Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#561 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 02:34 PM

Pa res, ja. Niso pa meli SC, tega sem tudi mislila vzeti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 05:50 PM

BJ Vanilla Toffee Crunch

Naj najprej omenim, da mene noben sladoled sprva ne navduši.
A ta je res precej, hm, nepester. Osnova je vanilijasta, a ne bourbonsko vanilijasta,
ampak bolj smetanasta. Mestoma je s čokolado oblita karamela, je precej dobra,
rahlo se lima na zobe. Se bo zmazal, a tega mislim, da pa res ne bom več kupila.
Za sprobati pa vsekakor je.

IPB Image

Take analize, kak pri kozmetiki, ha ha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#563 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 May 2010 - 06:08 PM

Jaz sem se pa malo prenažrl sladoledov... Prejle pobral iz skrinje enga CD, jogurt in nek sadeži, pa sem samo eno žlico zadeve pojedel. :<
  • 0

#564 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 06:09 PM

Jaz pa količinsko ne pojem dosti sladoleda.

• 0

#565 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 May 2010 - 06:21 PM

Jaz pa kar vztrajam pri Ledo Quattro. Pa tut ne znam nehat. wallbash.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#566 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2010 - 08:06 PM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 5. 2010 - 17:53) View Post

Vanilija s kosi (dobesedno, ker so prav ogromni) orehov je. ;)

Se mi je zdelo, da misli tega; namreč hotela sem jo obvestiti, da so jih imeli v četrtek v Leclercu precej. Ampak vidim, da ga je do sedaj že nabavila. ;)
  • 0

#567 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2010 - 10:45 AM

Pa kje hudiča vi dobite te sladolede, pri nas so vedno samo v smislu planice, pirana, Carte d or(pa še to moraš imeti gromozansko srečo, da naletiš na več kot dva okusa) to je pa tudi skoraj vse no smile.gif
Potem pa so še tisti iz lidla in hoferja(večinoma brezvezni, včasih so imeli v hoferju enega z medom in piškoti ampak je šel iz prodaje).

Po kolko so tile sladoledi ki jih tukaj naštevate pa a se to res dobi samo v LJ in MB in podobnem?
  • 0

#568 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 May 2010 - 11:24 AM

Jaz jih kupujem v Leclercu LJ ali Intersparu v CP.

Se je pa včasih potrebno kar namatrat, da se človek prikoplje do njih, ker jih res skorajda nikjer nimajo (čeprav se mi zdi, da je HD vseeno bolj razširjen).

A imate pri vas kakšno večjo štacuno, supermarket?
V manjših teh zadev namreč nimajo oz. jih sploh še nisem zasledila.
  • 0

#569 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2010 - 12:52 PM

Supermarketi, Intešpar, špar laugh.gif Tu se počasi zaključi, nekaj manjših tušov, ogromno manjših merkatorjev pa lidl pa hofer(tu itak nimajo tega).
No to je to laugh.gif
  • 0

#570 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 May 2010 - 02:03 PM

Poglej v ta največje štacune. Sicer se boš mogla pa vozit nekam. Ali si pa fucked. tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 26 May 2010 - 08:32 PM

Sm bla vceraj v Leclercu, pa je bil Fairly Nuts pobran, niti en me ni pocakal. Mah.. Sem kupla Carte d'or Lesnik, kar je bla napaka, ker sem pozabla, da mam v zmrzovalniku na vrh hladilnika dva razkosana piscanca, kilo koruze, par klobas za skuhat, jusne sopke, sparglje (ne me vprasat, kako je slo vse noter), in sem ga tako stiscala not, da ga zdaj ven ne morm dobit. laugh.gif

Upam, da vsaj ni dober.
  • 0

#572 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2010 - 02:47 PM

QUOTE(izabela @ 26. 5. 2010 - 21:32) View Post

Sm bla vceraj v Leclercu, pa je bil Fairly Nuts pobran, niti en me ni pocakal.

NE!!! cry.gif

Ravno jutri grem v Leclerca, in sem imela plan kupit tega. Upam, da bodo imeli.
  • 0

#573 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 May 2010 - 12:43 PM

Poročilo o Scandal sladoledu
Vzela sem okus čokolade in pistacije, cena ta 1L se mi zdi je 9,10€
Ni slab sladoled, tak kremast, ampak čokolada je za moj okus malo presladka, pistacija ima premalo okusa po pistacijah. Je pa not kr velika količina koščkov pistacij. Vmes je še nek čokoladni preliv, ki bi lahko bil boljši, tam nekja kategorij nad sladkim grehom je.

V službi mamo zmrzota, just great dry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#574 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 May 2010 - 05:55 PM

SEVEDA v Leclercu danes niso imeli Fairly Nuts. Fakof.

Kakorkoli, sem opazila, da so HD podražal na 8€, prej so (kolikor se spomnim) imeli cenejše, pod 6€.

Kar se mi zdi pa še bolj čudaško- cene BJjev zdaj variirajo od okusa, ampak so razlike ogromne: Fairly Nuts pride nekje 6,5€, medtem ko Vanilla Toffee Crunch skoraj 10,5€. blink.gif
  • 0

#575 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 May 2010 - 05:56 PM

^^To pa ni fer! blink.gif
  • 0

#576 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 May 2010 - 05:58 PM

Mislm WTF, razumela bi neko manjšo razliko (čeprav se mi tudi to zdi bolj neumno kot ne), ampak TAKŠNA razlika je pa že čisti idiotizem in delanje norca.
  • 0

#577 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 30 May 2010 - 12:14 AM

Moje novo odkritje je Grandessa Premium Deluxe Walnuss, TO pa je pravi orehov sladoled s koščki orehov, božanski.
Slike ni nikjer huh.gif , je navadna kartonasta embalaža, črno-bež, 750ml.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#578 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2010 - 12:19 AM

Hofer?
  • 0

#579 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 30 May 2010 - 12:24 AM

Interspar. Pa se mi zdi, da je poceni, nekje v rangu CD-ja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#580 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 May 2010 - 08:24 AM

Za 10,5€ se lahko jebejo s svojim B&J-em. Je pa limit pri nategovanju.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users