ogabno, a zdaj naj se pa silim pred tabo, da se ne boš zgražala? Koga boli k* kaj jst jem, če mam možnost naročit bom valda naročila tko, da bom potem tut pojedla.
Jaz sicer jem zelenjavo, moj fant je ne. No kakšen paradižnik, čebula v omaki še gre, korenček še mogoče, pa zanimivo pri njem je, da je špinačo!

Jaz si pač potem kakšne priloge zraven skuham, al si pa nardim zelenjavo, fant me celo sili, naj si skuham zase neko čist zelenjavno jed, pa da bo on že poskrbu zase in si kej skuhal in včasih tut tako nardiva...
Posted 10 January 2012 - 11:04 AM

Jaz recimo zelenjavo kot sestavino v gotovih jedeh še kar konzumiram, na bruhanje mi gre pa ob kakšni zeleni solati ali kakršnikoli drugi, na kateri je kis v kombinaciji z oljem, men je to res nekaj najbolj ogabnega že sam za gledat, kaj šele, d a bi morala to pojest…
In pač v glavnem že vsi vedo, da ne jem solat, ampak vsake toliko se najde kdo, ki naredi iz tega cel halo, češ: pa kako ne ješ solate??? To je pa ja zdravo!!!!!

Posted 10 January 2012 - 11:32 AM
JA! pa sploh nove brisače, ki tut po parih pranjih še zmeraj znajo mucke spuščat. joj, kok to ponorim! in pa full debele brisače - rabim brisačo, ne odeje, hvala lepa!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users