Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#561 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 September 2006 - 05:15 PM

vseeno naj tanja* napiše svoje izkušnje z oljem. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2006 - 05:20 PM

.
Močno dvomim, da lahko sestavinsko, sploh pa po vonju, prekosi mandljevega. IPB Image

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#563 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 04 September 2006 - 03:34 PM

Takole bom rekla:v soboto sem vsa vesela pri tuširanju uporabila to famozno olje za tuširanje. Iz pakunge tako čudovit vonj, na koži pa...meni se je skoraj želodec obrnil, tako je smrdelo! Sem se takoj z mandljevim trdim milom skrempala oduren vonj dol. Tako da toliko o tem izdelku iz moje strani. V stiku z vodo je na moji koži preveč smrdel, tako da tega ne bom več uporabljala... mad.gif .
  • 0

#564 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 September 2006 - 12:51 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(rea)
'ločitan'

QUOTE(Jenna)
'LOŠITAJN'

Jst umiram od smeha! biggrin.gif biggrin.gif

Moja sestrična je govorila LOKTEJN biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#565 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2006 - 12:55 PM

.
Ja jaz še zaj čisto za ziher ne vem, kaj je pravilno. Izgovarjam sicer "lositan", ampak nekateri mi vztrajno namigujejo, da je pravzaprav "loksitan". Jih ne upoštevam. :=)

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#566 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 11 September 2006 - 02:54 PM

Tole je iz njihove spletne strani smile.gif

> What does L'OCCITANE mean and where are you from ? :
L'Occitane literally means, in the old language of Oc, "The woman from Occitanie". Occitanie is the the ancient province that once stretched across the south of France, from east to west, incorporating Catalonia and Italian Piedmont. Provence, a descendant of this pre-medieval region, is where all of our products are manufactured… Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".
  • 0

#567 cleo

cleo

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 23 September 2006 - 06:52 PM

QUOTE(Gold Lion @ 11. 9. 2006 - 15:54) View Post

Tole je iz njihove spletne strani smile.gif
> What does L'OCCITANE mean and where are you from ? :
L'Occitane literally means, in the old language of Oc, "The woman from Occitanie". Occitanie is the the ancient province that once stretched across the south of France, from east to west, incorporating Catalonia and Italian Piedmont. Provence, a descendant of this pre-medieval region, is where all of our products are manufactured… Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".

bom pristavila lonček, ker sm živela v FR, tako da definitvno je "loksiten" (se skuzam, fonetično ne znam pisat), sicer pa prodajalke pri nas prav povejo..no vsaj jaz nisem še nobene zasledila, ki bi napačno izgovorila.

• 0

#568 didalina

didalina

sramežljivec

• Člani
  • 34 posts

Posted 08 October 2006 - 05:16 PM

jst sm čidt nora na njihov vonj medu oops.gif
kupila sm si gel za tuširanje,k se ga uporablja za telo in lase
pa še masažni nektar in oboje skup tko noro diši
pa še celo stanovanje pol diši biggrin.gif
upam da si bom lahko kupila še palčke ermm.gif wink.gif
aja zdej bodo dobil nov vonj kakava thumbup.gif kumi čakam

• 0

#569 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 October 2006 - 08:37 PM

Jaz izgovorim LoOksitan, tak da se oba O-ja čujeta no.. oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#570 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 08 October 2006 - 09:16 PM

QUOTE(didalina @ 8. 10. 2006 - 18:16) View Post

upam da si bom lahko kupila še palčke ermm.gif wink.gif
aja zdej bodo dobil nov vonj kakava thumbup.gif kumi čakam

ej, te palčke tok smrdijo, da je groza! če že moraš, kupi raje svečo.

kakav? jao, pa kva si bojo še zmislil?! laugh.gif bom pa šla mal šnofat, jasno.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#571 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 October 2006 - 07:30 AM

Te sveče niso najboljše. Polne so ftalatov in rakotvornih snovi. Tako da raje dobro prezračite stanovanje, kot da bi odišavljali prostore s temi strupi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#572 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2006 - 12:22 PM

Ja, pa še čisto predrage so. down.gif

Ampak vonj kakava bi pa znal biti interesting. =)

