Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4427 replies to this topic

#561 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 21 March 2007 - 07:36 PM

Uf fajn to. Hvala *Tia*
  • 0

#562 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 22 March 2007 - 03:39 PM

še enkrat pozivam, kje so dobi kakšne kavbojke v rangu do 15 tisoč, ki so iz temnega đinsa, nespranega videza, za majhne 160 cm ? ...saj lahko krajšam, samo ne pa tam 10 cm smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#563 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 March 2007 - 04:59 PM

idi gledat v H&M. Tam bi ti znale bit prav. smile.gif . Ali pa potem v Orsay, Sportino, Zaro.
  • 0

#564 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 22 March 2007 - 05:04 PM

v New Yorkerju jih majo. jst sm 158 velka pa so mi ble ene čist prov dolge (sm ornk prešroke, sm precej suha). Sm majo eno posebno oznako pa se je ne spomnm.
  • 0

#565 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 March 2007 - 05:10 PM

Ja samo koliko jaz vem je MLadoLetNa tut bolj suha smile.gif . V H&M pa mislim da ji bo dolžina prav (ker majo vse neke bolj kratke) širina pa tut smile.gif
  • 0

#566 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 22 March 2007 - 06:46 PM

Ohh ne ne, jaz nisem suha, normalno postavo imam, zato pa zeelo težko dobim kavbojke, ki bi mi bile prav. h&m sploh odpade, ker mi majo tam nasplošno čudne kavbojke, v zari so same skinny, ki jih jaz ne nosim (bi jih mogoče, pa mi do sedaj še nobene niso bile prav ali lepo stale), v orsayu mi barva đinsa ni všeč, v sportini majo pa kavbjoke za visoke meter 170 in sihcene 45 kil cry.gif

v new yorkerju jih res še največkrat dobim, ampak trenutno sem šla že dvakrat tja, probala res vsee modele, ki bi lahko bili sodeč po barvi dokaj interesantni in ni nič lepo prav, oz. da bi mi bil model in barva všeč ermm.gif

zarad mene so lahko nekje raven model ali malo na noter, samo ne preveč na zvonec, pa tud skinny mogoče ne, ker nevem, če mi ravno pašejo hmm.gif

še kakšni predlogi prosiim ? ker sem čisto obupana pri iskanju kavbojk zmeraj, čist šit je, ko nikjer ni nobenih, ki bi mi ble prav cry.gif , pa še vse so tako svetle down.gif
  • 0

#567 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 March 2007 - 08:56 PM

Jaz sem v Zari pred 2 mescema našla dvojne kavbojke. Obojne so bolj široke - ravne biggrin.gif .. Ene majo neko malo rožico izvezeno tak pod žepom spredaj ene pa so za zavihat (ampak še vseeno dolge)

Kaj pa v Hervisu ? Tam vem, da majo tudi neke kavbojke

• 0

#568 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86409 posts

Posted 23 March 2007 - 07:24 PM

V Zari so skinny v manjšini. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#569 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 24 March 2007 - 11:28 AM

Hoj...mene pa zanima-ce katera ve-kje bi imeli taksne jaknice za spomlad/jesen z kapuco:
V CRNI BARVI!!!!!

IPB Image
IPB Image

hmm.gif

Aja...pa kako bi se temu v anglescini reklo??Spring coat?Spring hooded jacket??? oops.gif Prosim za pomoc...(ker bom se na netu pogledala) cool.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#570 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 24 March 2007 - 11:45 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 22. 3. 2007 - 18:46) View Post

Ohh ne ne, jaz nisem suha, normalno postavo imam, zato pa zeelo težko dobim kavbojke, ki bi mi bile prav. h&m sploh odpade, ker mi majo tam nasplošno čudne kavbojke, v zari so same skinny, ki jih jaz ne nosim (bi jih mogoče, pa mi do sedaj še nobene niso bile prav ali lepo stale), v orsayu mi barva đinsa ni všeč, v sportini majo pa kavbjoke za visoke meter 170 in sihcene 45 kil cry.gif

v new yorkerju jih res še največkrat dobim, ampak trenutno sem šla že dvakrat tja, probala res vsee modele, ki bi lahko bili sodeč po barvi dokaj interesantni in ni nič lepo prav, oz. da bi mi bil model in barva všeč ermm.gif

zarad mene so lahko nekje raven model ali malo na noter, samo ne preveč na zvonec, pa tud skinny mogoče ne, ker nevem, če mi ravno pašejo hmm.gif

