Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#561 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 December 2008 - 07:20 PM

jaz imam od Essential care citrusni tonik in še nekaj zadev, z vsemi sem super zadovoljna smile.gif poleg Akamutija in Circarome se mi zdi res super kozmetika, sicer malce dražja, ampak kvaliteta stane. thumbup.gif
Imela sem tudi njihov blag zeliščni šampon s čajevo mirto, ki se je odlično obnesel proti prhljaju.
  • 0

#562 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 24 December 2008 - 08:40 PM

V spletni trgovini Na jasi so dopolnili ponudbo z izdelki Juice beauty ampak se mi zdi, da si cene dokaj visoke posebno glede na majhne količine izdelkov ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#563 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 26 December 2008 - 07:02 PM

Ja, so že v ZDA dragi. Ne vem, meni niso nič posebnega.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#564 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 December 2008 - 04:17 PM

Vem, da ste že nekej pisale o črnem afriškem milu in da je super za telo in obraz. Ne spomnim pa se kako je z umivanjem las?
  • 0

#565 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2008 - 04:22 PM

Jaz sem že večkrat zasledila, da ni primerno za umivanje tankih las in mastnega lasišča. Primerno je bolj za goste lase v kombinaciji s suhim lasiščem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#566 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 28 December 2008 - 04:38 PM

Ne, ni. Meni je bil obupen.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#567 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 December 2008 - 05:04 PM

Aha, pol zame ne bo. Hvala.
  • 0

#568 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 29 December 2008 - 12:38 AM

QUOTE(Baby @ 28. 12. 2008 - 16:17) View Post

Vem, da ste že nekej pisale o črnem afriškem milu in da je super za telo in obraz. Ne spomnim pa se kako je z umivanjem las?

Akamutijevo črno milo uporablja moja kolegica tudi za lase, je pa res, da ima ona bolj take goste, volumnaste...in njej super paše, mu je zvesta že kar nekaj časa.
  • 0

#569 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 29 December 2008 - 10:49 AM

jaz sem uporabljala akamutijevo črno milo za čiščenje obraza in mi je bil super. za lase pa sem ga uporabila samo enkrat in obup. imam močne, goste, skodrane lase, ki pa so suhi. po uporabi tega so bili skrepani, pa vseeno mastni. kot, da ga ne bi dovolj sprala, oz. kot da bi imela na laseh tono pen, gelo in ostalega dreka.
v glavnem za probat je, meni pa ni ustrezalo. za obraz pa super!
  • 0

#570 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 30 December 2008 - 03:33 PM

Ha, jaz imam pa ravno obratne izkušnje. Meni je bil AČM za obraz čista groza rolleyes.gif Koža na obrazu me je bolestno pekla takoj, ko je milo prišlo v stik s kožo. Sem sprala, naslednji dan še enkrat probala in isto. Definitivno eden slabših, če ne najslabših nakupov.

• 0

#571 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 30 December 2008 - 09:26 PM

http://www.srcek.si/...zam-i1084.shtml

Mene ful zanima, kakšen je ta Moa Green Balm, ki ga imajo zdaj na Srčku. Sestavin ni napisanih. huh.gif

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#572 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 01 January 2009 - 04:51 PM

Cocos Nucifera(Coconut) Oil,Prunus Amygdalus Dulcis(Sweet Almond) Oil, Glycerine, Soja (Soybean) Oil, Cera Alba (beeswax), Achillea millefolium (Yarrow), Icelandic Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.

Komedogen in drag kot žafran. Kar naj ga imajo sleep.gif
  • 0
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#573 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 January 2009 - 11:37 AM

Bi mi katera, ki je preizkusila obe kremi od 100% pure - torej tisto z Acai jagodami in tisto iz granatnega jabolka, katera je manj mastna in se hitreje vpije. Jaz trenutno uporabljam tisto iz granatnega jabolka ampak se mi zdi pretežka za mojo kožo ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#574 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 January 2009 - 12:49 PM

novo pošiljko frišne Love Lettuce v Lushu baje dobijo v ponedeljek. v glavnem pa iščem eno fajno čistilno masko in me je v Oraganiqu že skoraj prepričala, naj vzamam glino in si s čajem ali vodo doma to zmešam. pa se mi ne da packat ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#575 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2009 - 01:11 PM

Mene je pa skor kap zadela, ko mi je prodajalka v mariborskem Lushu povedala, da pri njih ne bodo imeli frišnih mask za obraz. rolleyes.gif Mislim, WTF?!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#576 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 17 January 2009 - 01:25 PM

kaj si ne morejo enega bogega hladilnika omislit?!?!?
  • 0

#577 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2009 - 01:54 PM

Ne vem, meni je to ful neumno. Če so že odprli Lush, naj imajo vso ponudbo, ne pa neki napol.
Jaz sem se ga v veliki meri veselila ravno zaradi svežih mask, ker jih iz Ljubljane neradi pošiljajo po pošti.
  • 0

#578 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 January 2009 - 04:48 PM

A res? Men pa je rekla zadnjič ko sem si Chocolate Cup Cake hotla kupit pa je rekla da ŠE nimajo ampak da bo čez nekaj časa vse tko kot mora bit.. ermm.gif
  • 0
Memento mori.

#579 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 25 January 2009 - 01:02 AM

a je katera že kupovala kej od neke nove "naravne" firme Dr Bragi? kakor sem gledala, mi je interesantna predvsem encimska maska za obraz, moja mami pa se je zagledala v gel z encimi proti staranju ( se moram pohvaliti, da je tudi mami vedno bolj navdušena nad naravno kozmetiko, odkar sem jaz glavna pri nakupih kozmetičnih zadev za celo družino hehe) smile.gif
  • 0

#580 darja.

darja.

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 26 January 2009 - 01:42 PM

dober dan smile.gif . Sem nova tukaj. Ali pozna katera naravno kozmetiko Custo? Na lifestyle je objavljen članek?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users