TIGI
Posted 28 January 2006 - 02:31 PM
Posted 28 January 2006 - 04:36 PM
rozica kaj bos ti nrdila? a kupla si boš multi viti šampon pa OH balzam,pa balzam si boš sam po konicah dala al kako?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 January 2006 - 04:39 PM
Posted 28 January 2006 - 04:48 PM
Posted 28 January 2006 - 05:40 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 January 2006 - 01:36 PM
Posted 29 January 2006 - 02:23 PM
Posted 31 January 2006 - 07:42 PM
Posted 05 February 2006 - 11:36 AM
-Root Boost penca za dvig/volumen las (zanima me če so vredu sestavine-da nebi izsušile las?)
-Kako ste kaj zadovoljne z laki za lase od tigija? Namreč moji lasje hudo reagirajo na vlago in se mi takoj skravžlajo-čeprau uporabljam lak.
-Pozna katera izdelek za nego las ki bi hkrati ščitil lase pred vlago? Je katera probala tale no v afroditin koncentrat proti vlagi?
-Smal talk - kako se zadovoljne z njim?
-Je katera probala joicotov k-pac serum, ali pa peno k-pac?
Vidim da se bolj zadovoljne z tigijem kot z joicotom in kerastase, vendar sta meni joico in kerastase neprimerno boljša kot tigi, tigijevi izdelki se mi zdijo več ali manj povprečni -razen ta medeni šampon in regenerator.
Posted 05 February 2006 - 02:21 PM
quote]
jaz imam tole in sem kar zadovoljna. čudežev sicer ne dela, ampak je pa veliko bolje kot, če ne uporabim tega seruma. prdvsem je pa ugodna cena!
Posted 05 February 2006 - 03:28 PM
Posted 06 February 2006 - 02:59 PM

Danes nabavila in pred ene pol ure sprobala in sem zadovoljna. Gre za zadevo, ki bi se naj uporabljala enkrat na teden, štiri tedne zaporedoma kot intenzivna regeneracija suhih, kemično obdelanih in poškodovanih las. Je pa stvar v taki precej tekoči, rahlo gelasti obliki, ki se jo precej z lahkoto nanese po opranih, z brisačo osušenih laseh. Potem je treba lase ovit v brisačo in pustit učinkovat 20 minut, dobro je tudi, če prvih 10 minut lase, zavite v brisačo, grejemo s fenom (ni pa nujno, jaz nisem).
Zadeva naravnost nevernetno diši po čokoladi, mene vonj spominja na tiste čokoladno karamelaste bonbončke Toffife, vonj je zelo intenziven. Je pa slaba lastnost tega vonja ta, da se na laseh skoraj ne obdrži, oziroma v navodilih uporabe piše, da je treba po uporabi tega treatmenta na lase nujno nanesti še balzam (nimam pojma zakaj) kar pa vonj popolnoma nevtralizira.
Hja, no v bistvu moram tole popravit!

Drugače pa je rezultat izredno mehki, popolnoma gladki in zelo svetleči lasje, vidno navlaženi in nahranjeni.
Je pa slaba stran tega treatmenta cena, saj boste za skromnih 100 mL odštele 3.600 tolarjev. Zadeva naj bi se uporabljala enkrat na teden, štiri tedne zapored, pa tudi skromna količina izdelka daljše uporabe, če imate goste in dolge lase, ne bo dopuščala.
Izdelek priporočam vsem tistim, katerih lasje potrebujejo intenzivno nego za globinsko navlaženje in poživitev ali pa samo malo razvajanja.

Posted 06 February 2006 - 03:08 PM
Izredno mamljiv, slikovit in izčrpen opis

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2006 - 03:12 PM
Mi je pa zmanjkalo Oatmeal & Honey regeneratorja in sem cela nesrečna.

Posted 06 February 2006 - 03:31 PM
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 06 February 2006 - 03:37 PM

Posted 06 February 2006 - 03:42 PM

Jst ga mam že ene 2 mesca pa ga je še več kot pol.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 February 2006 - 04:02 PM
Ja, saj to je tudi meni ful problem dat za take reči veliko denarja, ker jih ful veliko porabim že pri enem nanosu (imam tudi goste in dolge lase). Npr. tisto 'hu hu' masko od Lusha sem ob enkratni uporabi skoraj pol porabla. Saj zdaj si je dam malo manj, ampak pol pa mam slabo vest, da niso vsi laski dobli enako in dovolj.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 February 2006 - 04:11 PM

Ja, sej!

Posted 06 February 2006 - 04:33 PM
Ja, saj to je tudi meni ful problem dat za take reči veliko denarja, ker jih ful veliko porabim že pri enem nanosu (imam tudi goste in dolge lase). Npr. tisto 'hu hu' masko od Lusha sem ob enkratni uporabi skoraj pol porabla. Saj zdaj si je dam malo manj, [u][b]ampak pol pa mam slabo vest, da niso vsi laski dobli enako in dovolj.

.
Imas prav..vendar se vseeno zelo butasto slisi lol
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users