Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#5921 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 January 2012 - 10:55 PM

Meni je to še posebej bedno pri profesorjih, ker res ne vem kaj si misli. Saj ne vem kaj naj, naj pozdravim ali naj se delam kot da se nikoli v življenju nisva vidla. HALO no.
  • 0
Viens, reste ici!

#5922 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 07 January 2012 - 11:04 PM

Jp. Mene kdaj prime, da bi taksnega tipa zignorirala, ampak ravno pri profesorjih si lahko naredis medvedjo uslugo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5923 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 January 2012 - 11:10 AM

To, da sem v zadnjih nekaj dneh, odkar sta zaradi prodaje steroidov bila aretirana zakonca Karner, prejela več zaskrbljenih emailov od raznih sorodnikov, ki so me prepričevali (in utemeljevali z linki), da to, kar jaz pijem, ni ok! Ker sirotka v prahu in kazein sta steroida in imata v sebi zagotovo kakšne primesi, ki so škodljive! huh.gif rolleyes.gif wallbash.gif

Z isto težavo se spopada moj fant, kateremu mama ne da miru in ga zdaj non-stop nadleguje z "dokazi" in mu pošilja razne članke, videe, v katerih so po njenem dokazi, da so beljakovine slabe in enake steroidom. rolleyes.gif

Bojmo se tistega, česar ne razumemo! Ja. sleep.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5924 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86901 posts

Posted 09 January 2012 - 10:01 PM

Ljudje, ki v Gmailu ne znajo kliknit Odgovori vsem in vztrajno nevede pošiljajo samo meni. Kaj si čorav, ali kaj? mad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5925 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 January 2012 - 10:06 PM

QUOTE(Immortelle @ 8. 1. 2012 - 11:10) View Post

To, da sem v zadnjih nekaj dneh, odkar sta zaradi prodaje steroidov bila aretirana zakonca Karner, prejela več zaskrbljenih emailov od raznih sorodnikov, ki so me prepričevali (in utemeljevali z linki), da to, kar jaz pijem, ni ok! Ker sirotka v prahu in kazein sta steroida in imata v sebi zagotovo kakšne primesi, ki so škodljive! huh.gif rolleyes.gif wallbash.gif

Z isto težavo se spopada moj fant, kateremu mama ne da miru in ga zdaj non-stop nadleguje z "dokazi" in mu pošilja razne članke, videe, v katerih so po njenem dokazi, da so beljakovine slabe in enake steroidom. rolleyes.gif

lol1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Ja, imam sošolko, ki me vedno, ko me vidi ko pijem svoj šejk opozarja da to ni zdravo...blablabla sploh ne bom pisala. Pa sem ji po parih "opozorilih" zabila da tako kot zanjo ni zdrav moj šejk, tudi zame niso njeni možgani, jezik in ostalo od prašiča sleep.gif Žal ni pomagalo, a se mi je*e! rolleyes.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5926 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 January 2012 - 10:06 PM

QUOTE(Immortelle @ 8. 1. 2012 - 11:10) View Post

Bojmo se tistega, česar ne razumemo! Ja. sleep.gif

Bwahaha.. jaz sem mami dala za prebrat par člankov (strokovnih tudi), od takrat je mir. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5927 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 January 2012 - 10:35 PM

Ljudje, ki ne marajo nobene zelenjave. Ne morem si pomagat. laugh.gif
  • 0

#5928 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 January 2012 - 10:42 PM

Ja!
In ljudje, ki so nepopisno izbirčni glede hrane. Prav na živce mi grejo... Ne jejo onega in tretjega, tega samo v kombinaciji s tem ne... Ma dej no.
  • 0

#5929 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 January 2012 - 10:44 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 1. 2012 - 22:35) View Post

Ljudje, ki ne marajo nobene zelenjave. Ne morem si pomagat. laugh.gif

+1 down.gif

Sem že doživela, da je prišla znanka na obisk na kosilo in je pred nami vsemi brskala zelenjavo iz hrane in jo na koncu pustila na krožniku. Pa je ni bilo malo. dry.gif
  • 0

#5930 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27611 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 January 2012 - 10:46 PM

Še ena, še ena! Moja bivša sošolka ni marala 3/4 zelenjave, ker jo je stric, ko je bila majhna, prepričal da to ni dobro. rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5931 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 January 2012 - 11:41 PM

rolleyes.gif

Jaz se vedno zgražam, ko grem npr. v kitajsko, pa kak jaki mačo naroči govedino na vroči plošči in dve predjedi - pa izrecno poudari, da mora bit vse brez zelenjave! AJEBES.jpg

• 0

#5932 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 09 January 2012 - 11:56 PM

QUOTE(Immortelle @ 9. 1. 2012 - 22:44) View Post

+1 down.gif

Sem že doživela, da je prišla znanka na obisk na kosilo in je pred nami vsemi brskala zelenjavo iz hrane in jo na koncu pustila na krožniku. Pa je ni bilo malo. dry.gif

Jaz bi isto naredila, in kaj zdaj? Pač mi je ogabno, a zdaj naj se pa silim pred tabo, da se ne boš zgražala? Koga boli k* kaj jst jem, če mam možnost naročit bom valda naročila tko, da bom potem tut pojedla. Drugače si bom probala zrihtat sama al bom pa pač lačna.

