Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#561 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 21 February 2008 - 06:37 PM

Picerija Halo Pinki je v Ljubljani, blizu Orto bara, tam nekje zadaj (Pod ježami 14) - ampak ne moreš tam jesti, je samo dostava ali pa če sam prideš iskat.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#562 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 February 2008 - 07:08 PM

halo pinki ma res dobre pice, to pa morm potrdit. samo niso pa ravno velike
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#563 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 February 2008 - 07:20 PM

A nima dostavo kitajske hrane Halo kitajc? Sicer pa take-away lahko povsod vzameš hrano.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#564 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 February 2008 - 07:42 PM

QUOTE(sonchika @ 21. 2. 2008 - 19:20) View Post

A nima dostavo kitajske hrane Halo kitajc?

je še kar drago, hrana pa ni ne vem kako dobra (mogoče slučajno)
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#565 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 February 2008 - 07:42 PM

QUOTE(Coco* @ 21. 2. 2008 - 17:00) View Post

Primavera ima dobre pice. yes.gif
Kje pa je sploh ta CityExpress?

Kake so pa kej cene? Ker noter je kar fensi. biggrin.gif

City Ekspress je v čebelnjaku tam nasproti Supernove ubistvu. Ma ful zabačen kraj, mislim grdo je tam, jaz sem bolj ocenjevala pice in dostavo na dom, ki jo prakticiram vedno, tam pa sem bila samo enkrat in najbrž nič več. biggrin.gif Če imaš za naročit pico na dom ti ful priporočam, ampak če češ it ven na pico pa hodi kam drugam raje hehe.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#566 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 22 February 2008 - 11:55 AM

No včeraj sem šla v bivšo Amforo in sem dobila kar solidno juhico in spomladanske zavitke za s seboj. Všeč mi je, ker mi je ravno na poti domov (je takoj za Kolinsko), tako da sem lahko še dokaj toplo domov prinesla. Sem pa včeraj izvedela, da zdaj tudi oni razvažajo.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#567 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 February 2008 - 02:41 PM

QUOTE(Sarah @ 21. 2. 2008 - 19:42) View Post

Kake so pa kej cene? Ker noter je kar fensi. biggrin.gif

City Ekspress je v čebelnjaku tam nasproti Supernove ubistvu. Ma ful zabačen kraj, mislim grdo je tam, jaz sem bolj ocenjevala pice in dostavo na dom, ki jo prakticiram vedno, tam pa sem bila samo enkrat in najbrž nič več. biggrin.gif Če imaš za naročit pico na dom ti ful priporočam, ampak če češ it ven na pico pa hodi kam drugam raje hehe.

Ajaaaa, točno! Vem, vem kje je.

Kar se Primavere tiče, sem bila samo enkrat, poleti na rojstnem dnevu od kolegice, tako da za cene ne bi vedla .. Ma pizze kot pizze kaj, neke povprečne cene so pomoje. Pa palačinke imajo dobre (redkokje imajo dobre palačinke. Najslabše sem jedla v Guštu v Izoli, najboljše pa v tisi restavraciji na gradu Mokrice pri Brežicah/Čateških toplicah)!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#568 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 23 February 2008 - 01:27 PM

Vse pohvale piceriji Halo Alo v Novem mestu (imajo samo dostavo na dom). Pice imajo že tako ali tako super, danes pa so se izkazali tudi s hitro dostavo. Ko sem klicala, je rekel da bo pica za 45 min tu, pripeljal jo je pa že čez 20 min, nisem mogla verjet - tako hitro je še v piceriji ne dobiš. Pa takooo dobra je bila. Priporočam. smile.gif
  • 0

#569 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 February 2008 - 02:12 PM

Jaz pa lih zato ne naročam pic, ker moram vsakič čakat po 50min preden jo dobim, očitno ker nisem v centru al kaj jst vem. Doma traja priprava pice manj, če imam pečicio že ogreto.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 27 February 2008 - 10:32 PM

QUOTE(Kami @ 21. 2. 2008 - 15:37) View Post

Mi lahko kdo pove, kje lahko vzamem kitajsko hrano "take away" v LJ.
Danes mi je blazno zadišala njihova kislo-pekoča juha, pa bi jo rada doma pojedla, ker imam že kosilo skoraj pripravljeno.

Nasproti glavne avtobusne postaje v Lj. je kitajski fast food. Hrano lahko poješ tam, ali pa jo odneseš domov.
  • 0

#571 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 27 February 2008 - 11:07 PM

Toskanska restavracija Kavalino na Trubarjevi (52).

veliko prostora (greš še nekam pod zemljo lahko), prijeten ambient, nevsiljiva nepreglasna glasba, luči obrnjene v steno in navzgor ... postrežba super, izbira jedi kar velika, cene ok. Preizkušeno: zelenjavna lazanja, pečena polenta z gobicami in panna cotta z jagodami. panna cotta je bla sploh UAU.

gotovo se še vrnem. priporočam!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#572 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2008 - 12:17 PM

TRTA v Ljubljani

Tako bom rekla: prijeten ambient, prijazni natakarji, božanske pice in wc odzunaj. smile.gif Edini minus gre moji zelenjavni lazanji od včeraj, ker je bila v bistvu špinačna, nobene druge zelenjave ni bilo noter. Saj špinačo jem, ni mi pa najboljša zelenjava, tako da....naj napišejo špinačna lazanja. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#573 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 February 2008 - 02:26 PM

En gromozanski minus za Interšpar restavracijo.

