Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#561 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2006 - 03:08 PM

QUOTE(Dragica @ 21. 12. 2006 - 14:34) View Post

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ti maš pa dober spomin!!!

Ful so ble žive sanje, res totalno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#562 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 21 December 2006 - 07:53 PM

da bo sonce eksplodiru in potem seveda tud zemlja (sm jo celo od dalec vidla!!! blink.gif
in da nebi ,mi je edn dal v roke ene zelene steklene krogelce...wtf?!
eeem,nmal zivcna sm postala k nism vedla kaj bo ce mi slucajno ena dol pade..-sm se pol kr rajs hit zbudila biggrin.gif
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#563 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 21 December 2006 - 11:08 PM

oki...imam ze cel teden more sad.gif
mogoce kdo ve-a to kej vreme vpliva al kaj??Mislim imam kar ene bedne sanje(da me en lovi ali pa da sem v sobi kjer me en strasi al pa zadnjic sem sanjala da v nasi ulici en z sekiro okrog tece in isce zrtve)...zdej nobenga filma tazga nisem gledala...edin en videospot,k je bil en tak cudn tip noter in mogoce je od tega?!
Je pa tako,da se cist mokra zbudim-potem pa moram bit mal budna,ker ce nazaj zaspim imam takoj spet isto sceno pred sabo...

Ima kdo kaksen nasvet??
  • 0
I am falling between dreams and reality

#564 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 22 December 2006 - 02:06 PM

Sanjala sem, da sem na smučanje pozabla uzet povnilc za telefon... smile.gif
  • 0

#565 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2006 - 02:08 PM

zadnje cajte res nwem... al se nč ne spomnm kaj sanjam, al pa res nč ne sanjam huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#566 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 22 December 2006 - 03:05 PM

QUOTE(Coco* @ 2. 12. 2006 - 16:42) View Post

Jst sm sanjala da je bla u Kopru vojna in sem se ful bala in sem nonstop jokala. Bombe so letele okoli, eksplozije,.. svašta. in pol je kr naekrat prišu Borut Pahor in meu nek govor in se je vojna končala blink.gif

HUDO!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#567 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 December 2006 - 11:54 AM

Sanjala sm, da sm kupila en fuuuul dolg ravnil za tečaj, pa da me je en tipček kušnu.... rolleyes.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#568 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 December 2006 - 11:56 AM

Šopingirala sem na oddelku s čokolado biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#569 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 December 2006 - 01:14 PM

Jaz zadnje čase čisto vsako noč sanjam fanta - prav za znoret, vedno je neko ful čudno dogajanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#570 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 23 December 2006 - 03:31 PM

Danes sem spala tako dobro kot že dolgo ne. Morda zaradi moje sproščenosti ob začetku počitnic.

1. sanje: Sanjala sem, da je bil Hubert iz nadaljevanke Mi se mamo radi moj fotr in da moji sestri in meni ni dovolil nobene resne zveze s tipi. Pol se je pa kar naenkrat pojavil Mr. Smit iz TV Dober dan s svojim sinom, ki je izgledal starejši kot on sam. (en tip iz nadaljevanjke Sga o forsytih, ki sem jo že stokrat gledala) K sta se najna fotra pogovarjala sva jaz in sestra sedeli na balkonu in pridružil se mi je še tisti tip. K sm bla žalostna sva se začela pogovarjat in rekla sm mu, d bi rada mela fanta. In pol me je poljubil Sam je mel brke in me je ful žgečkal še v sanjah.

2. sanje: Bila sem blazno bolna in mami mi je kupila neko novo zelo visoko posteljo ki se jo nekako namestil na steno(v sanjah je vse mogoče) K sm tm ležala je h men pršu en fantek s svojo sestro ki sta mi rekla naj grem z njima. Skp smo najdl nek skrivn prehod v steno in naenkrat se nam je pridružilo še veliko otrok. Hodili smo in hodili, pol se je pa pot naenkrat končala. Fantek je stopil ven iz prehoda in naenkrat se je pred nami pojavil njegov oče, ki g je začel tolči. (glupo) In pol sm spet ležala na tisti postelji, mami pa je prišla k meni in mi rekla da sem naredila maturo. ??? ohmy.gif

Sanjalo se mi je še veliko zelo zanimivih reči, vendar se ne spomnim vseh. Na sploh pa rada sanjam.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#571 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 December 2006 - 03:55 PM

Jst sem neki sanjala nevem točno ..
Najprej sem bla na Siciliji, pol pa kr naenkrat v šoli, natančneje med stavbo A in B. In tam je blo kao sodišče, ampak mene je branu uni tip odvetnik od Bridget Jones in pol so me spustili huh.gif .
Pol kao hodim jst po ulici in zavijem s kolegico v kino in vidimo Sharon Stone in še enega starega igralca (si že celo jutro razbijam glavo kateri, ampak se ne morem spomnit!). In pride ena njihova 'agentka' in kao da če hočemo bit statistke na neki premieri. In v tistem momentu jst pozabim angleščino, ampak me hvala bogu kolegica reši iz zadrege. In pol nam ta agentka reče da smo dobile službo in nam daje neke obleke da jih oblečemo in da jih lahko obdržimo. blink.gif Kr neki
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#572 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 23 December 2006 - 05:06 PM

Ful sm mela grozne sanje, kao da bo v sloveniji vojna in da moramo čimprej spakirat stvari in spokat drugam, pa streljal so se povsod, pa ful krvi, pa tak grozen občutek sm mela, še pol se ga nism mogla znebit ko sem se zbudila sad.gif v glavnem nočna mora!
  • 0
Posted Image

#573 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 December 2006 - 10:36 AM

