hujšaj z mano:)
Posted 27 August 2008 - 11:28 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 August 2008 - 10:15 AM

Posted 28 August 2008 - 10:45 AM
Torej.
- NIČ VEČ SLADKARIJ, razen maksimalno dva kosa tortice ob rojstnih dnevih. Čokolada, Nutella, piškoti, ciao bejbi.
- Sadje takoj po kosilu odpade, torej bo za večerjo ali zajtrk, ko je vse ostalo že prebavljano.
- S pašto, rižem in krompirjem nič več kruha. Pa beli kruh na splošno odpade, zdaj bom jedla izključno črni, max. 2 kosa na dan.
- mleko obvezno 0,5
- Nič več tri krožnike pašte, ampak samo eden. Lahko pojem dosti kuhane zelenjave, npr. brokolija, graha, špinače itd.
- Pohanega mesa čim manj, ker je strup; ostalo meso pripravljeno na žaru. Veliko ribe.
- Ne bom več kanta, ki požre vse, kar ji pride pod roko.
To je to. Trener je s to prehrano v dveh mesecih shujšal 21 kg. Meni bo uspelo dol spravit 5 in na to nabit mišično. I'm gonna be strong, ha!
Pablo Picasso
Posted 28 August 2008 - 11:35 AM
Tisto basanje z beljakovinami se mi upira.
Posted 31 August 2008 - 07:43 AM
Posted 03 September 2008 - 09:31 PM
Posted 04 September 2008 - 07:51 AM
Torej - pravilna prehrana in kontrolirano miganje. Poizkusi način, kot ga je predstavila diakana.
Posted 04 September 2008 - 11:08 AM

Merili so me vsakič pri zdravnici (konec osnovne, prvo leto srednje, pa še zadnje leto srednje), enkrat nisem bila zravnana (takrat so me namerili 165), ostalo pa pač variira. Sej tudi njihove tehtnice niso natančne, glede na to, da vsak dan čeznje sputsijo stotine babetin.
Jaz sem nekaj časa poskušala to ločevalno dieto, pa mi je tako zelo brezvezna da res ni. Zredila sem se po njej

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 September 2008 - 04:38 PM
Posted 08 September 2008 - 09:49 PM
Me pa zanima, kolk je ta dieta dejansko ucinkovita, ce ma kera izkusnje?
Posted 09 September 2008 - 05:14 PM

No, gre za tole dieto:
http://www.heartnsou...diac_diet_2.htm
Dans je moj prvi dan

Posted 09 September 2008 - 05:52 PM

Tule sicer ne piše ali je pri večerji mišljeno, da je korenje kuhano ali ne. Kuhano ima namreč zelo visok glikemični indeks. Taka živila pa niso primerna za dieto s katero želiš izgubiti kilograme.
Glikemični indeks je število (običajno med 0 in 100), ki živila razvršča glede na to, kako zaužitje določenega živila vpliva na dvig krvnega sladkorja v primerjavi z referenčnim živilom, za katerega se določi, da ima glikemični indeks 100. Običajno se za referenčno živilo izbere raztopino glukoze. Višji glikemični indeks pomeni večji dvig sladkorja v krvi.
Delovanje telesa je najboljše, če je nivo krvnega sladkorja relativno konstanten, če torej ni večjega nihanja. V primeru, da krvni sladkor močno pade, se počutimo brez energije in postanemo lačni. Če se nivo krvnega sladkorja nenadoma poviša, pa se iz trebušne slinavke poveča izločanje hormona insulina. Insulin znižuje količino sladkorja v krvi, poleg tega pa odvečni sladkor spreminja v trigliceride, ki se nato shranjujejo v maščobne celice, zaradi česar se redimo.
Še tole... V treh dneh ne boš izgubila 3kg. Tudi, če tole dieto večkrat ponoviš, jih ne boš izgubila (enostavno ni sestavljena za dolgoročno izgubo kg. Sploh ne z vsemi temi bananami

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 September 2008 - 06:11 PM

Posted 09 September 2008 - 06:12 PM

Sm pa zdaj pojedla vecerjo, pa sm ful sita, zdaj se morm pa silit se z japko in sladoledom. Jaoj

Posted 10 September 2008 - 01:03 PM
Sama sem enkrat rabila mesec in pol,, da sem jih pet izgubila, z minimalno prehrano (za zajtrk kos črnega kruha in nesladkana kava, za kosilo solata in zvečer nemasten jougrt - to je vse) ter 2 uri steperja na dan in 200 trebušnjakov ...
Bi pa tudi sama rada odkrila nekaj, kar bi šlo nekak hitreje - vsaj 1,5 kg na teden.
Posted 13 September 2008 - 09:44 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 September 2008 - 12:25 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 14 September 2008 - 01:21 PM

Posted 14 September 2008 - 09:06 PM

Njah, res sm sla dol eno kilo. Verjamem, da ce bi se striktno drzala diete, da bi slo dol vec, sam sm mela drugi dan zvecer en sestanek in sem spila en pir, pa se pecivo so mi vsilili, drug dan mi je pa fant kupil nek banana blitz v leclercu in sm ga tut zvecer pojedla. Ucim se, zivcna sem, kaj naj recem - i need chocolate!!

Drugac pa kolkr mal hrane se bere, nisi grozno lacen. Zjutraj je ok, potem ko si lacen pac pojes kosilo, od kosila do vecerje te pa ze mal bol matra. Je pa vecerja tk obilna, da komaj pojes vse skup. Js sm jedla manj - eno hrenovko namesto dveh, half cup tune namesto 1 cup, itd...
Tk da ja, tole niti ni tk svoh. Pa tut kr zdravo je, ker jes tut kr dost zelenjave, sadje pa tut. Njbrz se bom enkrat, ko bom mela cas in ko bom bol fraj, se enkrat lotla.
Posted 15 September 2008 - 10:59 AM

In zato sem danes dieto iz OFF prešaltala na ON in gremo naprej. Najprej, da ta 2 pridobljena kg izgubim in nato imam do cilja še nekaj kg. Okrog 8

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users