QUOTE(Špela @ 25. 8. 2008 - 18:58)

DiLeMč, kako noga? 
Zvita je, otekla, boli me kar konkretno. Jaz za samo sebe nimam besed.

Meni bi se ratalo smrtno ponesrečit s kosmom vate, ne pretiravam. Oteklina je malo uplahnila, mi fant pridno menjava obkladke. Je pa šel po zlu izletek v MB in dokončno urihtavanje stanovanja, zato sem precej pissed off. Bom imela zdej do naslednje sobote v sobi veliko stensko omarico za v kopalnico in kamnito hand made luč, težko ko svinec. Ne garantiram, da ne bom ponoči na poti na wc brcnila vanjo in si skeglala še levo nogo.

Pa tak sem se veselila, da bom luč in omarco končno odpeljala v MB v stanovanje, da ne bosta več tle v napoto. Jutri dopoldne moram it pa v bližnjo trgovino in sploh ne vem, kako bo to potekalo. Verjetno bom prav blesavo šepala in jamrala zraven, da raje ne pomislim, kako bom za pot verjetno porabla ene 5x več časa. But life goes on anyway.

Aja, pa spovedujem se, da imam ravno obraten problem kot punce zgoraj. Midva s fantom greva vsako leto skupaj na morje, letos pa se sploh ne veselim - niti malo. Bi naj šla v Grčijo okrog 20. septembra in najprej sem se ful veselila, zdej pa mi že nekaj časa sploh ni več do tega in bi najraje vse skupaj odpovedala.
Tudi jaz ti želim mirne živce, Frida!