Jst sm mela danes grozljive sanje.
Sm sanjala da smo z družbo pričakovlai novo leto na stadionu in da je fnat prihajal proti meni, mimogrede pa se ke še pogovarjal z eno sošolko. In potem je prišle do mene in smo se poljubli in jst sm mu hkrati prebrala misli, ki so ble nekaj v stilu: Še dobro, da imam tolko žensk al nekaj takega. In potem sm ga jst hitro vprašala, kaj to pomeni, in mi je priznal da me vaza s štirimi ženskami. Jst sm bla ful žalostna in sm kr šla in sm se zgubljala tam nekje po Markovcu, nakar me je našla neka neznana ženska, me peljala v hišo, me spravla v banjo in mi dala kos kruha za jest, ki sm ga celega podrobila po vodi v banji in mi je blo ful grozno. Potem sm šla in kar naenkrat pristala na koncertu od nekega pihalnega orkestra Tam so mi kar porinili v roke flavto in me spravli na oder, kjer sm mogla igrat, ampak nisem znala. Zraven mene pa je sedel en tip, ki je igla klarinet in nonstop govoril, da bo vsak čas novo leto. Po končanemu nastopu sem spet šla na cesto in ful časa hodla, ko se je mimo pripeljal moj fant v avtu in me pobral. V tišini sva se pripeljala do oš JPV, ki je bla v mojih sanjah prekrasna gotska palača, kjer je bila celotna prijatlejska družba in vsi so me sprašebali, kje sem bla in jst sm bla tko žalostna, da jim sploh nism mogla nič povedat. Sanje so se končale z gormozanskim ognjemetom.

Najhujši del sanj pa je bilo zbujanje - sploh nisem mogla dojet, da so ble to samo sanje in sm bla napol budna in prepričana, da me je fant prevaral in da je to konec in sm se skoraj zjokala.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#574 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 December 2006 - 10:51 AM

cry.gif

po dolgem cajtu sanjala, mela sm kr neke čudne sanje... kao d sm spoznala britney ohmy.gif zgodilo se je, da je dež padou pa je ona stekla v bajto, vzuni pa pustila voziček, kjer sta bla njena otročka. jst sm jih vidla in jih dala pod streho, pol kmal je pa britney prtekla panična ven, češ da je pozabila otroka... in pol nwem točn kaku je blo smo se začele ment pa to... vse to se je dogajal tm kjer sm jst doma. najbol čudn mi je pa blo, k je biu tm tud moj stric in sm se mogla tud z njim v angleščini pogovarjat, ker ni znou slovensku... wacko.gif kr neke sanje... sploh pol nwem kaj se je dogajal huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#575 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 December 2006 - 01:04 PM

Po dolgem času sm nekaj sanjala. In to totalno spet nekaj čudnega. In sicer smo bili na nekem pogrebu sploh ne vem kdo je umrl, ampak pol je prišla ena starka in dala mi en list k je bla od nekega tipa slika gor, pol so nas pa vse tiste k smo bli na pogrebu tko skupinsko slikal. Pol pa je iz nekega groba ena čudna kost ven pogledala in so vsi zbežali sam še midva z župnikom sva bla tm...in pol sva ugotovila, da je tista kost od psa...in pol sva začela kopat in ugotovila, da zraven teh grobov nekdo pse pokopuje...kr neki...pol je blo pa konc. ermm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#576 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 December 2006 - 05:55 PM

sanjala sem, da se je nekdo pri mostu, ki loči kodeljevo od most zaletel vame s kolesom (tut jaz sem bila s kolesom). in ko sem vsa žalostna gledala moje sprednje kolo, kako je uvito in kolo v celoti neuporabno, sem ugotovila, da je tip, ki se je zaletel vame moj bivši sošolec iz osnovne, ki ga je full zbil avto, ko se je enkrat peljal na motorju in je bil potem dolgo v komi (to je blo res). potem sem nekaj kričala zaradi uničenega kolesa in opazila, da je mel namesto šprikel na kolesu polnozrnate široke rezance. laugh.gif laugh.gif idea.gif

potem sem se jaz odpeljala domov in sem šla v bistvu na poljansko, kjer sem včasih živela in sem si govorila, da zakaj se peljem na poljansko, če pa je boris (moj fant) za bežigradom, hehehe. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#577 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 December 2006 - 07:40 PM

Da mi je profesorca kemije na gorilniku spekkla pico biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#578 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 December 2006 - 07:58 PM

Jst sm sanjala da mi je nekdo (nevemkdo) sleku obe majci ki sem mela oblečeni (jopo in majčko spodaj). In nisem vedla kaj nardit, niti kje sta. In pol jopo najdem pri eni sošolki kako z blatnimi supergami stopa po njej. Hitro jo poberem in grem notri v šolo. Ampak je blo use ful drugačno. Kao prenovljeno in to in jst se nism znašla nič. In še vedno sem bla zgoraj samo v topu in nisem vedla kaj nardit (jopo sm pa mela v rokah haha). In pol je prišla prof matematike in pripeljala s sabo enga tipa in mu rekla d mi pomaga iskat majco. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#579 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 30 December 2006 - 11:25 PM

Haha, biggrin.gif thumbup.gif
  • 0

#580 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 January 2007 - 12:32 PM

Danes "tenx-god" NISEM sanjala nic smile.gif ,je pa moja kuzika danes ponoci sanjala in z vsem navdusenjem "v spanju" na tiho lajala biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,prav smesno je bilo,ko sem naenkrat se zbudila in slisala njo kako laja laugh.gif (ocitno je bilo nekaj zelo razbrurljivega v sanjah hmm.gif wink.gif biggrin.gif )
  • 0
I am falling between dreams and reality

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users