Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#561 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 August 2008 - 11:28 PM

Pomoje so res mišice. Pa cmji variirajo, meni recimo na merjenjih rezultat niha za kar 5cm. In so me zmerili že vse od 172cm do 166cm. Največkrat je bilo nekje 168/169cm.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#562 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 28 August 2008 - 10:15 AM

ermm.gif Kako pa je to možno? S čim so te pa meril? Ne rečem za razlike ene 2 cm, ampak 5 mi je pa že kar malo huda hmm.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#563 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 August 2008 - 10:45 AM

Moj the plan, ha! Še trener nam je danes rekel, da spremenimo prehrano.

Torej.
- NIČ VEČ SLADKARIJ, razen maksimalno dva kosa tortice ob rojstnih dnevih. Čokolada, Nutella, piškoti, ciao bejbi.

- Sadje takoj po kosilu odpade, torej bo za večerjo ali zajtrk, ko je vse ostalo že prebavljano.

- S pašto, rižem in krompirjem nič več kruha. Pa beli kruh na splošno odpade, zdaj bom jedla izključno črni, max. 2 kosa na dan.

- mleko obvezno 0,5

- Nič več tri krožnike pašte, ampak samo eden. Lahko pojem dosti kuhane zelenjave, npr. brokolija, graha, špinače itd.

- Pohanega mesa čim manj, ker je strup; ostalo meso pripravljeno na žaru. Veliko ribe.
- Ne bom več kanta, ki požre vse, kar ji pride pod roko.

To je to. Trener je s to prehrano v dveh mesecih shujšal 21 kg. Meni bo uspelo dol spravit 5 in na to nabit mišično. I'm gonna be strong, ha!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#564 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2008 - 11:35 AM

Meni pa tale fitnes prehrana nikakor na paše. Sama spet prehajam na popolnoma vegi prehrano. Minus mleko in mlečni izdelki.
Tisto basanje z beljakovinami se mi upira.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#565 diakana

diakana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 136 posts

Posted 31 August 2008 - 07:43 AM

Tudi jaz sem se lotila hujšanja, vendar precej drugače, kot sem vas brala vsaj na začetku te teme. Moja dieta bazira na kardio treningu, zmanjšanem vnosu OH, povečanem vnosu beljakovin (tudi v obliki proteinskih napitkov) in na tem, da poskušam dobiti kak gram mišičnega tkiva. Vztrajam že kake 3, 4 tedne, teža je sicer za 4 kg manjša, vendar zna to zavariirat tdi na do 2 kg več, tako da tehtanje za moje pojme očitno nima veze z logiko, ker vem da ni šans, da v enem dnevu naredim 14000 kaloeij višja, če jih pa pojem vsega 1500. Maščobne blazinice počasi izginjajo, res počasi, izginjajo na mestih, kjer ni ravno najbolj zaželeno, ampak vem, da bojo na vrsto prišla tudi druga. tako na primer zgubljam v spodnji del stegen, v zgornjega pa še nisem nič in bi človek ob merjenju rekel, da mi ni nič ratalo, ampak na srečo moje oko opazi, da mi je. Zdajle grem na tešče za eno uro na orbitrek, izvajala bom tudi vaje za uteži, nato si bom privoščila proteinski napitek, čez kako uro nato zajtrk. Noge imam že namazane s kremo, ki poveča termogenezo in kurjenje maščob na porblematičnih conah, spila sem fat burner, zdaj pa v nov dan.
  • 0

#566 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 03 September 2008 - 09:31 PM

Jaz se bom lotila ločevalne diete, ki je baje do zdaj najbolj uspešna ... Toda ne vem, če je najbolj primerna, če imaš za izgubiti samo kakšnih 5 kg.
  • 0

#567 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 04 September 2008 - 07:51 AM

Meni je kolega razložil (pač je ful profi na tem področju), da je ta dieta bolj kot ne en kakec. Predvsem izgubiš vodo. Če bi si šla npr. na fakulteto za šport izmerit maščobo, bi je imela pred začetkom hujšanja skoraj isto, kot po koncu hujšanja. Kile bi šle sicer dol, ampak izgubiš predvsem na mišicah in vodi. Zato je veliko bolj priporočljiva vadba pri 60-75% max. srčnega utripa - v tem območju se dejansko topijo maščobe.

