Ustna higiena
Posted 09 April 2025 - 07:51 PM
Bom jutri prilepila link.
[Napoleon]
Posted 05 May 2025 - 08:39 AM
Sem tudi jaz kupila za probat medzobne ščetke DM-ove znamke in so mi zaenkrat všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 May 2025 - 10:15 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 February 2026 - 06:26 PM
Jaz imam ful rada zobne nitke, ki so "expanding", ne maram povoskanih tankih nitk. Priporočam tole, nič se ne cufa, ful se lepo razširi, ne drsi in med čiščenjem je občutek, kot da je prevlečena z mikro mikro delci, ki tako malo popeskajo prostor, da gre svinjarija še boljše ven.
https://maha.si/izde...kRoCXuIQAvD_BwE
Posted 16 February 2026 - 08:21 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 February 2026 - 08:55 PM
Posted 16 February 2026 - 08:59 PM
Ti pa tvoj kardamom
Hehe, to je čisti slučaj prisežem, hkrati pa super dodana vredost zame ![]()
Planet, nič se ne scufa, res je dobra. Glede teh mikrodelcev nisem prepričana, da so res notri, ampak občutek je tak, ful dobro.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users