L'occitane
Posted 02 September 2006 - 05:15 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 September 2006 - 05:20 PM
Močno dvomim, da lahko sestavinsko, sploh pa po vonju, prekosi mandljevega.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2006 - 03:34 PM

Posted 11 September 2006 - 12:51 PM
Jst umiram od smeha!

Moja sestrična je govorila LOKTEJN

Posted 11 September 2006 - 12:55 PM
Ja jaz še zaj čisto za ziher ne vem, kaj je pravilno. Izgovarjam sicer "lositan", ampak nekateri mi vztrajno namigujejo, da je pravzaprav "loksitan". Jih ne upoštevam. :=)
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 September 2006 - 02:54 PM

> What does L'OCCITANE mean and where are you from ? :
L'Occitane literally means, in the old language of Oc, "The woman from Occitanie". Occitanie is the the ancient province that once stretched across the south of France, from east to west, incorporating Catalonia and Italian Piedmont. Provence, a descendant of this pre-medieval region, is where all of our products are manufactured… Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".
Posted 23 September 2006 - 06:52 PM
Tole je iz njihove spletne strani

> What does L'OCCITANE mean and where are you from ? :
L'Occitane literally means, in the old language of Oc, "The woman from Occitanie". Occitanie is the the ancient province that once stretched across the south of France, from east to west, incorporating Catalonia and Italian Piedmont. Provence, a descendant of this pre-medieval region, is where all of our products are manufactured… Phonetically you pronounce our name "lox- ee- tahn".
bom pristavila lonček, ker sm živela v FR, tako da definitvno je "loksiten" (se skuzam, fonetično ne znam pisat), sicer pa prodajalke pri nas prav povejo..no vsaj jaz nisem še nobene zasledila, ki bi napačno izgovorila.
Posted 08 October 2006 - 05:16 PM

kupila sm si gel za tuširanje,k se ga uporablja za telo in lase
pa še masažni nektar in oboje skup tko noro diši
pa še celo stanovanje pol diši

upam da si bom lahko kupila še palčke

aja zdej bodo dobil nov vonj kakava

Posted 08 October 2006 - 08:37 PM

Posted 08 October 2006 - 09:16 PM
upam da si bom lahko kupila še palčke

aja zdej bodo dobil nov vonj kakava

ej, te palčke tok smrdijo, da je groza! če že moraš, kupi raje svečo.
kakav? jao, pa kva si bojo še zmislil?!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 09 October 2006 - 07:30 AM
Posted 09 October 2006 - 12:22 PM
Ja, pa še čisto predrage so.

Ampak vonj kakava bi pa znal biti interesting. =)
Posted 11 October 2006 - 06:23 PM
a) mora še prej bit kolekcija vijolica, ki bi pravzaprav že morala biti na policah od poletja

c) bo prej še nekaj novega v medeni kolekciji
č) bodo naslednjo reč dobili neke dišavne svečke spet (da se že povohat češnjo in čokoladni fondue - LOL, kakšno ime

Posted 12 October 2006 - 04:16 PM
a) mora še prej bit kolekcija vijolica, ki bi pravzaprav že morala biti na policah od poletja

Posted 26 October 2006 - 04:42 PM
Bodo že vedli, a ne?

Zadnjič sva bla s fantkom v City Parku pa je on probaval tisti brinov balsam za pobritju....je super, samo meni malo predivje diši, pa se pol nekak nisva odločla za nakup....je bla pa prodajalka izredno prijazna in na nivoju...ni blo unga hiperkinetika, pa dobla sva vsak 5 testerčkov

Aja....ima pitanje za vas drage pupe?!!?!?! A je katera že probala Angelikin balzam za obnovo las. ?!?!?!?!
Kok stane??? A deluje?!!?!

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 28 October 2006 - 10:13 AM

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 30 October 2006 - 06:04 PM
Sama niti nisem imela veliko denarja, pa sem kupila le mini verzijo mandljevega olja za tuširanje, me je pa prodajalka na blagajni založila s testerji za njihovo oljčno masko in kremo, pa še s testerji za sivkin matirajoči losjon. Kolegica je med drugim kupila medeni balzam za ustnice in sve ga celo vožnjo domov vohali in okušali. Nori fajn zadevšna... Ko bo kaj več cvenka bom ziher šla znova šnjofat.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 November 2006 - 02:27 PM
Pa me zanimače ma še katera izkušnje z njo? Ker mi je taka nekam.. Hrapava :/
Pa ma mami isto že nekaj časa je pa normalna. A je možn da je taka sam na začetku pa se potem "normalizira"?
Posted 06 November 2006 - 05:56 PM

Posted 06 November 2006 - 07:58 PM
Jaz sm pa ponosna lastnica nove L'occitane labele (une temno zelene:))
Pa me zanimače ma še katera izkušnje z njo? Ker mi je taka nekam.. Hrapava :/
Pa ma mami isto že nekaj časa je pa normalna. A je možn da je taka sam na začetku pa se potem "normalizira"?
Poročaj, ko boš imela mnenje o tej labeli.. me ful zanima, ker so ponavadi moje ustnice pozimi čist boge.. pa še vedno nisem našla nečesar, kar bi jih res spravilo v red

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users