Torej - pravilna prehrana in kontrolirano miganje. Poizkusi način, kot ga je predstavila diakana.
  • 0

#568 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 11:08 AM

QUOTE(roxy @ 28. 8. 2008 - 11:15) View Post

ermm.gif Kako pa je to možno? S čim so te pa meril? Ne rečem za razlike ene 2 cm, ampak 5 mi je pa že kar malo huda hmm.gif

Merili so me vsakič pri zdravnici (konec osnovne, prvo leto srednje, pa še zadnje leto srednje), enkrat nisem bila zravnana (takrat so me namerili 165), ostalo pa pač variira. Sej tudi njihove tehtnice niso natančne, glede na to, da vsak dan čeznje sputsijo stotine babetin.

Jaz sem nekaj časa poskušala to ločevalno dieto, pa mi je tako zelo brezvezna da res ni. Zredila sem se po njej biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#569 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 07 September 2008 - 04:38 PM

Hja, verjamem ... Meni so vse diete en šit, sem se po vseh zredila nazaj. Pravijo, da bi moral celostno spremeniti način mišljenja, prehranjevanja in gibanja ... Kar je res, toda itak nikoli nisem jedla preveč in preveč nezdrave hrane. Nisem pa narejena tako, da bi živela samo od vode in zelenjave, ker mi preprosto začne zmanjkovati energije - s takšno prehrano ne zdržim, se začnem počutit slabotno in ne funkcioniram.
  • 0

• Guests

Posted 08 September 2008 - 09:49 PM

Js se pa jutri lotim diete kemicnega razkroja, ki traja sam tri dni... vecinoma jes beljakovine in zelenjavo, pa iz spiska ne zgleda da bom blazno lacna. Me pa zanima, a je kera ze pocela to? Osebno nism najbolj za diete, ker se mi zdi, da je pomembnejse dobro in zdravo jest, v mehaj normale, kot pa se nazirat s slabo hrano, pol pa vsake tolk casa 101 dieto. Ampak mogla bi shujsat par kil, pa kakorkoli telovadim, manj jem... ne gre. In rabim v bistvu sam en tak head-start, 3 kile dol, pol pa s telovadbo pocasi se eni dve, potem pa to z normalnim prehranjevanjem obdrzat.
Me pa zanima, kolk je ta dieta dejansko ucinkovita, ce ma kera izkusnje?
  • 0

• Guests

Posted 09 September 2008 - 05:14 PM

Ok, ocitno ni nobene smile.gif
No, gre za tole dieto:

http://www.heartnsou...diac_diet_2.htm

Dans je moj prvi dan tongue.gif in morm rect, da sploh nism kaj prida lacna, ampak zdaj gledam tale spisek za vecerjo in se mi zdi FUL.
  • 0

#572 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 09 September 2008 - 05:52 PM

Saj ni takooo napačno, samo večerja je podn. Preveč OHjev. Morala bi biti lažja. Pa jaz bi na tvojem mestu razdelila na 5 obrokov. Bo telo tako hitreje presnavljalo smile.gif
Tule sicer ne piše ali je pri večerji mišljeno, da je korenje kuhano ali ne. Kuhano ima namreč zelo visok glikemični indeks. Taka živila pa niso primerna za dieto s katero želiš izgubiti kilograme.

Glikemični indeks je število (običajno med 0 in 100), ki živila razvršča glede na to, kako zaužitje določenega živila vpliva na dvig krvnega sladkorja v primerjavi z referenčnim živilom, za katerega se določi, da ima glikemični indeks 100. Običajno se za referenčno živilo izbere raztopino glukoze. Višji glikemični indeks pomeni večji dvig sladkorja v krvi.
Delovanje telesa je najboljše, če je nivo krvnega sladkorja relativno konstanten, če torej ni večjega nihanja. V primeru, da krvni sladkor močno pade, se počutimo brez energije in postanemo lačni. Če se nivo krvnega sladkorja nenadoma poviša, pa se iz trebušne slinavke poveča izločanje hormona insulina. Insulin znižuje količino sladkorja v krvi, poleg tega pa odvečni sladkor spreminja v trigliceride, ki se nato shranjujejo v maščobne celice, zaradi česar se redimo.

