Sladoledi
Posted 23 May 2010 - 02:34 PM
Pa res, ja. Niso pa meli SC, tega sem tudi mislila vzeti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 May 2010 - 05:50 PM
BJ Vanilla Toffee Crunch
Naj najprej omenim, da mene noben sladoled sprva ne navduši.
A ta je res precej, hm, nepester. Osnova je vanilijasta, a ne bourbonsko vanilijasta,
ampak bolj smetanasta. Mestoma je s čokolado oblita karamela, je precej dobra,
rahlo se lima na zobe. Se bo zmazal, a tega mislim, da pa res ne bom več kupila.
Za sprobati pa vsekakor je.

Take analize, kak pri kozmetiki, ha ha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 May 2010 - 06:08 PM
Posted 23 May 2010 - 06:09 PM
Jaz pa količinsko ne pojem dosti sladoleda.
Posted 23 May 2010 - 06:21 PM

Posted 24 May 2010 - 10:45 AM

Potem pa so še tisti iz lidla in hoferja(večinoma brezvezni, včasih so imeli v hoferju enega z medom in piškoti ampak je šel iz prodaje).
Po kolko so tile sladoledi ki jih tukaj naštevate pa a se to res dobi samo v LJ in MB in podobnem?
Posted 24 May 2010 - 11:24 AM
Se je pa včasih potrebno kar namatrat, da se človek prikoplje do njih, ker jih res skorajda nikjer nimajo (čeprav se mi zdi, da je HD vseeno bolj razširjen).
A imate pri vas kakšno večjo štacuno, supermarket?
V manjših teh zadev namreč nimajo oz. jih sploh še nisem zasledila.
Posted 24 May 2010 - 12:52 PM

No to je to

Posted 26 May 2010 - 02:03 PM

Posted 26 May 2010 - 08:32 PM

Upam, da vsaj ni dober.
Posted 28 May 2010 - 12:43 PM
Vzela sem okus čokolade in pistacije, cena ta 1L se mi zdi je 9,10€
Ni slab sladoled, tak kremast, ampak čokolada je za moj okus malo presladka, pistacija ima premalo okusa po pistacijah. Je pa not kr velika količina koščkov pistacij. Vmes je še nek čokoladni preliv, ki bi lahko bil boljši, tam nekja kategorij nad sladkim grehom je.
V službi mamo zmrzota, just great

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 May 2010 - 05:55 PM
Kakorkoli, sem opazila, da so HD podražal na 8€, prej so (kolikor se spomnim) imeli cenejše, pod 6€.
Kar se mi zdi pa še bolj čudaško- cene BJjev zdaj variirajo od okusa, ampak so razlike ogromne: Fairly Nuts pride nekje 6,5€, medtem ko Vanilla Toffee Crunch skoraj 10,5€.

Posted 28 May 2010 - 05:56 PM

Posted 28 May 2010 - 05:58 PM
Posted 30 May 2010 - 12:14 AM
Moje novo odkritje je Grandessa Premium Deluxe Walnuss, TO pa je pravi orehov sladoled s koščki orehov, božanski.
Slike ni nikjer

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2010 - 12:19 AM
Posted 30 May 2010 - 12:24 AM
Interspar. Pa se mi zdi, da je poceni, nekje v rangu CD-ja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2010 - 08:24 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users