Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#561 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 June 2010 - 05:09 PM

Anglije, seveda. Mešam misli.
  • 0

#562 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 June 2010 - 05:17 PM

Jao jao, še pira mi ni ratal spit med tekmo, bom ga kasneje ohmy.gif ermm.gif

Noro ej, če sm misla po 20 min da smo gladko zmagali se je na koncu še dobro končalo...

Zdele mam cajt da umirim živce, pol pa bom molila vsa božanstva da ALŽIRIJA ( laugh.gif laugh.gif yea right) premaga anglijo. Al pa vsaj remi, prosim prosim cry.gif cry.gif

Sej so bli dobri svaka čast, sam sem res upala da tem amerom zabitim dokažemo da niso vsemogočni.

In ja, itak bodo metali un razveljavljen gol pod nos. Še dobr da je sodnik videl, lahko bi se naredu da ni blo nč.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#563 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 18 June 2010 - 05:19 PM

WAAAAAAA skoraj sem zgubila živce, kakšna tekma, sploh prvi polčas, kot da sem v nebesih.

Ja, kaj pa če ZDA:ALG remizirajo, poj pridemo mi naprej al pa če premagamo Angleže. O bog, prosim proooosim.

Še dobro, da je sodnik to videl. Če je pustil, da so nam pofavlali pou reprezentance pol edino prav, da jim ni tega gola štel. ČEPRAV, če ste videli, so naši takrat vsak enega držali in maaa to bi nam lahko piskal vse.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#564 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Al pa Alžirija premaga ZDA.
Lahko pa igrajo remi z ZDA!

Noro dobra igra. V primerjavi s prejšno, je bilo to res vrhunsko! Prav uživala sm v igri, no pa tudi zelo stresno je bilo zame, posebno pa za ostale okoli mene, ker sm čist mal preveč vpila in sm vse še dodatno pod stres spravljala. Ja kaj, tako navijam.... vživim se!
  • 0

#565 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Mene bolj matra to, da je sodnik gladko pustil nadvse grobo igro Američanov, jim ni kazal rumencev za odurno prigovarjanje, ki ga je bil deležen, takorekoč so pometali z njim kot s poceni kurbico. down.gif

Tisti gol je pa tudi meni sumljiv, osebno favla nisem vidla nobenega, gužvali so se sicer res, ampak to ni razlog za razveljavitev gola. Zdelo pa se mi je,da je bil OS, čeprav stranski sodnik tega ni pokazal. Je sumljivo no, moram reč. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 June 2010 - 05:20 PM

Sodnik je piskal preden je bil gol, zato je bil razveljavljen.

Kao zaradi prerivanja, čeprav ne vem natančno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#567 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 June 2010 - 05:22 PM

Ja to vem, da je piskal pred golom, sam matra me zakaj. Jaz favla nisem vidla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#568 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2010 - 05:23 PM

Bilo je precej prerivanja, vendar nič nenavadnega IMO. Ne vem, bomo videli.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#569 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 June 2010 - 05:23 PM

Ja sj zato pa smo lahko tud srečni! Sodnik je razveljavil gol, ki bi pomoje mogu bit priznan. Ampak, tok kokr je pa nam pisku pa še ne...
  • 0

#570 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 18 June 2010 - 05:24 PM

Saj pa so se nonstop nekaj vlačli za majice in se prerivali. Saj vseeno..gol je bil razveljavljen. Slovenci so vknjižili točko. Gremo naprej.
Navijat za remi Alžirije in Anglije.
  • 0

#571 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 June 2010 - 05:26 PM

Mah saj nam je zasluženo piskal, samo kaj ko je Američanom pol favlov spregledal. huh.gif down.gif

Mislim, zato se pa zdaj Američani tako obešajo na ta ne-gol. Saj imajo prav po svoje; sodnik cel čas dopušča ful grobo igro, ne piska med prerivanji, pusti jim, da se pidzačijo, takorekoč nima nobene avtoritete, potem pa seveda ne more pričakovat, da se ne bodo bunili, ko zapiska pred golom. PIZDEK down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#572 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2010 - 05:27 PM

Res je. Pač piskal je PREJ, pa po TVju kdaj izpade zadeva full nedolžna, kao kot da se neki penzionisti prerivajo, ampak v živo je pa vse bolj nasilno in 'real'.

