vprašanja (zanima me, ...)
Posted 22 October 2007 - 06:07 PM
Pablo Picasso
Posted 22 October 2007 - 06:42 PM
Pa tudi mediji raje dajo prednost domačim uspešnim glasbenikom kot tujim. Pa mislim vseeno da je folk kar vedel za ene bende no, vsak kar jaz čujem od starejših generacij.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 October 2007 - 06:48 PM
Pablo Picasso
Posted 22 October 2007 - 09:08 PM
Posted 22 October 2007 - 09:10 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 October 2007 - 09:59 PM
Posted 22 October 2007 - 10:04 PM
Študentski servis!
google ali karkoli.com ENTER študentski servis ENTER izberi servis ENTER
Kaj, ne veš, da obstajajo študenstki servisi ali veš, a še jih pač nisi koristla, ali samo ne veš, kako jih poiskati, ali si prelena za to?
Tega še pa res nisem doživela... bite me
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 22 October 2007 - 10:22 PM
Mimgrede sem pregledla vse študenstke servise in pomisla, da pač ne more škodit, če še tu gor kaj vprašam. Pa pozabite, ne se trudit.
Adriane...škoda besed. Razočarala si na celi črti. Prvič sem se tak zmotla o človeku. Bite me.
Posted 22 October 2007 - 10:34 PM
Posted 22 October 2007 - 10:42 PM
Očitno danes res ni moj dan, ker sem celo verjela, da je bil zgornji odgovor pač dobronameren (in sem se spraševala kateri študentski servis se gre imenovat 'madona'
Mimgrede sem pregledla vse študenstke servise in pomisla, da pač ne more škodit, če še tu gor kaj vprašam. Pa pozabite, ne se trudit.
Adriane...škoda besed. Razočarala si na celi črti. Prvič sem se tak zmotla o človeku. Bite me.
Ja, itak. Mene pa ziritirajo ljudje namesto katerih je treba dihat.
Ne morem verjet, da ne poznaš ŠS-jev in njihovega dela. Če jh poznaš, pa ne vem, kakšen odgovor si želela dobiti. Da se ti nardi copy/paste taužentih objavljenih ponudnikov zaposlitve?
Call me stupid ali karkoli pač že, ampak ene stvari so za mene x-files, in tvoje vprašanje spada med njih. Bite me!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 22 October 2007 - 11:30 PM
Mene pa ziritirajo ljudje namesto katerih je treba dihat.
Tudi mene. Še bolj pa tisti, polni sami sebe, ki ne sprejemajo ničesar, kar ni znotraj njihovih okvirjev. Itak mi je vedno zanimivo, da ko nekdo vpraša kaj 'nenavadnega' (v tvojem jeziku neumnega), večina ljudi troši svojo energijo za obtoževanje, redko pa se najde kdo, ki se mu zdi vredno stvar razložit. Če se zato zdaj počutite bolje...it was my pleasure.
In načeloma se nimam namena zagovarjat,ampak da zajezim še več bodočih zgroženih komentarjev...vprašala sem zato, ker bi pač mogoče lahko kdo kaj vedel. Moj način zbiranja informacij pač, pogledaš (tudi na šs
Posted 22 October 2007 - 11:52 PM
Ampak ene se očitno morte vsajat in trošt svojo negativno energijo in pol jamrate, da vas folk iritira, v bistvu se pa same, ker sicer bi spregledale tak post. Itak pa niste dojele bistva.
Sej vem, da bo zej še po meni katera tolkla. Ampak ne bi vam škodilo malo tolerantnosti ali pa razumevanja.
Pa vsak človek se lahk tud zmoti ane. Tud to je povedala, da je pač mislila, da res obstaja "SŠ madona".
Mislm res plitko. Sem kar razočarana.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 23 October 2007 - 01:11 AM
Se strinjam z bikini. Malo tolerance ne bi škodilo. Če te vprašanje iritira, ga spreglej, ignoriraj.
Posted 23 October 2007 - 07:56 AM
Sem tudi že jaz odgovarjala na vprašanja - kakšno bo jutri vreme, pa še kaj bi se našlo, včasih se potrudim, drugič pa se naredim, kot da nisem videla. V tem primeru je prišlo do nesporazuma, Adriane vedno pomaga odgovarjati na razna vprašanja, že večkrat je priskočila na pomoč, no! Michelle, ti si spraševala če kdo slučajno kaj ve (kakšna veza ali kaj podobnega), mogoče se nisi jasno izrazila, ampak saj ni panike.
Moje vprašanje - torej, za nalogo sem dobila, da moram pripraviti poročni album.
Zdaj - ne iščem odgovora knjigarna ali trgovina, me zanima če ve slučajno katera kje natančno? Se v Prometeju dobi, Leonardo?
Najlepša vam hvala, punce moje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 October 2007 - 08:47 AM
http://www.digifotolab.si/
Gre za tiskano knjigo (niso slike lepljene, ampak natisnjene). Lahko si izbereš ozadja, zoblikuješ po želji.
Vtipkaj fotoknjiga v Google in boš našla ponudnike. Kvaliteta slik je izjemna - že videno.
Posted 23 October 2007 - 09:29 AM
Slika bo nalepljena v albumu, jaz pa bom stran malo okrasila, narisala okrog kakšne črte, nalepila kakšne nalepkice - stvar ne sme biti kičasta, to je glavno. Gre se za poročni album, in kvaliteta mora biti na višku, se razume.
Sem pogledala to stran in sem dobila nekaj idej.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 October 2007 - 11:32 AM
Posted 23 October 2007 - 01:46 PM
Posted 23 October 2007 - 02:07 PM
Posted 23 October 2007 - 03:09 PM
Hvala
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users