• 0

#573 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 11 October 2006 - 06:23 PM

povedali so mi .... da letos ziher še ne bo kakavove kolekcije, ker:
a) mora še prej bit kolekcija vijolica, ki bi pravzaprav že morala biti na policah od poletja
cool.gif mora bit prej še celotna prenovljena kolekcija pomaranča
c) bo prej še nekaj novega v medeni kolekciji
č) bodo naslednjo reč dobili neke dišavne svečke spet (da se že povohat češnjo in čokoladni fondue - LOL, kakšno ime laugh.gif)

• 0

#574 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 October 2006 - 04:16 PM

QUOTE(Špela @ 11. 10. 2006 - 19:23) View Post

a) mora še prej bit kolekcija vijolica, ki bi pravzaprav že morala biti na policah od poletja

w00t2.gif

• 0

#575 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 26 October 2006 - 04:42 PM

Se pridružujem razlagi: Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".

Bodo že vedli, a ne? yes.gif Poleg tega vse prodajalke izgovarjajo tako; torej "Loksiten" biggrin.gif
Zadnjič sva bla s fantkom v City Parku pa je on probaval tisti brinov balsam za pobritju....je super, samo meni malo predivje diši, pa se pol nekak nisva odločla za nakup....je bla pa prodajalka izredno prijazna in na nivoju...ni blo unga hiperkinetika, pa dobla sva vsak 5 testerčkov biggrin.gif

Aja....ima pitanje za vas drage pupe?!!?!?! A je katera že probala Angelikin balzam za obnovo las. ?!?!?!?!
Kok stane??? A deluje?!!?! smile.gif

• 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#576 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 28 October 2006 - 10:13 AM

Punce...včeri sm bla v L'occitane v MB....hm....jaz ne vem....ampak meni so vse te emulzije za obraz full premastne po strukturi ermm.gif Punce, ki sta bili v trgovinici sta ble full neki nezainteresirane, sta glih neki zlagale na poličke...ampak k sem vprašala za sestavine od Angelica Balsama....je ena takoj pristopla in bla prijazna.... smile.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#577 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 October 2006 - 06:04 PM

O, jaz sem se pa ravno vrnila iz City Parka, ker sva s kolegico zavili v The Mighty L, kot sva ga prekrstili in malo šnjofali okoli.
Sama niti nisem imela veliko denarja, pa sem kupila le mini verzijo mandljevega olja za tuširanje, me je pa prodajalka na blagajni založila s testerji za njihovo oljčno masko in kremo, pa še s testerji za sivkin matirajoči losjon. Kolegica je med drugim kupila medeni balzam za ustnice in sve ga celo vožnjo domov vohali in okušali. Nori fajn zadevšna... Ko bo kaj več cvenka bom ziher šla znova šnjofat. cool.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#578 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 November 2006 - 02:27 PM

Jaz sm pa ponosna lastnica nove L'occitane labele (une temno zelene:))
Pa me zanimače ma še katera izkušnje z njo? Ker mi je taka nekam.. Hrapava :/
Pa ma mami isto že nekaj časa je pa normalna. A je možn da je taka sam na začetku pa se potem "normalizira"?
  • 0

#579 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 06 November 2006 - 05:56 PM

za temno zeleno labelo pri njih pa res še nisem slišala (morda misliš v temno plavi tubici?). pa sem bila danes po dolgi abstinenci spet v njihovi trgovini, ravno toliko, da sem fotru spametovala o brinovem balzamu za po britju in se obregnila ob novi medeni žele za umivanje obraza. tut cene nisem pogledala, ker bi ga drugače že imela v košarici. laugh.gif tudi prihajajoča pomarančna kolekcija zgleda super - da o prihajajočih darilnih komplet(k)ih sploh ne govorim, ker se mi bo znešalo. laugh.gif
  • 0

#580 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 06 November 2006 - 07:58 PM

QUOTE(Freya_ @ 3. 11. 2006 - 14:27) View Post

Jaz sm pa ponosna lastnica nove L'occitane labele (une temno zelene:))
Pa me zanimače ma še katera izkušnje z njo? Ker mi je taka nekam.. Hrapava :/
Pa ma mami isto že nekaj časa je pa normalna. A je možn da je taka sam na začetku pa se potem "normalizira"?

Poročaj, ko boš imela mnenje o tej labeli.. me ful zanima, ker so ponavadi moje ustnice pozimi čist boge.. pa še vedno nisem našla nečesar, kar bi jih res spravilo v red hmm.gif
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users