Hja, v drugem polčasu nas je malo zjebalo (pardon my french), ker se je pokazalo, da nismo dovolj dobro psihično pripravljeni, oz. da imamo premalo kilometrine za sabo.

Pa malo prehitro so Amerikanosi dosegli tisti prvi gol, naši so naredili napako, fcuk it, tudi najboljši jo.

Ampak GREMO NAPREJ!!! wink.gif
  • 0

#573 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 June 2010 - 05:30 PM

Penzionisti. lol1.gif

Ma ja. Jaz sem vedla, da je začetek drugega polčasa najnevarnejši, ker takrat ekipa, ki je v zaostanku ful navali. In gol jim seveda dvigne moralo.

Mah ja no, škoda, ker je kazalo ful bolje, tko nas pa čaka ne boj, mesarsko klanje.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#574 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 18 June 2010 - 05:35 PM

V bistvu rabimo samo malo sreče na tekmah ANG:ALG in ZDA:ALG, mesarsko klanje bo pa naša tekma z Anglijo.

V bistvu so nam vse načrte pokvarili že Angleži, ko so remizirali z Američani. Joj, če bi takrat zmagali, smo že skoraj naprej.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#575 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 18 June 2010 - 05:36 PM

Ja, našim je danes malo zmanjkalo sreče oz. so se malce preveč sprostili in za brezveze dobili tisti prvi gol. Jeba...

Sicer so pa na tej tekmi proti ZDA IMO pokazali veliko več kot na tekmi proti Alžiriji. Upam, da do tekme z Anglijo razčistijo kar jih teži in da pokažejo kaj znajo. Tako ali tako so storili ogromno. Zmaga in remi na prvih dveh tekmah. Da bi to kdo pred prvenstvom ponudil... mislim, da bi večina podpisala. Jaz jim res privoščim, da pridejo naprej in zato močno držim pesti, da se rezultati obrnejo v naš prid.
  • 0

#576 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 18 June 2010 - 06:08 PM

Bolj sem bila živčna ob gledanju tekme, kot pa na maturi, fakof down.gif

Anglija bo gladko pojedla Alžirijo, upat moramo samo, da Alžirci remizirajo z Američani. Ampak v primeru njihove zmage moramo tut mi remizirati z Angleži. Pa še pol bi se štela gol razlika. Na Anglijo pomojem ne moremo preveč računati, oni bojo lepo prvi v skupini, ampak Američane pa, JOOOOJJJJ mad2.gif mad2.gif mad2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 18 June 2010 - 06:29 PM

Fak, mene je ene trikrat zraven skor kap. Sem ze mislila it stran od teveja, tk zivcna sm bla. biggrin.gif
Fajn, da nismo zgubli, pa skoda, da nismo zmagali. Prvi polcajt - nor!!! Ce bi tk spilali tekmo proti Angliji, mamo kr fajn sanse... ampak drugi polcajt pa... down.gif No ja... all in all, se vedno vredu, pa prekleti poduvani Americani naj si v rit vtaknejo ta dva gola, kakor so bli ziher, da nas bojo premagali. rolleyes.gif

Go Slovenija!!! USA naj se eno remizira, pa smooooo!!! biggrin.gif
  • 0

#578 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 18 June 2010 - 06:30 PM

Jz sm kr mal razočarana. Upam zvečer na čudež.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#579 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 18 June 2010 - 06:37 PM

Na Gospodarcu je blo noro!

Na začetku:
IPB Image

Ob prvem golu:
IPB Image

Po polčasu je pa vse šlo downhill. Vseeno so se dobro odrezali, bravo naši! thumbup.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#580 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 June 2010 - 06:54 PM

Sam Handanović nas je pa lepo rešil parkrat! Ampak jaz sem že pristranska. laugh.gif oops.gif wub.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users