Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Posted 18 June 2010 - 05:09 PM
Posted 18 June 2010 - 05:17 PM

Noro ej, če sm misla po 20 min da smo gladko zmagali se je na koncu še dobro končalo...
Zdele mam cajt da umirim živce, pol pa bom molila vsa božanstva da ALŽIRIJA (

Sej so bli dobri svaka čast, sam sem res upala da tem amerom zabitim dokažemo da niso vsemogočni.
In ja, itak bodo metali un razveljavljen gol pod nos. Še dobr da je sodnik videl, lahko bi se naredu da ni blo nč.
Posted 18 June 2010 - 05:19 PM
Ja, kaj pa če ZDA:ALG remizirajo, poj pridemo mi naprej al pa če premagamo Angleže. O bog, prosim proooosim.
Še dobro, da je sodnik to videl. Če je pustil, da so nam pofavlali pou reprezentance pol edino prav, da jim ni tega gola štel. ČEPRAV, če ste videli, so naši takrat vsak enega držali in maaa to bi nam lahko piskal vse.
Lahko pa igrajo remi z ZDA!
Noro dobra igra. V primerjavi s prejšno, je bilo to res vrhunsko! Prav uživala sm v igri, no pa tudi zelo stresno je bilo zame, posebno pa za ostale okoli mene, ker sm čist mal preveč vpila in sm vse še dodatno pod stres spravljala. Ja kaj, tako navijam.... vživim se!

Tisti gol je pa tudi meni sumljiv, osebno favla nisem vidla nobenega, gužvali so se sicer res, ampak to ni razlog za razveljavitev gola. Zdelo pa se mi je,da je bil OS, čeprav stranski sodnik tega ni pokazal. Je sumljivo no, moram reč.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 June 2010 - 05:20 PM
Kao zaradi prerivanja, čeprav ne vem natančno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 June 2010 - 05:22 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 June 2010 - 05:23 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 June 2010 - 05:23 PM
Posted 18 June 2010 - 05:24 PM
Navijat za remi Alžirije in Anglije.
Posted 18 June 2010 - 05:26 PM

Mislim, zato se pa zdaj Američani tako obešajo na ta ne-gol. Saj imajo prav po svoje; sodnik cel čas dopušča ful grobo igro, ne piska med prerivanji, pusti jim, da se pidzačijo, takorekoč nima nobene avtoritete, potem pa seveda ne more pričakovat, da se ne bodo bunili, ko zapiska pred golom. PIZDEK

vuelvo a vos,
Posted 18 June 2010 - 05:27 PM
Hja, v drugem polčasu nas je malo zjebalo (pardon my french), ker se je pokazalo, da nismo dovolj dobro psihično pripravljeni, oz. da imamo premalo kilometrine za sabo.
Pa malo prehitro so Amerikanosi dosegli tisti prvi gol, naši so naredili napako, fcuk it, tudi najboljši jo.
Ampak GREMO NAPREJ!!!

Posted 18 June 2010 - 05:30 PM

Ma ja. Jaz sem vedla, da je začetek drugega polčasa najnevarnejši, ker takrat ekipa, ki je v zaostanku ful navali. In gol jim seveda dvigne moralo.
Mah ja no, škoda, ker je kazalo ful bolje, tko nas pa čaka ne boj, mesarsko klanje.
vuelvo a vos,
Posted 18 June 2010 - 05:35 PM
V bistvu so nam vse načrte pokvarili že Angleži, ko so remizirali z Američani. Joj, če bi takrat zmagali, smo že skoraj naprej.
Posted 18 June 2010 - 05:36 PM
Sicer so pa na tej tekmi proti ZDA IMO pokazali veliko več kot na tekmi proti Alžiriji. Upam, da do tekme z Anglijo razčistijo kar jih teži in da pokažejo kaj znajo. Tako ali tako so storili ogromno. Zmaga in remi na prvih dveh tekmah. Da bi to kdo pred prvenstvom ponudil... mislim, da bi večina podpisala. Jaz jim res privoščim, da pridejo naprej in zato močno držim pesti, da se rezultati obrnejo v naš prid.
Posted 18 June 2010 - 06:08 PM

Anglija bo gladko pojedla Alžirijo, upat moramo samo, da Alžirci remizirajo z Američani. Ampak v primeru njihove zmage moramo tut mi remizirati z Angleži. Pa še pol bi se štela gol razlika. Na Anglijo pomojem ne moremo preveč računati, oni bojo lepo prvi v skupini, ampak Američane pa, JOOOOJJJJ

After all this time?
Always.
Posted 18 June 2010 - 06:29 PM

Fajn, da nismo zgubli, pa skoda, da nismo zmagali. Prvi polcajt - nor!!! Ce bi tk spilali tekmo proti Angliji, mamo kr fajn sanse... ampak drugi polcajt pa...

Go Slovenija!!! USA naj se eno remizira, pa smooooo!!!

Posted 18 June 2010 - 06:30 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 June 2010 - 06:54 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users