Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#561 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 April 2007 - 03:32 PM

QUOTE(Sanies @ 14. 4. 2007 - 13:21) View Post

Kaj je res, sm slišala, da če ješ od regradove rože tiste palce, torej steblo, naj bi pomagalo?
P še nekaj me zanima-za kaj je dobro da piješ zjutraj kis na tešč?Se mi zdi da sm to nekje prebrala p sm pozabila za katero stvar je že dobro.

Ne verjemite vsemu. Obstaja kup ljudi, ki se celo življenje bašejo s kemijo, maščobo, sladkorjem in podobno. Potem pa jamranje, da počutje ni v redu, da koža ni v redu. in uporabljajo razne čudežne zvarke in podobno (to je moj point o pametni prehrani - ne moraliziram tebi osebno).
Tako da tudi regrat verjetno ne bo učinkoval. Pa ne vem, od kje meni ideja, da naj bi bila stebla regrada strupena? To je čisto nepreverjeno, ker nimam pojma. Samo mislim, da se bo več dalo rešiti s pravo prehrano in tudi kremami. In manj z raznimi regradi, kisom, kvasom in podobno.
Mimogrede, kis naj bi zniževal holesterol.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#562 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 14 April 2007 - 05:55 PM

sončika delno se strinjam s tabo, ampak zakaj pa ne kis, kvas in podobno. Hvala bogu , da nam pride to na pamet, to pomeni da hočmo nekaj spremenit, oz najprej mal kisa zjutraj, potem pa še manja sladkorja, manj mastnega. In to je to. Pozitivna sprememba se začenja.

PS: Tud jaz sem pred letom dni tam nekje norela z kvasom ,in mi je kr fajn pomagal: Pa živim zelo zdravo, skoraj nič sladkorja,alkohola, nažeravanja itd. Pa mam vseeno nečisto kožo, ker se pač nočem filat s tabletami.

Men se zdi boljš da posegamo po naravnih stvareh, kot pa po teh miljontih kremah, ki nas sam po žepu udarijo.
  • 0

#563 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 14 April 2007 - 06:48 PM

meni je pa zadnje dneve koža čisto podivjala, pa nisem nikoli imele problemov z mozolji...imam jih čisto ob spodnji ustnici...pa še kot neke ogromne ogrce po celo bradi...katastrofa...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#564 Mina

Mina

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 15 April 2007 - 11:07 AM

QUOTE(špelca @ 14. 4. 2007 - 19:48) View Post

meni je pa zadnje dneve koža čisto podivjala, pa nisem nikoli imele problemov z mozolji...imam jih čisto ob spodnji ustnici...pa še kot neke ogromne ogrce po celo bradi...katastrofa...

Meni se jih tud vedn vec dela sad.gif down.gif Sanies thanks za odgovor bom probala
  • 0

#565 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 15 April 2007 - 09:18 PM

Ali je možno, da so se mi zaradi Balea Multivitamin maske na čelu spustili mozolji? Pered uporabo jih še nisem imela, danes zjutraj pa so se kar pojavili.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#566 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 April 2007 - 09:28 PM

mozno, ker so spremenili sestavo, in ta nova je komedogena cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#567 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 April 2007 - 09:31 PM

Na bradi mam grd in boleč podkožen mozolj cry.gif Kako naj se zaustavim pred mesarjenjem? Kr zdej se ga skoraj ne opazi, potem ko se ga enkrat lotim bo pa rdeč in krvaveč in spraskan. In to je slabo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#568 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 April 2007 - 09:31 PM

poslin pa pozab
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#569 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 April 2007 - 10:01 PM

Haha, sej sm ga že začela praskat in pipat, do jutra bo grd in celemu obrazu v sramoto.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#570 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 April 2007 - 09:22 AM

Kako se pripravi kamilice-da si jih potem mažem po faci? Obraz imam spet v popolnem razsulu. sad.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#571 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 April 2007 - 10:11 AM

Skuhaj si malo močnejši kamilični čaj in ga ohladi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#572 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 22 April 2007 - 12:24 PM

Pr men tud prehrana nima nobenega pozitivnega vpliva na kožo, al pa da bi zato imela bolj zdrave lase itd. sad.gif
  • 0

#573 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 22 April 2007 - 03:51 PM

valda da ne,če pa je to hormonsko.Vedno je vzrok hormonski..le da če npr poješ veliko maščobe posredno vpliva na mozolje ker se rediš in če se rediš več mozoljev maš ker so moški hormoni topni v maščobah.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#574 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 25 April 2007 - 05:43 PM

QUOTE(piko*biko @ 15. 4. 2007 - 22:28) View Post

RES? biggrin.gif svinje so
  • 0

#575 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 25 April 2007 - 08:34 PM

Tudi men tela Balea multivitaminska ne ustreza več, odkar so spremenili sestavo. Kr neki mozolčki se mi začnejo delat :s. Sicer pa se trenutno nebi opazlo neke bistvene razlike k mam zarad menze celo štalo po čelu. In mam zelo nasty navado paskat mozolje. cry.gif Komej čakam da gemo med prazniki na morje da mi mal posuši mozolje (ima da bo lepo pa toplo vreme smile.gif )
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#576 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 26 April 2007 - 04:36 PM

QUOTE(piko*biko @ 15. 4. 2007 - 22:28) View Post

AAAAAAAAaaaa, se ta udarc. js bom kr z zaklom cez glavo zacela okol hodit, prov res. karkoli dam gor je sam se slabs, ce sm pa brez je pa itak odlom. se prav, ce nc ne mazem se lupim pa rdeci flekci se vidjo, ce pa namazem s cemerkoli smo pa spet na zacetku. zacaran krog. ampak na tablete pa ne grem nazaj. evil.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#577 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 April 2007 - 05:08 PM

QUOTE(besweety_inside @ 25. 4. 2007 - 16:43) View Post

RES? biggrin.gif svinje so

OMG, dobr da poveste. Ja, res so svinje. Zakaj so to naredl?

Zlobica, a ti si mela tabletke zaradi mozoljev? Kako to, da si nehala?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#578 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 27 April 2007 - 06:38 PM

No, jaz mam na nosu dva ogrca-mozolja. Mislim imam jih več, ampak pri teh dveh je problem, da jih imam že zelooo dolgo, pa se ju ne vidi kaj preveč, samo če pogledaš od blizu, ampak sta ful ven štrleča in se ju ful občuti. Drugače sta 'po principu' ogrca, ampak sta fuul prevelika za en bogi grc, ki jih imam več, pa niso tako opazni. Aja stisnit pa je ju tudi ne da cry.gif .... sploh nevem kaj naj, ker res nočem imet tega še dolgo gor hmm.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#579 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 April 2007 - 06:52 PM

A je poskusla katera s tisto masko iz Aspirinov? Pomaga kaj?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#580 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 27 April 2007 - 06:57 PM

jst sm pa ni blo posebnga efekta - sam v bistvu sm probala za rdeče pikice po britju. sam salicilna bi mogla bit sam to pa ne bi bil več aspirin
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users