Jump to content

Photo

Potovanja...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#561 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25902 posts

Posted 03 March 2023 - 08:58 AM

Matilda, pa se ti ne zdi, da bi znala bit morska voda (pre)hladna za 6-mesecnega dojencka? Mislim, komot se zgodi, zadnja leta je bil razpon temperatur kar sirok.  Plus to, da je priporocljivo jih imeti cimvec v senci, kar je v vodi tezko dosec. Raje vzami sabo en mini bazencek, pa ji lahko par veder vode notri zlijes, da malo cofota. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#562 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 March 2023 - 09:03 AM

_M_, kje si našla ponudbo za Poreč?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#563 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 March 2023 - 09:04 AM

_M_, kje si našla ponudbo za Poreč?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#564 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 March 2023 - 09:05 AM

Par minut menda ne škodi? Da se ji predstavi morje. V bazenček ji pa tudi morsko vodo naliješ.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#565 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 03 March 2023 - 09:08 AM

Ma mi gremo tudi v bazen pa je voda tja do 27 stopinj, vazno res da ne pretiravas. Anouk a vi greste letos tudi na Krk?
  • 0

#566 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 09:12 AM

No, morje ima na sreco redko 27 stopinj. :D Ali kaj si hotela povedat, to je ful topla voda?
Tudi zato so za majhne otroke veliko bolj fajn pescene plaze, kjer je poleg mehkobe se dolgo plitka (toplejsa) voda. Mi smo vedno hodili na take, O. je ze od dojencka uzival na polno. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#567 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 03 March 2023 - 09:13 AM

Eli, megabon ponudba je bila, hotel Albatros, pa še enega sem gledala, samo se zdaj ne spomnim imena. Sestra gre enako varianto v Rabac. 

• 0

#568 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 09:15 AM

Meni je bilo pa vedno smesno, ko so sorodniki tako komplicirali, da so za dojencka vzeli bazen na morje. Ker je bilo "v vsakem primeru" premrzlo za tako majhnega 🙈
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#569 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 03 March 2023 - 09:17 AM

Jina, sem hotla povedat,da komot dojenca mocis tudi v vodo ki nima predpisanih 37 stopinj, ampak moras imet v mislih,da nima lastne termoregulacije do 1.leta zato moras imet mero.
  • 0

#570 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 09:23 AM

Sploh pomislila nisem na to. Saj glasno izrazijo, ce jih zebe.
Enako glede bazenov, meni je nasploh smesno, kaj vse nekatere druzine z majhnimi otroki vlacijo na plaze in sem si rekla, da ne bom taka, se preden sem imela otroka. :D Pa tudi nikoli nisva gledala, da ima plaza naravno senco ali ne in v bistvu jih izbrane nikoli niso imele. 🤷 Itak ne bi ostal tam, tudi v sotoru sem ga samo dojila, drugace ni bil noter v senci.
  • 0

― V. Van Gogh

#571 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 03 March 2023 - 09:27 AM

Ja mi imamo za letosnje morje v planu nabavit uv majcke za vse pa sotor za na plazo,ker racunam,da bo vsaj O tudi se kaj pospala cez dan, na naravno senco pa tudi mi ponavadi ne racunamo ravno 😐
  • 0

#572 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 03 March 2023 - 09:28 AM

Sploh pomislila nisem na to. Saj glasno izrazijo, ce jih zebe.

V bistvu ne vsi. Eni so "vodni otroci" in uživajo v vodi ne glede na njeno temperaturo...na koncu pa imajo kar naenkrat plave ustnice. Govorim iz izkušenj 😁
  • 0

#573 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 09:31 AM

No, saj to. Vse je v glavah odraslih. Pac eni sprasujejo Kam s triletnikom na morje, eni si pa mislimo Kamorkoli :D Otrokom je pac na morju top (ali pa jim ni nikjer).

Pri nas se vsaj v morju UV majice ne obnesejo. Ji do krvavega podrgnejo bradavicke. Tako da nosi samo suho na obali, medtem ko se igra.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#574 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 03 March 2023 - 09:37 AM

Ja AP tudi pri nas je tako,se vedno, ne samo pri dojencici 🤣. Pa smo poleti v vodi ki ima redko vec kot 18 😁 ampak mi se kregamo,da se gresta pogret. Joj Podgana,na to niti pomislila nisem. Pa nekaj bomo ze v vsakem primeru 🙂. Ja pa enim je tudi z enim lahko tezavno it na izlet eni se pa s 3 vlacimo vsepovsod 🤣 ampak to je tudi carobnost vsega skup. Zadnjic sem sicer S rekla,da bom kar doma ostala ker ga zdaj nic ne briga,ker je sele marec,potem bo pa tecen ko drek 🤣
  • 0

#575 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 09:44 AM

Jaz pa vas res ne dojemam, kot da se “vlacite vsepovsod”. :D Pa nic narobe s tem, jaz sem vsaj med dopustom rada cim bolj na easy, odkar imava otroka, kolikor se pac da. Recimo meni se zlepa ne bo dalo v eno smer potovat po 24h, ampak to se mi niti brez njega ne bi.
  • 0

― V. Van Gogh

#576 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 03 March 2023 - 09:51 AM

Ja mi gremo vedno vsi, v trgovino, na smucarski tecaj,na plavalni tecaj, na zdravniske preglede,pa potem na izlete. Samo ne pisem o tem,ker zadnja 3 leta je res malo nekih destinacij,smo pa vedno ko se kam gre...vsi 🤣

Kar sem hotela povedat je, da so izpostavljeni vsem moznim situacijam, veliko smo vseeno nekje na poti,sploh zadnje leto in smo res zminimalizirali nekatere stvari in babi servis na 0.
  • 0

#577 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 10:32 AM

Jaz imam čisto nekaj drugega v mislih. :) Potovanja izven Evrope.

Midva prej niti denarja nisva imela za eksotiko. Zdaj sva pa preveč utrujena. :lol:

• 0

― V. Van Gogh

#578 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 03 March 2023 - 10:40 AM

Haha, ja. Midva bova sla sama za 40. In sva razmisljala kam bi sla dva utrujena, da bi bil mir pa za vse poskrbljeno. In bova sla na krizarjenje :D Lezala bova na lastnem balkonu, imela sex turizem pa sla bova v kaksno mesto na kavo :lol:
  • 0

Tumblr

#579 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 March 2023 - 10:44 AM

Jaz pa upam, da kaj prej. :D Ne vem pa kam in kako.

• 0

― V. Van Gogh

#580 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 03 March 2023 - 10:48 AM

Jina, ne greta v Italijo letos sama?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users