Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#5901 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 17 March 2008 - 06:54 PM

-Manhatan quick dry lak/60 seconds črn lak
-Nivea Soft Kayal Pencil-črn
-Garnier/Fructis šampon proti prhljaju
-oblaizinjene palčke
-odstranjevalec laka
-Maybelline maskara-neznano katera
-Johnson's Baby kremo za roke(suhe roke+koža)
  • 0

#5902 lala99

lala99

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 18 March 2008 - 10:03 AM

CLINIQUE- All about eyes
CLINIQUE- Superdefense krema
CLINIQUE- Rinse-off
CLINIQUE- puder
L'OCCITANE- oljčni tonik
L'OCCITANE- krema za roke
  • 0

#5903 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 March 2008 - 02:20 PM

Essie Good To Go nadlak (faking fabulous woot.gif)
CK True Loustre Mascara za podaljšanje trepk, črna
CK Delicious Light Glistening Lip Gloss, 310 Harmony
Masayume Silky Lip Colour (šminka), 22 Freesia (za mami, in zame ...)

Limoni dopolnil CK police cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 18 March 2008 - 02:32 PM

Avon senčka
Sweetscence senčka
  • 0

#5905 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2008 - 02:37 PM

QUOTE(crna @ 18. 3. 2008 - 14:20) View Post
Essie Good To Go nadlak (faking fabulous woot.gif)
CK True Loustre Mascara za podaljšanje trepk, črna
CK Delicious Light Glistening Lip Gloss, 310 Harmony

Glede Essie-ja - odlično, sedaj pa sem res prepričana v nakup!
Pa itak je več kot zaželjeno poročanje o CK pridobitvah, a ne. IPB Image

Limoni dopolnil CK police cool.gif .

Saj je bil cajt, ko sem si jaz ogledovala, je bla prava žalost - sploh si ni bilo kaj za ogledovat!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5906 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 March 2008 - 03:20 PM

Enako. Zdaj imajo neke nove glose, ki pa vsaj na prvi pogled sploh niso nekaj. No, ampak sem jih skupaj s prodajalko šla sprobavat (je rekla da so jih komaj gor dali in še sama ne pozna najbolj odtenkov biggrin.gif), pa so nekateri zelo privlačni - neki mlečno roza s pisanimi bleščicami, a prosojen na ustnicah (ta prosojna linija zelo lepo diši po nekem tropskem sadju), pa en mi je padel v oči - tak bronz odtenek z zlatimi bleščicami, a izpade precej nežno na ustnicah (pravzaprav ga bom verjetno kupila, lih zato ker ni prekriven), pa pol imajo še eno linijo bolj prekrivnih glosov, nekateri z bleščicami, drugi brez, a spet so to prav glosi in ne neke skoraj šminke, kot se mi zadnje čase dogaja (doma imam par glosov ki so prekrivni kot šminke, to hočem reč, in bi nekaj lažjega za pomlad/poletje). Enege iz te slednje linije sem kupila (bežkast), imajo pa še neke bolj "mesnate" odtenke, pa nekaj brez shimmra (lepa mlečno roza).
Da ne začnem o embalaži, kako je lepa wub.gif .

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5907 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2008 - 03:29 PM

Hvala za privlačen report. w00t2.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5908 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 March 2008 - 03:33 PM

Nichts zu danken.

Ti pa priporočaj eno bolj nevtralno, "nude" šminkico. Dobavljivo v Sloveniji, lepo prosim.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5909 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2008 - 05:02 PM

Od MACa je najboljša, ki ti ni všeč. Pa še dobavljiva ni v Sloveniji, tako da je moje priporočilo totalno neuporabno. laugh.gif

No, ti pa priporočam šminko od L'Oreala COLOR RICHE, v odtenku 457 Almond Creme - poglej si v ustrezni temi, obe s Cvetko jo imava.

• 0

#5910 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17549 posts

Posted 18 March 2008 - 05:16 PM

Crna, mogoče Guerlain KissKiss Envie de Beige? Je ultra pohvaljena. Menda lep bež nude odtenek, ampak ne zelo mrtvaški (kot je verjetno MACov Myth). Imam obe na WL smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5911 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 March 2008 - 05:45 PM

Jaz prav mrtvaškega ne bi ermm.gif Že vem - bom raje samo kombinirala kak glos/šminko in tekoči puder, pa bom vidla kako bo izpadlo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5912 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2008 - 05:46 PM

crna,
tale od L'Oreala ni mrtvaški odtenek.

