Sori Jinadaze...ampak je res smešno, sem mislila, da boš gladko uredila.
Pri meni se je pa totalno zakompliciralo.
In tudi jaz res ne morem verjeti, koliko časa ena taka enostavna stvar traja. Povrh vsega ti pa vsak svetovalec pri istem operaterju pove drugače in trdi, da je prejšnji očitno dal zavajajoče informacije.
Meni je pri Telemachu ena uslužbenka preko telefona rihtala ponudbo in mi poslala vzorec pogodbe na mail, hkrati sem pa pisala na A1, naj za sigurno preverijo, koliko bi morala pri njih plačati, če prekinem naročniško razmerje zaradi zvišanja naročnine. Čez par dni je kurir DPD na dom prinesel Telemachovo pošiljko in ker me ni bilo, sem mu rekla, da jo lahko pusti pred hišo ali da tašči. Mislim, da so mi še isti dan iz A1 sporočili, da bi morala plačati tisti sorazmerni del vrednosti telefona, čeprav sem telefon že takkoj ob nakupu v celoti plačala, zato sem na Telemach takoj javila, da pač ne bom sklenila naročniškega razmerja pri njih. Potem pa dobim sms od A1, da so mi vklopili nadomestno telefonsko št. in da bo ob koncu obračunskega obdobja naročniško razmerje prekinjeno. Meni ni bilo nič jasno, saj nisem ničesar podpisala. No, potem pa sem ugotovila, da je kurir dal podpisat pogodbo za sklenitev mojega naročniškega razmerja pri Telemachu kar moji tašči, čeprav je za to nisem pooblastila, niti pisno niti ustno. Še več, sploh ji ni povedal, da gre za pogodbo in za zahtevo za prenos telefonske št., mislila je, da podpisuje dobavnico. In celo rekel ji je, da naj kar moj priimek napiše (ona se drugače piše). Na Telemach sem takoj poslala pritožbo, na odgovor sem itak čakala par tednov. Tista uslužbenka mi je potem ponujala, da ali odstopim od pogodbe, sklenjene na daljavo v 14 dneh, ampak v tem primeru izgubim staro telefonsko št., ali pa da pri njih plačam en račun in mi bodo potem šli kao toliko na roko, da mi bodo prekinili pogodbo brez dodatnih stroškov, telefonsko pa lahko prenesem nazaj na A1. Itak se nisem strinjala, ker so mi drugi svetovalci pri Telemachu in pri A1 rekli, se bo v takem primeru dalo urediti prenos telefonske brez reference računa. Potem je Telemach le poslal telefonsko nazaj na A1, zdaj pa oni mečkajo in ne vejo, kaj bi, ker je telefonska pri njih, samo aktivirati jo je treba.
Bom pa verjetno še na DPD pisala, kako njihovi kurirji delujejo.