Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5781 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 10 August 2008 - 10:18 PM

Pridi na kšno čudovita-si srečanje! In če ti je strašno dolgčas, se vpiši na FB in me dodaj, jst sm cele dneve gor smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5782 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 10 August 2008 - 10:21 PM

Ma ja sej vem to, sam ful mi je težko nekak začet kr navezvt stike s folkom ki jih ne poznam pa to. Pa še filing mam k da majo usi enga svojga bf al pa držbo al pa karkoli in pač da itak nikjer nism dobrodošla al something.. Nevem res.. Neki morm narest glede tega ja.. sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5783 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 August 2008 - 10:32 PM

Nicha a kkšnih prjatlc iz 'otroštva' nimaš? Al pa kakih isto starih sosed k bi se družle od malga?
Zakaj pa ne greš s fantom in njegovo družbo kdja vn? Al pa una prjatlca k si jo dans klicala, a nikol ne reče, dj pejt zravn?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5784 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 10 August 2008 - 11:17 PM

Am ne nimam.. Mela sm ful srečo da so me use frendice zajebale (ze k sm bla stara 5 let, pa potem pr ene 11h spet se ena itd.).. Mela sm tut eno best kolegico pr ksne 13h k sva ble res nelocljive pa use, pol je pa ona sla u eno cudno druzbo, mene odj*ebala, bla bla, zdei itak zivi u kranju ampak tut nimam posebne zelje se spet kei z njo zapletat k je blo enkrat dost. Itak nimava vec niti ene stvari skupne. Pol ja nevem s fantom sva res ful skupi, pac usak dan po vec ur + sosolca sva, tko da nevem nocm se pol se h njegovim frendom mešat, čeprou se ful dobr razumemo pa use sam nevem nei ma tut on neki časa zase ane... Zdei una frendica mi je pa tut sosolka pa to pa mogoce po soli greva na hitr km skupi u kksno trgovinco pogledat pa to, sam nevem zvecer je ona ponavad v Jarsah s svojimi al pa pac v centru s fantom, in pol nekak ne prideva glih skupi. Nevem res sei vem da sm ful ut sama kriva k ponavad res ne klikam/kličem pa to sam nevem. parkrat probam pol pa če se glih ne izteče vedno mam filing k da pač nekak nisem preveč zaželjena pa neham. No nevem, sej nima veze, če sm 17 let preživela sama.. Bom že smile.gif Sam mogla sm dt vn..

Drugač pa Hevea, sm se učlanla na fb sam zdele nimam preveč energije da se ukvarjam s tem, bom jutr al pa enkrat to še mal zrihtala. hvala vm za lepe besede smile.gif

• 0

After all this time?

Always.

#5785 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27513 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 August 2008 - 12:45 AM

Nincha, še ena tuki, yay, ne obupavaj. Lahko ustanovimo klub. Aja ne, bova edini članici. ph34r.gif
Tudi sama sem precej komunikativna, odprta, zgovorna, itd., ampak ne vem ..
Jaz sicer imam nek precej širok krog znancev, ampak ni to to .. vsi imajo že neko svojo tesnejšo družbo s katero so v prostem času, moji stiki z njimi pa so bolj površinske narave. Sošolci, punce s treninga, stari kolegi iz otroštva, sosedi, samo to je vse tako .. ne vem, bolj na nekem "čau kaj ti, nič ti, ma evo gre" odnosu, ni nekih prijateljstev ali pa da bi šli kam skupaj pijačkat pa žurat or sth.. Pa vsi so si tako zelo različni, sploh si ne predstavljam, da bi recimo zbrala punce s treninga in sošolce skupaj in bi šli žurat, ker vem da so enostavno taki, da se ne bi nikakor vklopli.
Hah, pa glede najboljše prijateljice .. jaz sem tudi imela eno, neločljivi sva bili od vrtca naprej, vsega kakih 9 let, pa sva se odtujili.. ona je zdaj zadeta 24/7, ko jo vidim mi je grozno, ker.. ni to tista oseba, ki sem jo jaz poznala. Pred kratkim sem izvedela celo da dila. Sicer se v šoli ful družim s 3 sošolkami, smo se res vklopile, ampak so zdej za kako pijačkanje ali kaj čisto neuporabne, če se tako izrazim. Ena od njih ima že svojo družbo, s katero žura in hodi naokoli, drugi dva pa sta čisto pasivni in se jima nikamor ne da, če pa že kam gremo, sta razočarani kako je vse bedno (ja ne vem, kaj pa pričakujeta?).
Ti imaš vsaj fanta ;D.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5786 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 11 August 2008 - 07:03 AM

