Fajn, Kalypso. Jaz grem zdaj v kratkem tja, prvič. In se ful veselim, ker bo brez turistov in tega drenjanja.
A v Gironi ste bili tudi? Kaj ste še videli tukaj blizu?
Posted 14 May 2021 - 03:54 PM
Fajn, Kalypso. Jaz grem zdaj v kratkem tja, prvič. In se ful veselim, ker bo brez turistov in tega drenjanja.
A v Gironi ste bili tudi? Kaj ste še videli tukaj blizu?
Posted 14 May 2021 - 04:12 PM
Posted 14 May 2021 - 04:18 PM
Bom kaj napisala, ko se vrnem.
Drugače je pa meni Girona ful všeč. Staro jedro je pisano in razgibano, na nek način me spominja na Ljubljano. Priporočam za naslednjič. Pa rentanje avta, ker so tako lepi kraji tukaj naokrog.
Posted 14 May 2021 - 05:06 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 May 2021 - 05:15 PM
Jaz mislim, da bo drugo leto še mirno in da bo trajalo še nekaj časa, da bo spet gužva povsod. Ampak kdo bi vedel. Me zanima koliko Angležev bo prišlo v Španijo, zdaj ko so jim Španci odprli meje.
Posted 14 May 2021 - 05:22 PM
Posted 17 May 2021 - 02:24 PM
Še plaža:
Ni nekaj ekstra, ampak za mestno plažo je pa čist kul.
Posted 17 May 2021 - 02:43 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 May 2021 - 05:34 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 May 2021 - 09:47 PM
^^
Kul! Me zanima, kakšne bodo cene.. .
Kalypso, lepo, edino senco pogrešam (kot vedno : )).
Posted 18 May 2021 - 04:49 AM
Ti si ista, kot jaz 😂😂😂Kalypso, lepo, edino senco pogrešam (kot vedno : )).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 May 2021 - 05:31 PM
Posted 16 July 2021 - 10:10 AM
Buggy, kako je bilo na Menorci?
Posted 30 March 2022 - 08:30 AM
Buggy in Kalypso, za vidve sta bili na Mallorci. Malo samo fibrcam, kako je tam. Na katerem koncu otoka se po vajino najbolj splača imeti nastanitev? Da so blizu lepe plaže (s senco) in da je tudi kakšen lušten kraj za kaj počet. Palma de Mallorca je baje lepa, ampak ne vem, če je tudi kakšna fajn plaža zraven?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 March 2022 - 10:20 AM
Posted 30 March 2022 - 10:36 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 March 2022 - 12:51 PM
Posted 30 March 2022 - 07:00 PM
Mi smo bili septembra 2018. Z je bila stara točno 3, O. pa 8 mesecev. Leteli smo iz Graza, za hotel s polpenzionom smo dali 815 € za 1 teden (Melia hotel Sol Mirador de Calas). Kar se tiče naravne sence mi je bila mogoče še najbolj všeč Platja de Formentor, smo pa naredili ogromno km z avtom in smo se kopali vsak dan drugje.
Od zanimivosti smo bili v jamah v Porto Cristo, kjer je bil na koncu koncert klasične glasbe na podzemnem jezeru, to mi je bila ena lepših izkušenj sploh. Akvarij je simpatičen, kar je omenila že Kalypso. Potem smo bili še v Safari Zoo, pa z unim lesenim tramvajem smo se peljali 2 postaji v mestu Soller. Cesta do Port de sa Calobre je vrhunska z ovinki, obiskali smo še Valdemosso, Calo Figuero in kar smo se vmes ustavljali. Smo pa kar nekaj časa takrat tudi poleževali ali na plažah, ali pa pred hotelom, ker se je Zoja ves čas namakala. Vreme je bilo precej spremenljivo, skoraj vsak dan nam je vsaj enkrat vmes deževalo, čeprav je sicer bilo takrat rečeno, da ima september povprečje 5 deževnih dni (mi smo jih imeli pa 7/7 ).
Posted 30 March 2022 - 07:05 PM
Marmelada, na strani 24 imaš moj in Kalypsin povzetek iz 2018
Posted 30 March 2022 - 08:19 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users