Spovednica
Posted 10 August 2008 - 10:18 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 August 2008 - 10:21 PM

After all this time?
Always.
Posted 10 August 2008 - 10:32 PM
Zakaj pa ne greš s fantom in njegovo družbo kdja vn? Al pa una prjatlca k si jo dans klicala, a nikol ne reče, dj pejt zravn?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 August 2008 - 11:17 PM

Drugač pa Hevea, sm se učlanla na fb sam zdele nimam preveč energije da se ukvarjam s tem, bom jutr al pa enkrat to še mal zrihtala. hvala vm za lepe besede

After all this time?
Always.
Posted 11 August 2008 - 12:45 AM

Tudi sama sem precej komunikativna, odprta, zgovorna, itd., ampak ne vem ..
Jaz sicer imam nek precej širok krog znancev, ampak ni to to .. vsi imajo že neko svojo tesnejšo družbo s katero so v prostem času, moji stiki z njimi pa so bolj površinske narave. Sošolci, punce s treninga, stari kolegi iz otroštva, sosedi, samo to je vse tako .. ne vem, bolj na nekem "čau kaj ti, nič ti, ma evo gre" odnosu, ni nekih prijateljstev ali pa da bi šli kam skupaj pijačkat pa žurat or sth.. Pa vsi so si tako zelo različni, sploh si ne predstavljam, da bi recimo zbrala punce s treninga in sošolce skupaj in bi šli žurat, ker vem da so enostavno taki, da se ne bi nikakor vklopli.
Hah, pa glede najboljše prijateljice .. jaz sem tudi imela eno, neločljivi sva bili od vrtca naprej, vsega kakih 9 let, pa sva se odtujili.. ona je zdaj zadeta 24/7, ko jo vidim mi je grozno, ker.. ni to tista oseba, ki sem jo jaz poznala. Pred kratkim sem izvedela celo da dila. Sicer se v šoli ful družim s 3 sošolkami, smo se res vklopile, ampak so zdej za kako pijačkanje ali kaj čisto neuporabne, če se tako izrazim. Ena od njih ima že svojo družbo, s katero žura in hodi naokoli, drugi dva pa sta čisto pasivni in se jima nikamor ne da, če pa že kam gremo, sta razočarani kako je vse bedno (ja ne vem, kaj pa pričakujeta?).
Ti imaš vsaj fanta ;D.
Pablo Picasso
Posted 11 August 2008 - 07:03 AM

Posted 11 August 2008 - 08:11 AM
Posted 11 August 2008 - 08:35 AM

ne ne boooom

Posted 11 August 2008 - 09:18 AM

Posted 11 August 2008 - 12:44 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 August 2008 - 02:31 PM

Drugač pa ja, sally, se nekak delno strinjam s tabo, jz tut k grem vn s kšno sošolko naprimer pa mi gre njihova družba na živce in use in sam čakam da grem stran, ampak to je zato ker pač mi ta sošolka ni glih nevem kakšna frendica in vedno k grem z njo vn pride še par njenih frendov/znancov k jih jz ne poznam in ful niso moj tip ljudi oz družba k bi si jo jz izbrala in potem mi grejo usi na žiuce in hočem čimprej it. Ampak k sm pa doma pa.. nevem.. V šoping grem res vedno z mami.. Pa vedno me ful zbedira k pač vidm tko.. recimo na glasujzame k se punce pogovarjajo da ja da komi čakajo da se dobijo na pijačkah bla bla pa so use uno "šekiče žauvjek".. pa sei mi je tak način patetičn pa to sam useen prou nekak fouš sm jim k res vidm da to dejansko obstaja da maš loh ful velik frendic pa najbolšo frendico pa si vsak večer zuni na pijačkah pa use.. ne pa da učasih mine več dni predn grem jz za pou ure iz stanovanja.. Nevem no sej nima veze :9 a loh sam še prašam kje pa kdaj mate ponavad ta srecanja?

After all this time?
Always.
Posted 11 August 2008 - 03:34 PM
Imam pa tolko enih različnih ljudi okoli da zelo dvomim da bi se klapali med sabo in jih tako pač predalčkam na folk s faxa, folk s foruma, pa na ostale.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 August 2008 - 04:16 PM
Posted 11 August 2008 - 04:28 PM

Posted 11 August 2008 - 04:30 PM

Spovedujem pa se, da se čiiiiist premalo gibljem. No, vsaj včeraj sem se spravla na odbojko...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 11 August 2008 - 06:10 PM
Za kinky:

Zakaj me nimaš ti nič rada? Najprej mi povzročiš srčno kap ko me nahecaš zaradi Gibonnija, sedaj bogomoljka - what's next?

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 August 2008 - 06:41 PM

Posted 11 August 2008 - 07:45 PM

Posted 11 August 2008 - 07:47 PM

Sori za kletvice, res prou ful sm besna zdele

After all this time?
Always.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users