Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#561 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 06 September 2007 - 07:04 AM

Prejle sem se peljal po Linhartovi v službo. Na levi, kjer je zavod za rehabilitacijo, sem videl iti invalida z dvema berglama, na desnem ramenu pa je nesel neko reč. Pomislil sem, ker bedak goni invalida na berglah nosit tepih na ramenu. Pol sem le še enkrat pogledal in videl, da tisto ni tepih, temveč proteza. Nesel je namreč svojo umetno desno nogo. blink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#562 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 September 2007 - 08:14 AM

tepih laugh.gif
  • 0

#563 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 12:09 PM

QUOTE(Errol @ 6. 9. 2007 - 8:04) View Post

Prejle sem se peljal po Linhartovi v službo. Na levi, kjer je zavod za rehabilitacijo, sem videl iti invalida z dvema berglama, na desnem ramenu pa je nesel neko reč. Pomislil sem, ker bedak goni invalida na berglah nosit tepih na ramenu. Pol sem le še enkrat pogledal in videl, da tisto ni tepih, temveč proteza. Nesel je namreč svojo umetno desno nogo. blink.gif

Glede na to, da si najprej zamenjal protezo za tepih...potem pa celo opazil, da je nosil DESNO nogo - kam za hudiča ti gledaš, ko se voziš z avtom?! biggrin.gif Pazi nase!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#564 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 06 September 2007 - 12:40 PM

To ni bil problem opazit, ker se je guncal na berglah in ni imel desne noge. Na ramenu je nosil nekaj relativno mehkega, zvitek ali kaj, ker je viselo spredaj in zadaj dol, nedoločljive barve. Zato sem mislil, da ima nekak tepih. Pol sem pogledal še enkrat in videl, da je tisti zvitek pač tepih. Pol sem videl, da je na enem koncu "tepiha" čevelj...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#565 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 01:15 PM

Sej vem, da se ne spodobi, ampak lol1.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#566 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 06 September 2007 - 01:48 PM

Nihrida, če se režiš mojima današnjima postoma, si daj duška. Konec koncev je to, vsaj zdi se mi, namen vsega tega...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#567 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 06 September 2007 - 01:58 PM

do 15. septembra mormo prjavit pare za maaturantski ples (vodila nej bi ga pa Cavazza pa Zrnec, yay ... se ne smem slikat zravn, bo kičast builder.gif lol1.gif ).

anyway, je kšn kandidat za soplesalca tle?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#568 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 September 2007 - 02:00 PM

Aha, tvojima postoma se smejim... biggrin.gif

Sicer ne vem, kako norost sm nazadnje naredila, ampak v svojih ranih letih sem šla k sosedom... pozvonila in mi je ženska odprla vrata, jst pa: "A je to pri Špečevih?" lol1.gif Tko sm namreč zmer vprašala, če sm kam telefonirala, da sm se prepričala, da sem dobila prave ljudi. biggrin.gif Moja sestra je bla zravn, pa bi se kmal poscala od smeha. Pol se me še dolg zafrkaval... oops.gif Ampak takrat sm bla še bebica skor. biggrin.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#569 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 06 September 2007 - 02:50 PM

Zdejle se smejim, ker si je mami zlila skisan mlek v kavo. laugh.gif Pa je že cel teden pokvarjen mlek v hladilniku in je včeri rekla, naj ga že zlijeva stran, če sva ga midva pridelala, midva z bratom pa lena kot sva, sva ga še pustila notr.
  • 0

#570 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 September 2007 - 07:20 PM

Dons sm babi uprašala od kdaj kupuje revijo -lepa in zdrava- pa reče da jo je ponesreč kupla, ker je misnla da gor piše lepa brena. hmm.gif laugh.gif Pol sm bla pa še bl začudena pa jo prašam zakaj jo pa lepa brena zanima a ne, pa reče, da niti ne ve laugh.gif laugh.gif .
Na morju me je pa tamala od fanta uprašala zakaj berem lepo kravo, ko se ni vidlo Z-ja spredaj tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#571 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 06 September 2007 - 11:08 PM

QUOTE(rea @ 6. 9. 2007 - 20:20) View Post

Dons sm babi uprašala od kdaj kupuje revijo -lepa in zdrava- pa reče da jo je ponesreč kupla, ker je misnla da gor piše lepa brena. hmm.gif laugh.gif

Prisežem, da se bom polulala, OMG. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#572 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 September 2007 - 02:47 PM

Moja norost? Da sm se preveč prepustila trenutnim čustvom. Čeprav mi ni žal hehe biggrin.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#573 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 September 2007 - 12:06 AM

Spet babi tongue.gif . Je povedala, da je bla v trgovini za blagajno, pred njo pa 2 mlada španca in ker trgovka ni razumela špansko, ji je ona prevedla lol1.gif wink1.gif
  • 0

#574 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 12:15 AM

ROFL

IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#575 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 September 2007 - 01:31 PM

Norost je ta, da sem se danes konkretno počesala po 1 mescu! laugh.gif malo manj konkretno pa po 14 dneh!
  • 0