Ful sm razočarana nad dvema mojima frendicama. down.gif
  • 0

#5787 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 August 2008 - 08:11 AM

Eh jaz tud nimam nobene prijateljice že celo življenje,pa sem se navadila na to in mi gre super sami s sabo. Poleg tega jih pa nimam zato,ker mi sčasoma začne neko konkretnejše prijateljstvo pač presedat.Sem en tak velik "loner" in ne pogrešam kofetov in tega. imam en triljon znancev,to je pa to.Kolege/znance dajem v isti koš,prijateljev pa nimam.Imam fanta.Drugače mi pa nikoli ni dolgčas sami s sabo.No sam to je drugače,kot če si želiš družbe pa je ne dobiš....Meni družba pri nečem večkrat predstavlja obremenitev kot veselje. Šoping recimo grem najraje sama,ker če vzamem kolegico,ki najprej reče da greva po cunje zame, potem jaz končam mogoče z eno majčko,ona pa z v vrečo sunj in na koncu sem jaz tista,ki komentira njene obleke in greva v šoping "zanjo" in ne "zame" kot je bilo planirano prvič.Da ne rečem da sem omejena s časom.Ponavadi si vzamem res ogromno časa da preletam in ogledam vse,to je pa možno samo,če mi nihče ne diha za vrat!
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5788 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 August 2008 - 08:35 AM

vsako jutro od 6.50 do 7.10 mi dogaja oops.gif na en drug bus bom začela hodt sleep.gif

ne ne boooom woot.gif whistling.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5789 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 August 2008 - 09:18 AM

Komaj čakam (vendar to se še kar nekaj časa ne bo zgodilo), da se odselim od hiše, od svojih najbližjih, ker jih imam poln kufer. Danes sem dobila dokončno potrditev, da se res na nobenega od njih ne morem zanest... obupni so res, obupni! rpg.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#5790 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 August 2008 - 12:44 PM

Za kinky:

IPB Image

whistling.gif lol1.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5791 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 11 August 2008 - 02:31 PM

Okej rea zdej me je zard te tvoje žuželke skor zadela kap laugh.gif

Drugač pa ja, sally, se nekak delno strinjam s tabo, jz tut k grem vn s kšno sošolko naprimer pa mi gre njihova družba na živce in use in sam čakam da grem stran, ampak to je zato ker pač mi ta sošolka ni glih nevem kakšna frendica in vedno k grem z njo vn pride še par njenih frendov/znancov k jih jz ne poznam in ful niso moj tip ljudi oz družba k bi si jo jz izbrala in potem mi grejo usi na žiuce in hočem čimprej it. Ampak k sm pa doma pa.. nevem.. V šoping grem res vedno z mami.. Pa vedno me ful zbedira k pač vidm tko.. recimo na glasujzame k se punce pogovarjajo da ja da komi čakajo da se dobijo na pijačkah bla bla pa so use uno "šekiče žauvjek".. pa sei mi je tak način patetičn pa to sam useen prou nekak fouš sm jim k res vidm da to dejansko obstaja da maš loh ful velik frendic pa najbolšo frendico pa si vsak večer zuni na pijačkah pa use.. ne pa da učasih mine več dni predn grem jz za pou ure iz stanovanja.. Nevem no sej nima veze :9 a loh sam še prašam kje pa kdaj mate ponavad ta srecanja? oops.gif jz bi res kei prlsa pogledat heh.. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5792 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 11 August 2008 - 02:49 PM