Da vas razveselim, od zelenjave jem zeleno solato, rdečo peso (samo od Naturete) in bučke. VSe troje jem samo doma, v restavraciji ali pri nekomu doma še v življenju nisem jedla solate.

In?

• 0

After all this time?

Always.

#5933 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86901 posts

Posted 09 January 2012 - 11:58 PM

Ja! Ali pa ko se nekaterim nikakor ne da dopovedat, da se napačno prehranjujejo, hkrati pa jamrajo o problemih, povezanih izključno s tem. Pa vejo, da jim prav svetuješ, pa še kar gonijo svoje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5934 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2012 - 12:05 AM

Meni ne gre pretirano na živce, če nekdo ne je zelenjave. Bi mi pa šlo to na živce pri fantu, ker ko bi kuhala za njega bi morala skos prirejat obroke, pa nekak kuhat dvojno, ker sama pojem ogromno zelenjave.

Na živce mi grejo brisače, ki ne vpijajo. Znorela bi!!!
  • 0
Viens, reste ici!

#5935 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 08:27 AM

Ja, te čis mehke! Nove so najhujš, jaz jih sploh ne morem uporabljat. Imam rada bolj grobe brisače.
  • 0

#5936 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 January 2012 - 10:03 AM

In serviete, kine vpijajo! Tiste gladke, ki samo nekaj mažejo po pultu.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5937 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 January 2012 - 10:26 AM

Jaz imam najrajši bele, grobe brisače.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 10 January 2012 - 10:30 AM

QUOTE(Nincha @ 9. 1. 2012 - 23:56) View Post

Jaz bi isto naredila, in kaj zdaj? Pač mi je ogabno, a zdaj naj se pa silim pred tabo, da se ne boš zgražala? Koga boli k* kaj jst jem, če mam možnost naročit bom valda naročila tko, da bom potem tut pojedla.

Podpis.

Jaz sicer jem zelenjavo, moj fant je ne. No kakšen paradižnik, čebula v omaki še gre, korenček še mogoče, pa zanimivo pri njem je, da je špinačo! smile.gif Ampak pa kaj, ne morem mu it težit naj je zelenjavo, če je ne more. Tut bruhal je že po njej. Pač ne gre in men gredo na živce tisti, ki mu to potem vsiljujejo, češ da bi moral to jest, tut to mi gre na živce, da gre nekomu to na živce laugh.gif Sploh mi gre na živce, če nekdo dojema človeka kot slabega, ker pač ne je zelenjave, kar je prisotno predvsem pri starejši populaciji. Kr neki.
Jaz si pač potem kakšne priloge zraven skuham, al si pa nardim zelenjavo, fant me celo sili, naj si skuham zase neko čist zelenjavno jed, pa da bo on že poskrbu zase in si kej skuhal in včasih tut tako nardiva...
  • 0

#5939 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32760 posts

Posted 10 January 2012 - 11:04 AM

kako vam gre lahko na živce, če nekdo nečesa ne je blink.gif

Jaz recimo zelenjavo kot sestavino v gotovih jedeh še kar konzumiram, na bruhanje mi gre pa ob kakšni zeleni solati ali kakršnikoli drugi, na kateri je kis v kombinaciji z oljem, men je to res nekaj najbolj ogabnega že sam za gledat, kaj šele, d a bi morala to pojest…
In pač v glavnem že vsi vedo, da ne jem solat, ampak vsake toliko se najde kdo, ki naredi iz tega cel halo, češ: pa kako ne ješ solate??? To je pa ja zdravo!!!!!
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#5940 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2012 - 11:32 AM

QUOTE(Ana @ 10. 1. 2012 - 0:05) View Post
Na živce mi grejo brisače, ki ne vpijajo. Znorela bi!!!

JA! pa sploh nove brisače, ki tut po parih pranjih še zmeraj znajo mucke spuščat. joj, kok to ponorim! in pa full debele brisače - rabim brisačo, ne odeje, hvala lepa! laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users