Jump to content

Photo

Kaj najraje jeste za zajtrk?

• Please log in to reply
572 replies to this topic

#561 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33094 posts

Posted 22 October 2025 - 10:03 AM

Aha, jst podobno delam včasih, kupim eno kašo (čokolada, malina ali kokos okus + chia semena) v Hoferju ali Spinu, so take posamične vrečke porcijske in se lahko zmeša z vročo vodo, jst sm pa tud raje dodala vsaj en del mleka.
  • 0

#562 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18747 posts

Posted 22 October 2025 - 10:13 AM

Ja te sem tut jst kdaj kupovala, ampak mi je blo premalo. Bi rabila dve vrecki. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#563 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17702 posts

Posted 22 October 2025 - 10:26 AM

Jina, zakaj?

Saj v topel sendvic :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#564 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17850 posts

Posted 22 October 2025 - 11:04 AM

Meni kislino nabijejo mastne stvari, pravi grski z 0% pa ne. Pojem ga vsaj 150g, kar je 15g beljakovin. Kupim pol kilskega Sparovega (ker je na kilo cenejsi od kilskega, fuck logic). Zraven pa se celo banano, ene 30g ovsenih, maline in semena. Nisem se nic lacna zaenkrat.
Tudi v dieti, ki sem jo dobila za razjede/kislino na zelodcu, so samo posnete mlecnine.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#565 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17312 posts

Posted 22 October 2025 - 11:57 AM

Bom testirala, sem ravno včeraj kupila prav grškega v Eurospinu, je tudi ugoden. Bom še na tega Sparovega oko vrgla, mi je bolj priročen kot Spin. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#566 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33094 posts

Posted 22 October 2025 - 12:02 PM

V čem je že razlika med pravim grškim in tistim, na "grški način"?

Meni sicer ful paše po okusu kokosova krema/jogurt, kjer okusa po kokosu praktično ni, zmešam ga pač s tistimi kosmiči ali granolo, ki jo imam  https://www.spar.si/...r-400g/p/559560

• 0

#567 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19737 posts

Posted 22 October 2025 - 12:09 PM

V makrotih. Torej v količini beljakovin na 100 g. 

Kokosova krema je dobra, ampak nima beljakovin. :) 

• 0

#568 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87764 posts

Posted 22 October 2025 - 12:12 PM

Ampak sestava pa sploh ni tako slaba, sem pričakovala polno cukra.

Ni samo v tem razlika, pravi grški jogurt naredijo s precejanjem sirotke. 

Fiona, ma hecam se. :D Ampak to sploh ni prava mocarela, sestavine so drugačne, okus tudi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#569 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17850 posts

Posted 22 October 2025 - 01:03 PM

Ne, ker je v bistvu navaden jogurt. Mi jo uporabljamo za sladice namesto jogurta, ker nima laktoze.
Grski mora biti narejen v Grciji. Res ima velikokrat tisti na nacin 3g beljakovin, pravi pa 10g.
https://www.spar.si/...-vedro/p/599962
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#570 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17702 posts

Posted 22 October 2025 - 01:12 PM

Ja no sej tapravo tud kdaj kupim no :D

Meni je najbolj vazno kok je mascob pa beljakovin. Ce tega ni, sploh ne gledam.

Recimo kruh z maslom pa amrmelado za zajtrk, jaz uro po taksnem obroku umiram od lakote, tako da tega ne jem. Pa razni rogljicki itd.

Medtem ko moj stalni smoothie - banana, maline, zlicka arasidovega, 35 g beljakovin v prahu, mandljevo mleko in ovseni kosmici poskrbi, da 3 ure ne rabim razmisljat o hrani.

Vidim da ma anamarija nov recept za ovseni kolac, to bom pa se dones mogoce spekla.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#571 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28549 posts

Posted 22 October 2025 - 02:43 PM

Jaz na take dni kot je danes ko nimam apetita pa nisem še 100 zdrava tudi beljakovine spijem, mi je najbolj elegantna resitev.

Jaz to počnem, če sem kar naprej lačna in vem, da nisem vnesla dovolj beljakovin (ničesar ne merim, ampak občutim).

Sicer sem se pa navadila, da po banani zjutraj pojem ostanke kočerje od prejšnjega dne (danes pražen brstični ohrovt in lečo) čez to pa še skodelico skyra zmešanega z Alpro mango sojinim “jogurtom”, namočenimi lanenimi semeni, kvasnimi kosmiči, arašidovim maslom, ovsenimi kosmiči in sadjem (borovnice, maline, granatno jabolko, odvisno od sezonske ponudbe).
Jutri bom najbrž ajdovo kašo z nečim, cvetačo recimo, ali pa rižoto s šitakami (bo danes za večerjo).

Pa sirotkin prah dodajam po potrebi za obogatitev obrokov z beljakovinami:
https://www.lekarnar...AyAAEgK2zvD_BwE
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#572 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87764 posts

Posted 22 October 2025 - 04:51 PM

:D
https://www.instagra...WpxdTVzZWRpemtx
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#573 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28549 posts

Posted 22 October 2025 - 05:52 PM

Hahahaha, he has a point, ampak da jaz vzamem kavo in rogljiček za zajtrk… bruham.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users