Edino pri mjuziklu je bila pa potrebna rezervacija, in plačilo.
London
Posted 27 April 2012 - 06:05 PM
Edino pri mjuziklu je bila pa potrebna rezervacija, in plačilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 April 2012 - 07:31 AM
sem ti poskušala poslat, pa napiše, da ne moreš sprejemat nobenih novih sporočil.Ful sem slaba s kraticami, dej mi povej ime na zs.
[Napoleon]
Posted 29 April 2012 - 03:18 PM
Sem imela zabasan inbox, sem spucala. :DDsem ti poskušala poslat, pa napiše, da ne moreš sprejemat nobenih novih sporočil.
Pablo Picasso
Posted 29 April 2012 - 07:57 PM
Jaz sem še za to restavracijo vzela.
Super. Midva ne bova jemala nič restavracij, bomo že tam kaj našli; zajtrk bova imela pri
gostiteljicah, bogat upam, nato pa še nekaj zunaj, pa kakšen snack, pa bo.
Je pa slaba napoved za naslednji teden, moram si še kakšen voucher sprintat za kakšen
ogled česa, muzeja, ali pa tisti Ripley Believe it or Not me interesira.
Pa v IMAX bi šla gledat Titanic 3D, upam, da bo druščina ZA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 April 2012 - 01:09 PM
Hvala, se bom poskusila kaj javljat od tam in dnevno poročat.
Posted 30 April 2012 - 01:12 PM
Pablo Picasso
Posted 02 May 2012 - 10:26 PM

Rooftop Garden, nasproti Trafalgar Square. Je že bila katera od vas?
Posted 04 May 2012 - 06:31 PM
https://oyster.tfl.g...er/link/0005.do
Midva imava probleme na tej strani, ker bi kao morala bit rezidenta UK, drugače se cifre ne skladajo z njigovimi (poštna in tel.).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 May 2012 - 06:32 PM
Posted 04 May 2012 - 06:35 PM
Kaj je fora, da sta dva travelcarda, pač navadna Oyster z naloženim travelcardom in ta papirnata?
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2012 - 07:20 PM
ker mi ga je dala prijateljica. Če ne mi je rekla, da stane 5 funtov (pač samo ta kartica, kot Urbana).
Torej - sem nazaj, polna vtisov in brez ficka.
Bom več napisala v prihodnjih dneh, za sedaj samo malo:
ogledala sem si 3 mjuzikle, plan je bil videti samo enega, pa sem potem videla kar 3. Mene pač to zanima; za vsakega sem
plačala približno 35 funtov, kar se zdi precej drago, ampak je normalna cena za London. Naj omenim še, da vsi trajajo
približno 3 ure in so fenomenalno in res profesionalno izvedeni.
Najprej sem gledala We will Rock You, ki je nujen za vse fane Queenov, nato Thriller - ki ni mjuzikl, ampak nekakšen tribute
Michaelu Jacksonu (tudi odlično izvedeno), in na koncu še Rock of Ages, zopet odlično in humoristično. Money well spent.
In za vse oboževalke rock hitov iz 80s.
HRANA: jaz sem jedla zunaj skoraj vse dni, poskusila sem tudi slavni suši, mi je všeč, ampak nisem pa ena tistih,
ki bi jo zasvojil s prvim grižljajem. Najboljša stvar mi je bil klasičen suši, in sicer riž s svežim lososom in tuno. Poskusila
sem tudi njihove sladice, ki so zanimive.
Wagamami (tudi azijska - imam slike - priložim kasneje), ter tudi v Nando's (portugalska, slovi po dobrem piščancu).
Zunaj smo jedli skoraj vsak dan, ampak so me častile prijateljice, tako da nisem skoraj nič zapravila.
ŠOPING: Oxford Streed je grozen v popoldanskem času, in ob vikendih; če vas zanima šoping, in v primeru slabega
vremena, priporočam, da greste recimo v ta šoping center, ki je res ogromen, noter pa je veliko trgovin: http://uk.westfield.com/london
Jaz sem bila v Stratfordu, saj sem bivala tam zraven, podzemna te pripelje do tja.
MUZEJI: večjih in popularnejših se IZOGIBAJTE čez vikend, sploh National History, ter science. Poplava frocev.
TRŽNICE: letos sem si ogledala še Portobello Road ter Brick lane, in le-ta je meni najljubši. Tudi v Camdnu sem bila 2 krat,
je OK, ampak me je Brick Lane bolj prepričal, je pa odprt samo ob nedeljah, medtem ko je v Camdnu dogajanje vsak dan.
Sploh zanimiva sta pokrita vintage tržnica (četudi ne nosite takšnega stila, ampak iz radovednosti), ter tržnica s hrano,
kjer lahko poskusite hrano iz celega sveta,
Posted 08 May 2012 - 07:38 PM
Pablo Picasso
Posted 08 May 2012 - 07:46 PM
Portobello imam rahlo v slabem spominu, ker je scalo, ko sem bila tam. Nasploh sem imela slabo vreme,
dobesedno sem zmrzovala, imela sem 5 plasti (brez heca) na sebi, bilo je 10 stopinj. Full mi je bilo žal, da
nisem imela rokavic s sabo. Tako da v vsakem letnem času so v Londonu obvezna topla oblačila.
Vidiš pa tudi gospodične v miničih brez žab spodaj. Pač London.
Ja, Westfield je svetoven šoping center, pa blizu je, 20 minut s podzemno, tam je pa vse v eni stavbi,
Vero, Moda, Topshop, ZARA, Aldo, Pull & Bear, Urban Outfiters, COS . . . pač vse.
Plus knjigarne, restavracije, HMV.
Posted 08 May 2012 - 07:51 PM
Pablo Picasso
Posted 08 May 2012 - 08:05 PM
Posted 08 May 2012 - 09:38 PM
Jina, saj to rabiš, pač Travelcard, ne skrbi, si že prav naročila (če si); jaz sem isto plačala, pač tam na licu mesta, pa Oyster sem imela,
ker mi ga je dala prijateljica. Če ne mi je rekla, da stane 5 funtov (pač samo ta kartica, kot Urbana).
Ja, sva naročila potem to, pa mi je super, da prek neta sploh ni treba kartic plačat, pač samo poštnino, poleg zneska za TC.
Drugače pa WB
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users