Sanjska ženska 2
Posted 07 June 2006 - 12:09 AM

Posted 07 June 2006 - 12:28 AM
Ti to resno?

Ker v določenih pozah jih kr malo visijo, kar silikonski najbrž ne bi, bi bolj gor stali.
Po drugi strani pa hm..... ima kar velike, glede na to, da je sicer kar precej suhljata.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 June 2006 - 02:10 AM
Ti to resno?

Ker v določenih pozah jih kr malo visijo, kar silikonski najbrž ne bi, bi bolj gor stali.
Po drugi strani pa hm..... ima kar velike, glede na to, da je sicer kar precej suhljata.
.
...in majhna!

Posted 07 June 2006 - 08:42 AM
Posted 07 June 2006 - 10:14 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 June 2006 - 03:05 PM

Posted 07 June 2006 - 03:46 PM
Posted 07 June 2006 - 04:16 PM
Jap videz itak vara.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 June 2006 - 03:29 PM
ne prenasam vseh teh zensk ki skusajo na kakrsenkoli nacin vzbujati pozornosti.
se pri prijateljicah, ce pride kaksna nova v nas krog, takoj opazim ce je v redu ali je avsa. In ce ugotovim da je avsa, ji povem cesa ne maramo ostale in ce misli to naprej delati se lahko odpoka stran.
da sploh ne govorim kako zelo ne morem gledati zensk ki se imajo za high v raznoraznih diskotekah itd. OBUP
ampak tam sem tiho, se ne rada prepiram in tudi vredno ni. mislim si pa svoje in s kolegicami se rajse cimdlje zadrzujemo od njih oz. se ze nekako zamotimo da ne opazimo Osenarci podobnih koristolovk in zeljnih pozornosti "bejb".
Ocitno v otrostvu niso dobile dovolj pozornosti in se morajo slaciti itd, da jo dobijo zdaj.
Ministrova hci Manca ima vsaj care za to v primerjavi s katero drugo od teh avs!!
Posted 10 June 2006 - 03:37 PM
Posted 12 June 2006 - 06:39 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 June 2006 - 08:07 PM

Si ti kdaj slišala za fotomontažo in make up? Če je dečva rekla,da so jo za snemanje v USA maskirali par ur.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 June 2006 - 08:32 PM

Si ti kdaj slišala za fotomontažo in make up? Če je dečva rekla,da so jo za snemanje v USA maskirali par ur.
in po dobro retuširanih slikah, perfektnem make upu jo človek lažje gleda kot posluša
oboje pa je mučenje ušs in oči

Posted 15 June 2006 - 08:29 PM

Nisem mislila da mi lepše zgleda na prav unih fotkah, ampak na splošno. Tisto o par operacijah pa tudi ni na mojem zeljniku zraslo. Sicer pa ... naj dela kar (in kjer) hoče (še prej naj se pa vsaj angleško nauči govort

― V. Van Gogh
Posted 15 June 2006 - 08:49 PM

Posted 15 June 2006 - 09:12 PM

Kar zajebavaj ...

― V. Van Gogh
Posted 15 June 2006 - 09:53 PM
Mah, z operacijami ali brez, z retuširanjem ali brez..... še skos je dolgočasna in hudo povprečna.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 June 2006 - 10:50 PM

Kar zajebavaj ...

ej ne zezam se,res!!!
Res me zanima

Sam jz full uprašanj postavlam,pa mogoč izpade kt ena zajebancija

Torej,..-

Posted 16 June 2006 - 11:56 AM
Posted 16 June 2006 - 01:29 PM

Kar zajebavaj ...

ej ne zezam se,res!!!
Res me zanima

Sam jz full uprašanj postavlam,pa mogoč izpade kt ena zajebancija

Torej,..-

Mami pozna eno, ki je Ninina dobra kolegica.
Več nisem spraševala, ker me ne zanima.

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users