Jump to content

Photo

Kaj ste danes naredili zase?

• Please log in to reply
7001 replies to this topic

#5841 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 May 2013 - 07:43 AM

Sreda: 8 km teka
Cetetek: 2,5 ure kolesarjenja, 3 km sprehoda

Danes grem pa tudi na kolo, se ne vem kam.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5842 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 May 2013 - 08:29 AM

Zjutraj Šmarna, popoldne 8km teka (DM priprave).

Kar precej pretečete, moram priznati. :) Mi na Adidasovi ne tečemo še tako daleč. :D Bolj delamo na vajah za tehniko,

in mi je kar OK. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5843 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 10 May 2013 - 10:19 AM

30 min orbitreka

• 0

#5844 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 10 May 2013 - 04:38 PM

20-minutni HIIT workout. Uničena.

• 0

#5845 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 May 2013 - 08:56 PM

Kar precej pretečete, moram priznati. :D Bolj delamo na vajah za tehniko,

in mi je kar OK. :)

Ja saj to je super, da delate na tehniki, mi ne delamo nič pravzaprav (pa saj ob taki masi ljudi niti ne moreš). Tečemo pa veliko, ker grem v težjo skupino, ki se pripravja na 10km in so priprave samo še 2x, tako da je treba malo "pohitet", da se to čez spravit. :)

Danes Bootcamp, prvič naa hard po operaciji (razen teka).

• 0

After all this time?

Always.

#5846 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 11 May 2013 - 07:39 AM

Vceraj 2,5 urna kolesarska tura, adrenalinska ( po gozdnih cestah, blatu, kolesa je bilo treba dvigat cez hlode, ker delajo poseko, ups and downs, vroce in hladno, super razgledi, naslednjic vzamem s sabo fotoaparat!)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5847 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 May 2013 - 10:52 AM

Včeraj fitnes in tekma.

• 0

#5848 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts

Posted 11 May 2013 - 07:37 PM

42 min orbitrek :cool: :yahoo:

• 0

#5849 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 May 2013 - 07:39 PM

Ja saj to je super, da delate na tehniki, mi ne delamo nič pravzaprav (pa saj ob taki masi ljudi niti ne moreš). Tečemo pa veliko, ker grem v težjo skupino, ki se pripravja na 10km in so priprave samo še 2x, tako da je treba malo "pohitet", da se to čez spravit. :)

Fak saj res, ta tek bo prav kmalu, jaz se moram še malo pripravit, grem pa na 10ko tudi jaz, se vidiva. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5850 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 May 2013 - 09:23 AM

noge,zadnjica

• 0

#5851 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts

Posted 12 May 2013 - 10:15 AM

30 min orbitrek

• 0

#5852 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 May 2013 - 04:00 PM

5 km teka

• 0

#5853 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 15 May 2013 - 06:11 PM

6km teka

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#5854 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts

Posted 15 May 2013 - 06:19 PM

30 min orbitrek

• 0

#5855 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 15 May 2013 - 06:42 PM

8,5 km teka

1 ura tenisa

• 0

#5856 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 15 May 2013 - 07:59 PM

včeraj: 1h fitnesa

danes: 5km v kosu ... letos sem prvič tekla zunaj (ja, sram me bodi... <_<). Zadovoljna z rezultatom. Sem "podrla osebni rekord" :lol:

• 0

#5857 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 15 May 2013 - 08:35 PM

^ and it feels good, ay? Ma saj, jaz pa vas kar obcudujem, da hodite v fitnes/na organizirane vadbe. Jaz grem takrat, ko jaz zelim, ko si jaz vzamem cas, ne pa ko je na sporedu to in to, zal, in me ne pritegneo nobeni programi. Fitnes se mogoce. Ampak tam se mi pa ne da poglabljat v vaje in zakaj to delat in kako to utrdit... Iz teka pridem pa zmeraj srecna, presvicana, rdeca v obraz kot potato tomato in... To je to. Nic razmisljanja, samo teci. Ali poganjaj pedala. Odklop.

• 0

#5858 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 16 May 2013 - 04:29 AM

Sama sem tud za letos zaključila s fitnesom in samo še tečem. 15km je bil letošnji višek, se mi zdi kar ok, glede na pozen začetek tekaške sezone :).

• 0

#5859 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 16 May 2013 - 11:33 AM

9 km teka.

• 0

#5860 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 May 2013 - 12:41 PM

^ and it feels good, ay? Ma saj, jaz pa vas kar obcudujem, da hodite v fitnes/na organizirane vadbe. Jaz grem takrat, ko jaz zelim, ko si jaz vzamem cas, ne pa ko je na sporedu to in to, zal, in me ne pritegneo nobeni programi. Fitnes se mogoce. Ampak tam se mi pa ne da poglabljat v vaje in zakaj to delat in kako to utrdit... Iz teka pridem pa zmeraj srecna, presvicana, rdeca v obraz kot potato tomato in... To je to. Nic razmisljanja, samo teci. Ali poganjaj pedala. Odklop.

ay, ay!

Priznam, da če ne bi imela osebnega trenerja, me fitnes ne bi videl od daleč že kar nekaj časa. On pa me super motivira, menja treninge...res mi ni nikoli dolgčas.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users