Jp.
Meni ju je vseeno žal, tako kot mi je žal Sarandonove (nisem vedela, da nista več skupaj) ipd. vsaj navidez normalnih.
Jon ❤ Ima pa tudi kar živahne otroke, pred časom slučajno nekje brala.
precejajo čez lulek

Posted 21 September 2016 - 11:31 AM
precejajo čez lulek
Posted 21 September 2016 - 02:29 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2016 - 05:34 PM
Posted 21 September 2016 - 05:55 PM
Ne, "precejajo čez lulek".
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2016 - 05:56 PM
Pomojem jo zanima kaj tista citirana izjava pomeni Ni samo o otrocih, ampak o vsem. Najbolj dobrodelni, največ otrok pa najpametnejši, največja ljubezen, ki bo trajala večno, največja hiša in največ denarja. Pa da vsiiii okoli tebe to vejo in so hočeš nočeš prisiljeni poslušati te nebuloze. Takrat, če se vse podre, moja mama reče, da so se precejali čez lulek (ne da jim privošči, samo občasno za koga pač ni presenečenje, ko se izkaže kako zlagano je bilo vse skupaj).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 September 2016 - 06:01 PM
Haha, OK. Meni sta se sicer zdela precej down to earth in glede tega zadržana, ona je v intervjujih večkrat rekla, da imata issues (kdo jih pa nima), obenem se mi pa sploh ona zdi malo "posebna" (pogosto ne v dobrem smislu).
Itak zveza ne more funkcionirati, če imaš 6 otrok, mater. Sta mi bila pa pač za popizdit seksi par.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2016 - 06:55 PM
Posted 21 September 2016 - 07:07 PM
Ah, ti uradni razlogi so itak kar nekaj. Vsi holivudski pari, ki se ločijo, kot razlog navedejo "nepremostiljive razlike" ali pa varanje ...
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2016 - 08:29 PM
Posted 22 September 2016 - 06:36 AM
Ni 2x za rečt
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 September 2016 - 08:00 AM
Mene prav zanima koliko zgodbic, ki krožijo o njej, je resničnih.
Posted 22 September 2016 - 07:57 PM
Posted 25 September 2016 - 11:40 AM
Mene prav zanima koliko zgodbic, ki krožijo o njej, je resničnih.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 September 2016 - 11:59 AM
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2016 - 12:39 PM
Posted 26 September 2016 - 07:04 AM
Za Angelino sem vedno imela občutek, da mora biti zelo naporen človek. Potem vsaka čast Bradu, da je tako dolgo zdržal z njo, čeprav vpr pa spet kakšen karakter je on.
Haha, prvič slišim za te teorije o Taylor. Ljudje imajo ful preveč časa očitno, da pridejo na dan z vsemi temi zgodbicami. Res da precej menjuje tipe, ampak ne vem kaj zdaj vsi tako famo delajo okoli tega. Sej se precej tega vidi tudi med navadnimi smrtniki njenih let. Ampak ona je pač slavna in še ženska povrh; moški v njeni situaciji bi pač bil Casanova, njo pa toliko kritizirajo zaradi tega.
Posted 26 September 2016 - 08:58 AM
Jaz mislim, da so vsi v Hollywoodu (razen izjem, seveda nikoli ne moreš aplicirat na kar VSE), čisto out of this world.
Glede Taylor pa bom tako rekla - edino o njej kroži toliko zloveščih zgodbic. Ne bom rekla, lahko da so VSE izmišljene, ampak kjer je dim..? Jaz bi rekla, da če je že 1% res, je lol.
Posted 27 September 2016 - 07:20 AM
Pa kaj je to letos. Naomi Watts in Liev Schreiber Split
Posted 27 September 2016 - 08:45 AM
O joj. Za Brada in Angelino mi dol visi, ker mi je ona šla od nekdaj na živce, niti filmov z njo ne morem gledat, ampak Naomi in Liev sta pa čisto druga pesem. Tudi za jennifer Garner in Bena Afflecka mi je žal, recimo. Očitno vsi slabo grejo skozi krizo srednjih let ...
Posted 27 September 2016 - 04:13 PM
Lahko bi se reklo, da je nekaj v zraku.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users