Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5901 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 January 2012 - 02:21 PM

laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5902 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 06 January 2012 - 02:26 PM

laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Anouk @ 5. 1. 2012 - 14:11) View Post

No ja, ce je kaka hitra akcija, pol se znam zgubit in pol zivcna ratam, ce nisem na tekocem, ker ne morem spremljat biggrin.gif. Sploh, ce se v kaki poltemi streljajo, ja uuuuu, ful se pa vidi, kdo je kdo laugh.gif

Same here.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 06 January 2012 - 02:46 PM

Midva imava skor enak okus za filme, tako da jih večinoma skupaj gledava, enako je glede dokumentarcev, oddaj, nanizank.. Me pa ful moti, če je tv preveč naglas, sploh če je akcijski film, iz tega razloga grem tut zlo redko v kino, ko doma gledava film pa imam vedno dalinjec ob sebi in spreminjam glasnost - no sej ne pretiravam, ampk tko, če se ravno streljajo pač mal stišam. Jst mam očitno neke probleme z glasnimi zvoki, tut kakšni stroji me znajo ful motit, al pa če je hkrati prižgan tv + radio... brrr... oops.gif

Edit: mislila sem, da sem v eni drugi temi, tako da sem preostalo premaknila drugam smile.gif
  • 0

#5904 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 January 2012 - 03:10 PM

laganje v fris, ko veš, da ti laže v fris. in lagalec tudi ve, da ti veš, da ti laže v fris.
nenačelnost.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5905 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86876 posts

Posted 06 January 2012 - 03:19 PM

QUOTE(Felicia @ 6. 1. 2012 - 14:46) View Post

Midva imava skor enak okus za filme, tako da jih večinoma skupaj gledava, enako je glede dokumentarcev, oddaj, nanizank.. Me pa ful moti, če je tv preveč naglas, sploh če je akcijski film, iz tega razloga grem tut zlo redko v kino, ko doma gledava film pa imam vedno dalinjec ob sebi in spreminjam glasnost - no sej ne pretiravam, ampk tko, če se ravno streljajo pač mal stišam. Jst mam očitno neke probleme z glasnimi zvoki, tut kakšni stroji me znajo ful motit, al pa če je hkrati prižgan tv + radio... brrr... oops.gif

Enako.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5906 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23509 posts

Posted 06 January 2012 - 04:42 PM

QUOTE(_M_ @ 4. 1. 2012 - 21:00) View Post

^^ midva skoraj ne gledava filmov skupaj wink.gif itak je TV pri naju bolj njegova domena, bi gledal sam discovery ipd, jest pa le sem in tja kakšno nanizanko in izjemoma kakšen film... če se že zagledam v kakšnega, se mi pač podredi ali pa počne kaj drugega.

QUOTE(Kinky @ 4. 1. 2012 - 21:58) View Post

Sally, zdaj si še malo v afektu; naj te potolažim, jaz skoraj vse filme sama gledam, čeprav sem ga v zadnjem času navdušila za moj stil, če temu lahko tako rečem. wink.gif

QUOTE(Jinadaze @ 4. 1. 2012 - 23:51) View Post

Jaz pa najraje z njim gledam, pa potem še skupaj pokomentirava in tako. Imava podoben okus, edino akcij jaz ne prebavljam.
Sama se itak ne spravim pred tv skoraj nikoli.

Midva gledava skupaj. Imava enak okus za filme, za kar sem res hvaležna. Edino nisem ravno navdušenka nad Terminatorjem. laugh.gif
Pa tudi glede glasbe imava enak okus. Mimo tega pa ne bi mogla it. Ni šans, da bi lahko bila s fantom, ki ne posluša enake muzike.

QUOTE(Freya_ @ 5. 1. 2012 - 13:16) View Post

No, js spadam pod drugi stavek. biggrin.gif In včasih, če je napeto / akcija, kar sproti spreminjam napoved in skos govorim. biggrin.gif Vem, da ni lepo, ampak ne morem iz svoje kože!

Jaz ob gledanju filma doma tudi včasih kaj pomokentiram vmes, ampak na kratko. V kinu pa nikoli, oz. če se mi zdi res nujno kaj vprašat, zašepetam fantu. Na živce mi gre kolegica, ki vedno (tudi v kinu) govori vmes in se heca in komentira.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5907 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 January 2012 - 05:37 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 1. 2012 - 16:42) View Post

Ni šans, da bi lahko bila s fantom, ki ne posluša enake muzike.

laugh.gif

Groza - moj fant niti isti muzike ne posluša kot jaz. Se čudim kako sva sploh še skupaj. laugh.gif twisted.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5908 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 06 January 2012 - 05:44 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 1. 2012 - 15:19) View Post

Enako.

+1

QUOTE(Marmelada @ 6. 1. 2012 - 16:42) View Post

Edino nisem ravno navdušenka nad Terminatorjem. laugh.gif
Pa tudi glede glasbe imava enak okus.