• 0

#5913 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 18 March 2008 - 09:32 PM

QUOTE(crna @ 18. 3. 2008 - 15:20) View Post

Enako. Zdaj imajo neke nove glose, ki pa vsaj na prvi pogled sploh niso nekaj. No, ampak sem jih skupaj s prodajalko šla sprobavat (je rekla da so jih komaj gor dali in še sama ne pozna najbolj odtenkov biggrin.gif), pa so nekateri zelo privlačni - neki mlečno roza s pisanimi bleščicami, a prosojen na ustnicah (ta prosojna linija zelo lepo diši po nekem tropskem sadju), pa en mi je padel v oči - tak bronz odtenek z zlatimi bleščicami, a izpade precej nežno na ustnicah (pravzaprav ga bom verjetno kupila, lih zato ker ni prekriven), pa pol imajo še eno linijo bolj prekrivnih glosov, nekateri z bleščicami, drugi brez, a spet so to prav glosi in ne neke skoraj šminke, kot se mi zadnje čase dogaja (doma imam par glosov ki so prekrivni kot šminke, to hočem reč, in bi nekaj lažjega za pomlad/poletje). Enege iz te slednje linije sem kupila (bežkast), imajo pa še neke bolj "mesnate" odtenke, pa nekaj brez shimmra (lepa mlečno roza).
Da ne začnem o embalaži, kako je lepa wub.gif .

Jaz imam tale odtenek, meni popoln (309 Parfait).
IPB Image
Je pa problem v tem, da se gloss tko slabo zapira, da mi ga je v dveh dneh četrt steklo po torbici, popizdila sem. verymad.gif Sem šla v Limonija, kjer so mi ga brez problema zamenjali za enakega. S tem se je zgodilo isto, in sem šla danes spet tja. Upam, da bo ta tretji v redu, ampak dvomim. Prvič bi lahko zamenjala za kaj drugega, danes pa mi je kar dala enakega, ker ni bilo poslovodkinje. So pa ful prijazne prodajalke, da bi bile še v Mullerju take. rolleyes.gif

Tole prav moram povedat, ej. Mullerjeve "svetovalke" so približno tko strokovne, kot moj pradedek glede kozmetike. ohmy.gif biggrin.gif Ena stara se je obnašala tko, kot da je prvič tam. Sem jo prosila, da mi svetuje glede Clinique pudrov, pa sploh ni vedela, kje je stojalo. blink.gif worship.gif Ta mlada mi reče, da so vsi višje cenovni pudri naravni laugh.gif , ko sem ji omenla en Givenchy-jev puder, mi pribije, da ni v redu, ker je Givenchy nizko cenovna kozmetika. butl.gif Jaz sem se ji samo nasmejala, in šla stran. Mislim - no comment.

- Maybelline Affinitone Perfecting & Protecting Foundation (03 Light sandbeige)
- LCN Diamond Base utrjevalec/podlak
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5914 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 March 2008 - 09:41 PM

^^ Ta tvoj je tista prosojna linija? Ko so napol tubica? Jaz si za svojega ne predstavljam da bi puščal, se čisto fajn zarola (zapre no). Aaaampak, ga imam šele par uric, tko da bom počakala. ermm.gif
Ful lepa gesta da so ti ga zamenjal.
Me pomni na to, da se mi pulover Morgan (cena 85€) trga po šivih rolleyes.gif pa ga imam komaj ene dva tedna, pa da se mi na mesec starih škornjih (150€) dela luknja pri podplatu in mi bojo zamakali. down.gif

Pa v Limoniju mi je enkrat prodajalka ponujala nek Isadora puder, čisto oranžen. Hm. Ampak sicer imam boljše mnenje o njih kot o Milerkah.

Pa lep je biggrin.gif.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5915 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 18 March 2008 - 10:20 PM

Ne, imava enakega. Sčasoma se mi sploh ni več zapiral. down.gif
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5916 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 March 2008 - 10:26 PM

down.gif

Je pa ful podoben odtenek (moj je 310).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#5917 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2008 - 10:27 PM

Babe, slikajte kaj, a ne! dry.gif
  • 0

#5918 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 March 2008 - 10:30 PM

Cadey Bilba Impacco Rigenerante maska za lase
Burts Bees Orange Essence Facial Cleanser
  • 0

• Guests

Posted 18 March 2008 - 11:21 PM

-Manhattan: Perfect eyes senčilo (trojček v zlatih odtenkih)
-Alverde: Olje z arniko
  • 0

#5920 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 18 March 2008 - 11:33 PM

Alverde dusch creme papaja - rakitovec
Garnier Pure 3v1 maska, piling, gel
Saubar vlažilne robčke
Ebelin krpice za umivanje
Saubar kozmtične robčke
Make up bag v Accessorize

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users