Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5881 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 22 August 2008 - 10:04 PM

Pa a nis rekla, da itak nočš it?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#5882 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 August 2008 - 10:05 PM

nč se mi ne da. ne da se mi bit tuki, ne da se mi it spat. bluzim... Sally, slike!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#5883 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 August 2008 - 10:08 PM

QUOTE(Brokoli @ 22. 8. 2008 - 23:04) View Post

Pa a nis rekla, da itak nočš it?

Ja zdej bi šla. sleep.gif

• 0

#5884 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 August 2008 - 11:17 AM

QUOTE(Plain Jane @ 22. 8. 2008 - 23:01) View Post

V razredu nas je 30. Večina ni hotla it na Krf, zato so zbral kao ČG (kot ekskurzija, ne pa enotedensko

ČG?!?! Pa to ti je isto kot da greš na slovensko obalo, lol, tanto fa bi šli sem. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5885 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 23 August 2008 - 01:30 PM

Čist sem zaspana neki dons, kr oči mi skupi lezejo, pa pečejo me mal...verjetno zarad leč, ker bi jih počasi že mogla zamenjati, pa se mi ne da, he he. Dons bom cel dan lenarla s fantom, je tak oblačen dan, da se mi res nič konkretnega ne da.
  • 0

#5886 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 23 August 2008 - 06:23 PM

Zakaj men stvari ratajo jasne tko ene 100 let po tistem, k so mi usi rekl da je M cuden? Zdej sem zvedla, da je bil in v arestu, pa se biusi (ali je pa se zdej na horsu, sej nevem) narkič. Super. Jaz ga pa ves ta cas zagovarjam. Hvala lepa, zdaj sem ga zbrisala iz msnja, ko me bo pa klical bom pa rekla da se moram mal distancirat za kaksen mesec, dva. Plus da se eni drugi tut skos pise, da jo ima rd. Preklet manijak, pa sej bi mi use mogl postat jasno ze tkt, ko mi je poslal sliko svojega tatuja (moje ime v srcku). Videla sem ga pa 4x u lajfu. Sploh nevem, zakaj sem se prepricevala, da mi ni bil rezerva, ko pa sem to tocno vedela, in tudi vsi moji prijatelji. Ampak itak zmeraj rinem z glavo skozi zid, no, zdej sem dojela, se dobro da preden sem se navezala nanj. No, malo sem se ze.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5887 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 August 2008 - 07:26 PM

Zabušavam pri učenju, pa ko vem, da se mi bo to ne-lepo obrestovalo v ponedeljek. Ako bom sploh šla. rolleyes.gif

Nekdo se mi zdi posesiven in predominanten.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5888 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 August 2008 - 11:46 AM

Smiljenje sami sebi, to resnično obvladam do nule!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5889 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 August 2008 - 05:34 PM

Spet sm pozabla tričetrt stvari zrihtat prejšn tedn, tko da se grem šele zjutri zavarovat, potrdila s faksa nism šla iskat prejšn tedn.... aaaaaaaaaaaa, živčn zlom bom dobla zdejzdej. Pa še šefica hoče osnutek pripravniške do jutr!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5890 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 24 August 2008 - 05:38 PM

Tečna sem, sama sebi zoprna, spet preživljava dan vsaksebi, čeprav nima noben nobenih obveznosti. Prokleti prevoz in odvisnost. Pa ne da se mi več delat, šla bi na morje. Glava me boli. Nasajena sem. Vse bi nekam poslala.... Sem omenila, da danes nisem dobra družba? Pa še lačna sem že.
  • 0

#5891 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 August 2008 - 05:42 PM

Jaz sem pa izredno Razpi******.Zdajle sem spisala tako lepo kar obširno oceno OPI laka, eveda nisem prebrala kako se naredi anketa tako da tema ni bila objavljena ..sem dala puščico z nazaj in kaj vidim..tam ko bi morala biti moja ocena je bilo prazno.Mislila sem si samo WHAT THE HELL?

In sem se odločla da never ever ever ne objavim ankete v podforumu Ocenjevanje izdelkov.GROZA. evil.gif down.gif

EDIT:Pa še slikco sem prlepla zravn laugh.gif
  • 0

#5892 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 24 August 2008 - 07:55 PM

Ne javljam se mu na telefon in studiram, kaj nej mu recem da se ga bom znebila. Kurc no, pa kaj sem mu mogla ponesrec vzet tisto njegovo zapestnico, zdej bo pa tezil nej mu jo vrnem.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5893 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2008 - 09:36 PM

Preveč sem zaljubljena...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5894 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 07:48 AM

Tok se trudim, res cele dneve se zanimam za apartmaje in si res želim in prizadevam, da bi šla za 4 dni na morje ali pa vsaj za 3... Zdej na koncu pa on očitno ne dobi dopusta. Sej ne vem, a naj se zjokam al kaj... cry.gif ermm.gif Po več kot 1 letu, odkar sva skupaj nisva šla še na morje. Žalostno, res žalostno. K da mu ne morjo dat tista 2 dneva dopusta, kreteni neumni.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5895 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 August 2008 - 08:32 AM

