Jump to content

Photo

Sanjska ženska 2

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#561 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 June 2006 - 12:09 AM

Ma umetne joske 100%...Je lezala v klinicnm, operiru jo je pa planinsek biggrin.gif
  • 0

#562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2006 - 12:28 AM

.
Ti to resno? biggrin.gif
Ker v določenih pozah jih kr malo visijo, kar silikonski najbrž ne bi, bi bolj gor stali.
Po drugi strani pa hm..... ima kar velike, glede na to, da je sicer kar precej suhljata.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#563 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 07 June 2006 - 02:10 AM

[quote=Jenna].
Ti to resno? biggrin.gif
Ker v določenih pozah jih kr malo visijo, kar silikonski najbrž ne bi, bi bolj gor stali.
Po drugi strani pa hm..... ima kar velike, glede na to, da je sicer kar precej suhljata.

.

...in majhna! biggrin.gif
  • 0

#564 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 June 2006 - 08:42 AM

poj ma pa zlo lepe umetne!
  • 0

#565 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 June 2006 - 10:14 AM

jjjjjoooooooj kere bučke lejck biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#566 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 June 2006 - 03:05 PM

pa daj nehajte no, nima umetnih jošk, saj se pa ja vidi, ma pač večje. Jaz tudi poznam nekaj zelo suhih punc, pa so bogato obdarjene, pa nimajo umetnih(razen če so si že v OŠ jih dale delat twisted.gif ).
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#567 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 June 2006 - 03:46 PM

ja jz sm pa drgač tut slišala da jih ma, sam poj sm jo pa zanč vidla, so se mi pa zdele zlo naravne.
  • 0

#568 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 June 2006 - 04:16 PM

QUOTE(sahara)
ja jz sm pa drgač tut slišala da jih ma, sam poj sm jo pa zanč vidla, so se mi pa zdele zlo naravne.

Jap videz itak vara. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#569 anakonda

anakonda

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts

Posted 10 June 2006 - 03:29 PM

meni se zdi ona prav, kako naj se izrazim hmm, ATTENTION WHORE?

ne prenasam vseh teh zensk ki skusajo na kakrsenkoli nacin vzbujati pozornosti.
se pri prijateljicah, ce pride kaksna nova v nas krog, takoj opazim ce je v redu ali je avsa. In ce ugotovim da je avsa, ji povem cesa ne maramo ostale in ce misli to naprej delati se lahko odpoka stran.

da sploh ne govorim kako zelo ne morem gledati zensk ki se imajo za high v raznoraznih diskotekah itd. OBUP
ampak tam sem tiho, se ne rada prepiram in tudi vredno ni. mislim si pa svoje in s kolegicami se rajse cimdlje zadrzujemo od njih oz. se ze nekako zamotimo da ne opazimo Osenarci podobnih koristolovk in zeljnih pozornosti "bejb".

Ocitno v otrostvu niso dobile dovolj pozornosti in se morajo slaciti itd, da jo dobijo zdaj.
Ministrova hci Manca ima vsaj care za to v primerjavi s katero drugo od teh avs!!
  • 0
kace so kot zvitorepke

#570 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 June 2006 - 03:37 PM

Ej rea, resno ti povem!
  • 0

#571 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 12 June 2006 - 06:39 PM

Ja, baje je pred odhodom v Ameriko "dobila sponzorja", ki ji je plačal vse žive operacije- od jošk, nosu, ustnic ... ermm.gif ermm.gif: No, nos ima res lepši na fotkah, pa žnable tut bolj polne. Joške mi pa na večini fotk izgledajo umetne. Sicer je pa tudi meni nikakva. twisted.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#572 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 June 2006 - 08:07 PM

QUOTE(Jinadaze)
Ja, baje je pred odhodom v Ameriko \"dobila sponzorja\", ki ji je plačal vse žive operacije- od jošk, nosu, ustnic ... ermm.gif ermm.gif: No, nos ima res lepši na fotkah, pa žnable tut bolj polne. Joške mi pa na večini fotk izgledajo umetne. Sicer je pa tudi meni nikakva. twisted.gif

Si ti kdaj slišala za fotomontažo in make up? Če je dečva rekla,da so jo za snemanje v USA maskirali par ur.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#573 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 12 June 2006 - 08:32 PM

QUOTE(crna)
QUOTE(Jinadaze)
Ja, baje je pred odhodom v Ameriko \"dobila sponzorja\", ki ji je plačal vse žive operacije- od jošk, nosu, ustnic ... ermm.gif ermm.gif: No, nos ima res lepši na fotkah, pa žnable tut bolj polne. Joške mi pa na večini fotk izgledajo umetne. Sicer je pa tudi meni nikakva. twisted.gif

Si ti kdaj slišala za fotomontažo in make up? Če je dečva rekla,da so jo za snemanje v USA maskirali par ur.

in po dobro retuširanih slikah, perfektnem make upu jo človek lažje gleda kot posluša

oboje pa je mučenje ušs in oči twisted.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#574 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 15 June 2006 - 08:29 PM

QUOTE(crna)
QUOTE(Jinadaze)
Ja, baje je pred odhodom v Ameriko \"dobila sponzorja\", ki ji je plačal vse žive operacije- od jošk, nosu, ustnic ...   ermm.gif  :?: No, nos ima res lepši na fotkah, pa žnable tut bolj polne. Joške mi pa na večini fotk izgledajo umetne. Sicer je pa tudi meni nikakva. twisted.gif

Nisem mislila da mi lepše zgleda na prav unih fotkah, ampak na splošno. Tisto o par operacijah pa tudi ni na mojem zeljniku zraslo. Sicer pa ... naj dela kar (in kjer) hoče (še prej naj se pa vsaj angleško nauči govort twisted.gif ).
  • 0

― V. Van Gogh

#575 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 June 2006 - 08:49 PM

aja,jinadaze?a res biggrin.gif kaj pa je blo/kaj je rekla?kje pa je blo to laugh.gif
  • 0

#576 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 15 June 2006 - 09:12 PM

QUOTE(rea)
aja,jinadaze?a res biggrin.gif kaj pa je blo/kaj je rekla?kje pa je blo to laugh.gif

Kar zajebavaj ... biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#577 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2006 - 09:53 PM

.
Mah, z operacijami ali brez, z retuširanjem ali brez..... še skos je dolgočasna in hudo povprečna.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#578 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 15 June 2006 - 10:50 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(rea)

ej ne zezam se,res!!!
Res me zanima oops.gif
Sam jz full uprašanj postavlam,pa mogoč izpade kt ena zajebancija ermm.gif biggrin.gif
Torej,..- biggrin.gif kaj je rekla-kje je rekla?
  • 0

#579 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 16 June 2006 - 11:56 AM

Meni sploh ni všeč... morda zarad njenega karakterja...
  • 0

#580 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 16 June 2006 - 01:29 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(rea)

ej ne zezam se,res!!!
Res me zanima oops.gif
Sam jz full uprašanj postavlam,pa mogoč izpade kt ena zajebancija ermm.gif biggrin.gif
Torej,..- biggrin.gif kaj je rekla-kje je rekla?

Mami pozna eno, ki je Ninina dobra kolegica.
Več nisem spraševala, ker me ne zanima. wink.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users