Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#561 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 10 February 2021 - 02:11 PM

samo Grimsove zadeve so ful razprodane, res. Ne glede na ceno....

• 0

#562 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 10 February 2021 - 02:33 PM

Aja, Grimms... Saj so vecne pa res umetnisko delo, ampak mi grejo vseeno na zivce. Mame jih kupujejo in zlagajo v umetnine, da lahko potem slikajo za IG. V tujini so malo cenejse. Pa veljajo kot waldorf in montessori, ker pac les.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#563 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27349 posts

Posted 10 February 2021 - 02:34 PM

Pa to lahko nas sam naredi 😁 mu moram pokazat.
  • 0

#564 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 10 February 2021 - 02:41 PM

Mislim da bo treba nov cleaning narest ker mi gre vedno bolj na zivce tudi ona :lol:

Meni tudi, ampak jo se vedno spremljam, ker ima vcasih kaksno koristno informacijo. So pa te vedno bolj redke, sploh ker se se ob 2-letnici ne premakne iz dojenckastega obdobja in se nasploh tezko poistovetim z njo. Na jetra mi gre tudi ta njena evforija, na momente se mi zdi narejena. Ali pa je od premalo spanja.

Lol, jaz teh kock zastonj ne bi imela v bajti. Vecjih lesenih igrac pri nas ni, ker jih O. mece okrog in z njimi tolce po pohistvu in tleh.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#565 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 10 February 2021 - 03:04 PM

Ja, ane, tako govori z njo, kot da je retardirana...(sori)

• 0

#566 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16828 posts

Posted 10 February 2021 - 03:07 PM

Mogoce se ponovno vkljucim ko bo imela dva. Da vidim kako bo to shendlala....brez ekranov and all.... :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#567 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 10 February 2021 - 03:10 PM

Fiona, saj pri vas imate tudi par dragih igrac 😁
Nocem delati zdrahe. 😉

Midva greva pa med vikendom pogledat stanovanje od zakoncev Bitenc. 😁 drugace nimam pojma kdo so to, samo sem videla, da sta influencerja na IG.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#568 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 10 February 2021 - 03:22 PM

A prodajata? Jaz tudi ne vem, bom pogledala :D

Mi imamo vse uniceno od enega lesenega vlaka. Sva kar pospravila.
Ja, ja, to o dojenckastem obdobju! Se strinjam.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#569 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 10 February 2021 - 03:24 PM

Ja. Pa koncno lepo stanovanje po slikah sodec, ker drugace se za podobne denarje bolj srednja zalost prodaja. Vecina ljudi NIMA nobenega okusa za opremljanje, vam povem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#570 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16828 posts

Posted 10 February 2021 - 04:19 PM

Hm, razmisljam katero drago igraco imamo...morda traktor ali pa igralo...s tem da te kocke bodo uporabljene tocno nic.
Igralo je v uporabi dnevno ze 3 leta razen ko je slabo vreme....podobno traktor...in ostala prevozna sredstva.
Ma ne vem zakaj sploh razlagam to :lol: vsak investira denar v kar mu pase, se mi pa zdi da imam pravico komentirati ce se meni kaj zdi neumno (ne pomeni pa da se tudi komu drugemu...). Saj to je menda namen tega foruma...
Kar se mene tice nisi nobene zdrahe naredila, si pa verjetno pricakovala komentar na trditev.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#571 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 10 February 2021 - 04:38 PM

Haha, jaz sem pa že večkrat razmišljala, kako jasno in razločno govori Barbi s Piko (če primerjam s seboj, M. že od malega posluša razne kletvice, jbg). Je pa Barbi enkrat omenila, da ima poklicno deformacijo zaradi dela z otroki s posebnimi potrebami.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#572 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 10 February 2021 - 04:40 PM

Aja. Zdaj mi je pa prav bedno, da sem ono napisala 😶🙄
  • 0

#573 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 10 February 2021 - 04:45 PM

Pardon, nisem hotela vzbujati slabe vesti.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#574 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 10 February 2021 - 04:52 PM

Jaz nisem mislila te evforije, dostikrat deluje kot da je na pozivilih. Vcasih ni bila taka.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#575 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 10 February 2021 - 05:27 PM

Fiona, niti nisem pričakovala in res ni treba pojasnjevati. Samo sem se spomnila ko si nekje pisala, da ste za neko hand-made leseno plezalo ali igralni stolp (?) ki ga je tišlar še zajebal, dali čez jurja in se mi je ta cifra vtisnila v spomin, ker si nisem predstavljala, kako nabite so lahko cene za te stvari.

Pa pač itak, vsak da denar tja kamor mu paše

• 0

Bill Bullard

#576 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27349 posts

Posted 10 February 2021 - 05:33 PM

Meni je ful nice zdaj ko imam IG in veckrat kak story poslusam zraven ko kaj delam 😁 Pikarije zadnjic pa se nekaj tujih sledim. Mi pa veliko takih reklam mece,da dejansko potem S st. kaj takega izvede.
  • 0

#577 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 10 February 2021 - 07:46 PM

Jaz sem glede Hajdi tudi večkrat pomislila, kam vse te cunje pospravi, ker non stop neke pakete dobiva. Razen, če to potem prodaja, podari naprej, ne vem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#578 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16828 posts

Posted 22 February 2021 - 12:55 PM

Hajdi je na krizarjenju. Mogoce sponzorskem, glede na to da ima pod vsakim storijem link do ladje in da imajo "meet in greet" z influencerji?
Drugac pa hvala lepa za tako novo normalnost, palckanje na vsakem koraku,folk densa z masko, na bazenu je z masko, res mega, 5 minut dakuzija za eno druzino, pol ven in lahko pride druga...
  • 0

#579 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 22 February 2021 - 01:53 PM

Če ga je dobila zastonj, je najbrž to ne moti. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#580 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 22 February 2021 - 02:35 PM

Mene bi :D Ce ti ponujajo kaj zastonj, se primi za denarnico, je en rek v nasi druzini.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users