Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#561 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 19 April 2006 - 07:03 PM

Jst ga pa mam biggrin.gif . A ti kaj pomaga če slikam zaslon pa objavim slike tuki
?
Aja pa kako povečavo bi rabla?
  • 0

#562 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 April 2006 - 07:05 PM

uu Lindsay bi bla tak dobra ? :$ Rabla bi veš tak, da se ulice vidijo ... čimbolj ne ..
  • 0
Viens, reste ici!

#563 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 19 April 2006 - 08:02 PM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#564 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 April 2006 - 07:33 AM

iiiiiii hvala ej ful. :love5:
  • 0
Viens, reste ici!

#565 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 April 2006 - 08:20 AM

Kok smo pa mi na tem forumu dobri ej, kr naprej si neki pomagamo ... pomoje si zaslužimo plaketo za humanitarno udejstvovanje, častna beseda!! Čist resno mislim, da ne bo kdo mislu, da se hecam ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#566 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 April 2006 - 08:24 AM

men glede pudra noben noce pomagat cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#567 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 April 2006 - 08:53 AM

*pikica*, za mešano kožo je težko najti pravi puder. vem, ker imam sama isti problem. če katera ve, bo že napisala, do takrat pa nam ne preostane drugegea, kot da čakamo. mogoče bi sprobala DMM, punce ga kar pohvalijo.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#568 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 April 2006 - 09:12 AM

URŠKA DMM sm ze sprobala, pa mi je na zalost ful izsusiu kozo cry.gif pomojm bom kr CA kupla, sej druga mi ne preostane ermm.gif sam k nevem ker odtenek bi biu primeren zame ermm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#569 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 April 2006 - 09:30 AM

a izsušil ti jo je na ličkih in/ali na nosku, čelu?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#570 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 April 2006 - 09:41 AM

pousod po mal, na lickih bradi nosu
  • 0

#571 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 April 2006 - 09:59 AM

jejhata ...
  • 0

#572 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 10:08 AM

*pokica* ti si pa res ena žalostna deklica, ko maš pa tolk težav s pudri ... nimam pojma kterga bi ti še predlagala, sm čist v temi. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#573 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29718 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 April 2006 - 01:26 PM

a je še koga pomlad zagrabla? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#574 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 01:36 PM

Mene tak totalno, da kr brezveze. IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

#575 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 20 April 2006 - 01:46 PM

Pomlad me je dajala ze en cas nazaj, se mi zdi da me vec ne... ma ja, so taka obdobja ko te full daje, ko te cist razganja, ko te mal mine, pa ko te sploh nic ne daje... 8) 8) 8)

Cak, js sm rekla da me ne daje, ane biggrin.gif

Okej, sam mori mi, ker moram zdet za racunalnikom, moram se posvetit delu, sam ne js bluzim po forumu, poleg vsega pa se taak soonceeek zuni...aaaa rolleyes.gif
  • 0

#576 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 April 2006 - 01:40 PM

Kaj se zgodi, če te na faxu na izpitu dobijo plonkat in ti vzamejo? Kakšne so posledice?
  • 0

#577 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 21 April 2006 - 01:55 PM

QUOTE(URŠKA)
Kaj se zgodi, če te na faxu na izpitu dobijo plonkat in ti vzamejo? Kakšne so posledice?

Mislim da je to zelo odvisno od profesorja ...pri nas ti en porepove pol leta opravljanje izpita pri njem ... ermm.gif
Za ostale pa ne vem ... niso me še dobili wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#578 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 April 2006 - 03:19 PM

QUOTE(URŠKA)

Poredna si. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#579 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 April 2006 - 03:43 PM

ne ne, ne jst, dans nas je samo 10 pisal, in bili smo v taki mali sobci, in je tajnica trem pobrala IPB Image babe niso znale precent, da se ne splača, pa jih je dubila. Tajnica (našega oddelka) pa zato, ker je prfoksa na porodniški in ji je dala pooblastilo.

Zdej me pa zanima kaj bi bilo 'in the worst case'? Ker pustila jim je naprej pisati ... In ena na koncu prbije: '...to je tok nefer...' jah, pač je dubla lekcijo za naslednjič
  • 0

#580 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2006 - 04:17 PM

[quote=Špela]a je še koga pomlad zagrabla?
Mene je posesala vase.

Rek od Loesje, ki ga mam nalimanega v sobi, je kot nalašč zame:

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users