Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36334 replies to this topic

#5881 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28020 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2007 - 06:07 PM

Ja ne vem, v Bosni recimo so poslušali bolj domače bende a la Dugme, Divlje jagode, Čorba, Galija, v Sloveniji so bli vsi neki pankurji, ki so se palili na Sex Pistolse.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5882 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 October 2007 - 06:42 PM

Aja, v Sloveniji pa nihče nikoli ni poslušal Dugmetov, Miša Kovača, itd? Valda da so, samo ne tok zlo, ker takrat nazaj še ni blo interneta da bi ful brali o tem, pa zraven pogledali kak video, plošče in kasete so ishajale v manjšem številu kjot zdaj in se jih ni tako lahko dobilo, kar je pripomoglo k temu da bendi niso bli tok zlo fejst znani povsod, pa slabše informiranje je blo okoli koncertov pa to (oglaševanje recimo). Zdej je vse bolj dostopno, zglobalizirano.
Pa tudi mediji raje dajo prednost domačim uspešnim glasbenikom kot tujim. Pa mislim vseeno da je folk kar vedel za ene bende no, vsak kar jaz čujem od starejših generacij.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5883 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28020 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2007 - 06:48 PM

Ma ne ne, sej nisem rekla, da unih v Sloveniji sploh niso poslušali. Kolkor sem jst po pripovedih, filmih, itd. dobila neko predstavo o tem, so jih precej manj kot recimo v Bosni. Pa me je zanimalo kaj je zdej s tem. Sicer pa - hvala. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5884 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 October 2007 - 09:08 PM

Jaz imam tudi eno vprašanje - A kdo ve za kako službo v ljubljani (lahk tud na štajerskem), kje iščejo kaj za prek študenta al pa kaj takega?
  • 0

#5885 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 October 2007 - 09:10 PM

poglej na ŠS madona
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5886 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 October 2007 - 09:59 PM

Am...kam? oops.gif
  • 0

#5887 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 October 2007 - 10:04 PM

blink.gif blink.gif
Študentski servis!

google ali karkoli.com ENTER študentski servis ENTER izberi servis ENTER

Kaj, ne veš, da obstajajo študenstki servisi ali veš, a še jih pač nisi koristla, ali samo ne veš, kako jih poiskati, ali si prelena za to?

Tega še pa res nisem doživela... bite me

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5888 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 October 2007 - 10:22 PM

Očitno danes res ni moj dan, ker sem celo verjela, da je bil zgornji odgovor pač dobronameren (in sem se spraševala kateri študentski servis se gre imenovat 'madona' laugh.gif ).

Mimgrede sem pregledla vse študenstke servise in pomisla, da pač ne more škodit, če še tu gor kaj vprašam. Pa pozabite, ne se trudit.

Adriane...škoda besed. Razočarala si na celi črti. Prvič sem se tak zmotla o človeku. Bite me.
  • 0

#5889 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 October 2007 - 10:34 PM

ej oprosti, ampak je pač zelo težko verjet, da študent ne ve, da obstaja študentski servis. resnično težko! vsaj tko je blo razbrat iz tvojih postov, da ne veš.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5890 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 October 2007 - 10:42 PM

QUOTE(Michelle @ 22. 10. 2007 - 23:22) View Post

Očitno danes res ni moj dan, ker sem celo verjela, da je bil zgornji odgovor pač dobronameren (in sem se spraševala kateri študentski servis se gre imenovat 'madona' laugh.gif ).

Mimgrede sem pregledla vse študenstke servise in pomisla, da pač ne more škodit, če še tu gor kaj vprašam. Pa pozabite, ne se trudit.

Adriane...škoda besed. Razočarala si na celi črti. Prvič sem se tak zmotla o človeku. Bite me.

Ja, itak. Mene pa ziritirajo ljudje namesto katerih je treba dihat.

Ne morem verjet, da ne poznaš ŠS-jev in njihovega dela. Če jh poznaš, pa ne vem, kakšen odgovor si želela dobiti. Da se ti nardi copy/paste taužentih objavljenih ponudnikov zaposlitve?

Call me stupid ali karkoli pač že, ampak ene stvari so za mene x-files, in tvoje vprašanje spada med njih. Bite me!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5891 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 October 2007 - 11:30 PM

QUOTE(Adriane @ 22. 10. 2007 - 23:42) View Post

Mene pa ziritirajo ljudje namesto katerih je treba dihat.

Tudi mene. Še bolj pa tisti, polni sami sebe, ki ne sprejemajo ničesar, kar ni znotraj njihovih okvirjev. Itak mi je vedno zanimivo, da ko nekdo vpraša kaj 'nenavadnega' (v tvojem jeziku neumnega), večina ljudi troši svojo energijo za obtoževanje, redko pa se najde kdo, ki se mu zdi vredno stvar razložit. Če se zato zdaj počutite bolje...it was my pleasure.

In načeloma se nimam namena zagovarjat,ampak da zajezim še več bodočih zgroženih komentarjev...vprašala sem zato, ker bi pač mogoče lahko kdo kaj vedel. Moj način zbiranja informacij pač, pogledaš (tudi na šs laugh.gif ) in vprašaš na čimveč mestih. Ne da se mi več.

