Big Brother
Posted 01 May 2007 - 01:59 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 May 2007 - 07:31 AM

Posted 01 May 2007 - 09:24 AM

njeno vedenje pa bralcev plejboja verjetno ne bo zanimal, sej slike ne govorijo, hvala bogu
Posted 01 May 2007 - 11:20 AM
Posted 01 May 2007 - 01:38 PM

Posted 01 May 2007 - 01:42 PM
Posted 01 May 2007 - 02:54 PM
Osenarca je bojda dobila precej manj, kot Groharjeva.
Jasmina pa... ahja, lahko bi imela perfect postavo, pa mi bi še vseeno šla na bruhanje s tem ugly frisom. Kar se pa tiče Playboya - brez skrbi, jo bodo (kot vse ostale) obdelali z vsemi mogočimi rač. programi do nerazpoznavnosti.
Pa tudi ni mi jasno, zakaj skos neke striptize poplesavajo...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 May 2007 - 05:00 PM
Pa tudi ni mi jasno, zakaj skos neke striptize poplesavajo...
ja, včeraj sem ujela delček reklame za BB in je ta močna Tjaša nekaj v tangicah poplesovala. Ni bilo ravno apetitlih. Je pa verjetno sproščujeoče nag plesat pred vsemi. Bi bilo treba sprobat, ampak kaj, ko večine mojih sosedov danes ni doma.

Posted 01 May 2007 - 05:55 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2007 - 06:00 PM

Posted 01 May 2007 - 06:04 PM
P Jasmina ima meni hudo postavo. V faco p itak skos izgleda ko da bi glihkar imela tretma z Botoksom.

Posted 01 May 2007 - 06:08 PM
Posted 01 May 2007 - 06:46 PM
Posted 01 May 2007 - 07:41 PM
kaj je pa ona nazaj rekla?
Posted 01 May 2007 - 07:48 PM
ja
kaj je pa ona nazaj rekla?
Predpostavljam, da se je naprej cca. 10 minut režala in besno trosila. Morda je tudi fotra omenila, da jo pri tem podpira.

Sicer je pa tudi meni presušena, sama glava oz. ušesa so jo, pa joški so se ji povesli. V faco mi je pa itak od začetka bla bolj ali manj neprebavljiva.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 May 2007 - 07:49 PM

Posted 01 May 2007 - 07:50 PM
Ja saj ga skos omenja (in to, da imajo doma vrednote), foter pa tudi deluje kot največji pimp (vsaj v oddaji Sanjska ženska) in kot da jo je vzgajal za to, da se slači vsepovsod, kjer ma le priliko.
Posted 01 May 2007 - 07:54 PM
Pa kako ji je reku neki v smislu mater maš dobro rit in joške, mogla bi se za playboy slikat

Pablo Picasso
Posted 01 May 2007 - 07:56 PM
Ja, ziher se tako on kot ona počutita blazno kul in bolehata za večvrednostnim kompleksom. Žalostno je edino to, da jima uspeva.
Posted 02 May 2007 - 02:05 AM
Ma sj osenarca je bla men huda s prejšnjo postavo in s to postavo, pa pr 'prejšnji' mi ni bla nč kej zalita, halo= No sj vem,da boste rekle, da ste s tem misnle sam, da je mela več kil kot zdaj, sj štekam!

Sam tko... men je bla že prej dost suha, zdj je pa res taka suhcena ja
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users