Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#561 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 January 2010 - 08:47 PM

Jst sem pa navdušena woot.gif Namreč, nikoli se ne mažem s kremo po telesu. Ni dobro, vem, ampak enostavno se do zdaj res nikoli nisem, z izjemo poletja, ko sem dkaj napacala nase sončno kremo in potem kakšen hladilni gel. Zdaj se pa že kakšne 3 dni zaporedoma mažem po celem telesu s tisto Garnierovo kremo za extra suho kožo, tudi po riti in nogah.. In celulita se vidi tko ene 3x manj ohmy.gif Sploh ne morem verjet, zakon.. Zgleda res samo treba navlažit pa nahranit kožo, pa takoj postane bolj čvrsta in napeta in se celuulita res FUL manj opazi. Zakaj bi dajala 20€ za eno Weledino olje, če ma ta krema isti učinek.. Point je očitno samo v rednem mazanju. Ful dobr biggrin.gif

Pa vem, da celulit še je tam, ampak če se ga ne vidi, why bother tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#562 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 April 2010 - 10:10 AM

Mene pa zanima, če je kera že sprobala anticelulitni tretma z ledenimi hladnimi obkladki?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#563 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 09 April 2010 - 07:35 PM

meni najboljša krema proti celulitu je od afrodite edini veliki minus ki ima je da smrdi in to precej,drugače če imaste to kremo pa hlače od afrodite je res super js leta nazaj sm spravla dol celulit v 2 tednih rednim mazanjem!
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#564 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 April 2010 - 08:42 PM

Moj zaenkrat še ni neki viden, edino ko stisnem kožo lahko vidim cel nasad pomaranč. Vsak dan (če se le da) se zmasiram s krtačo, nato pa uporabim Amai gel z mikrokapsulami, ki je šel na žalost ven iz prodaje (jaz ga mam na zalogo, vsakič, ko grem v Ilirijo si jih par vzamem. laugh.gif ). Je pa to ena izmed boljši zadev, če ne drugega naredi kožo izjemno mehko in svilnato, obožujem ta občutek! Pa nič se ne popa, ni masten, skratka perfect. woot.gif
  • 0

#565 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 10 April 2010 - 12:20 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 4. 2010 - 21:42) View Post

Moj zaenkrat še ni neki viden, edino ko stisnem kožo lahko vidim cel nasad pomaranč. Vsak dan (če se le da) se zmasiram s krtačo, nato pa uporabim Amai gel z mikrokapsulami, ki je šel na žalost ven iz prodaje (jaz ga mam na zalogo, vsakič, ko grem v Ilirijo si jih par vzamem. laugh.gif ). Je pa to ena izmed boljši zadev, če ne drugega naredi kožo izjemno mehko in svilnato, obožujem ta občutek! Pa nič se ne popa, ni masten, skratka perfect. woot.gif

evo js isto nimam neki dosti celilita pomoje bolj kot celulit je pomarančna koža in pomojem z malo telovadbe in rednim mazanjem ter masiranjem se da odpravit

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#566 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 May 2010 - 07:30 PM

Jst sm čist v badu zaradi celulita, če bo stanje še naprej tako, bom z muko preživela poletje. Ne vem, kaj naj še storim-ful športam, pijem, zdravo jem, se mažem z anticelulitno kremo...
Zdej bom še sadne jogurte skenslala, vode z okusom. Več pa ne vem. Mogoče se bom začela 2x dnevno mazat z anticelulitno, samo zjutraj je ful bedno, da se morš čez oblečt.
Šla bi na kako terapijo-fango, obkladki, sam je kr dragoo cry.gif

Obupana cry.gif
  • 0

#567 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 11 May 2010 - 07:49 PM

ma punce, jaz si rečem celulit ajde briši...in se mi zdi, da ga je manj, bolj ko se obremenjujem, manj ga je. že par mesecev pa ne naredim prav nič za lepo telo ermm.gif razen maziljenja z mojimi kremicami in olji:S sem se polenila, prej orbič, vaje za prsi in roke, hitra hoja... zaenkrat nimam občutka, da ga imam več... upam, da pol, ko se bom morala slečt, ne bo joj:S
  • 0

#568 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 May 2010 - 09:49 PM

Eh na to temo bi povedala samo tole:

Jaz sem celulit začela opažat nekak v prehodu puberteto. Ne takoj z začetkom menstruacije, ampak malo kasneje - ko sem bla recimo 14/15.
No in takrat sem mela več kot deset kil manj kot zdaj (imela sem jih nekje 47, pazi to ohmy.gif), ful športala, ful malo jedla (samo par žitnih ploščic, kak jogurt, ali sadje), pila ogromno vode.