• 0

#5892 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 October 2007 - 11:52 PM

blink.gif Kaj je z vami? Mislm, sej ni tupa da ne ve kaj je študentski servis no. Verjetno je mislila, če je kdo pač slišal ali ve iz prve roke, če kje iščejo delo. Pa sej je tud napisala, da je že pogledala po ŠS-jih.

Ampak ene se očitno morte vsajat in trošt svojo negativno energijo in pol jamrate, da vas folk iritira, v bistvu se pa same, ker sicer bi spregledale tak post. Itak pa niste dojele bistva.

Sej vem, da bo zej še po meni katera tolkla. Ampak ne bi vam škodilo malo tolerantnosti ali pa razumevanja.

Pa vsak človek se lahk tud zmoti ane. Tud to je povedala, da je pač mislila, da res obstaja "SŠ madona".

Mislm res plitko. Sem kar razočarana.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

• Guests

Posted 23 October 2007 - 01:11 AM

Na skoraj vsako vprašanje v tej temi bi se dalo odgovorit:"Googlaj." Pač je ta tema še ena možnost za informacije, ker včasih se od posameznika zve več kot pa na netu.

Se strinjam z bikini. Malo tolerance ne bi škodilo. Če te vprašanje iritira, ga spreglej, ignoriraj.
  • 0

#5894 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2007 - 07:56 AM

Ljudje, imejmo se radi! IPB Image

Sem tudi že jaz odgovarjala na vprašanja - kakšno bo jutri vreme, pa še kaj bi se našlo, včasih se potrudim, drugič pa se naredim, kot da nisem videla. V tem primeru je prišlo do nesporazuma, Adriane vedno pomaga odgovarjati na razna vprašanja, že večkrat je priskočila na pomoč, no! Michelle, ti si spraševala če kdo slučajno kaj ve (kakšna veza ali kaj podobnega), mogoče se nisi jasno izrazila, ampak saj ni panike. wink.gif

Moje vprašanje - torej, za nalogo sem dobila, da moram pripraviti poročni album. woot.gif Moj brat je fotograf in je slikal eno poroko, slike so izpadle NOOORE, sedaj pa je potrebno te slike dat v album, ter ga malo okrasiti - if you know what I mean. Nekaj poročnih albumov sem že videla, vem kako se jih 'dela', imam tudi nekaj svojih idej. Zanima me, kje naj kupim razne nalepke (pikapolonice, rožice, itd), ter škarje (ki režejo tako da nastane val, itd). Album je pa za eno njegovo prijateljico.

Zdaj - ne iščem odgovora knjigarna ali trgovina, me zanima če ve slučajno katera kje natančno? Se v Prometeju dobi, Leonardo? hmm.gif Saj imam sama it namen pogledati, ampak bom vseeno tukaj vprašala najprej, mogoče kdo še kaj ve. IPB Image

Najlepša vam hvala, punce moje. IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5895 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 October 2007 - 08:47 AM

Tole si poglej:
http://www.digifotolab.si/

Gre za tiskano knjigo (niso slike lepljene, ampak natisnjene). Lahko si izbereš ozadja, zoblikuješ po želji.

Vtipkaj fotoknjiga v Google in boš našla ponudnike. Kvaliteta slik je izjemna - že videno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#5896 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2007 - 09:29 AM

Hvala soncika, mi je Ančka enako predlagala. Slike, ki bodo v albumu bodo pa razvite, ker mora biti najboljša kvaliteta, slike sem včeraj videla in so res neverjetno lepe. smile.gif

Slika bo nalepljena v albumu, jaz pa bom stran malo okrasila, narisala okrog kakšne črte, nalepila kakšne nalepkice - stvar ne sme biti kičasta, to je glavno. Gre se za poročni album, in kvaliteta mora biti na višku, se razume. wink.gif

Sem pogledala to stran in sem dobila nekaj idej. thanks.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5897 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46604 posts

Posted 23 October 2007 - 11:32 AM

Kinky tiste škarje bi mogla dobit v Artu ali Prometeju, verjetno tudi v Leonardu. Moja mama jih pa je mislim da celo v Obiju kupila, tam v minikotičku, kjer imajo stvari za ročno ustvarjanje. Drugače pa predlagam še, da pogledaš v kakšni malo bolje založeni papirnici. Samo če boš le lahko ne kupi takih škarij, ki imajo plastično rezilo, ker te so za en drek.
  • 0

#5898 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 October 2007 - 01:46 PM

Kinky, pa v Intersparu imas tudi te škarje in en kup nalepk. smile.gif
  • 0

#5899 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2007 - 02:07 PM

Meni so najlepši albumi iz naravnih materialov ali vsaj odtenkov. V prometeju, leonardotu bi se dalo dobit ful lepih stvari in najboljše da grem, prečekiraš in boš dobila ful idej.
  • 0
Viens, reste ici!

#5900 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 October 2007 - 03:09 PM

Jaz pa morem pri angleščini napisat spis o včerajšnjem dnevu. Pa mi nekaj ni jasno - a mi lahko katera prosim razloži razliko med past simple tens in past past continuous tens ? oops.gif Pa, če bi šlo, da bi mi še zraven napisala, kak primer. huh.gif

Hvala
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users