Jaz sem zgolj za hip pomislila, da bi Debra lahko ustrelila LaGuerto, a si takoj premislila v drugo smer. Ko pride
do Dexterja, pri Debri izginejo vsi moralni in drugi kodeksi, ona je njemu totalno podrejena in brez njega ne obstaja.
Me zanima, kako sta rešila to zagato, predvidevam, da je Dexter po svoji običajni poti vse 'počistil', sicer bi lahko
jasno ugotovili, da je Debra s svojo pištolo ustrelila LaGuerto.
Gesta od Hannah po moje pomeni opozorilo za maščevanje, ja. Ampak v kakšni obliki, pa hmmm ... ne vem.
Razmišljam, da je res zaljubljena v Dexterja in ne bo njemu hotela škodovati, ampak morda Debri, vendar posledično
potem spet škoduje Dexterju. Se je pa Dexter po moje z njo pošteno zajebal, moral bi jo ubiti takoj na začetku, to,
da ve, kdo je, mu bo slejkoprej škodovalo. Zaljubljena po moje vanj ne bo večno oz. - ali bo on z njo skupaj ali pa bo
mogla umreti, če hoče biti varen (in njegova familija).
Zanima me tudi, kako mislijo vse skupaj izpeljati na koncu. Po moje sta logična samo dva razpleta - da oba (D & D)
umreta ali pa oba pristanega v čuzi. Da bi postala (zaljubljena?) ubežnika, mi sploh ne pride v poštev. Morda še
varianta - da Dexterja zaprejo (ali umre), Debra pa pristane v mentalni ustanovi. Da bi srečno in veselo živela na tak
način dalje, se mi ne zdi verjetno, prav tako, da bi preprosto nehala s tem (sploh Dexter) in živela običajno naprej.
Še kar veliko uporabljam besedno zvezo 'po moje'.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>