Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5901 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 August 2008 - 11:42 AM

QUOTE(Princeska @ 25. 8. 2008 - 8:48) View Post

Tok se trudim, res cele dneve se zanimam za apartmaje in si res želim in prizadevam, da bi šla za 4 dni na morje ali pa vsaj za 3... Zdej na koncu pa on očitno ne dobi dopusta. Sej ne vem, a naj se zjokam al kaj... cry.gif ermm.gif Po več kot 1 letu, odkar sva skupaj nisva šla še na morje. Žalostno, res žalostno. K da mu ne morjo dat tista 2 dneva dopusta, kreteni neumni.

Ou, feel you... console.gif
Princeska, tud midva še nisva šla na morje, pa sva tud skupaj že več, kot 1 leto. Pa sva mela že rezervirano na Braču s še enim parom pa ne bo nič. sad.gif Fant je službo menjov in ni šans, da gre že kr na dopust (pa še na preizkušnji ga majo za 3mesce)...Tud za 2 dni nisva šla al pa 1 dan, ko ima frej. Nič. cry.gif Pa tako se mi toži po morju. LJUBIM morje...pa že 3 leta nisem bla s kolegi tko na morju, da se ga žura pa to... sad.gif

Ok, zdj sm se spovedala. Čist. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5902 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 11:50 AM

oh cry.gif i feel you too...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5903 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 August 2008 - 01:20 PM

zabušavam butl.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#5904 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 25 August 2008 - 02:14 PM

Včeraj ... je prišel oči na vikend ob nepravem času. In zdaj je meni takooooooooooooooooooooooo nerodno. Pomoje je videl, ni pa 100%. In zdaj se oba delava, kot da nič ni bilo oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5905 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 August 2008 - 02:19 PM

Kaj pa si nardila? laugh.gif

Jaz se pa spovedujem, da sem spet zajebala.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5906 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 25 August 2008 - 02:29 PM

delala oops.gif

Joj, če bi bila vsaj tiho, bi ga itak že prej slišala oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5907 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27927 posts

Posted 25 August 2008 - 03:03 PM

QUOTE(fifa @ 25. 8. 2008 - 12:42) View Post

Ou, feel you... console.gif
Princeska, tud midva še nisva šla na morje, pa sva tud skupaj že več, kot 1 leto. Pa sva mela že rezervirano na Braču s še enim parom pa ne bo nič. sad.gif Fant je službo menjov in ni šans, da gre že kr na dopust (pa še na preizkušnji ga majo za 3mesce)...Tud za 2 dni nisva šla al pa 1 dan, ko ima frej. Nič. cry.gif Pa tako se mi toži po morju. LJUBIM morje...pa že 3 leta nisem bla s kolegi tko na morju, da se ga žura pa to... sad.gif

Ok, zdj sm se spovedala. Čist. biggrin.gif

Sej vama ne bo nic lazje pri srcu, ampak vama bom vseeno napisala svojo izkusnjo. smile.gif Midva na zacetku ene 5 let nisva sla skupaj nikamor. Ne na morje, ne smucat, ne nic. Pa nobenega posebnega razloga nisva imela za to, jaz sem se ukvarjala s faksom pa potem z diplomo, on je pa delal. Ob vikendih ven s kolegi in to je bilo to. Najbolj zanimivo je bilo, da nihce od naju ni pogresal nicesar. Potem so naju pa na sreco eno leto kolegi zvlekli na morje za 14 dni in od takrat hodiva vsako leto pridno na dopust. biggrin.gif
Aja, da ne omenim, da je trajalo se nadaljnja dve, tri leta, da sva sla koncno tudi SAMA na dopust. smile.gif Prej sva vedno hodila z druzbo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5908 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 25 August 2008 - 04:17 PM

Pa sej to ni vec za vrjet. Ucer mi je mejl poslal in sem ga klicala potem. Zdej vidm, da sem ga prehitro obsojala. Moram mu dat sanso, da mi vsaj pojasni zadeve, ce ze ne drugega. Pa rada ga imam in tok mi je blo hudo, da sem ga prizadela. Fak ej, res ga imam rada.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5909 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 August 2008 - 04:26 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 25. 8. 2008 - 15:29) View Post

delala oops.gif

Joj, če bi bila vsaj tiho, bi ga itak že prej slišala oops.gif

Kaj si masturbirala ? biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#5910 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 August 2008 - 05:48 PM

^^ OMG laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5911 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29849 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2008 - 05:58 PM