Še tole... V treh dneh ne boš izgubila 3kg. Tudi, če tole dieto večkrat ponoviš, jih ne boš izgubila (enostavno ni sestavljena za dolgoročno izgubo kg. Sploh ne z vsemi temi bananami biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#573 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 September 2008 - 06:11 PM

Od danes sem back on track! thumbup.gif Po skoraj dveh mesecih sem šla spet na fitnes za eno uro in pol (ena ura steperja, ostalo naprave), jedla sem lubenico in paštico. biggrin.gif Se bom probala izogibat sladkarijam, pa v šoli bom za malico jedla sadje (odvisno od urnika in števila ur) in ne več miljon enot kruha. Pa seveda fitnes vsak dan.
  • 0

• Guests

Posted 09 September 2008 - 06:12 PM

Finta pri tej dieti je kombinacija zivil, ki delujejo tako pa tako na organizem, in jih je treba jest skup tako, ko je napisano, tut ni mogoce menjat enga zivila z drugim recimo, alpa kaj spuscat. Ne vem, bom vidla po treh dneh smile.gif
Sm pa zdaj pojedla vecerjo, pa sm ful sita, zdaj se morm pa silit se z japko in sladoledom. Jaoj smile.gif
  • 0

#575 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 10 September 2008 - 01:03 PM

Če ti bo v treh dneh uspelo 3 kilograme izgubiti, blagor (čeprav se meni zdi skoraj nemogoče) ... Le sporoči, kako je šlo.

Sama sem enkrat rabila mesec in pol,, da sem jih pet izgubila, z minimalno prehrano (za zajtrk kos črnega kruha in nesladkana kava, za kosilo solata in zvečer nemasten jougrt - to je vse) ter 2 uri steperja na dan in 200 trebušnjakov ...

Bi pa tudi sama rada odkrila nekaj, kar bi šlo nekak hitreje - vsaj 1,5 kg na teden.

• 0

#576 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 13 September 2008 - 09:44 PM

^^OMG, mene bi od tok mal hrane in v tolkem času pobralo. huh.gif Res mi ni jasno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#577 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 14 September 2008 - 12:25 PM

- 2, 5kg thumbup.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#578 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 14 September 2008 - 01:21 PM

Js bi tut cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 September 2008 - 09:06 PM

Ok, porocilo smile.gif
Njah, res sm sla dol eno kilo. Verjamem, da ce bi se striktno drzala diete, da bi slo dol vec, sam sm mela drugi dan zvecer en sestanek in sem spila en pir, pa se pecivo so mi vsilili, drug dan mi je pa fant kupil nek banana blitz v leclercu in sm ga tut zvecer pojedla. Ucim se, zivcna sem, kaj naj recem - i need chocolate!! smile.gif

Drugac pa kolkr mal hrane se bere, nisi grozno lacen. Zjutraj je ok, potem ko si lacen pac pojes kosilo, od kosila do vecerje te pa ze mal bol matra. Je pa vecerja tk obilna, da komaj pojes vse skup. Js sm jedla manj - eno hrenovko namesto dveh, half cup tune namesto 1 cup, itd...
Tk da ja, tole niti ni tk svoh. Pa tut kr zdravo je, ker jes tut kr dost zelenjave, sadje pa tut. Njbrz se bom enkrat, ko bom mela cas in ko bom bol fraj, se enkrat lotla.
  • 0

#580 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 September 2008 - 10:59 AM

Izgubljenim 10kg sem dodala 2kg down.gif torej je izgubljenih le 8 down.gif

In zato sem danes dieto iz OFF prešaltala na ON in gremo naprej. Najprej, da ta 2 pridobljena kg izgubim in nato imam do cilja še nekaj kg. Okrog 8 smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users