še kakšni predlogi prosiim ? ker sem čisto obupana pri iskanju kavbojk zmeraj, čist šit je, ko nikjer ni nobenih, ki bi mi ble prav cry.gif , pa še vse so tako svetle down.gif

Opazla sem, da ma tud Mango lepe kavbojke (okrog 10.000), pa seveda Tailly Wejl (ki je v Avstriji cenejši - pri enem kosu oblačila se pozna od 5-10 EUR... tak da če kupiš več stvari...). Jaz sem si zlo lepe temne in nesprane kupila prav tu, so pa taki model, da jih lahko lepo zavihaš in nosiš tud kot capri hlače recimo... wink.gif Tud jaz ne maram svetlih kavbojk, se počutim kot ena vlka bomba v njih smile.gif Tele pa nardijo super rito.

Aja, pa še topshop je mel en ful dober model, sam nisem kupla, ker mi je bil predrag (15.500!), sam pol mi je pa blo žal, ker sem zgledla v njih 2 številki bolj suha. cry.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#571 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 March 2007 - 12:24 PM

Lahko si jih pa tudi sama zašiješ. Jaz sem si jih in sem dala za blago 6€. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#572 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86409 posts

Posted 24 March 2007 - 12:26 PM

Ja, Mango ma ful kratke kavbojke.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#573 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 March 2007 - 03:53 PM

Kje imajo zdaj kaj veliko izbiro balerink? (lokacija Ljubljana) ?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#574 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 24 March 2007 - 06:00 PM

dobila sem kavbojke v Witboyu, Clarku ( huh.gif ) ene rjavkaste hlače in v Maksiju (no, alpa ni maksi, tam nekje zraven drame vglavnem laugh.gif ) ene kavbojke .. oboje so bolj temne, pa samo ene 3 cm predolge smile.gif
  • 0

#575 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 March 2007 - 11:49 PM

Phoebe, poskusi v H&M.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#576 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 March 2007 - 09:51 AM

mladoletna, js sm zanč v dorothy perkins v emporiumu probavala ene kavbojke. js sm tut mejhna (160cm), pa mi je bla 36 ravno prav v dolžino. morš pa gledat, da probaš regular, ker majo dve varjanti, regular in long. ble so pa temno modre, brez zdrajsanih stegen, cena je bla ugodna okol 6 bivših K (morm se že navadt na eure rolleyes.gif )
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#577 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 25 March 2007 - 10:17 AM

najlepša hvala vsem za nasvete smile.gif

bom ob naslednjem nakupu hlač pogledala tam, kjer naj bi bile smile.gif
  • 0

#578 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 25 March 2007 - 05:09 PM

Wii našla spodnje majčke v Intimissiju. smile.gif smile.gif 31€ za 5 komadov. smile.gif
  • 0

#579 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 25 March 2007 - 05:16 PM

QUOTE(crna @ 24. 3. 2007 - 22:49) View Post

Phoebe, poskusi v H&M.

Hvala crna wink.gif ...enega sem videla v La Redoute...pa me zanima,ce katera ve kako je s temimi ciframi.Je bolje vzeti eno stevilko vecje?Jaz imam za plasc zmeraj 36...in bi potem narocila 38-ker res ne vem kaksne so cifre v franciji sad.gif ermm.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#580 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 March 2007 - 06:34 PM

QUOTE(Emily @ 24. 3. 2007 - 16:53) View Post

Kje imajo zdaj kaj veliko izbiro balerink? (lokacija Ljubljana) ?

Bata, Humanic .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users