Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5861 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 August 2008 - 09:09 AM

Vögele je na našem koncu precej znan, a sem že pred 100 leti nehala tam kupovat, ker mi ni bilo do tega, da na kopališču srečam še 3 z enakimi kopalkami ali jeseni z enako jakno.
Iz istega razloga so razni NY, H&M (itak mi je tam ravno 1% všeč), Zare, precej kočljivi. Za določene artikle točno vem, da bodo popularni in ni šans, da bi jih vzela!

Tako težko mi je sprejeti
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5862 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 21 August 2008 - 09:12 AM

Adriane, ravno v Murski sem to kupovala smile.gif V Moravcih sem bila za 4 dni
  • 0

#5863 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17055 posts

Posted 22 August 2008 - 07:26 AM

Isn't that just great. Zobozdravnica ne dela do ponedeljka. blink.gif mad.gif evil.gif Molim boga da me nebo kaj začel zob mantrat v Angliji. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5864 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 22 August 2008 - 07:28 AM

Izgleda, da sem z včerajšnjim mailom dosegla svoje... Po eni strani mi je bedno, ker sem jo prizadela, po drugi strani sem pa ful vesela, da ne bo več "težarjenja".
  • 0

#5865 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 August 2008 - 07:35 AM

Ful sem se jokala včeraj in mam zdej čist zatečene oči sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5866 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2008 - 07:37 AM

QUOTE(tašika @ 22. 8. 2008 - 8:26) View Post

Isn't that just great. Zobozdravnica ne dela do ponedeljka. blink.gif mad.gif evil.gif Molim boga da me nebo kaj začel zob mantrat v Angliji. ermm.gif

Vzami veliko Nalgesinov s sabo. Jaz imam podoben problem. En zobič se mi rahlo oglaša kadar jem sladko, pa molim, da me še 14 dni ne bo nič bolel, ker imam komaj septembra zobarko. Pa privat hodim, a ima tako gužvo, pa na dopust gre, tako da me je dala po dopustu.

cry.gif

Ančka - saj to si želela doseči. wink.gif

Nekdo v moji familiji je takšen skopuh, da mi je žal, da se po mojih žilah pretaka njegova kri. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5867 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 22 August 2008 - 08:07 AM

Kinky, seveda. A veš, da imam srečo - z njenim sedanjim fantom sta hotela kupit stanovanje tam, kjer sedaj živiva jaz in moj dragi...

Bratu sem pokazala njen odziv in je bil zadovoljen. Tega ima že polno aktovko...

• 0

#5868 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2008 - 08:13 AM

Let bygones be bygones - v tem primeru je res najboljše tako. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5869 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 22 August 2008 - 10:30 AM

Najrajs bi se butala z glavo ob zid, ker sem seveda SPET vse zajebala. On me se klice ce bom ziher tam, pride v veri da se bova usaj kej menila ali pa kaj, jaz kot ponavadi ze s precej OH v riti. Potem sem mu rekla nej gre z mano na wc, kjer se sploh ne spomnem tocno ali sem ga kusnila ali ne. Kolikor se spomnim sem ga, in se ni umaknil (koker sem mislila da se bo, ker sva kao frenda), pol sem se pa zvalila na tla pa glavo v skret, ker mi je blo tok slabo. In seveda me je spet videl z Mjem, glih ko se je odpravljal domov. Super, kaj naj recem. No, saj ves ta cajt sem se mela dbest, sam posledic svojih neumnih dejanj se itak zmeraj zaves sele dan kasneje.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5870 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17055 posts

Posted 22 August 2008 - 11:47 AM

Grozen PMS me muči, celo goro sladkarij bi lahko pojedla.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5871 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 22 August 2008 - 04:39 PM

Po 8 mesecih drkanja ali sem mu sploh vsec ali ne se je koncno izjasnil. Sej nemorem vrjet, no. thumbup.gif Prejle je bil na msnju pa sem ga kar direkt vprasala kaj se je zgodilo na wcju. Pa je reku da nic hujsega. Jaz: Kaj se pa podrazumeva pod 'nic hujsega'? Pa je rekel da sem se hotla lupckat. Jaz: A je bila to samo moja zelja al obojestranska? On: Ja nism te odrinu al pa se umaknu, pa bi se lahko. Jaz: In zakaj se nisi? On: Ker se ti ni tok lahko upret. Pa razlozila sem mu, da tist ko me je videl z Mjem ni bilo nic, da ga je (kao smile.gif) klicala B in rekla, ce lah pazi name, ker nisem mogla stat in sta hotle onidve z G na pico, pa da me je sam mal streznjeval. Tega ni komentiral ampak itak mi nic ne more rect, ker sva bila sam objeta, pa se jaz v taki pozi da se je zelo videlo da bom glihkar kozlala. smile.gif Zdej mi pa on ni vec izziv, nevem, nekak k ti rece še (sej preko dejanj sem vedela, da sem mu usec) pol ti use dol pade. Sam hotla sm, da rece neki kar je blo ze itak ocitno. Nikol si nebi misnla, da bo clo priznal, butelj.

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Prejle sem se Mja poklicala, ker je baje klical vceraj zvecer se 1x (telefon sem seveda pozabila pri kolegici) in ga je skrbelo, ce sm kul ipd. Sva se ene 20min pogovarjala, res, z njim bi se lahko menila sto let pa bi imela zmeraj teme za debato. Pa rekel je da mu je bilo ful lepo, pa ce sem resno mislila tisto kar sem govorila. Pa sem rekla, da ja. Dejansko sem mu rekla da ga imam rada. Hm, ja, not my style. Skratka, to je edini tip s katerim bi imela zvezo, oz. jo nekako neuradno ze imam. Ohja.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5872 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 August 2008 - 06:08 PM

Joj, mene vedno moj predolgi jezik tepe. Obup !
  • 0
Viens, reste ici!

#5873 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 22 August 2008 - 07:06 PM

crknjena sem in nekoga neskončno pogrešam sad.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5874 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 August 2008 - 09:30 PM

Jaz imam pa tako barvo las kot jelena iz e plus-a biggrin.gif In sem nadpresrečna ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5875 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 August 2008 - 09:37 PM

Počutim se zanič.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5876 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 August 2008 - 09:45 PM

Faaaak, kok sm jeeznaaaaa! En kretenoid je odpovedu maturanca, in zdej kao kr ne gremo k je en premal. rolleyes.gif Mogl bi ns bit pač 20. A gre kera zraven? cry.gif
  • 0

#5877 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts

Posted 22 August 2008 - 09:47 PM

Kaaaj, kako pa to? ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#5878 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 August 2008 - 09:51 PM

Ja ne vem, vem samo da ne gre. Mislim prfoksa je pa tud mona, zakaj za to kliče mojo sošolko?? K da je ona organizator. rolleyes.gif Pa lih zdej k sem se začela veselit. cry.gif
  • 0

#5879 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts

Posted 22 August 2008 - 09:56 PM

Kdaj pa bi mogli it? Pa kako to, da vas gre tako mlao, manj kot 20? MIslim, koliko vas je sploh v razredu? Bedno, bedno. ph34r.gif
  • 0
Pablo Picasso

#5880 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 August 2008 - 10:01 PM

V razredu nas je 30. Večina ni hotla it na Krf, zato so zbral kao ČG (kot ekskurzija, ne pa enotedensko pijančevanje in orgije-za kej tazga, grem loh tud k sosedu na vrt al pa v Sp. Duplek) . Eni sploh ne grejo, ene par jih gre pa na Krf. Mogli bi it pa v ponedeljek, ob 5.00.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users