Jump to content

Photo

Kaj ste danes naredili zase?

• Please log in to reply
7001 replies to this topic

#5801 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 21 April 2013 - 01:54 PM

Ma ja no, ko poslušam sodelavca ki teče ultramaratone (60+ km), pa sodelavko ki gre tirkrat tednesko cca 20 km, se zdim sama sebi en velik fail :D

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5802 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 21 April 2013 - 02:02 PM

Ja, ampak ti ljudje tečejo celo leto, ne glede na vreme.:D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5803 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2013 - 02:29 PM

O bog, pa kako se lahko z njimi primerjaš?? Glede na to, da si imela resne zdravstvene težave s hrbtom, jaz na tvojem mestu res ne bi pretiravala. Že pol ure teka je precej. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5804 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2013 - 02:34 PM

2 uri kolesarjenja
40 minut pohoda
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5805 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 21 April 2013 - 06:43 PM

,

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5806 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 April 2013 - 10:02 PM

spet sem šla na mengeško kočo

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5807 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 23 April 2013 - 06:01 PM

Včeraj uteži, celo telo

Danes 3x Kalvarija

• 0

#5808 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 April 2013 - 09:26 PM

5km teka/hoje 30 minut pohoda
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5809 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 April 2013 - 08:54 PM

včeraj 2km teka, malo hoje, mengeška koča, sprehod po parku spodaj

danes 11km kolesarjenja, mengeška koča, sprehod

• 0

#5810 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 24 April 2013 - 09:00 PM

ene 40 minut teka z malo hoje

• 0

#5811 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 24 April 2013 - 09:56 PM

5km teka

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#5812 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 April 2013 - 03:11 PM

16 km teka

To pa ni kar tak! Si kar hitro napredovala, ne?

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5813 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2013 - 03:36 PM

:) Da razložim: najprej sem tekla 10 km v kosu, nato pa še 6 km v kosu, vmes sem imela pavzo, cca 2 uri. :) Treniram naprej, odziroma sedaj bom začela bolj

konkretno 3 krat na teden, odtečem pa med 5 in 8 km, odvisno od dneva. Rada bi še napredovala, pridobila na kondiciji, motivacija kar je za sedaj. Bomo pa videli kako naprej. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5814 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 25 April 2013 - 05:22 PM

Vaje s prostimi utežmi za celo telo

• 0

#5815 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 April 2013 - 07:10 PM

:) Da razložim: najprej sem tekla 10 km v kosu, nato pa še 6 km v kosu, vmes sem imela pavzo, cca 2 uri. :) Treniram naprej, odziroma sedaj bom začela bolj

konkretno 3 krat na teden, odtečem pa med 5 in 8 km, odvisno od dneva. Rada bi še napredovala, pridobila na kondiciji, motivacija kar je za sedaj. Bomo pa videli kako naprej. :)

Pa vseeno super :). Jaz bi bila zelo ponosna nase na tvojem mestu.

Jaz sem danes hodila kakšno uro in na jogi sem bila.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5816 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2013 - 09:39 PM

Sem, zelo. :)

Danes: 9 km teka

• 0

#5817 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 April 2013 - 10:16 PM

Kinky, koliko časa pa tečeš 10 oz. 16 km (če sešteješ)? Pa kje to sploh tečete? Da se vam toliko km nabere? Ker to je že konkreeeten krog :D.

Jst sem bila samo ene pol ure na počasnem sprehodu.

Jutri pa šmarna :woot:

• 0

#5818 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2013 - 10:21 PM

10 km tečem jaz cca eno uro, plus minus 5 minut, odvisno od tempa (ki je - jasno - počasen). :)

Danes sem naredila 3 ogromne kroge v Tivoliju. 

• 0

#5819 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 April 2013 - 10:25 PM

Aha, Mah zmeraj mam v glavi, da tako kilometrino ful dolgo časa tečeš glede na to, koliko časa imaš v dnevu, če pa drugače pogledam, je to ena ena vadba aerobike, kar se mi ne zdi veliko, he he. Sem mislila, da tam okoli doma tečeš ;).

• 0

#5820 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2013 - 10:26 PM

Ponavadi ja, enkrat tedensko pa Tivoli. ;)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users