Nincha, srečanja so marsikje! KLIK
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5793 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 August 2008 - 03:34 PM

Ninoška! Ej take šekiče žauvijek varianto sem jaz dala skozi - pa slučajno ne bi šla na isti led dvakrat. Za moje pojme so to bolj neke najstniške domene, zdaj si ne predstavljam imet ene in iste osebe 24/7 zraven, ker mi je preobremenjujoče. Pa imam ful dobre prijatlejice, prijateljev malo manj, ampak ne visimo cel čas skupaj in imamo tudi še druge prijatelje (ne ravno družbo, ali pač), interese itd. Pa nam grejo reči na drugi na živce, pa so občasno ene zamere pa nesoglasja, ampak je to vse v mejah normale.
Imam pa tolko enih različnih ljudi okoli da zelo dvomim da bi se klapali med sabo in jih tako pač predalčkam na folk s faxa, folk s foruma, pa na ostale.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5794 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11997 posts

Posted 11 August 2008 - 04:16 PM

Kaj je pa fora s to bogomoljko?
  • 0

#5795 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 11 August 2008 - 04:28 PM

moj lubi je doma wub.gif , jupiiiii biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#5796 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 August 2008 - 04:30 PM

Nincha, tudi pri meni je podobno. Saj so kolegice, prjatlce, mam tud 1 za katero lahko rečem, da mi vedno stoji ob strani, ampk vseeno. Sem stara 19 let, mam "ta dolge počitnice" (do okobra), pa ga tudi nič ne žuram. V teh počitnicah še nisem šla kakšen orng žur pa se mela noro dobr fajn. Preprost nimam it s kom. Fant gre itak na tekmo s svojimi in ga tam kronajo, da me potem glava boli...Pa nekak sfolgam dan po dan. Malo berem, netam (kar mi doma že težijo mad.gif ), grem do kakšne sestrične, tete magari pa je. Tako da ja...članic za klub res ne primanjkuje! biggrin.gif

Spovedujem pa se, da se čiiiiist premalo gibljem. No, vsaj včeraj sem se spravla na odbojko... rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5797 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 August 2008 - 06:10 PM

QUOTE(rea @ 11. 8. 2008 - 13:44) View Post

Za kinky:

IPB Image

whistling.gif lol1.gif

Zakaj me nimaš ti nič rada? Najprej mi povzročiš srčno kap ko me nahecaš zaradi Gibonnija, sedaj bogomoljka - what's next?

cry1.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5798 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 11 August 2008 - 06:41 PM

Naslajam se ob kolegičinih slikah podmladka FC Chelsea v kopalkah. oops.gif
  • 0

#5799 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 August 2008 - 07:45 PM

Dogaja mi, prejle sem se spraševala od kdaj imamo novo temo Zdravje in erekcija =) sem pa samo tok horni, da v vsaki stvari vidim tiča. oops.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#5800 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 11 August 2008 - 07:47 PM

FAAAAK nemorm verjet kašn neumn kreten je ta moj tip.. Po tem k že dva dni jokam pač zard vsega tega allone shita k nevem zakaj mi je zdei tok vn udral, pa sploh nima veze, on dons men najprej reče da ah itak se nerabva usak dan vidt (halo, že fakin 9 mescou se usak dan vidva kai ma zdei fore), pol mi predlaga da bi se useen za dve urci dobila u centru, pa mu rečem da lahko pridem šele čez 45 min in pol on da ah sam za eno uro se mii pa neda hodt. KVAAA model fak živiš mnj k 10 minut PEŠ stran od centra o fak res hvala ti za prijaznost. Pol mi pa še mal prej pošle socialo, sem misnla da bo usai tko kei prašu kako sm kai delam karkoli, ne, jz ga kličm nazaj, sori ponesreč sm prtisnu (ma socialo zame shranjeno u imeniku pod A, da lahko takoj pošlje rolleyes.gif ).Mislm fakof res kok smo prjazzni pa razumevajoči ane. rolleyes.gif mad.gif

Sori za kletvice, res prou ful sm besna zdele oops.gif

• 0

After all this time?

Always.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users