Jst hodim redno jest v interšpar, ker je na bone in najbližje mojemu domovanju, in sm se nekako že navadla, da je vegeterijanski meni pogosto izrazito neokusen, ampak danes so šli čez vsako mejo za moje pojme. Sm si naročila vegeterijanski meni, sploh nisem gledala kaj je, sm vidla da je neka pašta z omako in sm si rekla da pač ne more bit tko slabo. No ko sm prišla do mize in si omako pobliže ogledala, sm ugotovila da so noter gamberi, ki so vsaj za moje pojme živali. Mislim sej vem da obstajajo tudi taki vegeterijanci ki jejo morske živali, ampak taki si pač lahko vzamejo ribo, ki je v ponudbi za mesojedce, ne. Potem sm seveda vse pustila. Sej delno sm si tudi sama kriva, ker nisem šla brat table s ponudbami, ampak vseeno sm mnenja da rakci izrazito ne sodijo v vegeterijanski meni in razmišljam, da bi napisala pritožbo.

Ker že tako je vedno samo en vegeterijanski meni in takorekoč nimamo nobene izbire, pri čemer lahko mesojedci komot naročijo tudi vegeterijansko, mi pa pač mesa ne bomo, semi zdi da bi lahko dali vsaj dva, če imajo že 5 vrst mesa vsak dan. Ampak da štulijo meso še v vegeterijanski meni je pa res višek no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#574 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 28 February 2008 - 02:37 PM

Prejšnji torek sem silom prilike šel jest v DaBuda. Jedel sem pečen riž s piščetom: okusno, cena ene pet eurov in nekaj fičnikov. Pil sem vodo z aloe vero, pišuka. Noter je bilo meso grozdnih jagod, za aloo vero pa ne vem... Mah, je bilo okusno, saj nič ne rečem. Kosila so 5-6€.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#575 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 February 2008 - 03:33 PM

Hevea, razlika je med biti vegetarijanec in biti vegan.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#576 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 February 2008 - 03:55 PM

Ni res, je več vrst vegeterijancev, ampak v glavem so to ljudje, ki ne jejo živali (kar rakci so, in nevem zakaj bi se delalo take razlike med kopenskimi in morskimi). Vegani so pa bolj redki, ne jejo sploh nobene hrane živalskega izvora, torej nič mlečnih izdelkov, česarkoli iz jajc ipd. Jst nisem veganka, sem pa vegeterijanka in rakcev ne mislim jest.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#577 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 February 2008 - 04:00 PM

Meni je tudi že od nekdaj totalno retarded, da se imajo nekateri za vegetarijance, jedo pa ribe in podobno. Mislim WTF, a se norčujejo iz samih sebe al kaj? Ne vem, od kdaj recimo riba ali rak nista živali ... a zato, ker je njihovo meso mal drugačno in ker pač živita v vodi, pa zato spadata med ... hmm ... sadje? hmm.gif

Po tej logiki bom js tud rekla, da sm vegetarijanka - ne jem divjih živali (divji zajci, divje čunke, srnjad), ampak samo hlevske živali in sem torej neke vrste vegetarijanka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#578 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2008 - 04:03 PM

Se totalno strinjam. dry.gif
Če si vegetarijanec, NE JEŠ ŽIVALI OZ. ŽIVIH BITIJ, kar pa morske ŽIVALI so oboje a ne... živali, pa tudi žive so. Krneki.
In pol se vsi za post mastijo s pohanimi osliči... sploh ne vem, kako bi opisala ta debilizem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#579 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 February 2008 - 04:06 PM

V kulinariki morske živali ne spadajo pod kategorijo mesa, pa jih zato lahko dobiš na vegi meniju. Drugo bi pa blo, če bi zraven imeli še veganski meni, na katerem tudi morskih živali (med drugim) ne bi bilo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#580 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2008 - 04:08 PM

Pol pa kulinarika nima pojma oz. mi sploh ni jasno, da je tak, kot je.
Zame človek, ki je morske ŽIVALI, ni vegetarijanec, ampak pač človek, ki ne je drugih živali, razen morskih. Vegetarijanci se pač poimenujejo kot tisti, ki ne jejo mesa, potem pa se mastijo s pohanim osličem (ki je nekoč bil živ) - smešno. Jaz, če bi se odločila jesti brezmesno, mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi jedla morske živali... ne bi pa šla v skrajnost brez mleka, jajc - to pa mislim, da so vegani, klko sem podučena o tem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users