Jump to content

Photo

Trači

• Please log in to reply
710 replies to this topic

#561 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 21 September 2016 - 11:31 AM

^^
Jp.
Meni ju je vseeno žal, tako kot mi je žal Sarandonove (nisem vedela, da nista več skupaj) ipd. vsaj navidez normalnih.
Jon ❤ Ima pa tudi kar živahne otroke, pred časom slučajno nekje brala.

precejajo čez lulek

:lol1: :lol1:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#562 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 September 2016 - 02:29 PM

Kaj naj ti to pomenilo, da imajo veliko otrok? :D
Mene res zanima, kaksen je resnicen razlog za locitev. Se pa ne strinjam s tem, da sta bila veliko na oceh javnosti, ker sta kar vzdrzevala mejo zasebnosti.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#563 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 21 September 2016 - 05:34 PM

Jina, mene sprašuješ, če ima Jon veliko otrok ali na kaj leti tisto? :D
  • 0

#564 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 September 2016 - 05:55 PM

Ne, "precejajo čez lulek". :D

• 0

― V. Van Gogh

#565 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 21 September 2016 - 05:56 PM

Pomojem jo zanima kaj tista citirana izjava pomeni :D Ni samo o otrocih, ampak o vsem. Najbolj dobrodelni, največ otrok pa najpametnejši, največja ljubezen, ki bo trajala večno, največja hiša in največ denarja. Pa da vsiiii okoli tebe to vejo in so hočeš nočeš prisiljeni poslušati te nebuloze. Takrat, če se vse podre, moja mama reče, da so se precejali čez lulek (ne da jim privošči, samo občasno za koga pač ni presenečenje, ko se izkaže kako zlagano je bilo vse skupaj).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#566 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 September 2016 - 06:01 PM

Haha, OK. :D Meni sta se sicer zdela precej down to earth in glede tega zadržana, ona je v intervjujih večkrat rekla, da imata issues (kdo jih pa nima), obenem se mi pa sploh ona zdi malo "posebna" (pogosto ne v dobrem smislu).

Itak zveza ne more funkcionirati, če imaš 6 otrok, mater. Sta mi bila pa pač za popizdit seksi par.

• 0

― V. Van Gogh

#567 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 21 September 2016 - 06:55 PM

Meni je mami (ki to vse prebere) :D rekla da naj bi bila tezava v bradovem popivanju, kajenju marihuane in nasplosno drugacnemu (in bolj zrelemu pogledu) na vzgojo otrok, ki se pa pac ni poklikal z njenim razmisljanjem. On naj bi zagovarjal da se morajo otroci uciti na lastnih napakah (doh) ona pa da do napak ne sme priti (wtf....)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#568 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 September 2016 - 07:07 PM

Ah, ti uradni razlogi so itak kar nekaj. Vsi holivudski pari, ki se ločijo, kot razlog navedejo "nepremostiljive razlike" ali pa varanje ...

• 0

― V. Van Gogh

#569 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 21 September 2016 - 08:29 PM

Ajaa, haha, ja, zmaga tista citirana besedna zveza. : ))

Tudi meni se zdi Angelina malo "posebna", ne nujno v dobrem smislu.
  • 0

#570 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 22 September 2016 - 06:36 AM

14310599_1870295523191879_16628308066508

Ni 2x za rečt :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#571 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 September 2016 - 08:00 AM

Mene prav zanima koliko zgodbic, ki krožijo o njej, je resničnih. :D

• 0
Viens, reste ici!

#572 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 September 2016 - 07:57 PM

Jina, jaz sem mislila na splošno, pač Holivud. ;)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#573 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 25 September 2016 - 11:40 AM

Mene prav zanima koliko zgodbic, ki krožijo o njej, je resničnih. :D

O Angelini ali o Taylor? :D Kaj pa je s Taylor drugače, ful menja tipe al kako?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#574 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 25 September 2016 - 11:59 AM

Ja, kot gate.
  • 0

― V. Van Gogh

#575 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 September 2016 - 12:39 PM

O Taylor.
Od tega, da je bila vcasih vodja satanisticnega kulta, da sodeluje na 4chan spletni strani (stran, ki promovira zlorabe zivali in otrok, terorizem in podobno), da je s pop glasbo (prej je bila country izvajalka) zacela, ker je brain-washing (vecji nadzor), da se je pojavila v oglasu za McDonalds na japonskem... Pa se ful enih conspiracy theories je. Malo poguglaj.
Se ena, ki pa je pomojem resnicna pa je, da je vodja klana punc (zvezdnic) in da vplivajo na potek dogodkov v holivudu in tudi na to, kdo uspe in kdo ne...
  • 0
Viens, reste ici!

#576 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 26 September 2016 - 07:04 AM

Za Angelino sem vedno imela občutek, da mora biti zelo naporen človek. Potem vsaka čast Bradu, da je tako dolgo zdržal z njo, čeprav vpr pa spet kakšen karakter je on. 

Haha, prvič slišim za te teorije o Taylor. Ljudje imajo ful preveč časa očitno, da pridejo na dan z vsemi temi zgodbicami. Res da precej menjuje tipe, ampak ne vem kaj zdaj vsi tako famo delajo okoli tega. Sej se precej tega vidi tudi med navadnimi smrtniki njenih let. Ampak ona je pač slavna in še ženska povrh; moški v njeni situaciji bi pač bil Casanova, njo pa toliko kritizirajo zaradi tega. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#577 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 September 2016 - 08:58 AM

Jaz mislim, da so vsi v Hollywoodu (razen izjem, seveda nikoli ne moreš aplicirat na kar VSE), čisto out of this world. 

Glede Taylor pa bom tako rekla - edino o njej kroži toliko zloveščih zgodbic. Ne bom rekla, lahko da so VSE izmišljene, ampak kjer je dim..? :) Jaz bi rekla, da če je že 1% res, je lol. 

• 0
Viens, reste ici!

#578 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 27 September 2016 - 07:20 AM

Pa kaj je to letos. Naomi Watts in Liev Schreiber Split 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 27 September 2016 - 08:45 AM

O joj. Za Brada in Angelino mi dol visi, ker mi je ona šla od nekdaj na živce, niti filmov z njo ne morem gledat, ampak Naomi in Liev sta pa čisto druga pesem. Tudi za jennifer Garner in Bena Afflecka mi je žal, recimo. Očitno vsi slabo grejo skozi krizo srednjih let ...

• 0

#580 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 27 September 2016 - 04:13 PM

Lahko bi se reklo, da je nekaj v zraku. :lol:

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users