Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5801 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 18 December 2011 - 05:05 PM

Ha ha! Pa se moj sosed. : D Lusna zajklja. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5802 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 December 2011 - 05:26 PM

Da se še malo razpišem o gasilcih...

Na živce mi gre, ko vidim, da se po raznih forumih gasilci pritožujejo nad tem, da ljudje nič ne dajo, oz. nočejo odpreti vrat! dry.gif

"A tok težko vam je tistih €10 dat?! Ko boš pa rabil pomoč, se boš pa spomnil, da nisi nič dal!"... in podobno.

Na bruhanje mi gre.

Nihče ni dolžan prispevati nič! Nihče od njih ne pomisli, da nekdo mogoče nima €10, da bi jih dal. Da je na drugi strani vrat mogoče kdo, ki nima za položnice, za darila, za hrano...
Nihče tudi ne pomisli, da ob čudnih in neprimernih urah pač ljudje ne bodo odpirali.

Meni so zvonili včeraj - v nedeljo zjutraj ob 8h (ko sem še spala), pa potem še zvečer ob 21:30h, ko sem bila že v pižami. Danes spet ob 8:30, ko sem si ravno umivala lase, pa malo prej, ko sem se ravno preoblačila. down.gif Edit: pa ravnokar (že tretjič danes). rolleyes.gif

Ker imajo seznam, kdo je že prispeval, sem prepričana, da bodo zvonili vsaj še nekajkrat. Ampak ne bom odprla, tudi če bi lahko... za malo se mi zdi vse skupaj... sleep.gif
Saj pomagajo, ko je treba, ja. Ampak njihov odnos do ljudi je pa tudi katastrofalen. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5803 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 December 2011 - 06:28 PM

Če smo že pri tem pomaganju, itak dobijo od države denar, ki pa je v bistvu od nas, davkoplačevalcev. Meni je tut bedasto to s temi prispevki.
  • 0
Viens, reste ici!

#5804 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 December 2011 - 11:44 AM

Hehe, zanimivo Immortelle, se spomnim da si lani enkrat takle čas isto pisala. biggrin.gif wink.gif
Drugače sem jaz naklonjena donacijam gasilcem, ampak očitno imamo mi normalne gasilce. laugh.gif Res ne razumem kako to pri vas hodijo kar večkrat zvonit. Pri nas pridejo enkrat in če te takrat ni doma te pač ni. Konec zgodbe. Pa tudi to, koliko daš. Mi damo ponavadi 5€ (razen, ko so kupili nov avto ipd. smo dali malo več) pa ni še nikoli noben grdo gledal ali pravil, da drugi dajejo več (ker ne dajejo biggrin.gif ). Očitno je res razlika v ljudeh, ali kaj...
Aja, Ana, res dobijo od države ja, ampak po večini (dobijo več) le večja društva, društva v večjih krajih. Nekateri pa od države dobijo res malo. wink.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5805 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 December 2011 - 12:06 PM

^ ja, vem. Vsako leto bolj mi gre to na živce. sleep.gif

Mogoče bi se morala popraviti - ne gredo mi na živce gasilci na splošno, ampak samo tisti, ki pridejo pobirat prispevke. Blagor vam, da vam pozvonijo samo 1x. Ko bi le bilo tu enako... AJEBES.jpg

• 0

#5806 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 December 2011 - 12:08 PM

Mislim da me najbolj iz tira spravi ko ne dela računalnik ali internet. Jaz tako živčna postanem, da od sile kr tolčem z roko ob mizo. evil.gif Ne moram si pomagat, ampak to me res ubije!!

