Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 05 January 2012 - 02:21 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 January 2012 - 02:26 PM

No ja, ce je kaka hitra akcija, pol se znam zgubit in pol zivcna ratam, ce nisem na tekocem, ker ne morem spremljat

Same here.
Posted 06 January 2012 - 02:46 PM

Edit: mislila sem, da sem v eni drugi temi, tako da sem preostalo premaknila drugam

Posted 06 January 2012 - 03:10 PM
nenačelnost.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 January 2012 - 03:19 PM
Midva imava skor enak okus za filme, tako da jih večinoma skupaj gledava, enako je glede dokumentarcev, oddaj, nanizank.. Me pa ful moti, če je tv preveč naglas, sploh če je akcijski film, iz tega razloga grem tut zlo redko v kino, ko doma gledava film pa imam vedno dalinjec ob sebi in spreminjam glasnost - no sej ne pretiravam, ampk tko, če se ravno streljajo pač mal stišam. Jst mam očitno neke probleme z glasnimi zvoki, tut kakšni stroji me znajo ful motit, al pa če je hkrati prižgan tv + radio... brrr...

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 January 2012 - 04:42 PM
^^ midva skoraj ne gledava filmov skupaj

Sally, zdaj si še malo v afektu; naj te potolažim, jaz skoraj vse filme sama gledam, čeprav sem ga v zadnjem času navdušila za moj stil, če temu lahko tako rečem.

Jaz pa najraje z njim gledam, pa potem še skupaj pokomentirava in tako. Imava podoben okus, edino akcij jaz ne prebavljam.
Sama se itak ne spravim pred tv skoraj nikoli.
Midva gledava skupaj. Imava enak okus za filme, za kar sem res hvaležna. Edino nisem ravno navdušenka nad Terminatorjem.

Pa tudi glede glasbe imava enak okus. Mimo tega pa ne bi mogla it. Ni šans, da bi lahko bila s fantom, ki ne posluša enake muzike.
No, js spadam pod drugi stavek.

Jaz ob gledanju filma doma tudi včasih kaj pomokentiram vmes, ampak na kratko. V kinu pa nikoli, oz. če se mi zdi res nujno kaj vprašat, zašepetam fantu. Na živce mi gre kolegica, ki vedno (tudi v kinu) govori vmes in se heca in komentira.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 January 2012 - 05:37 PM
Ni šans, da bi lahko bila s fantom, ki ne posluša enake muzike.

Groza - moj fant niti isti muzike ne posluša kot jaz. Se čudim kako sva sploh še skupaj.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 January 2012 - 05:44 PM
Enako.
+1
Edino nisem ravno navdušenka nad Terminatorjem.

Pa tudi glede glasbe imava enak okus.
: o Terminator rulz! : )
Sem se ze jaz sprasevala, kako bi izgledalo, ce bi imela popolnoma razlicen okus za glasbo. Odpade veliko skupnih zurov, koncertov, ze tako precej blodim sama naokoli. : )
Posted 06 January 2012 - 06:36 PM
Groza - moj fant niti isti muzike ne posluša kot jaz. Se čudim kako sva sploh še skupaj.

Same here!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 January 2012 - 09:44 PM

Zame je metal ena taka specifična zvrst glasbe, da ne bi mogla bit z nekom, ki tega ne posluša, kaj šele, da tako glasbo sovraži. Nekateri kolegi metalci imajo punce, ki tega ne poslušajo in jim je taka glasba grozna. Potem to zgleda tako: na vsakem žuru, druženju, med vožnjo z avtom, če se zavrti že en sam metalski komad, začnejo takoj težit: "Daj ugasni to, takoj, tega pa že ne bom poslušala, ni šans!" "Kako grozna muzika, kako je lahko to komu všeč, fuj....bla bla bla..." Če so pa harmonike in Saška, je pa vse ok.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 January 2012 - 10:45 PM
Res, velikokrat razmisljam o tem, kaj pa potem, ce ne bi poslusala iste zvrsti glasbe, to so srednjesolske fore, ampak vsakic pridem do zakljucka, da potegne za seboj marsikaj.
Posted 06 January 2012 - 11:35 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 January 2012 - 02:55 PM

Kinky, tvoj fant je res poln presenecenj, po videzu bi ga komot vtaknila med primorce in med metalce. : )))
Posted 07 January 2012 - 05:38 PM
Brezplačna, uvodna ura Body Attacka danes, 7.1.2012 ob 17h in 18:30h.
Glede na napisano sem bila prepričana, da gre za dve različni uri. Isti podatek je bil objavljen tudi na letaku, ki sem ga dobila po pošti in na njihovem FB.
Šla sem ob 18:30 in seveda je bilo že vsega konec!

Pa nisem bila edina. Za mano je prišlo še 5 ljudi. Fail.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 January 2012 - 06:08 PM
KAJ?

HAHA res, zdaj me je prav prijelo da bi vam pokazala eno pismo, ki ga je napisal nek slovenski strojnik in smo ga me morale prevajati.

Posted 07 January 2012 - 07:38 PM
Na živce mi gre, ko profesorji na hodniku ne odzdravljajo. Pa sem prepričana da me poznajo, ker nas je tako malo da vsak vsakega pozna. Mislim halo, kaj naj se še jaz nardim kot da nikogar ne vidim in grem mimo?
Posted 07 January 2012 - 07:43 PM

Tam je kjer delam je v bistvu ogromno firm, ampak tisti, ki smo v istem hodniku, se menda poznamo (na videz), ampak edina, ki koga pozdravljam sem jaz. Pa saj ni pomembno, da se uradno ne poznamo, srečujemo se vsak dan.

Kinky, tvoj fant je res poln presenecenj, po videzu bi ga komot vtaknila med primorce in med metalce. : )))

Posted 07 January 2012 - 08:00 PM

Posted 07 January 2012 - 10:35 PM
+1 Tudi men ni jasno, kaj se plete takemu folku po glavi, a si blesav al kaj?

Jaz reagiram podobno kot Kinky, prijazno pozdravim in se nasmehnem ... in vsakic znova me vrze na rit, ko gre mimo nema ignorantska faca. Sus v glavo, mona.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users