Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 21 February 2008 - 06:37 PM

Posted 21 February 2008 - 07:08 PM
Posted 21 February 2008 - 07:20 PM
Posted 21 February 2008 - 07:42 PM
Primavera ima dobre pice.

Kje pa je sploh ta CityExpress?
Kake so pa kej cene? Ker noter je kar fensi.

City Ekspress je v čebelnjaku tam nasproti Supernove ubistvu. Ma ful zabačen kraj, mislim grdo je tam, jaz sem bolj ocenjevala pice in dostavo na dom, ki jo prakticiram vedno, tam pa sem bila samo enkrat in najbrž nič več.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2008 - 11:55 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 February 2008 - 02:41 PM
Kake so pa kej cene? Ker noter je kar fensi.

City Ekspress je v čebelnjaku tam nasproti Supernove ubistvu. Ma ful zabačen kraj, mislim grdo je tam, jaz sem bolj ocenjevala pice in dostavo na dom, ki jo prakticiram vedno, tam pa sem bila samo enkrat in najbrž nič več.

Ajaaaa, točno! Vem, vem kje je.
Kar se Primavere tiče, sem bila samo enkrat, poleti na rojstnem dnevu od kolegice, tako da za cene ne bi vedla .. Ma pizze kot pizze kaj, neke povprečne cene so pomoje. Pa palačinke imajo dobre (redkokje imajo dobre palačinke. Najslabše sem jedla v Guštu v Izoli, najboljše pa v tisi restavraciji na gradu Mokrice pri Brežicah/Čateških toplicah)!
Pablo Picasso
Posted 23 February 2008 - 01:27 PM

Posted 23 February 2008 - 02:12 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 February 2008 - 10:32 PM
Mi lahko kdo pove, kje lahko vzamem kitajsko hrano "take away" v LJ.
Danes mi je blazno zadišala njihova kislo-pekoča juha, pa bi jo rada doma pojedla, ker imam že kosilo skoraj pripravljeno.
Nasproti glavne avtobusne postaje v Lj. je kitajski fast food. Hrano lahko poješ tam, ali pa jo odneseš domov.
Posted 27 February 2008 - 11:07 PM
veliko prostora (greš še nekam pod zemljo lahko), prijeten ambient, nevsiljiva nepreglasna glasba, luči obrnjene v steno in navzgor ... postrežba super, izbira jedi kar velika, cene ok. Preizkušeno: zelenjavna lazanja, pečena polenta z gobicami in panna cotta z jagodami. panna cotta je bla sploh UAU.
gotovo se še vrnem. priporočam!
Posted 28 February 2008 - 12:17 PM
Tako bom rekla: prijeten ambient, prijazni natakarji, božanske pice in wc odzunaj.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 February 2008 - 02:26 PM
Jst hodim redno jest v interšpar, ker je na bone in najbližje mojemu domovanju, in sm se nekako že navadla, da je vegeterijanski meni pogosto izrazito neokusen, ampak danes so šli čez vsako mejo za moje pojme. Sm si naročila vegeterijanski meni, sploh nisem gledala kaj je, sm vidla da je neka pašta z omako in sm si rekla da pač ne more bit tko slabo. No ko sm prišla do mize in si omako pobliže ogledala, sm ugotovila da so noter gamberi, ki so vsaj za moje pojme živali. Mislim sej vem da obstajajo tudi taki vegeterijanci ki jejo morske živali, ampak taki si pač lahko vzamejo ribo, ki je v ponudbi za mesojedce, ne. Potem sm seveda vse pustila. Sej delno sm si tudi sama kriva, ker nisem šla brat table s ponudbami, ampak vseeno sm mnenja da rakci izrazito ne sodijo v vegeterijanski meni in razmišljam, da bi napisala pritožbo.
Ker že tako je vedno samo en vegeterijanski meni in takorekoč nimamo nobene izbire, pri čemer lahko mesojedci komot naročijo tudi vegeterijansko, mi pa pač mesa ne bomo, semi zdi da bi lahko dali vsaj dva, če imajo že 5 vrst mesa vsak dan. Ampak da štulijo meso še v vegeterijanski meni je pa res višek no.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 February 2008 - 02:37 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 February 2008 - 03:33 PM
vuelvo a vos,
Posted 28 February 2008 - 03:55 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 February 2008 - 04:00 PM

Po tej logiki bom js tud rekla, da sm vegetarijanka - ne jem divjih živali (divji zajci, divje čunke, srnjad), ampak samo hlevske živali in sem torej neke vrste vegetarijanka.
Posted 28 February 2008 - 04:03 PM
Se totalno strinjam.

Če si vegetarijanec, NE JEŠ ŽIVALI OZ. ŽIVIH BITIJ, kar pa morske ŽIVALI so oboje a ne... živali, pa tudi žive so. Krneki.
In pol se vsi za post mastijo s pohanimi osliči... sploh ne vem, kako bi opisala ta debilizem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 February 2008 - 04:06 PM
vuelvo a vos,
Posted 28 February 2008 - 04:08 PM
Pol pa kulinarika nima pojma oz. mi sploh ni jasno, da je tak, kot je.
Zame človek, ki je morske ŽIVALI, ni vegetarijanec, ampak pač človek, ki ne je drugih živali, razen morskih. Vegetarijanci se pač poimenujejo kot tisti, ki ne jejo mesa, potem pa se mastijo s pohanim osličem (ki je nekoč bil živ) - smešno. Jaz, če bi se odločila jesti brezmesno, mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi jedla morske živali... ne bi pa šla v skrajnost brez mleka, jajc - to pa mislim, da so vegani, klko sem podučena o tem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users