Jump to content

Photo

Kopalnice, kopalniška oprema

• Please log in to reply
572 replies to this topic

#561 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19868 posts

Posted 22 November 2025 - 08:29 AM

Jaz bi dala vrata, če bi še enkrat delala. Ker je vse mokro okoli.
  • 0

#562 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28114 posts

Posted 22 November 2025 - 08:33 AM

Pri nas bo na eni strani stena tako da se vrata ne bi imela kam odpirat, pa to so stvari,ki jih ob selitvi ne moreš odnest tako da za začetek ne bomo investirali, ker še vedno ne računamo, da bomo ostali dolgoročno.
  • 0

#563 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4552 posts

Posted 22 November 2025 - 09:06 AM

Razumljivo, ko gre za najemniška stanovanja. Sem zgolj napisala, da to so take malenkosti, ki jih opaziš šele, ko začneš uporabljat prostore. Mi smo zdaj namontirali vrata, ki sicer niso do stropa, zgolj do višine, ki preprečuje škropljenje naokoli, pa se noro pozna tudi pri sami temperaturi v tušu.
  • 0

#564 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26261 posts

Posted 22 November 2025 - 09:40 AM

Ali pa za silo tenzijsko palico in zaveso? Midva sva imela v prejšnjem stanovanju samo banjo in neko zaveso, ki se je lahko na 60C oprala. Nama je čist ok služilo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#565 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28114 posts

Posted 22 November 2025 - 10:01 AM

Ja mi imamo to zdaj, ampak je steklo veliko "čistejša" opcija.
  • 0

#566 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88328 posts

Posted 22 November 2025 - 01:16 PM

Nama se te zavese tako gabijo, da ko iščeva apartmaje, taki ki jo imajo, odpadejo. :ph34r: Pa nikoli mi ne bo jasno, zakaj bi jo rabil pri banji. Par kapljic vode na tleh mi pač ni razlog, da bi imela to.

Tuš brez vrat je meni veliko boljši z vidika prostornosti, ker v kabini se nimaš kam obrnit (sploh pri pranju las).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#567 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26261 posts

Posted 22 November 2025 - 02:58 PM

Itak da se lahko tudi v kabini udobno obrneš, saj nimajo samo enega (miniaturnega) formata. Pač vzameš tisto malo večjo :) Mi imamo tako v stanovanju na morju in je super. Se vse tri brez težav skupaj stusiramo in lase operemo po kopanju v morju.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#568 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88328 posts

Posted 22 November 2025 - 03:04 PM

Ja, govorim za standardno dimenzijo, ne vem kako veliko kopalnico bodo imeli. Večje tuš kabine so tudi meni fajn, če odštejem britje v njej, ki je izjemno nerodno. Lase si midva oba pereva z glavo naprej, itak da rabiš več prostora (sploh pri najini višini).

• 0

― V. Van Gogh

#569 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28114 posts

Posted 22 November 2025 - 07:25 PM

120x90 bo in verjemi, da pri banji rabiš zaveso 🤣 kljub zavesi so mi danes poplavo naredile, brez si ne predstavljam kakšno bi bilo.
  • 0

#570 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26310 posts

Posted 22 November 2025 - 07:45 PM

Zavesa je pri banji nepogrešljiva. Pred otroci je dolgo nisem imela. Mislim, da šele, ko se je S vselil. Zdaj je pa nepogrešljiva.
  • 0

#571 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88328 posts

Posted 22 November 2025 - 07:59 PM

Kaj naj verjamem, pri nas ni. :D Nikoli je nismo imeli in vedno mi je bilo cudno to.
  • 0

― V. Van Gogh

#572 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18003 posts

Posted 22 November 2025 - 08:25 PM

Mi imamo steklo na banji. Otrokom vcasih vseeno po nesreci stece ven 10 litrov. Imam en tak yuck samo ob misli, da se katerikoli del mojega telesa dotakne mokre zavese :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#573 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26261 posts

Posted 22 November 2025 - 08:30 PM

Mi je doma v otroški kopalnico nismo imeli (zavese), ampak je bila banja velika + kotna s sediščem, pa se bide je bil v kopalnici za dnevno rabo. Da bi se pa otroci stoje tusirali v banji, bi pa najbrž norela brez zavese :'D Samo ok, naša kopalnica je tudi tako majhna, da ni potem mokro samo po tleh ampak dejansko vse - od omaric, ogledal, čistih brisač, kosa za smeti itd.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users