Korona virus / Covid-19
Posted 06 July 2021 - 06:09 PM
Pri vseh ostalih znancih, ki so se cepili pa je bil najhujsi stranski ucinek vrocina in boleca roka. Mene je po prvi dozi Moderne tud samo ful bolela roka, ampak je minilo po par dneh.
Posted 07 July 2021 - 04:52 AM
Posted 07 July 2021 - 07:05 AM
A si noseča?
Posted 07 July 2021 - 07:14 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 July 2021 - 07:32 AM
Posted 07 July 2021 - 09:08 AM
Posted 07 July 2021 - 09:27 AM
Posted 07 July 2021 - 11:58 AM
Glede potovanja v Italijo sem našla tole:
fill out a digital Passenger Locator Form (only in case of lack of necessary tools to fill out the dPLF, you can use a paper-based self-declaration) and inform your local health authorities in Italy once you arrive.
Ta formular sem izpolnila, za vsak slučaj tudi natisnila , ampak kam naj se javim, ko pridem v Italijo?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 July 2021 - 01:35 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 July 2021 - 04:16 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 July 2021 - 08:16 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 July 2021 - 08:32 AM
Posted 08 July 2021 - 08:33 AM
Posted 08 July 2021 - 08:40 AM
Nimam mnenja, ker ni še dovolj informacij.Matilda, kaksno je tvoje mnenje o cepljenju nosecnic?
Najbolje, da se cepiš pred zanositvijo (če si se nameravala).
Prilagam uporabne PDF
Attached Files
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 July 2021 - 08:57 AM
Posted 08 July 2021 - 10:04 AM
Tocno toSem bila vesela, da imam mlajšega otroka, ma zdaj pa berem, da naj bi kmalu forsirali tudi že cepljenje mlajših. Pa mi ni OK, upira se mi to, kako nas silijo...
Kao, da se zascitijo tisti, ki so rizicni.
Okoli mene so se sli vsi cepit in res ne razumem, zakaj bi morala se otroke, ki ne zbolevajo na tak hud nacin.
Tole mi res ni ok
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 July 2021 - 12:05 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 July 2021 - 12:24 PM
Nimam posebnega mnenja. Načeloma nisem proti cepljenju na splošno. Moti pa me to, da razen redkih (neslišnih) izjem nihče ne pove nič o cepljenju otrok iz medicinskega in znanstvenga vidika. Z grožnjami, da bo pouk na daljavo, če ne bo precepljenosti, ne bodo nikogar spravili na cepilno mesto.
Je pa itak cela kampanja cepljenja čisti fail. Ko je bilo ful interesa in so občine po svoje organizirale sistem cepljenja, so jih kregali in obtoževali ne vem čas ter jim pošiljali inšpekcijo. Sedaj pa kličejo župane na pomoč, da je treba precepit ljudi... In spet grožnje in prisila.
Posted 08 July 2021 - 01:09 PM
V UKC zdaj ful pritiskajo, dobivamo maile, da se mora osebje ob odpustu pogovoriti s pacientom glede cepljenja in da se jih lahko kar na oddelku cepi.
Posted 08 July 2021 - 01:25 PM
In še podpis pod Kami ter SG.Sem bila vesela, da imam mlajšega otroka, ma zdaj pa berem, da naj bi kmalu forsirali tudi že cepljenje mlajših. Pa mi ni OK, upira se mi to, kako nas silijo...
Ora, si mislim glede Covida.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users