: o Terminator rulz! : )

Sem se ze jaz sprasevala, kako bi izgledalo, ce bi imela popolnoma razlicen okus za glasbo. Odpade veliko skupnih zurov, koncertov, ze tako precej blodim sama naokoli. : )
  • 0

#5909 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86876 posts

Posted 06 January 2012 - 05:44 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 1. 2012 - 17:37) View Post

laugh.gif

Groza - moj fant niti isti muzike ne posluša kot jaz. Se čudim kako sva sploh še skupaj. laugh.gif twisted.gif

Samo res. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5910 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 January 2012 - 06:36 PM

Same here! laugh.gif Čeprav je res, da pri kakšnih starih starih uspešnicah se najdeva. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5911 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23509 posts

Posted 06 January 2012 - 09:44 PM

laugh.gif
Zame je metal ena taka specifična zvrst glasbe, da ne bi mogla bit z nekom, ki tega ne posluša, kaj šele, da tako glasbo sovraži. Nekateri kolegi metalci imajo punce, ki tega ne poslušajo in jim je taka glasba grozna. Potem to zgleda tako: na vsakem žuru, druženju, med vožnjo z avtom, če se zavrti že en sam metalski komad, začnejo takoj težit: "Daj ugasni to, takoj, tega pa že ne bom poslušala, ni šans!" "Kako grozna muzika, kako je lahko to komu všeč, fuj....bla bla bla..." Če so pa harmonike in Saška, je pa vse ok. AJEBES.jpg Šus v glavo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5912 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 06 January 2012 - 10:45 PM

Marmelada : )) Se strinjam drugace, je way of life/thinking (no, saj je najbrz z vsako zvrstjo glasbe tako); si ne predstavjam, da bi zivela z nekom, ki bi ob vikendih .. kot temu pravi znanec ... hodil sraufat zarnice na partye. >.<
Res, velikokrat razmisljam o tem, kaj pa potem, ce ne bi poslusala iste zvrsti glasbe, to so srednjesolske fore, ampak vsakic pridem do zakljucka, da potegne za seboj marsikaj.

• 0

#5913 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 January 2012 - 11:35 PM

Vse se da zmenit, če je posredi neka zmernost; če gre moj fant 1 krat na mesec na party s kolegi - super, sem zelo vesela zanj; isto pričakujem, da bom sama (če pač on noče zraven) šla enkrat mesečno na metal koncert (s svojimi metalskimi laugh.gif prijatelji), dokler ni pretiravanj na eni ali drugi strani, mislim, da ne bi smelo biti panike.
smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5914 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 07 January 2012 - 02:55 PM

No, sej, vazno, da laufa. ;) Pred ocmi imam en bivsi par, cez teden sluzba, za vikend ona na svojih partyih sirom po Sloveniji, on pa na jazzu, piknikih s svojimi kolegi.
Kinky, tvoj fant je res poln presenecenj, po videzu bi ga komot vtaknila med primorce in med metalce. : )))

• 0

#5915 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 January 2012 - 05:38 PM

Na živce mi gredo dvoumno ali napačno/površno napisani podatki na spletnih straneh, ki so redno osvežene in polne aktualnih informacij. Primer:

Brezplačna, uvodna ura Body Attacka danes, 7.1.2012 ob 17h in 18:30h.

Glede na napisano sem bila prepričana, da gre za dve različni uri. Isti podatek je bil objavljen tudi na letaku, ki sem ga dobila po pošti in na njihovem FB.
Šla sem ob 18:30 in seveda je bilo že vsega konec! verymad.gif Ker je dejansko bilo mišljeno OD 17h DO 18:30h! down.gif
Pa nisem bila edina. Za mano je prišlo še 5 ljudi. Fail. down.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5916 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 January 2012 - 06:08 PM

KAJ? ohmy.gif
HAHA res, zdaj me je prav prijelo da bi vam pokazala eno pismo, ki ga je napisal nek slovenski strojnik in smo ga me morale prevajati. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#5917 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 January 2012 - 07:38 PM

Na živce mi gre, ko profesorji na hodniku ne odzdravljajo. Pa sem prepričana da me poznajo, ker nas je tako malo da vsak vsakega pozna. Mislim halo, kaj naj se še jaz nardim kot da nikogar ne vidim in grem mimo?
  • 0
Viens, reste ici!

#5918 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 January 2012 - 07:43 PM

Ja, ali pa nasploh ljudje, ki ne pozdravijo, če jih TI prvi pozdraviš. Meni je to ZELO nesramno, jaz se vedno še lepo posmejem, nazaj pa dobim nemi: mellow.gif .

Tam je kjer delam je v bistvu ogromno firm, ampak tisti, ki smo v istem hodniku, se menda poznamo (na videz), ampak edina, ki koga pozdravljam sem jaz. Pa saj ni pomembno, da se uradno ne poznamo, srečujemo se vsak dan. pinch.gif

QUOTE(_Planet_ @ 7. 1. 2012 - 14:55) View Post

Kinky, tvoj fant je res poln presenecenj, po videzu bi ga komot vtaknila med primorce in med metalce. : )))

teehee.gif

• 0

#5919 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 07 January 2012 - 08:00 PM

Ja, jaz tud tega ne razumem. Sploh pa v službi, kako ljudem rata zignorirat pozdrav oz. vprašanje... kot da te ni. huh.gif
  • 0

#5920 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 07 January 2012 - 10:35 PM

^^

+1 Tudi men ni jasno, kaj se plete takemu folku po glavi, a si blesav al kaj? lart.gif OK, razumem, kdaj koga spregledas, samo eni prav dosledno ne odzdravljajo, drugi pa s taksno muko zamrmrajo kaj nazaj...
Jaz reagiram podobno kot Kinky, prijazno pozdravim in se nasmehnem ... in vsakic znova me vrze na rit, ko gre mimo nema ignorantska faca. Sus v glavo, mona.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users