NOROST DNEVA
Posted 06 September 2007 - 07:04 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 September 2007 - 08:14 AM

Posted 06 September 2007 - 12:09 PM
Prejle sem se peljal po Linhartovi v službo. Na levi, kjer je zavod za rehabilitacijo, sem videl iti invalida z dvema berglama, na desnem ramenu pa je nesel neko reč. Pomislil sem, ker bedak goni invalida na berglah nosit tepih na ramenu. Pol sem le še enkrat pogledal in videl, da tisto ni tepih, temveč proteza. Nesel je namreč svojo umetno desno nogo.

Glede na to, da si najprej zamenjal protezo za tepih...potem pa celo opazil, da je nosil DESNO nogo - kam za hudiča ti gledaš, ko se voziš z avtom?!

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 12:40 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 September 2007 - 01:15 PM
Sej vem, da se ne spodobi, ampak

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 01:48 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 September 2007 - 01:58 PM

anyway, je kšn kandidat za soplesalca tle?
Posted 06 September 2007 - 02:00 PM
Aha, tvojima postoma se smejim...

Sicer ne vem, kako norost sm nazadnje naredila, ampak v svojih ranih letih sem šla k sosedom... pozvonila in mi je ženska odprla vrata, jst pa: "A je to pri Špečevih?"

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 02:50 PM

Posted 06 September 2007 - 07:20 PM

Na morju me je pa tamala od fanta uprašala zakaj berem lepo kravo, ko se ni vidlo Z-ja spredaj

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 September 2007 - 11:08 PM
Dons sm babi uprašala od kdaj kupuje revijo -lepa in zdrava- pa reče da jo je ponesreč kupla, ker je misnla da gor piše lepa brena.

Prisežem, da se bom polulala, OMG.

Posted 09 September 2007 - 02:47 PM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 10 September 2007 - 12:06 AM

Posted 10 September 2007 - 01:31 PM

Posted 13 September 2007 - 12:12 PM
zgodba gre takole: popoldne sm šla k fantu, lepo mirno sm v nestrnjeni koloni prehtevala strnjeno kolono vozil, vozila sm nekje 110km/h (omejitev je 100), ko za mano prpizdi neka bela žival in mi že od daleč celo pot blenda, kar mi gre najbl na svetu na živce. nism se mela kam umaknit, pa tudi če bi se mela, se najbrž ne bi takoj, zato sm še js lepo vklopla vse štir žmigovce, da sm ga pozdravla nazaj

če bi blo to nekje sred mesta z rdečimi semaforji, bi najbrž končala na urgenci, moj avto pa na odpadu.
definitvno mi več pomen lastna koža kot princip, zato se bom naslednjič raj ponižno umaknila
Posted 13 September 2007 - 01:10 PM

Pablo Picasso
Posted 13 September 2007 - 01:36 PM
moja včerajšnja norost me je skoraj stala nesreče na avtocesti.
zgodba gre takole: popoldne sm šla k fantu, lepo mirno sm v nestrnjeni koloni prehtevala strnjeno kolono vozil, vozila sm nekje 110km/h (omejitev je 100), ko za mano prpizdi neka bela žival in mi že od daleč celo pot blenda, kar mi gre najbl na svetu na živce. nism se mela kam umaknit, pa tudi če bi se mela, se najbrž ne bi takoj, zato sm še js lepo vklopla vse štir žmigovce, da sm ga pozdravla nazaj

če bi blo to nekje sred mesta z rdečimi semaforji, bi najbrž končala na urgenci, moj avto pa na odpadu.
definitvno mi več pomen lastna koža kot princip, zato se bom naslednjič raj ponižno umaknila
Pinga,
Čisto prav je, da se mu nisi umaknila, če se nisi imela kam, ali pa če bi morala zato bremzati/ustavljati. Za to, da te je pol iz jeze spravljal v nevarnost, bi ga lahko prijavila. Tvoje kazanje prsta bi te v primeru prijave koštalo kazni. Kajpak ta kretnja s tvoje strani ni bila primerna in si se spustila na nivo bedaka, ki bi te res lahko spravil v zagato in bi prišlo do nesreče.
Podobno se je zgodilo meni prejšnji petek, na AC proti Kopru. Za menoj je pripeljal mercedes coupe, v katerem sta sedela lepo zrihtana gospod in gospa bližje sedemdesetim kot šestdesetim letom. Ko sem se mu imel možnost umakniti, je upočasnil, tako da sva se pred menoj vozeči avto in jaz morala pošteno potruditi, da nisva priletela v tovornjak. Povrhu vsega je mercedes začel voziti še na moj pas, kot da bi me hotel izriniti s ceste. Prijavil bi ga, če bi imel poleg sebe v avtu pričo. Tako pa bi bila moja beseda proti njegovi, on pa je imel še nekoga v avtu in bi mi lahko naprtila svašta resničnega in neresničnega. Kazanje vulgarnih kretenj je kaznivo, enako kot prekršek, ki ga zagreši tisti, ki mu je bila kretnja namenjena.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 13 September 2007 - 01:56 PM

Posted 13 September 2007 - 01:59 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users