QUOTE(Blondi @ 25. 8. 2008 - 14:20) View Post

zabušavam butl.gif

jaz tudi. mislim, tut pod tuš se mi še ne da it .... pa sitna sem sama sebi (kaj šele drugim ... ) pa sovražim se ne-pogovarjat .... pa full sem svinja, ker mi dva vikenda zapored uspeva, da ne greva v pulo, ki sem je sita do grla ... tralalala .... jaz sem svinja! oink, oink! smile.gif

DiLeMč, kako noga? huh.gif
Prinzess, kaj pa če pičita sam na kak krajši izletič preko vikenda?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5912 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 06:00 PM

Blondi, mislim, da v primeru Mladoletne ne bi govorila v ednini biggrin.gif

Špela, ja, neki bova mogla urihtat... Da bova skupaj. Če bo mel čas zame...............
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5913 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 25 August 2008 - 06:56 PM

Jutri imam po stotih letih en razgovor in me je začel pobirat od živčnosti. Pa cel teden sem bila mirna, zdej pa tko. huh.gif
  • 0

#5914 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 August 2008 - 07:00 PM

^^ Good luck Frida. wink.gif

En frend mi gre takoooooooo na živce. Pa do enega drugega sem bila rahlo nesramna oziroma direktna in me je unfacebookal. blink.gif smile.gif

Mah....froci.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5915 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 August 2008 - 07:02 PM

Frida pozitivno razmišljaj, res pozitivno, meni malo pomaga.
Good luck.
  • 0
Viens, reste ici!

#5916 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 25 August 2008 - 07:14 PM

OOooooo hvala kiss1.gif
  • 0

#5917 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 August 2008 - 07:16 PM

Držim pesti!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5918 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 August 2008 - 07:22 PM

QUOTE(Špela @ 25. 8. 2008 - 18:58) View Post

DiLeMč, kako noga? huh.gif

Zvita je, otekla, boli me kar konkretno. Jaz za samo sebe nimam besed. laugh.gif Meni bi se ratalo smrtno ponesrečit s kosmom vate, ne pretiravam. Oteklina je malo uplahnila, mi fant pridno menjava obkladke. Je pa šel po zlu izletek v MB in dokončno urihtavanje stanovanja, zato sem precej pissed off. Bom imela zdej do naslednje sobote v sobi veliko stensko omarico za v kopalnico in kamnito hand made luč, težko ko svinec. Ne garantiram, da ne bom ponoči na poti na wc brcnila vanjo in si skeglala še levo nogo. rolleyes.gif Pa tak sem se veselila, da bom luč in omarco končno odpeljala v MB v stanovanje, da ne bosta več tle v napoto. Jutri dopoldne moram it pa v bližnjo trgovino in sploh ne vem, kako bo to potekalo. Verjetno bom prav blesavo šepala in jamrala zraven, da raje ne pomislim, kako bom za pot verjetno porabla ene 5x več časa. But life goes on anyway. tongue.gif wink.gif Aja, pa spovedujem se, da imam ravno obraten problem kot punce zgoraj. Midva s fantom greva vsako leto skupaj na morje, letos pa se sploh ne veselim - niti malo. Bi naj šla v Grčijo okrog 20. septembra in najprej sem se ful veselila, zdej pa mi že nekaj časa sploh ni več do tega in bi najraje vse skupaj odpovedala.

Tudi jaz ti želim mirne živce, Frida!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5919 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 25 August 2008 - 07:26 PM

Ja hvala punce. oops.gif
  • 0

#5920 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 August 2008 - 07:28 PM

Ma na živce mi gre, ker mi gre vedno vse na knap. Zadnji dan ponavljam goro snovi, pa je kr ni in ni konca. Pi*** sm jezna. Morm narest ta izpit! Morm! Fak! Pa vedno zadnji dan čist noro paničarim. To sm js, sm ugotovila. Sam kaj k ti te stvri čist psiho zj***.
Tako kot vedno bojo lovil na malenkostih. Snoviiii pa je tok, da si car, če že osnovne principe poznaš! Potem pa naj jim začnem naštevat vse možne pomožne snovi, pa zakaj bi te uporabil tukaj, tam pa ne. Ma v rit naj grejo. Js mam 1 leto "izkušenj", oni pa že 100 let trobezljajo eno in isto in itak da potem vse obvladajo. Itaaaak... rolleyes.gif

Če ga naredim, s ebom znebila ful obsežnega predmeta. Joj... Upam da bom nardila. Prosim da bom nardila!!!!!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users