Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#561 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 January 2006 - 02:31 PM

torej nimam izbire 8)
  • 0

#562 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2006 - 04:36 PM

QUOTE(rozica)
torej grem se po oatmeal in bom self absorbed uporabljala po celih laseh, oatmeal pa samo po konicah. sam je oatmeal drag k hudic;) a poznas kaksen drug balzam po sestavinah/ucinkovitosti primerljiv z oatmealom?

rozica kaj bos ti nrdila? a kupla si boš multi viti šampon pa OH balzam,pa balzam si boš sam po konicah dala al kako?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#563 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2006 - 04:39 PM

Pa ni treba dajat balzama samo po konicah ... lahko po spodnjih 2/3 las ... samo, da ni po lasišču.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#564 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 January 2006 - 04:48 PM

rea self absorbed balzam sem si ze kupila in ga bom uporabljala po celih laseh (ne po lasicscu), kupila si bom se oatmeal balzam in ga bom uporabljala samo na konicah oz. do tam do kjer imam res suhe lase. v ponedeljek pa dobim self absorbed ampon (imam narocenega) in ga bom uporabljala, ne bom kupila oatmeal sampona ker bi mi verjetno mastil lase.
  • 0

#565 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 January 2006 - 05:40 PM

Kje se pa da te izdelke naročit?Mislm, fajn bi blo, da mi ni treba sam zarad tega laufat po mestu... rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#566 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 29 January 2006 - 01:36 PM

Mislim da se jih lahko kupi samo v frizerskih salonih kjer pač dežijo Tigi izdelke.
  • 0

#567 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 29 January 2006 - 02:23 PM

Je katera probala izdelke za telo od tigija? Me zelo mikajo...
  • 0

#568 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 31 January 2006 - 07:42 PM

evo da porocam. uporabila sem self absorbed sampon in balzam in moram rect da sem navdusena. sicer mi sam vonj ni bogvekaj (je saden, nic posebnega) vendar so lasje ze po eni uporabi res zelo lepi in sijoci (so pa brez volumna, ampak taksne imam po vecini samponov, razen po sheer blonde od johna friede) in mislim da bom nekaj casa kar ostala pri tej kombinaciji
  • 0

#569 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 05 February 2006 - 11:36 AM

Zanima me par stvari:
-Root Boost penca za dvig/volumen las (zanima me če so vredu sestavine-da nebi izsušile las?)

-Kako ste kaj zadovoljne z laki za lase od tigija? Namreč moji lasje hudo reagirajo na vlago in se mi takoj skravžlajo-čeprau uporabljam lak.

-Pozna katera izdelek za nego las ki bi hkrati ščitil lase pred vlago? Je katera probala tale no v afroditin koncentrat proti vlagi?

-Smal talk - kako se zadovoljne z njim?

-Je katera probala joicotov k-pac serum, ali pa peno k-pac?

Vidim da se bolj zadovoljne z tigijem kot z joicotom in kerastase, vendar sta meni joico in kerastase neprimerno boljša kot tigi, tigijevi izdelki se mi zdijo več ali manj povprečni -razen ta medeni šampon in regenerator.
  • 0

#570 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 05 February 2006 - 02:21 PM

[quote="laury"]-Pozna katera izdelek za nego las ki bi hkrati ščitil lase pred vlago? Je katera probala tale no v afroditin koncentrat proti vlagi?

quote]

jaz imam tole in sem kar zadovoljna. čudežev sicer ne dela, ampak je pa veliko bolje kot, če ne uporabim tega seruma. prdvsem je pa ugodna cena!
  • 0

#571 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 05 February 2006 - 03:28 PM

Kaj lahko napišeš sestavine?
  • 0

#572 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2006 - 02:59 PM

Tle morm napisat par besed glede Tigi Bed Head Chocolate Head Massive Hair Repair Treatment (za tebe, Jenna! biggrin.gif ).

Danes nabavila in pred ene pol ure sprobala in sem zadovoljna. Gre za zadevo, ki bi se naj uporabljala enkrat na teden, štiri tedne zaporedoma kot intenzivna regeneracija suhih, kemično obdelanih in poškodovanih las. Je pa stvar v taki precej tekoči, rahlo gelasti obliki, ki se jo precej z lahkoto nanese po opranih, z brisačo osušenih laseh. Potem je treba lase ovit v brisačo in pustit učinkovat 20 minut, dobro je tudi, če prvih 10 minut lase, zavite v brisačo, grejemo s fenom (ni pa nujno, jaz nisem).

Zadeva naravnost nevernetno diši po čokoladi, mene vonj spominja na tiste čokoladno karamelaste bonbončke Toffife, vonj je zelo intenziven. Je pa slaba lastnost tega vonja ta, da se na laseh skoraj ne obdrži, oziroma v navodilih uporabe piše, da je treba po uporabi tega treatmenta na lase nujno nanesti še balzam (nimam pojma zakaj) kar pa vonj popolnoma nevtralizira.