In, če se mi je takrat začel pojavljat, kake so šanse, da ga bi imela zdaj manj? No, ni jih in res ga nimam nič manj. laugh.gif

Pa se ful malo sekiram glede tega, ker vem, da je to bolj ko ne posledica hormonov. In, če ne bi iemla teh hormonov, nikoli niti ne bi postala odrasla ženska - ergo, nimam problemov s celulitom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#569 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2010 - 09:51 PM

Jaz mam celulit in sem ga že zdavnaj sprejela kot za svojega. Moj moj!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#570 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 May 2010 - 10:13 PM

jaz mam tud tako fajn pudingasto rit, z malo celulita, sem pa tja. Ni pa neki baš viden. Mogoče ga vidijo ženske, tipi pa zagotovo ne.

Jaz se pa že davno ne sekiram več smile.gif Kakršenkoli denar za mazanje po riti in tacah, razen če to ni kakšno maslo, ki ga uporabljam vsakodnevno, mi je odveč in tisti denar raje zapravim za kreme za obraz.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#571 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 May 2010 - 10:15 PM

Princeska, probaj dan zacet z ananasom in vpelji se 1 sadni obrok, ki je poln z enzimi. Celulit se ne nabere cez noc zato bo odstranitev 2x daljsa. Vztrajaj! Jaz sem zacela pocasi rezultate po 6ih mesecih dobivat... z podcrtanim POCASI. :-)
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#572 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 May 2010 - 10:44 PM

Hvala za nasvet smile.gif bom. Sicer vsak dan ne morem jesti ananasa, ampak ga bom pa večkrat! Plus da se tuširam z menjajočo hladno-vročo vodo, mogoče bo kej pomagal. To so zdej novi ukrepi, upam, da bo bolje...
Sicer pa jst ga mam kr konkretno. Sploh pod kakšno močno lučjo je nadogabno ohmy.gif
  • 0

#573 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 May 2010 - 10:45 AM

Dobro pod močno lučjo v garderobah (saj to misliš? laugh.gif) jaz vidim SVA pa ŠTA, vsako žilo, vsako piko, kucino, ni da jni no. Zgledam kot en gnijoč nilski konj. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#574 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 May 2010 - 11:12 AM

mislim da ga ni človeka, ki bi se pod lučjo v garderobah raznih trgovin s cunjami zdel sam sebi lep.
Zakaj so take luči tam ne vem, ker večinoma me prime da bi nesla cunje nazaj in kupila nič. rolleyes.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#575 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 12 May 2010 - 12:07 PM

Hehe, sam res...v garderobah se večinoma res počutim kot največji slon, ki vse visi z njega. ermm.gif laugh.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#576 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 May 2010 - 12:20 PM

Princeska, poskusi kako kremo od Afrodite. Jaz zdej eno uporabljam že hmm, ene 2 meseca (jaz imam Pitayo) in je vidno izboljšanje, je pa res da sem istočasno (pred 2 mesecema) tudi s fitnesom začela, pa ne vem komu moram pripisati zaslugo.

Sem si pa danes iz čiste radovednosti kupila tole

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#577 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2010 - 01:00 PM

Joj, mene ta Nivea čis vedno pred poletjem prevzame in bi vse pokupila. Sej so čis solidne kremce.
  • 0

#578 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 May 2010 - 01:01 PM

Meni je proti celulitu zakon od Welede olje, če se mažem redno so fuul rezultati. Sam k se nikol ne mažem redno cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 12 May 2010 - 01:29 PM

Zadnjic je zravn Zurnala prisla na dom ena "fajn" reklamna knjizica od lekarne ljubljana o celulitu. V uvodniku je pisalo, bla bla bla, celulit normalen, ma ga 9/10 zensk in tk naprej, pol pa obrnes stran pa pise, nacini, kako se ga znebiti. WTF??? Ce ga ma 9/10 zensk, zakaj si jemljemo za zgled tisto 1 zensko od 10, ki ga nima??? zakaj se ne bi enostavno sprejelo kot nekaj, kar pac je. Tk kot majo moski tica in zenske joske. Pac, mamo celulit, pa kaj. Recimo, moja mama je ful sportni tip cloveka, skoz zunaj, veliko se gliblje, ful suha ze celo zivljenje in ga ma pr 55. tolk, da je grozno. In js ga mam po njej. Ni vazno, kolk sportam, kaj jem/ne jem, mam ga in pika. Pa ne tisto pikico, ko ene punce recete, joooj celulit mam, po tem, ko pol ure stiskate stegno in pol najdete neko malenkost. Mislim... saj je men tut grdo, ampak a naj se zdaj celo zivljenje obremenjujem zaradi necesa, cesar NE morem spremenit??? Mah... da ne govorim o tem, da ga ma tut vecina manekenk in holivudskih zvezd, ampak so njihove slike v revijah tako retusirane, da so itak kao popolne. Brezveze. Ne vem, zakaj mormo same sebe tolk omejevat.
  • 0

#580 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 May 2010 - 01:36 PM

QUOTE(izabela @ 12. 5. 2010 - 14:29) View Post

Z, ampak a naj se zdaj celo zivljenje obremenjujem zaradi necesa, cesar NE morem spremenit???

Itak da lahko spremeniš, ampak ok, to je pač že druga zgodba.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users