Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#561 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 May 2007 - 01:59 AM

Men je jasmnina čist mem sploh ne štekam kako se lah tko vede debilno, res. S postavo se pa strinjam s piko*, ker ma men tud sumljivo, sicr ne vem točn kaj mi ni všeč, piko kaj je teb čudn? Men deluje taka 'napihnena' pa okrogla al zaoblena sam ne mislm debela s tem.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#562 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 01 May 2007 - 07:31 AM

Verjetn se je zredila, ker na začetku oddaje ni bla tolk zabuhla v obraz, pa bl "mišičaste" noge se mi zdi, da ima zdej. twisted.gif
  • 0

#563 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 May 2007 - 09:24 AM

rea, ja, sej ni debela, ampak nima lepo razporejen, pa taka mehka zgleda, zabuhla hmm.gif

njeno vedenje pa bralcev plejboja verjetno ne bo zanimal, sej slike ne govorijo, hvala bogu
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#564 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 01 May 2007 - 11:20 AM

mala je , zabuhla, tisti začetni štel je nekam izpuhtel, ker se ne mora več nosit, postavlat, ker smo jo itak spoznali,, sej tak na hitrco punca ok zgleda, ampak ko jo mal spoznaš, bolše pogledap, je vsa mehka. V faco je pa itak groza od groze, brez sijaja, vsa zabuhla.
  • 0

• Guests

Posted 01 May 2007 - 01:38 PM

Ah, ko bo ven prišla, se bo že zrihtala, če bo v igri snemanje za Playboy. tongue.gif
  • 0

#566 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 01 May 2007 - 01:42 PM

Jasmina je majhna, okol 155 cm ima baje.
  • 0

#567 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 02:54 PM

Osenarca je bojda dobila precej manj, kot Groharjeva.
Jasmina pa... ahja, lahko bi imela perfect postavo, pa mi bi še vseeno šla na bruhanje s tem ugly frisom. Kar se pa tiče Playboya - brez skrbi, jo bodo (kot vse ostale) obdelali z vsemi mogočimi rač. programi do nerazpoznavnosti.
Pa tudi ni mi jasno, zakaj skos neke striptize poplesavajo...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#568 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 01 May 2007 - 05:00 PM

QUOTE(Jenna @ 1. 5. 2007 - 15:54) View Post

Pa tudi ni mi jasno, zakaj skos neke striptize poplesavajo...

ja, včeraj sem ujela delček reklame za BB in je ta močna Tjaša nekaj v tangicah poplesovala. Ni bilo ravno apetitlih. Je pa verjetno sproščujeoče nag plesat pred vsemi. Bi bilo treba sprobat, ampak kaj, ko večine mojih sosedov danes ni doma. tongue.gif

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#569 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 01 May 2007 - 05:55 PM

Ful mi je blo debilno, ko je Lado v TLP-ju vprašal Osenarco če bruha, ker je pač mal shujšala. Kr neki. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#570 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 May 2007 - 06:00 PM

A res? To jo je vprašal. To pa je res predrzno!!!! blink.gif
  • 0

#571 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 May 2007 - 06:04 PM

Osenarca je men včasih velik bolš zdela, k je bla mal bol zalita(nosej, nikol ni bla lih zalita, mpak bolj polna, no). Meni se to ne zdi predrzno-Lado ima itak dolg jezik. Mogoče ste ene mal bolj občutljive glede tega, ker ste imela kakšne probleme, alpakej.
P Jasmina ima meni hudo postavo. V faco p itak skos izgleda ko da bi glihkar imela tretma z Botoksom.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#572 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 May 2007 - 06:08 PM

Res je, da je shujšala in da je velik boljš zgledala mal bolj polna, samo men se zdi tako vprašanje res nesramno. Nesramno bi se mi tud zdelo, če bi se ful zredila in bi ji rekel kej v smislu, da se je zredila. Kokr veste je bulimija (...) zelo kočljiv predmet debate... In da ti nekdo v obraz pred publiko to reče... ne vem kako je ona odreagirala, samo js osebno bi bila zelooo užaljena in presunjena. Njegov dolg jezik gor al pa dol...
  • 0

#573 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 01 May 2007 - 06:46 PM

Verjamem, da se zna Osenarca zase postavit ob takih vprašanjih... ker ni ravno prestrašena ptičica, jo je verjetno tudi upal vprašat...
  • 0

#574 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 May 2007 - 07:41 PM

ja
kaj je pa ona nazaj rekla?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#575 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 07:48 PM

QUOTE(piko*biko @ 1. 5. 2007 - 20:41) View Post

ja
kaj je pa ona nazaj rekla?

Predpostavljam, da se je naprej cca. 10 minut režala in besno trosila. Morda je tudi fotra omenila, da jo pri tem podpira.

lol1.gif

Sicer je pa tudi meni presušena, sama glava oz. ušesa so jo, pa joški so se ji povesli. V faco mi je pa itak od začetka bla bolj ali manj neprebavljiva.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#576 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 May 2007 - 07:49 PM

looool fotra loool laugh.gif laugh.gif
  • 0

#577 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 07:50 PM

Ja saj ga skos omenja (in to, da imajo doma vrednote), foter pa tudi deluje kot največji pimp (vsaj v oddaji Sanjska ženska) in kot da jo je vzgajal za to, da se slači vsepovsod, kjer ma le priliko.
  • 0

#578 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 May 2007 - 07:54 PM

Samo res, vedno&povsod ga omeni.
Pa kako ji je reku neki v smislu mater maš dobro rit in joške, mogla bi se za playboy slikat blink.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#579 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 07:56 PM

Ja, ziher se tako on kot ona počutita blazno kul in bolehata za večvrednostnim kompleksom. Žalostno je edino to, da jima uspeva.

• 0

#580 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 May 2007 - 02:05 AM

Jasmina ma kao 153.5 sm prebrala na big brother strani.
Ma sj osenarca je bla men huda s prejšnjo postavo in s to postavo, pa pr 'prejšnji' mi ni bla nč kej zalita, halo= No sj vem,da boste rekle, da ste s tem misnle sam, da je mela več kil kot zdaj, sj štekam! smile.gif
Sam tko... men je bla že prej dost suha, zdj je pa res taka suhcena ja
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users