Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#561 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 April 2006 - 03:47 PM

QUOTE(pinkystar)
aja,ko sm si js dala tega http://www.piercing..../bilder/553.jpg sm tud eno tekocino dobila,zakaj sploh ne vem,ampak vem da bi tud komot brez tega slo.

:wave:
Takega imaš tudi? Še nisem vidla (vsaj v živo ne)... Kaj ko bi napopala kako svojo slikco (firbec!)? biggrin.gif:D
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#562 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 24 April 2006 - 03:54 PM

biggrin.gif hello! saj bi,sam brat je digicam odnesel tko da zej ne gre.ampak bom se slikala,ok?
  • 0

#563 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 24 April 2006 - 04:09 PM

Pozdravljeni.Piercing si bom ta teden dala v popek in me zanima kdaj ga lahko zamenjam?A mi zna katera na to vprasanje odgovorit?Komaj v sredo se bom lahko informirala vendar me firbec že zdaj mantra biggrin.gif Hvala!
  • 0

#564 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 April 2006 - 04:11 PM

Pinkystar: Oki doki! biggrin.gif (brata pa pripelji sem da ga našeškam, kaj se to pravi odnest digicam! twisted.gif )
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#565 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 April 2006 - 09:47 AM

Luminelle, najboljše je, da imaš v popku do konca celjenja vedno isti uhan. Šele ko se ti zaceli (dokončno se zaceli šele po kakem letu, pa še potem imaš lahko težave, če menjaš uhan). Moraš pa pazit, da si uhan vedno razkužiš, preden ga zamenjaš.

Za razkuževanje ti priporočam Dr. Marcus Medic's disinfettante (tekočina, katero lahko uporabljaš za vse poškodbe in nič ne peče).
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#566 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 26 April 2006 - 01:11 PM

QUOTE(nihrida)
Luminelle, najboljše je, da imaš v popku do konca celjenja vedno isti uhan. Šele ko se ti zaceli (dokončno se zaceli šele po kakem letu, pa še potem imaš lahko težave, če menjaš uhan). Moraš pa pazit, da si uhan vedno razkužiš, preden ga zamenjaš.  

Za razkuževanje ti priporočam Dr. Marcus Medic's disinfettante (tekočina, katero lahko uporabljaš za vse poškodbe in nič ne peče).

Torej lahko z tole tekocino nadomestim alko oz.jod.Se v lekarni dobi?Meni je tip rekel da po drugem mescu lahko menjam ce je vse ok.Kaj pa kaksno mazilo,bi bilo potrebno?

Hvala!
  • 0

#567 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 26 April 2006 - 01:14 PM

jap dobi se v lekarni, stane pa cca. 700sit wink.gif
  • 0

#568 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 April 2006 - 01:26 PM

Tole tekočino Dr. Marcusa dobiš v vsaki lekarni. Jaz sem jo kupila pred 4 leti in je še imam nekaj (200 mL plastenka), tako da na ceno res ni potrebno gledat. je pa vsekakor bolj primerno kot alko (ker ne peče).

Imam 3 piercinge in vedno sem uporabljala omenjeno tekočino, zraven pa še mazilo Bepanten (pomaga, da se rana hitreje celi).
Seveda se boš sama odločila po kolikšnem času si boš menjala piercing. Še vedno pa velja: ušesa in popek sta najbolj občutljivi mesti za uhane (dolgo celjenje, možne infekcije). Bolj kot se boš dotikala uhana (med celjenjem) več možnosti je za infekcijo. Priporočam ti, da počakaš VSAJ pol leta preden si menjaš. In pa seveda dobro razkužitev vseh svojih uhanov pred uporabo.

A ga že imaš? Piercing namreč. laugh.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#569 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 April 2006 - 02:14 PM

hm.....jas pa mam en majčken problemček.....fulll rada bi mela pirsing v popku... samo starši niso za to....kaj ma kdo kaki nasvet kako jih naj prepričam?? pa še to...a lahko objavite čim več slik pirsinga v popku da bi še malo vidla kak to zgleda... hvala tongue.gif
  • 0

#570 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 26 April 2006 - 02:22 PM

Smetanca hvala za ifno ;)

Nihrida si bom nabavila tole tekocino + Bepanten PLUS - menda je celo boljse.Nimam se piercinga sem pa narocena v petek ob 18ih.Po mojem bom parkrat skup zlezla laugh.gif Ce bo vse vredu si bom menjala po drugem mescu,ce pa bodo tezave bom po morju menjala.V morski vodi se menda rane hitreje celijo.Cez kako leto si bom mogoce se tattoo dala narest na nogi.
Kje pa imas ti piercinge?
  • 0

#571 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 April 2006 - 02:38 PM

Tia, če si dovolj stara in si boš piercing plačala sama, potem to naredi. Se bojo tastari že sprijaznili. smile.gif

