Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#561 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 22 March 2006 - 08:32 PM

QUOTE(*daja*)
Je katera že probala puder v peni od Avona?

Ja, meni je super.
  • 0

#562 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 23 March 2006 - 05:31 PM

QUOTE(Marmelada)
Sam nekaj mi ni jasno...baje naj bi bil pri CS Natural titanov dioksid tisti, ki enim ne paše na kožo in jim maši pore? Ampak CS Original ima ravno tako kot CS Natural na 3. mestu titanov dioksid, če se ne motim ermm.gif: In CS Original ima še komedogeno sestavino-oleyl alcohol, sicer proti koncu sestavin, ampak jo ima. Kako potem, da zna CS Natural mašit pore, CS Original pa jih ne? ermm.gif

Se opravičujem, ampak to me res zanima, če mi zna katera pojasnit? wink.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#563 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 23 March 2006 - 09:38 PM

Marmelada, mene tudi to zanima. blink.gif
  • 0

#564 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 08:23 AM

Ni nujno, da je krivec UV blokator. Poleg tega je tista komedogena sestavina precej pozno na seznamu, tako da tisti verjetno ni kriva. Bogve...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#565 leni

leni

sramežljivec

• Člani
  • 62 posts

Posted 24 March 2006 - 10:27 AM

Nimam pojma zakaj, ampak pore mi maši samo Natural.

Meni je Avonov puder v peni všeč.
  • 0
Pozdravček, leni

#566 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 24 March 2006 - 07:22 PM

Nisem se mogla premagat in sem si kupla še CS Original, Čeprav me je pol mal pekla vest, ker se mi zdi, kot da zapravljam brezveze smile.gif Sem izbirala med CS Original in Max Factor Colour Adapt, ampak tisti baje ni tolk obstojen , manj prekriva in ne matira, kot Revlonov. No, bom vidla, kako se bo obneslo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#567 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 March 2006 - 10:25 AM

Jaz sem si pa kot nadomestilo vzela Dream Matte Mousse in mi je super. Predvsem zelo dobro matira in se čudovito razmazuje. Ni pa tako zelo prekriven, ampak mene to ne moti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#568 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 25 March 2006 - 03:39 PM

Meni pa se Revlon CS zdi čisto premalo gost. Veliko gostejši je MF Lasting performance in tudi Nivea Skinlike. Meni enostavno ni nič prikril. Vem, da ga vse pohvalite kot najbolj prekriven puder, zato ne vem ali sem jaz čudna. ermm.gif Pa še zelo nepraktična embalaža se mi zdi, ker ni v tubi, nima ne pumpice sploh nič! Pa tudi vonj mi ne diši kaj preveč dobr!
Zato ga tudi prodajam (odtenek 02 buff, 1x rabljen).
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#569 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 March 2006 - 04:51 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz sem si pa kot nadomestilo vzela Dream Matte Mousse in mi je super. Predvsem zelo dobro matira in se čudovito razmazuje. Ni pa tako zelo prekriven, ampak mene to ne moti.

Sem že malo pozabila, ti imaš suho kožo?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#570 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 March 2006 - 05:17 PM

Dilema ima mešano kožo.
Čudno, da ti puder ne ustreza, ker jaz tako prekrivnega pudra še nisem imela in sem navdušena nad njim.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#571 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 25 March 2006 - 05:18 PM

QUOTE(Irena)
Ja, meni je super.

A ta puder od Avona lepo matira? Ostane koža dolgo časa mat? Včeraj sem probala DMM le na roko, pa se mi je vsedel v pore, tako da sem ga dala takoj stran. A je od Avona mogoče kaj boljši?
  • 0

#572 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 25 March 2006 - 05:22 PM

QUOTE(sonchika)
Dilema ima mešano kožo.
Čudno, da ti puder ne ustreza, ker jaz tako prekrivnega pudra še nisem imela in sem navdušena nad njim.

Ti imaš tudi tega kot Dilema?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#573 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 25 March 2006 - 06:37 PM

Sonchika a ti misliš na Revlon CS?
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#574 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 March 2006 - 06:57 PM

QUOTE(Verja)
QUOTE(sonchika)
Dilema ima mešano kožo.

Ti imaš tudi tega kot Dilema?

Sonchika ima navadnega Revlon ColorStay ... jaz sem pa imela ColorStay Natural, mi je bil super, ampak mi je mašil pore. Zdej imam pa Dream Matte Mousse in sem super zadovoljna, občasno uporabljam tudi Dior Ultra Mat, ki mi je fajn, ampak zanič matira.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#575 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 March 2006 - 07:00 PM

DiLeMa se po tem blablabla pudru kaj šajnaš? Jaz sem ga probala v DM.ju in mi je bul ful wau!
  • 0
Viens, reste ici!

#576 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 March 2006 - 07:01 PM

Dream Matte Mousse fenomenalno matira, meni matiranje zdrži cel dan, pa ful je obstojen.
  • 0

#577 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 March 2006 - 07:02 PM

Ok hvala. BO to moj naslednji nakup. Bi drugače kupla Colorstay samo čujem da nekaterim dela mozoljčke, nebom rajši probala če meni tudi. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#578 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 March 2006 - 07:54 PM

QUOTE(metuljček)
Sonchika a ti misliš na Revlon CS?

Ja. Tega originalnega.
Je pa res, da sama uporabljam gobice za nanos pudra, ker je tako nanos bolj enakomeren. S prsti se pa res ne da packati po tistem pudru.
  • 0

#579 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 26 March 2006 - 10:00 PM

QUOTE(Anaa)
Ok hvala. BO to moj naslednji nakup. Bi drugače kupla Colorstay samo čujem da nekaterim dela mozoljčke, nebom rajši probala če meni tudi. biggrin.gif

Samo CS Natural nekaterim zapira pore,CS (originalen) ne. wink.gif Meni je ful dober.
  • 0

#580 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 March 2006 - 01:43 PM

Lahko katera nalepi sliko originalnega in natural da mam boljšo predstavo? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users