Na živce mi gre počasni folk. Jaz po ulici hodim ful hitro in sovražim ko se mi kdo postavi in se nikamor ne premakne, potem se pač zabijem v njega. verymad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5807 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 21 December 2011 - 12:18 PM

to pa res ni lepo od tebe.... nono.gif
zakaj ne rečeš:"Samo malo...."? Folk se ponavadi hitro umakne.
  • 0

#5808 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 December 2011 - 12:22 PM

Ja saj rečem, prisežem. To sem pozabila dopisat, sem prej ful na hitro. Rečem samo malo, ali pa pardon, pa samo butasto gledajo. Saj nekateri se umaknejo, nekateri pa sploh ne.
Naprimer en tak primer, sem bla v interšparu in sem htela nabrat paradižnike, pa so ravno pred paradižniki stali trije ljudje, ki so na veliko klepetali (očitno so bli neki znanci, ki so se srečali). Pa sem tam nekak poskušala vzet paradižnike, ful očitno je blo da so mi na poti. Oni pa nič, niso se umaknili. Potem pa sem rekla, lahko samo malo? In je ena ženska zavila z očmi in stopila korak stran. MISLIM rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#5809 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 21 December 2011 - 12:35 PM

ok...to pa tudi meni poči živec laugh.gif
  • 0

#5810 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 December 2011 - 01:04 PM

^ tudi meni.

Na sploh je zdaj v tem času po trgovinah polno "znancev", ki se postavijo na sredino prehoda in govorijo in sploh ne opazijo, da so komu na poti. dry.gif
  • 0

#5811 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 December 2011 - 02:51 PM

Ali pa stare mamce na troli ki se rinejo, da bojo ja prve pršle gor, in se obotavljajo z iskanjem kart, zadnjič pa ena pribije: ja oprostite js sm 100let za medvedom! butl.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5812 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 21 December 2011 - 03:20 PM

QUOTE(Zoey @ 21. 12. 2011 - 14:51) View Post

zadnjič pa ena pribije: ja oprostite js sm 100let za medvedom! butl.gif

thumbup.gif
  • 0

#5813 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 03:26 PM

Eni stari so res nemogoči. Ko pridejo npr. v trgovino, pričakujejo osebnega vodiča. NIČ si ne vejo sami
poiskat, niti se ne trudijo, ampak jim je samoumevno, da se bo ena trgovka posvetila njim in jih vodila
skozi celoten nakup. Niti solate si ne znajo stehtat, zadnjič je ena jamrala, da jo tako roka boli, da
si zelja ne more dat na vago ... potem pa je 2 veliki vrečki domov nesla. :s
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5814 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 21 December 2011 - 03:31 PM

Samo s starostjo res postaja vse tezje, vidim pri mojih starsih pa nista se tako zelo stara, niti v penziji, ampak npr. mami znervira v trgovini ze to, da brez ocal ne vidi brati deklaracij (ok to ze mene vcasih znervira, ker so nekatere res premale, samo fliknem izdelek nazaj na polico) in potem se ji ne da vlaciti ocal iz torbice pa natikati pa odtikati. In postane cela sitna, raje sploh ne gre v trgovino ali pac vprasa trgovko.

So pa seveda nekateri svojega denarja vredni, tako stari kot mladi. : )

• 0

#5815 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 03:51 PM

Saj hitro pogruntaš, kdo res potrebuje pomoč in kdo je samo na komot. Slednji
so že poznani v trgovini.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5816 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 21 December 2011 - 03:58 PM

Se strinjam.
  • 0

#5817 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 21 December 2011 - 04:38 PM

Na živce mi gre folk, ki ima za vsak drek meglenke prižgane. mad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5818 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 04:43 PM

Jaaa! Da avtići izgledajo bolj kul. Najboljše, da si vse vklopijo, kar imajo na razpolago.
Še vse žmigavce, itd.
  • 0

#5819 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 December 2011 - 04:46 PM

Jaooo, ja! Meglenke! verymad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5820 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 December 2011 - 05:08 PM

Lekadol plus C. Ogaba ogabna. sick.gif Prov cutim aspartam pa ce ga zmesam z vodo, s cajem al pa Cedevito in pol me sili na bruhanje, zraven ti pa skodelico tisci na usta in "pij pij pij". cry.gif GROASE!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users