Jaz pa bi dala svetel beljen pod, ki povleče na sivo, sploh ker si rekla, da nimaš toliko svetlobe in boš zraven postavila belo mizo. Fronte bi pa pustila takšne kot so.
Čez vikend je prišel mojster in predlagal vinil na klik. Zdaj izbiram med spodnjimi predlogi.
mislim, da se bom odločila za hrast white , res bi zaradi temnih prostorov dala nekaj čim bolj svetlega. Ampak se malo bojim, kako bo za vzdrževat.
gledala sem tudi beljen hrast , hrast frozen , hrast volga , hrast stassbourg
Bo pa vinil položen čez celo stanovanje - povsod enak. Torej, kar bom izbrala, bo veljalo za vse, zato bi potrebovala nekaj nevtralnega. Ostane samo grafit kuhinja, vse ostalo imam namen počasi zamenjat. In kakor se poznam, bom pohištvo kupovala v beli barvi. Ne vem zakaj, ampak meni je belo pohištvo zelo lepo. Bom raje eksperimentirala s stenami ali dodatki.
Se pa malo bojim, da če bi vzela preveč svetlega, bi z belim pohištvom postalo monotono.
Zdaj pa, ali kateri od teh predlogov bolj paše tako na temno sivo, kot na belo (čisto belo ali umazano belo) ali bi morala čisto spremenit idejo. Nekako mi naravni les ne paše zraven sive, pa ne vem zakaj. Mogoče se moram samo navadit na idejo.
Pa še to: ali bi zraven take sive kuhinje pasala miza bukev?