#576 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 September 2007 - 12:12 PM

moja včerajšnja norost me je skoraj stala nesreče na avtocesti.
zgodba gre takole: popoldne sm šla k fantu, lepo mirno sm v nestrnjeni koloni prehtevala strnjeno kolono vozil, vozila sm nekje 110km/h (omejitev je 100), ko za mano prpizdi neka bela žival in mi že od daleč celo pot blenda, kar mi gre najbl na svetu na živce. nism se mela kam umaknit, pa tudi če bi se mela, se najbrž ne bi takoj, zato sm še js lepo vklopla vse štir žmigovce, da sm ga pozdravla nazaj biggrin.gif pa dalje vozila 110. no ob primerni luknji sm se mu umaknila, ko se je zapeljal mimo, sm ga pospremila z dvignjenim sredincem oops.gif . no potem se mi je pa obrestovalo. tipu se je kr naenkrat nehal mudit, s prehitevalnega pasu je zapeljal pred mene in zabremzal na 60km/h, zato sem ga šla prehitevat. v zadnjem trenutku je pospešil in zapeljal pred mene na prehitevalni pas, kjer je takoj zabremzal nazaj na 60. js sm bla na vse prpravljena in sm tut js brezmala, folk za mano pa ne. tko da se je za mao zalimalo nekaj avtov, ki ob skorajšnjem naletu zlorabljal svoje hupe, tip pa veselo dalje 60. očitno se je bližal njegov izvoz, zato se je spoku dol, ko sm se pelala mim, je dal šipo dol (brezčelni opičnjak tm okol 45), se nagnu vn in se drl za mano.
če bi blo to nekje sred mesta z rdečimi semaforji, bi najbrž končala na urgenci, moj avto pa na odpadu.

definitvno mi več pomen lastna koža kot princip, zato se bom naslednjič raj ponižno umaknila
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#577 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 September 2007 - 01:10 PM

LOL Rea, tvoja babi je legenda biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#578 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 13 September 2007 - 01:36 PM

QUOTE(pinga @ 13. 9. 2007 - 13:12) View Post

moja včerajšnja norost me je skoraj stala nesreče na avtocesti.
zgodba gre takole: popoldne sm šla k fantu, lepo mirno sm v nestrnjeni koloni prehtevala strnjeno kolono vozil, vozila sm nekje 110km/h (omejitev je 100), ko za mano prpizdi neka bela žival in mi že od daleč celo pot blenda, kar mi gre najbl na svetu na živce. nism se mela kam umaknit, pa tudi če bi se mela, se najbrž ne bi takoj, zato sm še js lepo vklopla vse štir žmigovce, da sm ga pozdravla nazaj biggrin.gif pa dalje vozila 110. no ob primerni luknji sm se mu umaknila, ko se je zapeljal mimo, sm ga pospremila z dvignjenim sredincem oops.gif . no potem se mi je pa obrestovalo. tipu se je kr naenkrat nehal mudit, s prehitevalnega pasu je zapeljal pred mene in zabremzal na 60km/h, zato sem ga šla prehitevat. v zadnjem trenutku je pospešil in zapeljal pred mene na prehitevalni pas, kjer je takoj zabremzal nazaj na 60. js sm bla na vse prpravljena in sm tut js brezmala, folk za mano pa ne. tko da se je za mao zalimalo nekaj avtov, ki ob skorajšnjem naletu zlorabljal svoje hupe, tip pa veselo dalje 60. očitno se je bližal njegov izvoz, zato se je spoku dol, ko sm se pelala mim, je dal šipo dol (brezčelni opičnjak tm okol 45), se nagnu vn in se drl za mano.
če bi blo to nekje sred mesta z rdečimi semaforji, bi najbrž končala na urgenci, moj avto pa na odpadu.

definitvno mi več pomen lastna koža kot princip, zato se bom naslednjič raj ponižno umaknila

Pinga,

Čisto prav je, da se mu nisi umaknila, če se nisi imela kam, ali pa če bi morala zato bremzati/ustavljati. Za to, da te je pol iz jeze spravljal v nevarnost, bi ga lahko prijavila. Tvoje kazanje prsta bi te v primeru prijave koštalo kazni. Kajpak ta kretnja s tvoje strani ni bila primerna in si se spustila na nivo bedaka, ki bi te res lahko spravil v zagato in bi prišlo do nesreče.

Podobno se je zgodilo meni prejšnji petek, na AC proti Kopru. Za menoj je pripeljal mercedes coupe, v katerem sta sedela lepo zrihtana gospod in gospa bližje sedemdesetim kot šestdesetim letom. Ko sem se mu imel možnost umakniti, je upočasnil, tako da sva se pred menoj vozeči avto in jaz morala pošteno potruditi, da nisva priletela v tovornjak. Povrhu vsega je mercedes začel voziti še na moj pas, kot da bi me hotel izriniti s ceste. Prijavil bi ga, če bi imel poleg sebe v avtu pričo. Tako pa bi bila moja beseda proti njegovi, on pa je imel še nekoga v avtu in bi mi lahko naprtila svašta resničnega in neresničnega. Kazanje vulgarnih kretenj je kaznivo, enako kot prekršek, ki ga zagreši tisti, ki mu je bila kretnja namenjena.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#579 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 September 2007 - 01:56 PM

ja sej vem, tega nism storila še nikol in ni mi v ponos oops.gif se bo treba vseeno bolje kontrolirat v afektu
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#580 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 13 September 2007 - 01:59 PM

Jeah, saj tudi meni kdaj šprica para iz uhljev. Taki kreteni te res lahko spravijo v smrtno nevarnost. Jaz se sploh ne oziram na njih. Umaknem se jim, ko imam za to dovolj prostora.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users