En majhen črn mucek joka tu okrog že 2 al 3 dni...Fak vsakič me srce zaboli ko ga slišim.Ne vem a se je izgubu,a ga je kdo kar odvrgel tukaj...Po velikosti sodeč je morda ravno začel sam jesti...Včeraj sem imela uničen dan zaradi tega in danes ga imam. Je zelo boječ,ne morem ga ujet,ko pridem zraven spizdi. Probala sem mu dat za jest,pa mu niti to ne morem...Skriva se pri sosedih v odprti garaži (oziroam zdej niti ne vem več kje je),nahranit ga pa uni nobeni nočjo,kao da ne bo pol tam ostal...Jaz pa tudi ne morem k njim v garažo in ne vem kaj skratka obupana sem pa še doma mi težijo da naj neham bluzit pa futrat ker pol bo skoz pri nas visel. Na kurac mi gredo vsi in postrelila bi jih...
Soseda sta rekla da kao ga bosta danes nahranila in odpeljala na kakšno kmetijo...Ja valda...Pomoje ga bosta prej fentala pa nekam vrgla kot nafutrala,prasca...Ne verjamem jima...
Najbrž se grozno sliši,ampak meni je umor živali v dosti primerih hujpi kot umor človeka. Nasplošno me dosti bolj srce boli če slišim da je kdo ubil žival kot pa če slišim "bla bla spet se je zgodil umor bla bla...".Grozno,ane.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5896 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 25 August 2008 - 08:48 AM

Fak, sovražim take situacije. Kaj pa če bi se s sosedi zmenila, da ga skupaj ujamete in ga pol pelješ v zavetišče?
  • 0

#5897 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 August 2008 - 09:32 AM

uffff! Pa se je le rešila situacija! Frida vem jaz tudi to fl sovražim...
Meni mami ni dovolila,češ ja potem bo pa pri nas in bla bla,poleg tega pa naša mačka je taka,da če kakršenkoli drugi maček udre v njen prostor enostavno gre in ne pride nazaj dokler ga ni več :S Pa čeprav je majhen.
No sedaj so ga pri sosedih vzeli, Imajo tudi mačko starejšo,dolgodlako...Ponoči je prišel k njim mjavkat...Sploh še ne je sam,pije samo mleko,so mu dali mleko in je baje popil celo šalco (čudno ane,če tri dni najmanj ni nič jedu sad.gif ) in sedaj spi v košari skupaj z mačko...So rekli da ga bodo obdržali dokler ne bo začel sam jesti,potem pa ga bodo probali oddati...Res sem ene 100% boljše volje zdaj,ponoči sploh spala nisem zaradi reveža.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5898 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 25 August 2008 - 09:38 AM

O super!! smile.gif
  • 0

#5899 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 August 2008 - 11:14 AM

Sama seb grem strašno na živce, fentala bi se najraj. Glupača sem. Ful, ful sem nerodna, pravi štor. Fant itak pravi, da je nepopisni čudež, da se še nisem nenamerno ubila. Zvoni telefon, jaz se zalaufam v dnevno sobo ker nisem mela pri seb svoje slušalke in seveda me na spolzkem parketu sesuje po tleh in sem z nogo totalno spekla v tako veliko, trdo, solno luč. Bolelo me je tak, da sem bla v sekundi cela objokana, pa sploh nisem upala pogledat noge, ker sm misla, da mi kakšna kost ven gleda. Uglavnem, ni blo tak hudo, imam pa na desni strani narta ogromno bulo, ki me nagnusno fejst boli in komaj hodim. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5900 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 August 2008 - 11:33 AM

QUOTE(Adriane @ 24. 8. 2008 - 12:46) View Post

Smiljenje sami sebi, to resnično obvladam do nule!

Ah, js tudi. May i join the club surrender.gif

Spovedujem svoje zapostavljanje meni dragih osebkov zavoljo druge osebe.

Spovedujem svojo leno grdo debelo rit, ki rajš v trenutkih krize v usta tlači m&m-se namesto da na tace nataknem adidaske in grem letet ven kolko me noge nesejo.

Spovedujem svojo preveč sentimentalno dušo, ki odpre solzevode na ful ob vsakem najmanjšem in najkrajšem trenutku ko samo pomisli m na to, da bi se zdrla zarad tega in tega, ker je blo pa takrat tako pa tako in je blo tako fino.

Ma kdo kak predlog za muzko, udarna pa v duhu Smiljana Morija prosim? builder.gif

Tako hudo je, da razmišljam da bi raje videla da mi azijska antilopa odgrizne roko, kot pa da vse še enkrat podoživljam in.. neki sm še hotla napisat. Eh skratka. Neki nucam, da se zamotim. Aja spovedujem se da se še zdj nism šla ostrič in mam scufano čupo kr si nč ne negujem, pa še frotiram si jih in jih ful grdo mam nasploh, fige si delam in trgam lase ob česanju. Js sm ena hairy nesreča, resno.

Kk sm js booga. (;
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users