Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 20 September 2022 - 06:17 PM
Posted 20 September 2022 - 07:51 PM
Ne morm verjet kako so se podrazili Royal Canin briketi. Prej so bili od 4,5chf do 6,95chf, zdaj so vsi po 7,5chf.
Posted 20 September 2022 - 08:02 PM
Pasji briketi so tudi vsak mesec dražji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2022 - 07:29 AM
Pezzetti Steelexpress kafetiera za 2 skodelici
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 September 2022 - 07:51 AM
Bolje, da ne racunam kolk je slo skupno eur letos v opremo 😬
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 September 2022 - 12:07 PM
Posted 25 September 2022 - 12:22 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 September 2022 - 12:26 PM
Posted 25 September 2022 - 01:10 PM
Posted 25 September 2022 - 01:36 PM
Posted 26 September 2022 - 11:56 AM
Aa, ok, štekam. Hvala, bom malo še pogledala!
Posted 29 September 2022 - 08:21 AM
Posted 29 September 2022 - 09:01 AM

Posted 29 September 2022 - 09:59 AM
Pa gume za avto, so mi premontirali, pocutim se, kot da vozim formulo 1

V kosarici mam se pa en nakup pohodniske jakne in puloverjev in windstoper hlac. Fajn je znizano vse, ne bo me konc, ce si tega ne nabavim, sam.. prislo bi mi vseeno prav, sploh puloverja.
Posted 29 September 2022 - 10:53 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 September 2022 - 01:15 PM
Imela sem gumi defekt in sem rabila po hitrem postopku nove + montažo.
Naročila sem jih pri vulkanizerju Zajec na Škofljici, ki mi je na poti v službo, je bilo sicer cca 15 eur dražje kot drugje, ampak na drug konc Lj se mi pa ni bilo za vozit, da jih tam montirajo, ali čakat dostavo in jih vozit s seboj do vulkanizerja/kolega.. Vzela sem pa Goodyear celoletne, s tem se izognem 2x letno premontaži in skrbi za to (:
Na spletu imata Gumenadom.si ali pocenigume.net konkurenčne cene, vsaj za te, ki sem jih jaz imela nagledane.
Posted 29 September 2022 - 02:12 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 September 2022 - 02:18 PM
So kompromis. Itak da je bolje, če imaš posebej letne in zimske.
Posted 29 September 2022 - 02:18 PM
Odvisno, kje voziš in koliko. Midva imava skos celoletne pa ni nobenih problemov. Dvojne bi bile samo nepotreben strošek.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 September 2022 - 07:20 AM
Uf, ko sem še imela svoj avto, pač vsak svojega, sem zase vse sama urejala in sem naštudirala te primerjave pa teste... zdaj nimam pojma, edino to vem, da pač redno menjava zimske/ letne, zimske so ponavadi Sava Eskimo in načeloma pridemo povsod, če le ni preveč snega ali ledeno. Za letne pa ne vem, kaj imamo... Imava pa tudi dva kompleta platišč, tako da za premontažo poskrbimo kar na domačem dvorišču, strošek za nakup gum si pa deliva ali pa plača enkrat eden drugič drugi.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users