Hja, no v bistvu moram tole popravit! biggrin.gif Po začetnem filingu, da se je vonj porazgubil, sem zdejle slučajno nos zakopala v laske in kaj ugotovim? Čokoladni vonj prav zahrbtno spet sili v ospredje, kot da bi se pojavil od nikoder. Trenutno imam še vlažne lase, pomoje se ga bo na suhih vonjalo še bolj ... I like it.

Drugače pa je rezultat izredno mehki, popolnoma gladki in zelo svetleči lasje, vidno navlaženi in nahranjeni.

Je pa slaba stran tega treatmenta cena, saj boste za skromnih 100 mL odštele 3.600 tolarjev. Zadeva naj bi se uporabljala enkrat na teden, štiri tedne zapored, pa tudi skromna količina izdelka daljše uporabe, če imate goste in dolge lase, ne bo dopuščala.

Izdelek priporočam vsem tistim, katerih lasje potrebujejo intenzivno nego za globinsko navlaženje in poživitev ali pa samo malo razvajanja. wink.gif Sestavine so več kot perfektne, efekt na laseh pa me tudi ni razočaral.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#573 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2006 - 03:08 PM

.
Izredno mamljiv, slikovit in izčrpen opis biggrin.gif, ampak vseeno mislim, da si te zadeve ne bom omislila. Zaradi visoke cene, pa las nimam tak uničenih (v bistvu mi frizerka skos palamudi, da nimam uničenih sploh, ampak jaz vseeno norim z raznimi žaubami). Bom rajši našparala za OH.

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#574 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2006 - 03:12 PM

Ja, Jenna ... sej se strinjam. V bistvu sama zase prav tako zelo težko rečem, da imam uničene lase (še vsaka frizerka do sedaj je rekla, da imam izredno zdrave, čeprav jih kar naprej barvam) ampak se tej zadevi nisem mogla upret ... je pa res, da so moji lasje po drugi strani precej suhi.

Mi je pa zmanjkalo Oatmeal & Honey regeneratorja in sem cela nesrečna. biggrin.gif Ga bom nabavila naslednji mesec, ta mesec imam še dost drugih izdatkov, me pa tudi blazno mika Dumb Blonde Reconstructor, ki je tudi sestavinsko fantastičen in prava proteinska bomba ... bomo videli. biggrin.gif
  • 0

#575 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 06 February 2006 - 03:31 PM

Em..OH regenerator mi bo po enem mescu koncal.DiLeMa.. tud pri tebi tako?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#576 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2006 - 03:37 PM

Lala, tudi jaz ga izredno hitro porabim, šampon imam pa za dolgo ... trenutno ga uporabljam dva meseca in ga imam še več kot pol. Regenerator je pa precej tekoč in ga moram sama precej nanest na lase, imam goste in dolge, tako da ga za eno uporabo porabim res veliko. ermm.gif
  • 0

#577 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 February 2006 - 03:42 PM

Aaaa kaj pa delate? biggrin.gif

Jst ga mam že ene 2 mesca pa ga je še več kot pol. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#578 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2006 - 04:02 PM

.
Ja, saj to je tudi meni ful problem dat za take reči veliko denarja, ker jih ful veliko porabim že pri enem nanosu (imam tudi goste in dolge lase). Npr. tisto 'hu hu' masko od Lusha sem ob enkratni uporabi skoraj pol porabla. Saj zdaj si je dam malo manj, ampak pol pa mam slabo vest, da niso vsi laski dobli enako in dovolj. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#579 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2006 - 04:11 PM

QUOTE(Jenna)
Saj zdaj si je dam malo manj, ampak pol pa mam slabo vest, da niso vsi laski dobli enako in dovolj. biggrin.gif

Ja, sej! biggrin.gif Js mam suhe lase in mi kr nekak vsrkajo balzam/masko, tko da moram dat precej gor, če ne se mi zdi, da ni tak efekt. Oatmeal & Honey regenerator mi je trajal dober mesec, sploh zato, ker imam dolge in res goste lase in ga porabim za eno uporabo za celo pest. rolleyes.gif
  • 0

#580 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 06 February 2006 - 04:33 PM

[quote=Jenna].
Ja, saj to je tudi meni ful problem dat za take reči veliko denarja, ker jih ful veliko porabim že pri enem nanosu (imam tudi goste in dolge lase). Npr. tisto 'hu hu' masko od Lusha sem ob enkratni uporabi skoraj pol porabla. Saj zdaj si je dam malo manj, [u][b]ampak pol pa mam slabo vest, da niso vsi laski dobli enako in dovolj. biggrin.gif

.

Imas prav..vendar se vseeno zelo butasto slisi lol
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users