Luminelle, ja, Bepanten PLUS je boljši, ker poleg tega, da pomaga pri hitrejšem celjenju, zraven še dizenficira.
Ne vem, zakaj bi skup zlezla. Itak nč ne boli. laugh.gif Tudi to je res, da se v morski vodi hitreje celi, ker blagodejno vpliva na rane.
Jaz imam piercing v popku in bradavicah.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#572 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 26 April 2006 - 03:49 PM

QUOTE(*Tia*)
hm.....jas pa mam en majčken problemček.....fulll rada bi mela pirsing v popku... samo starši niso za to....kaj ma kdo kaki nasvet kako jih naj prepričam?? pa še to...a lahko objavite čim več slik pirsinga v popku da bi še malo vidla kak to zgleda... hvala tongue.gif

ce ti ne dovolijo ermm.gif ...je kar mal bedno,ampak nic tazga,ker je se veliko punc in fantov ki jim starsi ne dovolijo piercanja.drugace ce pa je to tvoja neizmerna zelja jim povej,pa ce si se osnovna sola,potem se fajn potrudi da bos imela lep uspeh(tako sem ga jaz dobila v osnovni soli).Drugace pa nimam ideje kako bi jih drugace prepricala,ker nekateri so res proti temu prebadanju.Starejsi ubistvu tega ne razumejo,potem pa mislijo da je res zelo nevarno.Nekaj nevarnosti je ze,ampak jih ni ce izberes primerni salon ali pa studio.Sama nisem imela nobenih problemov,medtem ko pa nekaterim so se te luknje zelo zagnojile in jih je bolelo,pa da niso mogle sedet,pa tako dalje.Tudi pri meni je tako,da mi novega piercinga ne bi pustili-imam jih 3,in zelim si ga imet v jeziku...ampak to je res samo zelja,ki upam da se mi bo enkrat le uresnicila:)

taksen je moj nasvet-potrudi se,ubogaj jih,poslusaj,jim pomagaj ko rabijo pomoc...pa cim veckrat jim omeni tole zadevico...potem bos pa sama videla kaksna je situacija.

veliko srece wink.gif

aja pa tukaj so slikce:)

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
I am falling between dreams and reality

#573 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 26 April 2006 - 04:00 PM

urši:a si na vseh slikcah ti? smile.gif

pr meni je pa mami pustila,k ji tud ful lepo zgleda biggrin.gif
pr očiju so pa kr bla pogajanja ampak je na konc popustu, pol k sm pa enkrat si dala uhanček ga je pa ful skrbel rolleyes.gif
no zj k ga pa že kr mam ene 2 leti se je mogu pač tud on sprjaznt in ga tud opaz ne več biggrin.gif
  • 0

#574 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 April 2006 - 04:03 PM

mislim, da to ni ista oseba, ki so ful drugačni trebuhi pa popki na vseh slikicah
  • 0

#575 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 26 April 2006 - 04:06 PM

vseen raj prašam, sm namreč hotla bit vljudna preden sm prašala,če je oseba na 1. sliki noseča biggrin.gif lih tko mi zgleda,sam uhanček je pa lep wink.gif
  • 0

#576 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 26 April 2006 - 04:54 PM

nop to nisem jaz:) hehe....

tole je moj belly piercing(sam temna slikca)

IPB Image

mal smesno se vid,v resnici lepse zgleda biggrin.gif
  • 0

#577 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 April 2006 - 06:14 PM

ok hvala za nasvete.
se bom potrudla pa vam sporočim rezultate tongue.gif
  • 0

#578 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 April 2006 - 08:20 PM

*Tia* jst mam isti problem kot ti sm lih misla vprašat za nasvete pa si me prehitela smile.gif
  • 0
Memento mori.

#579 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 26 April 2006 - 08:34 PM

QUOTE(nihrida)
Tia, če si dovolj stara in si boš piercing plačala sama, potem to naredi. Se bojo tastari že sprijaznili. smile.gif

Luminelle, ja, Bepanten PLUS je boljši, ker poleg tega, da pomaga pri hitrejšem celjenju, zraven še dizenficira.
Ne vem, zakaj bi skup zlezla. Itak nč ne boli. laugh.gif Tudi to je res, da se v morski vodi hitreje celi, ker blagodejno vpliva na rane.
Jaz imam piercing v popku in bradavicah.

Bradavickah?TO je pa BOLELO.Jaz te obcudujem biggrin.gif
  • 0

#580 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 April 2006 - 09:43 AM

ja jz bi ga pa imela ali v jeziku ali pa v obrwi:)...samo ne vem kako bi to slo,ker bi potem verjetno mogla dat vsaj en piercing stran.potem bi ga dala verjetno kar iz nosa:)sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users